HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#1041 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 10. 14. 02:43

Idézet: kryst - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 1:38

Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha jön ez az üzletkötő emberke. És én épp nem vagyok otthon. Akkor, visszajön esetleg, vagy hagy valami üzenetet?

Én meg ittam egy sört.

Hülye kérdésre hülye válasz
Make love not Wor.

#1042 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 02:49

Idézet: AkyyrA - Dátum: 2008. okt. 13., hétfő - 17:45

Na most akkor mennyi az eséje hogy szerda este lesz netem?  :think:

57%
Make love not Wor.

#1043 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 02:50

Idézet: dnyl - Dátum: 2008. okt. 11., szombat - 21:19

Nem feltétlen látják az adatforgalmadat, mert ha jól vannak beállítva a switcek, akkor mindenki külön vlanban van, és csak a master interfacera látnak ki.

HA  jól vannak. De többnyire az a tapasztalat, hogy sajna nincsenek.
Make love not Wor.

#1044 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 02:53

Idézet: Gubek - Dátum: 2008. okt. 11., szombat - 13:08

Egy törvényi változás miatt mostantól közölni kell a garantált fel és letöltési sebességet is.

Szerintem eddig is közölte mindenki.
Make love not Wor.

#1045 Felhasználó inaktív   FNZ 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 14. 07:08

Idézet: kryst - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 1:38

Üdv. Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha jön ez az üzletkötő emberke. És én épp nem vagyok otthon. Akkor, visszajön esetleg, vagy hagy valami üzenetet? Mert, hozzánk a lépcsőházba most húzták be, kb.2hete.

ki fogják írni, hogy mikortól lehet szerződést kötni telefonszámmal. felhívod és időpontot egyeztettek, mikorra jöjjön. ha nem találtok megfelelő időpontot (bár kétlem), akkor bemész az üfsz-ra és megkötöd ott.
csak várd meg, amíg kiírják, hogy lehet szerződést kötni. a bekábelezés NEM jelent semmit. onnantól akár fél év is lehet szerződés kötésig.

#1046 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 08:11

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 3:53

a reklámba, nem 1 px-es betükkel kel közölni, és nem az ÁSZF egy eldugott pontján, ahogy eddig tették.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#1047 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 08:13

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 3:41

Miért lenne kár? Te is üzemeltetsz lant nem?

Hát, mert így ha pl. van egy lakótelep, akkor a telepen az egymás között lehetne ami a csovon kifér jeleggel másolni. Vagy akár városi szinten. (szhelyen van olyan catv hálozat, ahol igy megy, bár az talán bug, mint feature. A net a megfelelő sebességgel megy, de amig nem kell kimenni a netre ami a csovon kifér jeleggel megy,)

#1048 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 08:16

Ma reggel láttam kiírva a kapura, hogy 2008. 10. 13.-tól 2008. 10. 29.-ig fogják telepíteni a szolgáltatást nálunk.
Akkor a nyáron mit csináltak????
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#1049 Felhasználó inaktív   Mrt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 09:04

Idézet: FNZ - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 6:08

csak várd meg, amíg kiírják, hogy lehet szerződést kötni.

Nehogy hallgass FNZ-re! :)
Én marha türelmetlen voltam, és minden héten bementem az ÜGYFSZ-ra érdeklődni, mígnem egyszer csak azt mondták, hogy jövő héttől lehet szerződést kötni a címre.
Megkötöttem köv. hét közepén, pénteken (!) már bekötötték a netet, tv-t, és azóta használom egészséggel, megelégedettséggel.
Lépcsőházban papír a hirdetőfalon nem volt, az üzletkötő rákövetkező héten (!) csengetett, hogy érdekel-e a net, mert akkor tudunk jövő hétre egyeztetni időpontot (!) a szerződéskötésre.
Aztán belelapozott a kiskönyvébe és látta, hogy én már előfizető vagyok..
Kérdezi, hogyhogy megrendeltem? Mondtam, hogy bocsi, türelmetlen voltam.
(azt már nem említettem, hogy ha rá várok, akkor min. 3 hét csúszással lett volna netem...)

szal csak okosan!

#1050 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 11:22

lehetne szhelyen is ilyen.

#1051 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 17:10

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 2:53

Egy szolgáltatót mondj aki közölte a GARANTÁLT sávszélt!
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=MQ54IAz46OIt1aXZ
Chello??? Az mi??? Az valami ütős hangszer??? ÁÁÁ dehogy inkább szivatós...

#1052 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 17:13

Idézet: Gubek - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 8:16

Ma reggel láttam kiírva a kapura, hogy 2008. 10. 13.-tól 2008. 10. 29.-ig fogják telepíteni a szolgáltatást nálunk.
Akkor a nyáron mit csináltak????

sokmindent...

#1053 Felhasználó inaktív   szaki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 17:18

Idézet: Shadowman007 - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 17:10

Pld T-Online, GTS-Datanet, stb. igaz nem nagybetuvel de kintvolt a weblapon es nem az ASZF-t kellet atnezni erte, meg jellemzoen a kicsik is kiszoktak rakni ugyanis orajuk jobban oda figyel a hatosag es nekik nem mindegy egy bunti alap hangi milios tetele.

Ha meg nincs kint akkor mar trv. sert okelme. Ergo fellehetne nyomni  :smoker:
Az informatika atok de jo hogy van.

#1054 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 17:19

Idézet: Shadowman007 - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 18:10

Garantált minimum mindenhol le volt írva, átlagos rendelkezésre állások szintén, elvi maximum az időszak X%-ban jó eséllyel, ezt már én nagyobb méretekben nézegettem, mint az otthoni csomagok.
Make love not Wor.

#1055 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 18:44

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 17:19

Garantált minimum mindenhol le volt írva, átlagos rendelkezésre állások szintén, elvi maximum az időszak X%-ban jó eséllyel, ezt már én nagyobb méretekben nézegettem, mint az otthoni csomagok.

Le van(levolt) írva pl: a tv, rádió reklámokban vagy az óriáspalakátokon???
Ahogy az "új" rendeletben kellene.

Még most sem látni olyan pl, hogy csellóóó hiperszuper net 1000000000/100000, DE a garantált 1/1.

#1056 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 18:59

Idézet: Shadowman007 - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 18:44

Ahogy az "új" rendeletben kellene.

Még most sem látni olyan pl, hogy csellóóó hiperszuper net 1000000000/100000, DE a garantált 1/1.

Ott eddig is le voltak írva garantált értékek ahol a szabályozás kötelezően megkövetelte. Az új szabályozás ami már reklám esetén is kötelezővé teszi a minimum közlését, csak 2 hónap múlva lép hatályba.

#1057 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 19:39

Idézet: Shadowman007 - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 19:44

Eddig nem volt kötelező. Ahogy a 27 oldalas szerződést sem olvassák fel minden nap főműsoridőben. Most a garantált minimum az kötelező lett, lassan hatályba lép, ADSL-ek érdekesek lesznek, Invitelnek nincs is 8 megánál nagyobb csoamgja, de Tcomos területen a 25/5-öt eddig 1 helyen kérdeztük meg, ott sem megy. Közben a 20 megát simán hozza, jó a drót,  közel a központ. 25 is erőteljesen csak marketing lesz.
Make love not Wor.

#1058 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 20:09

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 19:39

Eddig nem volt kötelező. Ahogy a 27 oldalas szerződést sem olvassák fel minden nap főműsoridőben. Most a garantált minimum az kötelező lett, lassan hatályba lép, ADSL-ek érdekesek lesznek, Invitelnek nincs is 8 megánál nagyobb csoamgja, de Tcomos területen a 25/5-öt eddig 1 helyen kérdeztük meg, ott sem megy. Közben a 20 megát simán hozza, jó a drót,  közel a központ. 25 is erőteljesen csak marketing lesz.

tévedsz!
ahol engedik majd a VDSL2-re szerződést ott vélhetően megfelelő lesz a vonal mivel megmérik majd előtte, és ha már alkalmasnak találják VDSL-re ott bizony 25/5megabit simán menni fog.
ha 500méteres körben építik ki a node-ot azon azért szép sebességet lehet elérni
később meg biztos jön majd az 50/10megabites VDSL csomag is :D

#1059 Felhasználó inaktív   Klara40 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 15. 09:26

Sziasztok!
Digim van, semmi gondom nem volt vele eddig, valószínű nem is digis probléma, de talán ti tudtok tanácsot adni, hogy hova forduljak. Érdekes dolgokat produkál a gépem.
MSN partnerem panaszkodott, hogy mindig akkor éri támadás a gépét, amikor velem beszél kamerán. Ha a myspace oldalát látogatom, a visitor mapje UK-ből mutat engem, nem Magyarországról. A gépemen 2 IP számot találtam, az igazit, és egy 169-est, amire ha rákerestem ip keresővel, hol USA-ként, hol Afrikaként mutatta a kereső. Kétszer lepucoltam a gépet, recovery CD meg ami kell, de még mindig ott van ez a furcsa IP szám, igaz, most kicsit más változatban, de még mindig 169-essel indul. A Rhine Ethernethez kapcsolódik és ha azt letiltom, nem enged fel MSN-re. A Digisek azt mondták, csak 1 IP számnak kell lennie, de nagyon csodálkoztak, mert 200 GB forgalmam van a gépen, ami képtelenség, mert nem töltögetek le-fel ekkora mennyiséget. Tudja valaki, hogy mi történhetett a gépemmel és hogy szabaduljak meg ettől az IP számtól? Mi lehet ez, trójai vagy hacker? Segítsetek kérlek!

#1060 Felhasználó inaktív   szaki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 15. 10:01

Idézet: Klara40 - Dátum: 2008. okt. 15., szerda - 9:26

Sziasztok!
Digim van, semmi gondom nem volt vele eddig, valószínű nem is digis probléma, de talán ti tudtok tanácsot adni, hogy hova forduljak. Érdekes dolgokat produkál a gépem.
MSN partnerem panaszkodott, hogy mindig akkor éri támadás a gépét, amikor velem beszél kamerán. Ha a myspace oldalát látogatom, a visitor mapje UK-ből mutat engem, nem Magyarországról. A gépemen 2 IP számot találtam, az igazit, és egy 169-est, amire ha rákerestem ip keresővel, hol USA-ként, hol Afrikaként mutatta a kereső. Kétszer lepucoltam a gépet, recovery CD meg ami kell, de még mindig ott van ez a furcsa IP szám, igaz, most kicsit más változatban, de még mindig 169-essel indul. A Rhine Ethernethez kapcsolódik és ha azt letiltom, nem enged fel MSN-re. A Digisek azt mondták, csak 1 IP számnak kell lennie, de nagyon csodálkoztak, mert 200 GB forgalmam van a gépen, ami képtelenség, mert nem töltögetek le-fel ekkora mennyiséget. Tudja valaki, hogy mi történhetett a gépemmel és hogy szabaduljak meg ettől az IP számtól? Mi lehet ez, trójai vagy hacker? Segítsetek kérlek!

A halozat kezelesnel csak es kizarolag a TCP/IP protoklot hagy meg meg a QoS csomagutemezot. Majd minden megosztast is kapcsoljal ki valamint a tavoli elerest is. Persze az ujra telepiteskor ne dugd be a lan kabelt! MAC cim alapjan ha allandoan figyelnek az elso WIN felalasa utan kepesek lesznek zombitani a gepet. Majd cd-rol tegyel fel egy jobb tuzfalat allisd be. Ezek utan dugjad vissza a kabelt a gepbe.
Az informatika atok de jo hogy van.

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.