HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#1161 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 10. 28. 11:23

Idézet: asdasd23 - Dátum: 2008. okt. 28., kedd - 11:19

Ugyanez van mindenféle távhős programoknál is: "arra a kis időre amíg én élek, addig jó ez így..."

Távhősre meg ablakfelújításra mondjuk én is hasonlókat mondtam. Nincs egy kanyi vasam sem, nekem sohanapján kiskedden sem térül meg, nem tudok én most ezzel szopolni, panelátok rublikába még egy strigla, oszt jóvan.
Make love not Wor.

#1162 Felhasználó inaktív   asdasd23 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 28. 11:26

Teljesen nem vagyok képben, de mintha lenne olyan konstrukció is, hogy amennyivel csökkenne a távhős díj így, azt a bankból felvett kölcsön törlesztésére fizetnéd pont be. (Nem a Te lakásodon lesz a hitel, hanem a házon!) Ergó ugyanannyit fizetsz, de a rendszer modernebb és mondjuk X év múlva, mikor lejár a banki kölcsön, akkor "esik" csak le a 'távhőcélú' befizetendő.

Szerkesztette: asdasd23 2008. 10. 28. 11:28 -kor

0dB.

#1163 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 11:29

Idézet: Gubek - Dátum: 2008. okt. 28., kedd - 10:18

egész nap a bitument törték a JÁRDÁN fel, ma meg egy böhöm nagy munkagép teszi ezt a beton alappal szintén a JÁRDÁN. Mikor lesz ennek vége???

Ez tmondjuk nem értettem én sem, nagyobb utak alatt át bírtak fúrni, de fele parkolót szétrombolták, járdát keresztbevágták, felásták. Nézegetem a logikáját, de ahol nem zavarnak túl sok embert, ott rombolnak rendesen, én meg balettozzak végig a hátsó parkolóban. Lehet csak az idő szépíti meg az emlékeket, mert UPC is túrt rendesen, de nem egészen így.
Make love not Wor.

#1164 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 11:34

Idézet: asdasd23 - Dátum: 2008. okt. 28., kedd - 11:26

de mintha lenne olyan konstrukció is, hogy amennyivel csökkenne a távhős díj így, azt a bankból felvett kölcsön törlesztésére fizetnéd pont be.

Itt meg arra építettek, hogy ha fázok, akkor magamnak feltebb tekerhetem, de akkor többet is fizetek, aki meg csóró, az le bírja csavarni, oszt ingyé fagyoskodik, nem lesz átalány. Nomost ehhez nekem nyilván nyílászárókat is kellene fizetni, ami meg már annyiba kerül, ami törlesztőrészlet hátravan. Lakás többet szerintem nem fog érni, aztán körbekarika. Azt nekem egy szóval sem próbálták emlegetni, hogy másnak kerül lóvéba, pedig volt reklámja nagyon. Inkább számokról, meg befektetésről, meg hosszú távon megtérülésről papoltak, meg egy részét állja az állam/pályázat/nemtomki. Nagy megbeszélésre el sem mentem, nem érek rá hülyéskedni. Nekem itt meg már nincs hosszú táv.
Make love not Wor.

#1165 Felhasználó inaktív   vrolee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 28. 11:44

Sziasztok,

Használ valaki DigiNet-hez SMC WBR14T-G routert?
Tudna nekem segíteni beállításokban?

Előre is köszi!

Üdv: Roli

#1166 Felhasználó inaktív   Kika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 13:36

A Digi.tv-t most hivtam, hogy mi van mar. Meg juniusban furtak vegig a hazat, lassan ideje lenne szerzodni is. Erre a csaj belekukkol a gepbe es azt latja, hogy mar technikai akadalya nincs a dolognak, csak meg nem kotott senki szerzodest. Hat ha nem szolnak, hogy lehet, akkor nem is fog.  Persze mint kiderult nem lehet, majd par het mulva, ha erre jar egy uzletkoto es kiplakatozza. Na ezen ledobtam a lancot...

A fenti info a XX. ker Topánka-Baross utca környékére érvényes.

Szerkesztette: Kika 2008. 10. 28. 13:38 -kor

#1167 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 13:48

Nálunk a UPC a ház előtti bokros területen vezette el a kábel és csak egy kis csíkban lett felszedve az aszfalt és csak annyira mennyire a kábel kapukba bevezetéshez kellett, nem úgy, hogy az egész utcában mindenhol.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#1168 Felhasználó inaktív   Pók32 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 14:41

Idézet: Kika - Dátum: 2008. okt. 28., kedd - 12:36

A Digi.tv-t most hivtam, hogy mi van mar. Meg juniusban furtak vegig a hazat, lassan ideje lenne szerzodni is. Erre a csaj belekukkol a gepbe es azt latja, hogy mar technikai akadalya nincs a dolognak, csak meg nem kotott senki szerzodest. Hat ha nem szolnak, hogy lehet, akkor nem is fog.  Persze mint kiderult nem lehet, majd par het mulva, ha erre jar egy uzletkoto es kiplakatozza. Na ezen ledobtam a lancot...

Ez jó hír! :)  Bár a Baross-Határ út sarkánál még dolgoztak...

#1169 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 16:07

Idézet: Kika - Dátum: 2008. okt. 28., kedd - 14:36

Ezen ne lepodj meg...nalunk februarban szetfurtak az egesz hazat, s még mindig semmi...a sima digitv-s vonalat meg foloslegesen hivjatok, semmit sem tudnak. Én kaptam onnan egy masik telszamot, ok vilagositottak fel, hogy a sima ugyfelszolgalatosok tok hulyek ezekhez.

Hálistennek 2 hete megjelentek a munkasok, s felturtak fel Csepelt, igy legalabb latom, hogy tenyleg lesz ebbol valami, mert már gondolkodtam azon, hogy a feljelentem oket a GVH-nal, mert igencsak felrevezeto, hogy lassan 1eve hirdetik magukat, hogy "ne kotelezze el magat, hamarosan itt vagyunk"....na ez eddig minden volt, csak nem hamarosan (mindig mast igertek). :mad:

#1170 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 17:38

Nálunk valószínűleg a napokban ássák el a szükséges kábeleket mivel tegnap felszedték az EGÉSZ utcában az aszfaltot ma meg ástak egy fél méter mély árkot is és abba lefektettek valamilyen kábeleket de nem tudom, hogy milyeneket mivel nuku tájékoztatás volt az ügyben. Apám őrjöng, hogy alig lehet az utcában közlekedni miattuk és igaza is van mivel katasztrofálisak az állapotok. Szerencsére estére visszatemették az árkot így úgy ahogyan lehet közlekedni az utcában. Ha jól sejtem akkor holnap fogják újra aszfaltozni a járdát és szagolhatom a "kellemes" szagokat. Csodálatos.
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#1171 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 17:51

Idézet: Gubek - Dátum: 2008. okt. 28., kedd - 17:38

Apám őrjöng, hogy alig lehet az utcában közlekedni miattuk

Ha jól sejtem akkor holnap fogják újra aszfaltozni a járdát és szagolhatom a "kellemes" szagokat. Csodálatos.

Mer Nektek kocsog lakóknak semmi sem nem jó, csak a drága UPCnet, meg a többi  :Đ
Make love not Wor.

#1172 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 18:03

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. okt. 28., kedd - 18:51

Mer Nektek kocsog lakóknak semmi sem nem jó, csak a drága UPCnet, meg a többi  :Đ

Az hogy az utcát egy szó nélkül széttúrják és nem lehet közlekedni akkor már kocsogok vagyunk???
Szerintem nem de először gondold végig, hogy ha nálatok csinálnák ezt egy szó nélkül akkor te mit szólnál hozzá???

Kíváncsi vagyok mennyi lesz a DIGI net a beetetés után.

Szerkesztette: Gubek 2008. 10. 28. 18:06 -kor

Canon Pixma MP540

#1173 Felhasználó inaktív   mézengúz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 19:50

A digis "beetetés"-re szeretnék reagálni , az elöttem levő hozzászólásban az a baj hogy a digi tök mindegy mennyibe kerül , de mivel hűség nélkül szerződünk , és ha előáll egy olyan szituácio hogy a digi úgy megemelné az árat hogy érdemes lenne szolgáltatót váltani akkor annak nem lenne semilyen akadálya. Ez az árképzés inkább arra világít rá hogy a nagy netes multik az elmult évtizedben mennyi elképzelhetetlenül sok lóvét leharácsoltak rollunk , mert úgy tűnik hogy még így is lehet gazdaságosan szolgáltatni.

Minden jót.

#1174 Felhasználó inaktív   szaki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 21:27

Idézet: mézengúz - Dátum: 2008. okt. 28., kedd - 19:50

A digis "beetetés"-re szeretnék reagálni , az elöttem levő hozzászólásban az a baj hogy a digi tök mindegy mennyibe kerül , de mivel hűség nélkül szerződünk , és ha előáll egy olyan szituácio hogy a digi úgy megemelné az árat hogy érdemes lenne szolgáltatót váltani akkor annak nem lenne semilyen akadálya. Ez az árképzés inkább arra világít rá hogy a nagy netes multik az elmult évtizedben mennyi elképzelhetetlenül sok lóvét leharácsoltak rollunk , mert úgy tűnik hogy még így is lehet gazdaságosan szolgáltatni.

Minden jót.

Ezt honnan veszed? A DIGI a terjeszkedeset kockazati toke befektetoktol es hitelbol fedezi. Ami persze nem erdekes az elofizetoi oldalrol.
Az informatika atok de jo hogy van.

#1175 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 21:56

Idézet: Gubek - Dátum: 2008. okt. 28., kedd - 18:03

Az hogy az utcát egy szó nélkül széttúrják és nem lehet közlekedni akkor már kocsogok vagyunk???
Szerintem nem de először gondold végig, hogy ha nálatok csinálnák ezt egy szó nélkül akkor te mit szólnál hozzá???

Kíváncsi vagyok mennyi lesz a DIGI net a beetetés után.

A nagy beetetésről meg csak annyit, hogy 2.5 éve van digi tv-m és mindig ugyanannyit fizetek(2700ft)!
Te is ugyanannyit fizetsz a júúvécédnél???

2500 pénzért DIGI  :up:
Kép
ennyi

Szerkesztette: didyman 2008. 10. 29. 22:58 -kor

http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=MQ54IAz46OIt1aXZ
Chello??? Az mi??? Az valami ütős hangszer??? ÁÁÁ dehogy inkább szivatós...

#1176 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 23:18

Minden szolgáltatót meg kell kérdeznie, aki az adott területen közművel rendelkezik, sőt, addig nem kapja meg az építési engedélyt amíg az összes érintett nem engedélyezi.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#1177 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 23:39

Derüs stét.Itt a 17 kerben is még Juniusban a lépcsöházban behuzták az UTP kábeleket meg a TV-t és azota semmi.Pár nappal a faragás után felhivtam az ÜFSZ-t hogy mikor lesz belöle vmi a csaj azt mondta az év második felében,igencsak benne vunk és hire hamva sincs a DIGI-nek  :( Se plakát,semmi.Sose fogom tudni leváltani a DSL-t  :confused:
Van akinek a 17 kerben van DIGI-je?
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.6 Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual Channel,Asus EN8800GT 1GB,Belinea 17'',HP Deskjet 3550 printer,Leadtek WinFast TV2000 XP RM,Samsung 640GB,Ház:Thermaltake M9 series.Táp:Thermaltake Power Station 520W.LG GH22NS40 DVD RW & LG DVD RW.

#1178 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 23:53

Idézet: Shadowman007 - Dátum: 2008. okt. 28., kedd - 21:56

Te nagyokos talán kérdezzen meg mindenkit a szolgáltató(net, víz, gáz), ha fejleszteni, bőviteni vagy karbantartani akar???

Igen. Meg pár hivatalat, hatóságot, NHH-t, GipszJakabot. Erről lesznek jól engedélyeztetési/kivitelezési tervek, mindenki hümmög rajt regy kört, aztán iktatják, megfejtik, engedélyezik, majd ebből lesznek a kiviteli tervek, amire rákerül nagy pecsét, smoke on, lehet túrni.
Make love not Wor.

#1179 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 23:57

Idézet: Gubek - Dátum: 2008. okt. 28., kedd - 18:03

1. csinálták.
2. ha nem tudod mi az az irónia, akkor olvass már vissza kb. 6 hsz-t, hogy ott mit írtam.
Make love not Wor.

#1180 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 23:58

Idézet: VKP - Dátum: 2008. okt. 28., kedd - 23:18

Minden szolgáltatót meg kell kérdeznie, aki az adott területen közművel rendelkezik, sőt, addig nem kapja meg az építési engedélyt amíg az összes érintett nem engedélyezi.

Akkó maga is látott már kiviteli tervet, építési naplót, meg szekrényfelvételi lapot  :Đ Nekem meg újra bele kellrázódnom :-(
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.