Idézet: Kika - Dátum: 2008. okt. 28., kedd - 14:36
A Digi.tv-t most hivtam, hogy mi van mar. Meg juniusban furtak vegig a hazat, lassan ideje lenne szerzodni is. Erre a csaj belekukkol a gepbe es azt latja, hogy mar technikai akadalya nincs a dolognak, csak meg nem kotott senki szerzodest. Hat ha nem szolnak, hogy lehet, akkor nem is fog. Persze mint kiderult nem lehet, majd par het mulva, ha erre jar egy uzletkoto es kiplakatozza. Na ezen ledobtam a lancot...
A fenti info a XX. ker Topánka-Baross utca környékére érvényes.
Ezen ne lepodj meg...nalunk februarban szetfurtak az egesz hazat, s még mindig semmi...a sima digitv-s vonalat meg foloslegesen hivjatok, semmit sem tudnak. Én kaptam onnan egy masik telszamot, ok vilagositottak fel, hogy a sima ugyfelszolgalatosok tok hulyek ezekhez.
Hálistennek 2 hete megjelentek a munkasok, s felturtak fel Csepelt, igy legalabb latom, hogy tenyleg lesz ebbol valami, mert már gondolkodtam azon, hogy a feljelentem oket a GVH-nal, mert igencsak felrevezeto, hogy lassan 1eve hirdetik magukat, hogy "ne kotelezze el magat, hamarosan itt vagyunk"....na ez eddig minden volt, csak nem hamarosan (mindig mast igertek).