HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#4921 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 26. 04:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Flashget - Dátum: 2010. 09. 25. 19:03

akár holnaptól le is vehetnék ezt a szutykot..meg a TV2-t is..

És ki is törne a botrány mivel annyian nézik.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#4922 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 09. 27. 00:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Flashget - Dátum: 2010. 09. 25. 19:03

akár holnaptól le is vehetnék ezt a szutykot..meg a TV2-t is..

Szerintem meg ne vegyék, mert vagyunk páran, akik nézik is.
Make love not Wor.

#4923 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 27. 06:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Csokis - Dátum: 2010. 09. 24. 15:49

Kérhetnek érte pénzt, de akkor egyúttal le is vehetnék a műsorból, nekem nem fog hiányzoni. Ezek szerint akkor a digitális átállással az országos kereskedelmi adók közül kikerül az rtl?
My photos

#4924 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 27. 07:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2010. 09. 26. 05:30

És ki is törne a botrány mivel annyian nézik.

A Slágert is annyian hallgatták. Mert országos frekit szerzett anno.

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 09. 27. 01:57

Szerintem meg ne vegyék, mert vagyunk páran, akik nézik is.

Van pár műsor, amit mindkettőn megnézek. A Forma1-et vagy megnézem máshogy, máskor (bár hajnalban is felkeltem, hogy "élőben" lássam), vagy leteszek róla. A sorozatok, amiket a másikon néztem, már csak máshonnan beszerzettből tudom megnézni, mert a bóvlitévé elkezdi, és félbehagyja.
Meg amióta a gyermek iskolás, azóta a tévé 19:00-kor kikapcsolódik. Marad(na) a felvétel, ha a szolgáltató, és a csatorna szinkronban lenne.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#4925 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 27. 12:26

Üzenet megtekintéseIdézet: gerozsas - Dátum: 2010. 09. 24. 13:25

Na, az üzletkötő, már meg is kötötte a szerződést, a 3 az egyben csomagra!
Mind ez egy nap alatt??
Remélem a többi sem lesz egy év. :rolleyes:

hogy volt a rendelés menete?
megrendelted neten, majd kiment az üzletkötő és aláírtátok a szerződést?
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#4926 Felhasználó inaktív   gerozsas 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 27. 12:35

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2010. 09. 27. 13:26

hogy volt a rendelés menete?
megrendelted neten, majd kiment az üzletkötő és aláírtátok a szerződést?

Nem egészen.
Láttam, hogy neten végre fenn van az utcánk a házszámmal, a rendelés oldalon.
És este mikor hazaértem, láttam, hogy ki van plakátolva, hogy lehet szerződést kötni, és az üzletkötö száma is ki volt téve.
Másnap az üzletkötöt felhívtam, és egy óra mulva, meg is kötöttük vele otthon a szerződést.
Csak annyit mondott, hogy fognak hivni a szerelő kolégák, hogy időt egyeztessenek.
Azt nem mondta, hogy mikor.... :)
Remélem nálam is kb egy hét lesz, mert a munkatársaimnál is pont igy volt.

#4927 Felhasználó inaktív   imrok 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 09. 27. 15:51

sziasztok,

a jövő hónapban költözöm Bp.-re a III. kerületi Torma Károly utcába. Meg tudja vki mondani, hogy ott is elérhető-e a digilan? Ha nem, akkor milyen lehetőségeim vannak?

előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv.:
imrok

#4928 Felhasználó inaktív   gerozsas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 09. 27. 15:58

Üzenet megtekintéseIdézet: imrok - Dátum: 2010. 09. 27. 16:51

sziasztok,

a jövő hónapban költözöm Bp.-re a III. kerületi Torma Károly utcába. Meg tudja vki mondani, hogy ott is elérhető-e a digilan? Ha nem, akkor milyen lehetőségeim vannak?

Üdv.:
imrok

Hali,
Meg lestem, és jelenleg nincs szolgáltatása a Diginek ott. Csak a lenyilo menüből lehet választani.
Amelyik utca nincs benne, arrol érdeklődni kell a 1272-n, hogy mikor lesz arrafelé kiépítve a Digi.

Más szolgáltatót én egyenlőre nem tok ajánlani, mert én csalódtam árban a többi szolgáltatóban.
Üdv,

#4929 Felhasználó inaktív   imrok 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 09. 27. 16:12

Üzenet megtekintéseIdézet: gerozsas - Dátum: 2010. 09. 27. 16:58

Hali,
Meg lestem, és jelenleg nincs szolgáltatása a Diginek ott. Csak a lenyilo menüből lehet választani.
Amelyik utca nincs benne, arrol érdeklődni kell a 1272-n, hogy mikor lesz arrafelé kiépítve a Digi.

Más szolgáltatót én egyenlőre nem tok ajánlani, mert én csalódtam árban a többi szolgáltatóban.
Üdv,

köszi a gyors választ, akkor nem marad más, mint a t-home kábelnet

#4930 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 27. 17:41

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2010. 09. 27. 08:55

...
Marad(na) a felvétel, ha a szolgáltató, és a csatorna szinkronban lenne.

Mire gondolsz? Mi köze van a három dolognak egymáshoz?
Ha az EPG-re gondolsz, azt-t nem a szolgáltató nyomja. Ha nem stimmel a Digin, akkor a többin sem fog.

#4931 Felhasználó inaktív   ERROR 404 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 27. 18:21

Üzenet megtekintéseIdézet: imrok - Dátum: 2010. 09. 27. 16:51

sziasztok,

Üdv.:
imrok

Ahoj!
Ahogy nézem a térképen, ez frankón a Pók utcai lakótelep széle/tőszomszédsága.
Itt a Pók-on korábban a TVNetwork? vagy a Rubicom szolgáltatott /LAN-on/, ami immár Digi-s szolgáltatási terület, csak még nincs az elérhető helyeknél feltüntetve, mint pl. a mi belső óbudai szolgáltatási övezetünk sem (a Rubicomtól megörökölt LAN-os net nálunk is müködik)

A környék digi-s irodája itt van a Vizimolnár utca 2-ben, elég közel a leendő otthonodhoz ->
http://old.utcakeres...ooooooooooooooo

Szerkesztette: ERROR 404 2010. 09. 27. 18:23 -kor

#4932 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 27. 19:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Pille - Dátum: 2010. 09. 27. 18:41

Mire gondolsz? Mi köze van a három dolognak egymáshoz?
Ha az EPG-re gondolsz, azt-t nem a szolgáltató nyomja. Ha nem stimmel a Digin, akkor a többin sem fog.

Témától eltérő, ráadásul másik szolgáltatóra vonatkozó megjegyzés a gagyitévék okán. Itt lényegtelen.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)

#4933 Felhasználó inaktív   imrok 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 09. 27. 19:21

Üzenet megtekintéseIdézet: ERROR 404 - Dátum: 2010. 09. 27. 19:21

Ahoj!
Itt a Pók-on korábban a TVNetwork? vagy a Rubicom szolgáltatott /LAN-on/, ami immár Digi-s szolgáltatási terület, csak még nincs az elérhető helyeknél feltüntetve, mint pl. a mi belső óbudai szolgáltatási övezetünk sem (a Rubicomtól megörökölt LAN-os net nálunk is müködik)

A környék digi-s irodája itt van a Vizimolnár utca 2-ben, elég közel a leendő otthonodhoz ->

az irodáról én is tudtam. szerdán megyek Bp.-re, de sajnos nem lesz időm benézni oda, de megkérem az egyik cimborám, hogy járjon utána, csak az a gond, hogy a nyitva tartási időben dolgozik. majd vhogy megoldom. addig is próbálkozom az 1272-es szám hívásával.
a digi a következő helyeken szolgáltat lanos netet, amely közel van a Torma Károly utcához: Vízimolnár utca, Vízimalom utca, Örlő utca, Amfiteátrum utca. A Pók utca meglehetősen messze van a Torma Károly utcától. De mindegy, nem foglalkozok vele, majd kiderül.

köszi az infót

#4934 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 27. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: ERROR 404 - Dátum: 2010. 09. 27. 19:21

Ahoj!

A Tormáról annyit, hogy egy kollégám ott lakik, évek óta próbál normális internetet köttetni sikertelenül. Most úgy fest nagy nehezen lesz valami kábeles (Vidanet) hozzáférés. A közös képviselő idióta, nem engedte be a Rubicomot (előtte Gates, most már DIGI). Azért sok sikert hozzá! :)
-= ZenészHUB :: the one and only =-

#4935 Felhasználó inaktív   imrok 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 09. 28. 07:43

Üzenet megtekintéseIdézet: b0rZ - Dátum: 2010. 09. 27. 21:29

A Tormáról annyit, hogy egy kollégám ott lakik, évek óta próbál normális internetet köttetni sikertelenül. Most úgy fest nagy nehezen lesz valami kábeles (Vidanet) hozzáférés. A közös képviselő idióta, nem engedte be a Rubicomot (előtte Gates, most már DIGI). Azért sok sikert hozzá! :)

üdv.
már én is felvettem emailben a kapcsolatot a vidanettel. kiváncsian várom az ajánlatukat.

#4936 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 30. 05:38

Üzenet megtekintéseIdézet: b0rZ - Dátum: 2010. 09. 27. 21:29

... A közös képviselő idióta, nem engedte be a Rubicomot (előtte Gates, most már DIGI). Azért sok sikert hozzá! :)

Nanananana! Ez azért nem úgy működik! :s
A közös képviselő a lakókat képviseli. Ő egyedül nem dönthet semmiről. Ha körbejársz a lakók között, és a lakók több mint fele igennel nyilatkozik arról, hogy bevezetésre kerüljön bármilyen új szolgáltatás, - jelen esetben Digi, - akkor neki el kell járni a lakóközösség nevében. Tehát nem az érdekében, hanem annak a megbízásából. ;)

#4937 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 30. 15:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Pille - Dátum: 2010. 09. 30. 06:38

Nanananana! Ez azért nem úgy működik! :s
A közös képviselő a lakókat képviseli. Ő egyedül nem dönthet semmiről. Ha körbejársz a lakók között, és a lakók több mint fele igennel nyilatkozik arról, hogy bevezetésre kerüljön bármilyen új szolgáltatás, - jelen esetben Digi, - akkor neki el kell járni a lakóközösség nevében. Tehát nem az érdekében, hanem annak a megbízásából. ;)

Igazad van. Csak nem mindegy, hogyan adják elő lakógyűlésen a kedves lakóknak (főleg a hatvanplusszos részének) a történetet:

- T. Lakók! Holnaptól egy hétig sajttá fúrnák a házat a gonosz kábeltévések, aki éjszakás volt felejtse el az alvást, idősek készítsék a pészmékert. Sajnos ipari fúrókkal dolgoznak, ezért számítsanak térdig érő porra is az elviselhetetlen zaj mellett. Bla bla bla...

- T. Lakók! Holnaptól hálózatépítési munkák lennének a házban, az esetleges kellemetlenségeket kompenzálandó, lesz olcsón eddig nem látott sebességű internethozzáférés, és jó minőségű kábeltévé, fillérekért. Bla bla bla...

Levezényeltem egy-két ilyen projektet, nagyon sok múlik a kommunikáción. Volt olyan közös képviselő, aki pénzt akart kicsikarni a cégtől egy-egy társasház lefedéséért. Nem kapott. De ott gyors net sem lett, amíg le nem mondott az ily módon való meggazdagodás tervéről. Le sem sz*rta mit akartak a lakók, míg sikerült jónéhányukat meggyőzni arról, miért jó nekik ha betelepül oda a cég. Miután kellő felháborodás volt a lakók körében, egyszerűbb volt a közös képviselővel is tárgyalni.
Sajnos egy olyan társasházban, ahol többnyire idősek és/vagy begyepesedett emberek élnek, nagyon nehéz elérni az ilyesmit, mert bőven megfelel nekik az ami van.

#4938 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 30. 17:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Pille - Dátum: 2010. 09. 30. 06:38

A közös képviselő a lakókat képviseli. ;)

A mese az igazmondó ügyvédről is megvan a polcon?

A közös-k a zsebét képviseli, és ez néha találkozhat a lakók érdekével. De nagy általánosságban a lakók érdeke lényegtelen.

#4939 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 30. 23:44

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2010. 09. 30. 18:16

A mese az igazmondó ügyvédről is megvan a polcon?
A közös-k a zsebét képviseli, és ez néha találkozhat a lakók érdekével. De nagy általánosságban a lakók érdeke lényegtelen.

Ezt általánosságban írod, vagy szerinted az összes lakóközösségi képviselő ilyen? Mert a miénk nem. A Digi bent van, az UPC bent van, a T-valami (mikor mi) szintén bent van. A gázszolgáltatók ajánlatait átnéztük, a kedvezőbbet választottuk. A villany, víz ilyen témakörben nem játszik. A házunk panelből van, most szigeteljük, de nem Panel programmal, mert az a szigetelni szándékozóknak nem volt megfelelő.

Amennyiben elégedetlen vagy a képviselőtökkel, csináld te. Gondolom biztosan odaadóbban, pontosabban, lelkiismeretesebben csinálnád a jelenlegi képviselőtöknél.

Én egy 23 lakásos lakásszövetkezetnek vagyok az elnöke. Hidd el, nem egy hálás feladat. Az alattunk lakó vénasszony pl. télen mindig azzal foglalkozik, hogy nála hideg a radiátor. Átmegyek hozzá egy hőmérővel, megmérjük a hőmérsékletet, 23-24 fok van. És ezek után még mindig az a problémája, hogy csak langyos a radiátor.

Egyébként az utolsó mondatodat már én is osztom. Ha egy-két lakó nálunk a saját érdekében baromságot talál ki. Ha nem kerül pénzbe, megcsináljuk. Ha fizetni kell érte, akkor arra nemet kell mondanom. De ha annyit maguk mellé állítanak, hogy már 12 fogja mondani, akkor megteszem. Ilyen például a fűtés elindítása. És így már megteszem. De csak így. ;)

Szerkesztette: Pille 2010. 09. 30. 23:49 -kor

#4940 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 01. 07:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Pille - Dátum: 2010. 10. 01. 00:44

Ezt általánosságban írod, vagy szerinted az összes lakóközösségi képviselő ilyen? Mert a miénk nem. A Digi bent van, az UPC bent van, a T-valami (mikor mi) szintén bent van. A gázszolgáltatók ajánlatait átnéztük, a kedvezőbbet választottuk. A villany, víz ilyen témakörben nem játszik. A házunk panelből van, most szigeteljük, de nem Panel programmal, mert az a szigetelni szándékozóknak nem volt megfelelő.

Amennyiben elégedetlen vagy a képviselőtökkel, csináld te. Gondolom biztosan odaadóbban, pontosabban, lelkiismeretesebben csinálnád a jelenlegi képviselőtöknél.

Én egy 23 lakásos lakásszövetkezetnek vagyok az elnöke. Hidd el, nem egy hálás feladat. Az alattunk lakó vénasszony pl. télen mindig azzal foglalkozik, hogy nála hideg a radiátor. Átmegyek hozzá egy hőmérővel, megmérjük a hőmérsékletet, 23-24 fok van. És ezek után még mindig az a problémája, hogy csak langyos a radiátor.

Egyébként az utolsó mondatodat már én is osztom. Ha egy-két lakó nálunk a saját érdekében baromságot talál ki. Ha nem kerül pénzbe, megcsináljuk. Ha fizetni kell érte, akkor arra nemet kell mondanom. De ha annyit maguk mellé állítanak, hogy már 12 fogja mondani, akkor megteszem. Ilyen például a fűtés elindítása. És így már megteszem. De csak így. ;)

Akinek nem inge.. :)

Nekem a többséggel kapcsolatban az volt az érzésem, hogy belefásultak, megunták a munkájukat (az találóbb kifejezés lenne hogy tele van vele a t*kük). Örülök, hogy vannak olyanok is, mint Te.

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.