HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#4981 Felhasználó inaktív   karicsek 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 26. 15:28

Üzenet megtekintéseIdézet: maylay - Dátum: 2010. 10. 26. 11:30

Panasonic TX-P42G20E plazma TV vásárlásán gondolkozok.
Szeretném ha segítenétek. Azt írja a leírás, hogy beépített MPEG4, MPEG2 DVB-T és analóg tuner, és DVB-C interfész van benne. Ez most mit jelent?
A honlapon Magyarország nem szerepel.
DVB-C feature is available only in following countries.
Sweden (ComHem,Canal Digital), Demark (YouSee), Norway (Canal Digital), Finland (Cable Ready HD), Germany, Switzerland, Netherlands
The country list above is as of January 1st,2010
Januári állapot.
DIGI kábelszolgáltatónál vagyok, akkor ez a TV digitális adások vételére alkalmas, vagy STB kell bérelni vagy venni?
Aki így használja annak Köszi előre is .

Az egyik kollégámnak TX-L42D25E lcd tv-je van. Emlékszem ö is megijedt, mert nem ajánlotta fel a lehetőséget a kábeles vételhez, magyarországi kiválasztás esetén.(DVB-C)
Aztán kiválasztott egy másik országot, németországot, és azzal bejött az összes digis csatorna. Ettől még a menü nyelve magyar maradt.
Ennyit tudok mondani.
Üdv Karicsek

Szerkesztette: karicsek 2010. 10. 26. 15:29 -kor

#4982 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 26. 16:28

Üzenet megtekintéseIdézet: maylay - Dátum: 2010. 10. 26. 13:30

Szeretném ha segítenétek. Azt írja a leírás, hogy beépített MPEG4, MPEG2 DVB-T és analóg tuner, és DVB-C interfész van benne. Ez most mit jelent?
A honlapon Magyarország nem szerepel.
DVB-C feature is available only in following countries.
Sweden (ComHem,Canal Digital), Demark (YouSee), Norway (Canal Digital), Finland (Cable Ready HD), Germany, Switzerland, Netherlands
The country list above is as of January 1st,2010
Januári állapot.
DIGI kábelszolgáltatónál vagyok, akkor ez a TV digitális adások vételére alkalmas, vagy STB kell bérelni vagy venni?
Aki így használja annak Köszi előre is .

Biztos hogy tudja fogni a Digi DVB-C-t!
Múltkor nekem a boltos olyasmit mondott, hogy Svédországot kell kiválasztani és akkor jó lesz.
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#4983 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 26. 19:26

Üzenet megtekintéseIdézet: maylay - Dátum: 2010. 10. 26. 13:30

...

Megveheted nyugodtan. Én itthon a PC-ben levő kártyán Finnországot állítottam be, úgy is sok adót megtalált. Korábban már valaki kérdezte ugyanezt a tv-t, akkor a net-en megkerestem a használatiját és van lehetőség frekvenciatartományban való keresésre. Ennyi lehetőség közül, már tuti, hogy az összes csatornát meg fogja találni.

#4984 Felhasználó inaktív   maylay 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 27. 05:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Pille - Dátum: 2010. 10. 26. 20:26

Megveheted nyugodtan. Én itthon a PC-ben levő kártyán Finnországot állítottam be, úgy is sok adót megtalált. Korábban már valaki kérdezte ugyanezt a tv-t, akkor a net-en megkerestem a használatiját és van lehetőség frekvenciatartományban való keresésre. Ennyi lehetőség közül, már tuti, hogy az összes csatornát meg fogja találni.

Köszönöm csak a boltban az eladók összevissza beszélnek,ők nem próbálták de azt mondják akik vásároltak náluk TV-t amiben volt DVB-C, azok a Diginél müködnek.
Üdv:

Szerkesztette: maylay 2010. 10. 27. 05:04 -kor

#4985 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 10. 16:57

okt. 28-án neten megrendeltem a tv+net+telefon kombót és nov. 5-én már be is kötötték.
sajnálatos dolog, h az akciós árhoz (12 hónapig 3K) szükséges 2 éves hűségszerződés aláírásához, be kellett menni az ügyfélszolgálatukra, mert nem tudták azt is odaadni a szerelőknek. :angry:
a netet még nem tudtam teljesen letesztelni, mert felújítás miatt a desktop gépem el van csomagolva és a laptopon 100%-os cpu terhelés mellett is csak 16M/10M-át mért a speedtest 40/20 helyett. :rolleyes:
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#4986 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 10. 19:29

valakinek esetleg van ilyen http://digitalszalon...d=3815&vmcchk=1 tv-je a digihez? tapasztalatok? DVB-C miatt kérdezem.

#4987 Felhasználó inaktív   tibuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 11. 04:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Flashget - Dátum: 2010. 11. 10. 19:29

valakinek esetleg van ilyen http://digitalszalon...d=3815&vmcchk=1 tv-je a digihez? tapasztalatok? DVB-C miatt kérdezem.

Igen van. :) Teljesen jó, működik szépen.
Ha van esetleg valami kérdésed még szívesen válaszolok.

#4988 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 11. 09:10

Üzenet megtekintéseIdézet: tibuu - Dátum: 2010. 11. 11. 03:37

Igen van. :) Teljesen jó, működik szépen.
Ha van esetleg valami kérdésed még szívesen válaszolok.

Kösz.
Egyelőre nincs még csak nézelődünk milyen tévével újitsunk..a régi panasonic amúgyis már 11 éves.

#4989 Felhasználó inaktív   imrok 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 11. 11. 10:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Flashget - Dátum: 2010. 11. 10. 19:29

Hali,

ajánlom figyelmedbe a következő modellt: Samsung - UE-32C5000
Tudom, hogy dragabb, de mar LED háttérvilágítású, ráadásul tudásra is jobb. S ha esetleg nem számít a különbözet a két tv közt, akkor érdemesebb a LED TV-t megvenni.
ez az én szerény véleményem, a döntés viszont a tiéd. :rolleyes:

#4990 Felhasználó inaktív   solyomferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 11. 12:46

Üzenet megtekintéseIdézet: imrok - Dátum: 2010. 11. 11. 10:22

Hali,

Tudom, hogy dragabb, de mar LED háttérvilágítású, ráadásul tudásra is jobb. S ha esetleg nem számít a különbözet a két tv közt, akkor érdemesebb a LED TV-t megvenni.

Milyen szolgáltató az ilyen 14 napig nem irt senki semmit még panasz se volt, igaz a legtöbb panasz az szokott lenni hogy nem kötik be az új emberkéket.

#4991 Felhasználó inaktív   imrok 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 11. 11. 13:20

Üzenet megtekintéseIdézet: solyomferi - Dátum: 2010. 11. 11. 12:46

Milyen szolgáltató az ilyen 14 napig nem irt senki semmit még panasz se volt, igaz a legtöbb panasz az szokott lenni hogy nem kötik be az új emberkéket.

Ha csak a panasz hiányzik, akkor itt van egy. A III. kerületben arra várok, hogy a rubicom hálozatát végre átépítse a digi, mert addig új ügyfeleket nem fogadnak. Azt ígérte a III. kerületi ügyfélszolgálat, hogy ebben az évben átépítik az egész III. kerületi rubicom hálozatot, s utána már tudnak fogadni új ügyfeleket, de addig csak igénybejelentést tudnak felvenni. Picivel több, mint 1 hónap van még hátra, de nem látok mozgolódást a környéken. Ha januárban sem tudok velük szerződést kötni, akkor a későbbiekben már nem is fogok, mert más szolgáltató után nézek.

#4992 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 11. 13:40

Üzenet megtekintéseIdézet: imrok - Dátum: 2010. 11. 11. 09:22

Hali,

hát van egy keret is ami számít..
ezen kívűl a gyerekem közölte a LED szar mert megfájdult a feje tőle :p
továbbá nem túl bíztató amit DVB-C kapcsán írtak..

#4993 Felhasználó inaktív   csifkin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 11. 11. 22:49

Üzenet megtekintéseIdézet: solyomferi - Dátum: 2010. 11. 11. 13:46

Itt van még egy! Mondjuk ez mai! Hajnal 2. Internet szétkapcsol! Néha szokott ilyet. 1 év alatt 4-5x. sebaj korán fekszek legalább! Reggel bekapcs, internet még sehol! 691-es hiba mindíg! Használtam mobilnetet a fontos dolgokra, délután ha nem megy még mindíg beszolok az üfsz.-re. Hazaérek,semmi net! Telefon, TV volt folyamatosan. Manus rákérdez be van e fizetve számlám. Mondom igen. És bevillant, hogy tegnap volt az első éves fordulóm a 2 éves hűségből. A számlán nem számlázták tovább az emelt árat, csak 10.ig a kedvezményest és szimplán megszüntették a net előfizetésemet a hűség kellős közepén! Gondolták a második évre már nincs rá szükségem hiába írtam alá. Ja és ezt ma már nem tudják megoldani, majd holnap felhívnak, hogy mi legyen! Első nagy bakijuk velem szemben.

#4994 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 12. 07:42

Üzenet megtekintéseIdézet: csifkin - Dátum: 2010. 11. 11. 23:49

... bevillant, hogy tegnap volt az első éves fordulóm a 2 éves hűségből. A számlán nem számlázták tovább az emelt árat, csak 10.ig a kedvezményest és szimplán megszüntették a net előfizetésemet a hűség kellős közepén! Gondolták a második évre már nincs rá szükségem hiába írtam alá.

De hát ez jó!
Kérdezd meg, hogyan tudsz új internetszerződést kötni kedvezménnyel. :D

#4995 Felhasználó inaktív   csifkin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 11. 21. 19:07

Na megint kezdik! 0.07!!!!! megabits letöltés, 25 feltöltés! Használhatatlan netre. Max arányjavításra. Digitális TV az összes szétesve! Több a hiba 1 hét alatt mint eddig 1 év alatt volt!:((((

#4996 Felhasználó inaktív   karicsek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 11. 23. 05:07

Sajna igen, nálunk is ugyanez van. Elég látványos a tévé képének változása, -szar irányba.

#4997 Felhasználó inaktív   solyomferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 23. 06:29

Üzenet megtekintéseIdézet: karicsek - Dátum: 2010. 11. 23. 05:07

Sajna igen, nálunk is ugyanez van. Elég látványos a tévé képének változása, -szar irányba.

Nem értem de az analog is be tud kockásodni megfagyni és egyebek :unsure:

#4998 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 23. 11:11

Manapság már a szolgáltatók digitálisan kapják a jelet és azt alakítják vissza analóggá.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#4999 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 23. 15:40

A múlthéten kötötték be a DigiTV-t, de egyel nagyobb csomagott kötött be a szerelő. Most van AXN, Sport1-2, ráadásképpen még HBO is. Úgy tudom, hogy a HBO-t csak csomagban lehet venni. A kérdésem az, hogy a HBO2-t és a HBO Comedy-t hogyan lehet előcsalogatni?

Szerkesztette: Pikkolo 2010. 11. 23. 15:41 -kor

#5000 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 23. 19:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Pikkolo - Dátum: 2010. 11. 23. 15:40

A múlthéten kötötték be a DigiTV-t, de egyel nagyobb csomagott kötött be a szerelő. Most van AXN, Sport1-2, ráadásképpen még HBO is. Úgy tudom, hogy a HBO-t csak csomagban lehet venni. A kérdésem az, hogy a HBO2-t és a HBO Comedy-t hogyan lehet előcsalogatni?

Az csak digitálisan van.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.