Idézet: 1g0R - Dátum: 2008. júl. 5., szombat - 21:05
Jaja, de amikor beülsz moziba, vagy otthoni mozizás van, akkor úgy nézd a filmet mint egy átlagos jópolgár.Minden szakmai okosságot ki a fejből, és csak úgy szorakozz. Nehéz.Tudom, nekem sem megy mindíg.
Ugy ulok. Azzal nincs bajom, mikor a tenyleg komoly dolgokat elmisztifikaljak, meg iszonyatos hulyesegeket mondanak. Maximum szamomra lesz neki egy vigjatek felhangja is, pl die hard 4, aminek a szakmai baromsagin sirva rohogtem, de ettol meg egy egesz jo akciofilm. Azzal sincs nekem bajom, hogy dolog jobb porgese miatt elore felveszik, a srac meg csak vadul veri a billentyuket, bar ettol meg neha egy enter meg egy spacet az bele lehetne utni, hamar szinesz, meg authentikus akar lenni. Ad-abszurdum, meg lehetne tanulni vakon gepelni, ha eppen majerhekkert alakitunk. Nem hiszem, hogy bonyolultabb, mint megtanulni zongorazni, meg mindenfele mas dolgot, amit hajlandoak megtanulni, mikor egy szerepre keszulnek.
De tenyleg nem ezek zavarnak, ezekre csak legyintek a bekapcsolt atlagpolgar modban. Viszont, hogy olyan dolgokat, amik az atlagpolgarnak is tok termeszetesek. Pl emilezes, meg nyomtato, meg ilyenek, ahhoz miert kell amobanak nezni a tisztelt nagyerdemut, es kulon varazsolni valami szarral, ami csak nevetseges. Nyugodtan lehetne odatolni egy outlookot, meg lehetne olyan hangja a lezernek, amilyen a valosagban van neki. Sokkal hihetobb volna az egesz.