HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 832
  • 833
  • 834
  • 835
  • 836
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#16661 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 16. 11:28

Igazából nem egyértelmű, hogy mi is az, attól mert az utca felé a padka úgy van kialakítva, hogy könnyen fel lehet menni még nem jelenti azt, hogy az parkolónak használható, nincs tábla ami engedélyezi a parkolást azon a területen.

#16662 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 16. 11:39

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2011. 02. 16. 09:14

Nem értem, miért nem lehet az amcsi szokáshoz hasonlóan egy pár vizeshordót odatenni... :glare:

Van olyanunk a magyar autópályalejáróknál.

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 02. 16. 09:19

Itt mindenki elfeljetette, hogy a Ro-La kocsik nagy részét kivonták a forgalomból, mert nem volt pénz a karbantartásra? Azóta járnak a kamionok az utakon.

Még azt sem, amikor a viszonylag új tehervagonjainkat kohóba küldték selejtezés címén. Amikor hiány volt tehervagonból, az illetékes széttárta a karját.

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2011. 02. 16. 10:39

A napokban vegig szorolapoztak az autokat a Jozsef Attila lakotelepen, hogy jovohettol bunti lesz azoknak, akik nem szabalyosan parkolnak. El is kezdtek papir kerekbilincsekkel megjelolni azokat az autokat, amelyek szerintuk rendes bilincset fognak kapni hetfotol. Kapott egy volvo is, de ezt nem ertem, szerintem szabalyosan parkol (piros negyzet a kepen):

Csatolmány bilincs.JPG

Nem a fuvon all (amugy is le van demszkykarozva a fu), van mellette legalabb masfel autonyi hely, es semmifele tabla nincs a kornyeken. Miert kaphatta?

Samott

A képen ott a teherautó is, ami igazán csak az épület megkerülésével tudna megfordulni. Pár éve szorítottak már be a felső részre úgy, hogy én voltam az egyik szabályosan parkoló.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#16663 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 16. 12:05

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 02. 16. 11:39

A képen ott a teherautó is, ami igazán csak az épület megkerülésével tudna megfordulni. Pár éve szorítottak már be a felső részre úgy, hogy én voltam az egyik szabályosan parkoló.

A teherautok korbe mennek, nem forgolodnak, vagy az ifjumunkas felol jon vagy a szervizuton, es a masik iranyba tavozik. Az epulet felso resze erdekes, mert ott tenyleg szoktak ugy parkolni, hogy blokkoljak a mozgast, de ott nem lattam "bilincset" (pedig ott lenne ertelme).

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#16664 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 16. 13:05

Ez a kerékbilincs téma mekkora ökörség... :mad: Itt eldönti az Ordnungsamtos bácsi/néni, hogy zavarod-e a forgalmat és ha nem, akkor kapsz egy szép büntit ~20 Euro, ha meg igen, akkor kijön a lopóskocsi és szépen elviszi oda, ahol szabályosan le tudja tenni, aztán hozzád vágnak még a sima büntin kívül egy legalább 130-150 Eurós számlát. Ami még tök mókás, hogy ha valaki olyan közel áll hozzád, hogy normálisan nem tudsz kiparkolni, akkor ha nekimész a kocsinak, nem vagy hibás, illetve elvitetheted a lopóskocsival. :)
Még valami, kerékbilincset általában akkor használnak, ha tartozol valakinek pénzzel és jön a behajtó. Akkor szépen ráteszi a kocsidra, mert a legtöbb embernek kell a munkába a kocsi is. Ezért elég hamar kapnak hívást a mókustól, hogy prezentálna pár száz Eurot csak vegyék le a bilincset. :)

Szerkesztette: LightBringer 2011. 02. 16. 13:07 -kor

"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#16665 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 16. 14:26

én már azon is csodálkoztam, hogy szólnak előre...
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#16666 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 16. 14:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 02. 16. 09:19

Itt mindenki elfeljetette, hogy a Ro-La kocsik nagy részét kivonták a forgalomból, mert nem volt pénz a karbantartásra? Azóta járnak a kamionok az utakon.

Nem felejtettem el, csak nem ertem, hogy miert szunt meg. Foleg azutan, hogy Szegeden sok penzert megepitettek egy terminalt. A karbantartas hianyara hivatkozni elegge hulyenek nezes kategoria, mikozben - lefogadom- hogy a mav utasszallito vagonjainak legalabb a felenek nincsen ervenyes muszakija.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#16667 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 16. 14:50

Viszonylag sokat laktam a J.A. ltp-en és szerintem az a környék a korábbi dzsungelséghez képest nagyon sokat fejlődött megjelenésben és viszonylag jó lett a helyzet ember szempontból is. :) Szinte sajnáltam is, hogy el kellett jönnünk onnan.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#16668 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 16. 15:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 02. 16. 14:28

Nem felejtettem el, csak nem ertem, hogy miert szunt meg. Foleg azutan, hogy Szegeden sok penzert megepitettek egy terminalt. A karbantartas hianyara hivatkozni elegge hulyenek nezes kategoria, mikozben - lefogadom- hogy a mav utasszallito vagonjainak legalabb a felenek nincsen ervenyes muszakija.

erről asszem a tömegközlek vagy mozdonyos topicban volt egy jó hosszú témázás, ott vki kifejtette, hogy mi volt annó a macera a RoLa megoldással a máv szempontjából. azóta a terminálok meg üresek. Amúgy érdemes megnézni, hogy mekkora a RoLa szerelvény, és ehhez képest mennyi kamion áll rajta (videjó)

-C0pp3rM!n3-

#16669 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 16. 15:55

Kép

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#16670 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 16. 20:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2011. 02. 16. 11:04

Az ott valami szervizut, nem egyiranyu, nincsenek tablak. Szokatak ott vegig parkolni, ha eppen szuloi ertekezlet van a kozeli iskolaban, vagy akar ha a gyereket hozzak reggel a suliba. Kenyelmesen el lehet ferni toluk, nem akadalyoznak senkit.

Samott

Orral merre all?
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#16671 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 16. 21:11

Üzenet megtekintéseIdézet: kroozo - Dátum: 2011. 02. 16. 20:59

Orral merre all?

A kepen lefele. De estere mar atallt mashova... :-)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#16672 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 16. 22:04

Mi történt a fentebbi fotón a 2 autóval?

Szerkesztette: Warrior 2011. 02. 16. 22:08 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#16673 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 16. 22:11

árokba estek
Ciciman is on borda

#16674 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 16. 22:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2011. 02. 16. 22:04

Mi történt a fentebbi fotón a 2 autóval?

Idézet

Súlyos közlekedési baleset történt a 85-ös főúton, a fertőhomoki-röktökmuzsaji leágazónál.

Röjtökmuzsaj felől Fertőhomok irányába haladt egy autós szerdán reggel, amikor feltehetően figyelmetlenség - az elsőbbség megadásának elmulasztása - miatt behajtott a kereszteződésbe, s ott ütközött egy Sopron felől szabályosan érkező személyautóval.

Ennek a járműnek a sofőrje sehogy sem tudta elkerülni a karambolt, így az autója a főútvonalat keresztező személygépkocsi bal elejének ütközött.

Emiatt az elsőbbség adási kötelezettségnek eleget nem tevő jármű megpördült, és a kereszteződés fertőhomoki oldalán lévő vízelvezető árokba csapódott.

A vétlen személyautó ugyanide csúszott.

-C0pp3rM!n3-

#16675 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 16. 23:27

Két év börtönt is kaphat, aki lézerblokkolót használ
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#16676 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 17. 06:48

Gondolom kivéve a János nevüek
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#16677 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 17. 11:42

http://index.hu/belf...rkolo_tobb_ceg/
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#16678 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 17. 12:45

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 02. 16. 23:27

Ámen! :respect:

#16679 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 17. 16:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2011. 02. 16. 21:11

A kepen lefele. De estere mar atallt mashova... :-)

Samott

Custom optic tuning.