HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 903
  • 904
  • 905
  • 906
  • 907
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#18081 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 06. 11. 19:20

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2011. 06. 11. 20:00

de egy rosszul kitáblázott/felfestett felhajtónál nem is elképzelhetetlen, hogy valaki hibázzon, még akkor is ha évente több tízezer km-t vezet.

Váci út az ennyire rosszulvan kitáblázva? Ha mást nem, akkor elég az előtted lévő paraszt után menni, vagy a sávot követni. Ha nem azt követte, akkor jobbra tarts?
Make love not Wor.

#18082 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 11. 19:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 11. 20:20

Váci út az ennyire rosszulvan kitáblázva? Ha mást nem, akkor elég az előtted lévő paraszt után menni, vagy a sávot követni. Ha nem azt követte, akkor jobbra tarts?

Nem erre gondoltam: amikor este, senki nincs rajtad kívül, oszt' amikor már lekanyarodtál balra, akkor látod, hogy eggyel arrébb, a szembe jövőbe sikerült.
(Nyilván ha áll valaki a szembejövő sávban, akkor nem mész neki szemből... :laugh: )
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#18083 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 11. 20:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Diopapa - Dátum: 2011. 06. 11. 07:35

Mostanában sok helyen látok járdára festett "kerékpárutat", és mindenhol a zebra mellett közvetlenül vezetik át az úton. Csináltam hozzá egy mórickarajzot:

Kép

Szóval a gondom az, hogy akkor itt most mi a helyes magatartás autósként. Ugye Ha ül a kerékpáron (áll) a biciklista, akkor jármű és elsőbbségadás kötelező táblája miatt nekem van elsőbbségem. Ha áll a kerékpár mellett és tolná, akkor gyalogos és a zebra miatt nekem kell elsőbbséget adnom neki. Ugye mivel egymás melett van a zebra és a kerékpárút felfestve, nehéz megmondani, hogy most éppen melyik elött áll. Ötletek?

A szabalyos magatartas imho az, hogy ha nem vagy benne biztos, akkor fokozott figyelemmel es lassittassal megkozelited a zebrat, aztan ha gyalogos uzemmodban van, attolja. Ha rajta ul (pontosabban nem mellette all mindket labacsakajaval) akkor egyebkent attol tok fuggetlenul, hogy veletlen fel meterrel arreb sikerul neki megallni, nem lesz elsobbsege a zebran.

En a gyakorlatban a mar allo (es figyelo) bringast tobbnyire atengedem a macisajtja ellenere is. Gyorsan erkezo bringast meg kisgyerekkent kezelunk, mert jo esellyel nem fogja fel, hogy mit jelent ott a macisajt, esetleg athajt a zebran, es meg meg is magyarazza, hogy de mivel nem a bringauton megy, hanem a zebran, ezert neki elsobbbsege van (ez konkret pelda, az ellottem levo elott probalta a magasan kepzett hajtipajti kollega a manovert par honapja)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#18084 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 11. 20:32

Masik viszont. Hugomat hoztam haza valamelyik este a heten, Brody Sandor utcabol kanyarodtam ki balra a nagykorutra (mondjuk lehet, hogy ott mar nem az a neve). Zebra azon nincs, csak rogton jobbra a koruton a villanyosmegallohoz (az meg egyebkent lampas, de lenyegtelen).

Alltak mindket oldalrol a jardan, ezzel egyutt en szepen kifordultam a lampahoz (piros). Gyok kettovel kb egyebkent, tekintve, hogy ketoldalrol alltak az autok, voltak gyalogok is ugye, meghat macisajt jott.

Aztan az egyik srac beszolt az ablakon, hogy "azert meg kene allni talan, nem, bazmeg?" en ugyan elinteztem annyival, hogy "nem, nem kene", de ha mar igy eszembe jutott, megkerdem, hogy ugye nem vagyok tok hulye, vagy nem valtozott meg valami mostansag, ami miatt ott nekem el kellett volna engedni a gyalogot?

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#18085 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 12. 08:15

Ha az út szélén, amire kanyarodsz, áll gyalog (átkelésre várva), azt el kell engedni, mint a zebrán, csak itt nincs felfestve (s csak a rákanyarodókra érvényes).
Ilyen helyzetekben a legkényelmetlenebb integetni neki, hogy menjen, mert jó távol lehetsz tőle, neki meg fingja sincs, hogy mit tehet, mit nem. Zebra előtt fékelve, megállva, integetve láthatóbb vagy, mint a nagy kereszteződés másik sarkából kapálózva, hogy "mennyé má bazeg". :)

Nem tudom, itt az volt-e a helyzet, de a lényeg tehát: a gyalognak csakis ott van elsőbbsége, ahol arról az útról lép le, ahova te épp rákanyarodsz. De ott tényleg elsőbbsége van, mindenféle zebra nélkül is!
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#18086 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 12. 08:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2011. 06. 12. 09:15

Ha az út szélén, amire kanyarodsz, áll gyalog (átkelésre várva), azt el kell engedni, mint a zebrán, csak itt nincs felfestve (s csak a rákanyarodókra érvényes).
Ilyen helyzetekben a legkényelmetlenebb integetni neki, hogy menjen, mert jó távol lehetsz tőle, neki meg fingja sincs, hogy mit tehet, mit nem. Zebra előtt fékelve, megállva, integetve láthatóbb vagy, mint a nagy kereszteződés másik sarkából kapálózva, hogy "mennyé má bazeg". :)

Nem tudom, itt az volt-e a helyzet, de a lényeg tehát: a gyalognak csakis ott van elsőbbsége, ahol arról az útról lép le, ahova te épp rákanyarodsz. De ott tényleg elsőbbsége van, mindenféle zebra nélkül is!

Nem, en a kis utcabol kanyarodtam ki a korutra (mondjuk fent elbasztam, mert jobbra kanyarodtam, de ez a lenyegen mondjuk nem valtoztat), o pedig a korut jardajarol akart atmenni az a kis utca egyik oldalarol a masikira. Vagyis nem azon az uton amire kanyarodtam (es ahol evidens, hogy elsobbsege van), hanem amirol. Azon meg en egyenesen megyek :-)

#18087 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 12. 08:34

A Békési utca torkolatában - a József körút hosszában - nincs zebra. Csak gyalogosönérzet.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#18088 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 12. 09:41

Üzenet megtekintéseIdézet: kroozo - Dátum: 2011. 06. 12. 09:30

... Azon meg en egyenesen megyek :-)

Akkor messze nem volt semmije a nagy szájon kívül.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#18089 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 12. 11:55

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2011. 06. 11. 20:00

1.) Esetemben, ki és honnan tudta volna rajtam kívül, hogy nem arra megyek, amerre szerettem volna? :laugh:
(Természetesen nem kezdtem tolatni, hanem szentségelve elszáguldottam az első lehajtóig.)

2.) Te még sosem hibáztál vezetés közben? :p
Nem mentél két kört egy körforgalomban, mert elnézted a kijáratot, nem hajtottál be egyirányú utcába, nem blicceltél el parkolást idegen városban, mert nem vetted észre a parkolás táblát, nagy (mondjuk 3x3 sávos) kereszteződésben sosem kanyarodtál szembejövő sávba, stb.?

Ugyanmár, persze, balfaszság FORGALOMMAL SZEMBEN autópályára felmenni, de egy rosszul kitáblázott/felfestett felhajtónál nem is elképzelhetetlen, hogy valaki hibázzon, még akkor is ha évente több tízezer km-t vezet.

Őszintén szólva én azt nem értem, hogy ez miért nem történik meg naponta, vagy miért nem történik naponta tucatjával frontális karambol?
Amilyen hülyék az emberek úgy általában...

Dehogynem hibáztam. De a körforgalomban 2 kört menés nem az mintha balra mennél be...
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#18090 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 12. 14:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 11. 19:09

Nem a faszt nem. Én időmben elvittek mindenfelé,ami csak létezett. Nem tudom most miképpen van, de ha nem is tanítják, aki autózik, annyi gógyi legyen benne, hogy felismer bizonyos dolgokat, ami akár másképp is működhet.

nekem annó forgalmin az oktató lazán bevéste a nemtommennyi kötelező éjszakai vezetést, oszt ehhez képest egy percet nem vezettem éjszaka :Đ osztott pályán sem, hozzátenném. hja, nem bp, vidék. mondjuk olyan sok osztott pályás úttest nincs Szombathely környékén, az oktató annyira meg nem hülye, hogy elmenjen 80-100km-rel odébb, hogy a delikvens lásson egy osztott pályát.
Hja additív, a kötelező óraszámot (asszem nálunk 32 volt még annó) is úgy random írta be, vezettem olyan ~25 körülit, erre beírta a 38-at. Mondjuk engem nem zavart, mert oktatás előtt már vezettem nem egyszer, de Jolika aki 10óra2óránál kapaszkodva sikít 30nál hogy nem bírja a tempót, annak azért lehet nem lenne baj, ha nem csak papíron lenne meg a kötelező óraszáma.

-C0pp3rM!n3-

#18091 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 12. 17:23

http://indavideo.hu/...ekedesi_kaosz_1
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#18092 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 13. 17:59

Régebben (talán 1 éve?) volt "vita", hogy egy kamion ha elüti a vaddisznót, nem veszi észre. Igaz, ez csak egy kis fos Fiesta, de sztem attól még észreveszi :)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#18093 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 08:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2011. 06. 12. 15:27

nekem annó forgalmin az oktató lazán bevéste a nemtommennyi kötelező éjszakai vezetést, oszt ehhez képest egy percet nem vezettem éjszaka :Đ osztott pályán sem, hozzátenném. hja, nem bp, vidék. mondjuk olyan sok osztott pályás úttest nincs Szombathely környékén, az oktató annyira meg nem hülye, hogy elmenjen 80-100km-rel odébb, hogy a delikvens lásson egy osztott pályát.
Hja additív, a kötelező óraszámot (asszem nálunk 32 volt még annó) is úgy random írta be, vezettem olyan ~25 körülit, erre beírta a 38-at. Mondjuk engem nem zavart, mert oktatás előtt már vezettem nem egyszer, de Jolika aki 10óra2óránál kapaszkodva sikít 30nál hogy nem bírja a tempót, annak azért lehet nem lenne baj, ha nem csak papíron lenne meg a kötelező óraszáma.

-C0pp3rM!n3-

A Jolikának valószínűleg meg is lesz a több órája, lehet épp abból, hogy te csak 25 órát vezettél neki 50 órája volt. (Bár hülye volna, ha nem kérné az óradíjat a plusz órákért)

Különbözőek vagyunk, van akinek az első órán jól megy a vezetés, van akinek a 40 óra után is csak sehogy.
Akinek megy, és levizsgázik a 25. óra után is, annak nincs értelme végigvezetni az összes órát, mert csak az idejét pocsékolja.

Szerkesztette: Sparow2 2011. 06. 15. 08:19 -kor

#18094 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 08:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Diopapa - Dátum: 2011. 06. 13. 18:59

Régebben (talán 1 éve?) volt "vita", hogy egy kamion ha elüti a vaddisznót, nem veszi észre. Igaz, ez csak egy kis fos Fiesta, de sztem attól még észreveszi :)

Jó, azért ez csak egy 800 kg-s autó.
Persze, hogy szarrá törik, ha nekirongyol egy mázsás vadállatnak (aminek ráadásul lent van a súlypontja, nem fentebb, mint egy embernek, hanem épp a motor magasságában, amit tart 3 gumibak meg a hajtás tengelye).

De egy 20 tonnás vagy 40 tonnás kamionnak lószar egy mázsás állat, plusz a lökhárítója is erősebb, meg magasabb és fentebb is van, valszeg lepattanna a lökhárítóról a malac, vagy simán a lökhárító alá becsúszna, nem is felfelé csapódna.
Lehet, hogy kitörik egy lámpa, vagy összetöri az elejét, és épp kilyukad a hűtő (bár elég magasan van ahhoz), vagy valami, de hogy a sofőr egy kisebb rántásnál nagyobbat nem érezne, az hétszentség.

#18095 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 11:45

Én úgy tudom, hogy az általad elmondottakban a kiemelt részben van a lényeg. Azon az úton, amelyre rákanyarodsz a gyalogosnak mindig elsőbbsége van, de csak akkor, ha már lelépett arra az úttestre, amelyre te éppen rákanyarodsz.

Amennyiben a gyalogos a járdán áll, átkelésre várva, úgy a kanyarodó autónak van elsőbbsége. Egy kis adalék: kanyarodó főút (kereszteződés) esetében minden irányban elsőbbsége van a gyalogosnak az autóval szemben, mert az vagy fizikailag is kanyarodik, vagy egyenesen haladva letér a főútról az alsóbb rendű útra, az egyenes haladás ellenére is "kanyarodónak" minősíti a KRESZ.

Viszont továbbra is úgy tudom, hogy csak és kizárólag akkor van elsőbbsége a gyalogosnak, ha már lelépett az úttestre.

Én így emlékszem a tanultakra, de javítsatok ki kérlek, ha tévedek!

Ugyanis a járda szélén álló gyalogos elsőbbségéről egyedül a kijelölt gyalogátkelőhelyen beszélhetünk. Ott viszont már akkor is elsőbbsége van, ha határozott léptekkel közelít a zebra felé, de még akkor is, amikor bizonytalanul "toporog". Amennyiben pedig a zebra felé néz és a járda szélén áll, vagy már le is lépett az útestre (a zebrára), akkor még vita sem lehet arról, hogy abszolút elsőbbsége van a gyalogosnak.

Fentiek miatt - a gyalogosok védelmében - írja nem véletlenül a KRESZ, hogy mind kanyarodni, mind a gyalogátkelő-helyet megközelíteni fokozott elővigyázatossággal, illetve alacsony sebességgel kell. Arra soha nem lehet biztosan számítani, hogy a gyalogos tisztában van a KRESZ-el, azzal, hogy milyen esetben van elsőbbsége, s milyen esetben nincsen.

A kanyarodó autó pedig sok esetben már csak akkor észleli az előtte lévő "akadályokat", amikor rákanyarodott a célja szerinti irányba tartó útra. Ezért nem örülök, amikor akár gyalogosként, akár autót vezetve lakott területen a kereszteződésekben, éles kanyarokban csikorgó gumikkal, nagy tempóval bekanyarodó autókat látok.

Zebra szempontjából pedig az olyan helyek érdemelnek kiemelt figyelmet, mint pl. Székesfehérváron a Gáz utca. Aki nem ismeri, annak kedvéért elmondom, hogy az egy sávos utat középen szinte teljes hosszában egy járdasziget választja el a Rákóczi út és a Budai út közötti szakaszon. (Ez maga a Gáz utca.) Jobbra-balra szinte végig panelházak sorakoznak, a kijelölt gyalogátkelőhely pedig azon a részen egy iskola közelében van. A gyalogosforgalom nagy, ráadásul az úttest mindkét oldalán végig autók parkolnak (az úttesttel párhuzamosan).

Itt aztán nagyon igaz, hogy még véletlenül sem szabad kb. 15-20 km/h-nál gyorsabban megközeleíteni a zebrát, már jó előre lassítani kell, mert az autók mögül kilépő (illetve azok mögött álló) gyalogost már csak akkor látod meg, amikor az autód orra eléri a zebra szélét. Alacsony sebességgel haladva könnyű megállni, de aki itt 40-50 km/h-val, vagy gyorsabban halad, az a gyalogosok testi épségét kockáztatja.

(Természetesen nem ez az egyetlen ilyen gyalogátkelő-hely a városban, és nyilván ti mindannyian tudtok több tucat hasonlót felsorolni a saját lakóhelyetekről is.)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#18096 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 12:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 15. 09:32

Jó, azért ez csak egy 800 kg-s autó.
Persze, hogy szarrá törik, ha nekirongyol egy mázsás vadállatnak (aminek ráadásul lent van a súlypontja, nem fentebb, mint egy embernek, hanem épp a motor magasságában, amit tart 3 gumibak meg a hajtás tengelye).

De egy 20 tonnás vagy 40 tonnás kamionnak lószar egy mázsás állat, plusz a lökhárítója is erősebb, meg magasabb és fentebb is van, valszeg lepattanna a lökhárítóról a malac, vagy simán a lökhárító alá becsúszna, nem is felfelé csapódna.
Lehet, hogy kitörik egy lámpa, vagy összetöri az elejét, és épp kilyukad a hűtő (bár elég magasan van ahhoz), vagy valami, de hogy a sofőr egy kisebb rántásnál nagyobbat nem érezne, az hétszentség.

Nagyvonalú vagy a számokkal, kicsit pontosítsunk :) (ha már szövegértés nem megy)

1. Én azt írtam, hogy észreveszi, nem azt, hogy fossátörik
2. nem 1 mázsás volt a disznó, hanem csak 50 kg
3. 800 kg-os Fista meg simán 1-1.1 tonna

#18097 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 12:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2011. 06. 15. 12:45

Én úgy tudom, hogy az általad elmondottakban a kiemelt részben van a lényeg. Azon az úton, amelyre rákanyarodsz a gyalogosnak mindig elsőbbsége van, de csak akkor, ha már lelépett arra az úttestre, amelyre te éppen rákanyarodsz.

Amennyiben a gyalogos a járdán áll, átkelésre várva, úgy a kanyarodó autónak van elsőbbsége. Egy kis adalék: kanyarodó főút (kereszteződés) esetében minden irányban elsőbbsége van a gyalogosnak az autóval szemben, mert az vagy fizikailag is kanyarodik, vagy egyenesen haladva letér a főútról az alsóbb rendű útra, az egyenes haladás ellenére is "kanyarodónak" minősíti a KRESZ.

Piftuka, az isten szerelmére, add vissza a jogosítványodat… vagy legalább hagyd abba a hülyeségeid szajkózását.

Idézet

(5) Elsőbbséget kell adni, ha a 28. § (2) bekezdésében foglaltakból más nem következik

a) jobbra vagy balra bekanyarodó járművel

- annak az útnak az úttestjén áthaladó gyalogos részére, amelyre a jármű bekanyarodik, továbbá

- az azonos irányból érkező villamos részére,

b) jobbra bekanyarodó járművel a kerékpársávon vagy az úttest mellett levő, attól jobbra eső kerékpárúton, gyalog- és kerékpárúton érkező jármű és gyalogos részére,

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#18098 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 13:02

Idézet

Észreveszi. Én őzet ütöttem el kamionnal, elég rendesen összetörte az autó elejét. Igaz, hogy a kamion tömege miatt ne térít el annyira a menetiránytól mint egy kisebb autót. Még egy madár is "nagyot szól".
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#18099 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2011. 06. 15. 14:02

Észreveszi. Én őzet ütöttem el kamionnal, elég rendesen összetörte az autó elejét. Igaz, hogy a kamion tömege miatt ne térít el annyira a menetiránytól mint egy kisebb autót. Még egy madár is "nagyot szól".

Köszi

#18100 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 15:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 06. 15. 09:18

...
Különbözőek vagyunk, van akinek az első órán jól megy a vezetés, van akinek a 40 óra után is csak sehogy.
Akinek megy, és levizsgázik a 25. óra után is, annak nincs értelme végigvezetni az összes órát, mert csak az idejét pocsékolja.

Jó, csak akkor a le nem vezetett órák díját nem kéne megfizettetni azzal, aki nem vezetett. Ha a boltban a hibás kenyeret még ott helyben visszaveszik (300Ft), akkor itt is jár, mert ez sokkal több pénz. Jogosan is, etikailag is, szerződés szerint is.

Téma megosztása:

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 903
  • 904
  • 905
  • 906
  • 907
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.