HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 979
  • 980
  • 981
  • 982
  • 983
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#19601 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 08. 11:18

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 02. 07. 13:11

Kicsi ész is kéne, nem csak autó.
Annakidején haver általános suli vége felé a faterja Trabijával szakadt be a közeli kis patakba, mer' kiment driftelni a jégre. (Csak akkor még nem tudtuk, hogy drift-nek hívják, sőt talán még nem is létezett a fogalom sem :) )

#19602 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 11:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2012. 02. 08. 07:46

Kép

Pont orral a part felé szakadt be… a fényezésnek meg sem kottyan a jégben vonszolás… szerinted is drei-wetter-taft reklám? :lollypop:

A 3. képen valamit vontattak előtte, és egész szépen ki volt pucolva a jég előtte.
Gondolom, akinek ennyi pénze van, annak nem kerül semmibe odavitetni 20 hórukkembert a jeget pucolni.

#19603 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 14:31

Balaton VS Hummer
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#19604 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 12. 11:30

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2012. 02. 08. 10:32

tudtok adni olyan oldalt, ahol K-Európa (és inkább a környező országok) sebességhatárait mutatják. amiket találtam, az mind inkább sí célpontok voltak.

(Nagy)teher: http://www.man-truck..._in_Europe_.jsp

Világ: http://en.wikipedia....mits_by_country

Európa: http://www.europe.org/speedlimits.html

Szerkesztette: fram 2012. 02. 12. 11:33 -kor

Ciciman is on borda

#19605 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 13. 23:13

Egy baromallat tanulovezetos bru-Thalia majdnem belemjott az elobb az Ulloi-n a 19ker-ben

A hujebaromgyorekallatja annyira a seggemben jott, hogy eppen csak lattam a lampai tetejet, erre a gyalog is pont lelep persze muszaj voltam "jol" fekezni ez meg persze csikorgott is mogottem meg ugyis, hogy a vegen mar elengedtem kicsit a feket meg a gyalog is latta, hogy itt szituacio van es megallt a felezonel a zebran, en meg kb 1m-t ramentem a zebrara
A gyalog ugy kerult ki ott allva
Megalltam, nezem a tukorben a hujebaromgyokerallatot, a kazanfedele tobb mint felet nem latni a tukorben

A fasznak kell telen -8fokban ennyire ramennie vkire :mad:
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#19606 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 14. 16:52

Jönnek a több tízezres fix közlekedési bírságok
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#19607 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 14. 18:19

A leközölt táblázat első két elemét kivéve, tulajdonképpen teljesen rendben is van, nincs mit mérlegelni.

Hogy aztán ezen a szoksásos riogatáson túl ténylegesen mi lesz a rendelet szövege, no az a jövő zenéje.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#19608 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 15. 16:39

több közlekedési rendőr kellene az utakra, h ezeket kiróhassák.

amúgy a 2. elem is rendben van. pl. záróvonalon ne akarj előzni, nem véletlen festették fel.

Szerkesztette: gene 2012. 02. 15. 16:40 -kor

PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#19609 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 15. 17:15

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2012. 02. 15. 16:39

amúgy a 2. elem is rendben van. pl. záróvonalon ne akarj előzni, nem véletlen festették fel.

A körülmények ezeknél nem binárisak (van/nincs, ami kell), tehát mérlegelést igényelhetnek.

#19610 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 15. 17:16

Halálos áldozat a 6-oson, az M1-esen és a 8-ason is, tömeges karambol az M3-ason és négyes ütközés a 87-esen. A balesek egymást érik.

#19611 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 15. 19:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2012. 02. 15. 17:15

A körülmények ezeknél nem binárisak (van/nincs, ami kell), tehát mérlegelést igényelhetnek.

:offtopic: Hát hogy? Aszittük, hogy vannak a barmok meg vagyok én az utakon... Ez elég bináris. :D :smoker:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#19612 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 15. 19:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2012. 02. 15. 17:16

Sz@rul nem tudnak vezetni, ennyi. Megmondtam a frankót. (az hogy közlekedni sem, az egy dolog, de vezetni sem - leesik az első hópihe, oszt indul a buli :) )
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#19613 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 17. 12:46

Sziasztok,

Egy kérdés:
Ha valaki az út mellett szabálytalanul parkol (menetiránynak szemben), akkor azt csak a rendőrség bírságolhatja meg? Vagy állampolgári bejelentésre (fotót, videót mellékelve) is eljár a szerv? :think:
Kicsit már kezdem unni, hogy melóból jövök haza, van még egy szabad hely, de mire a következő saroknál megfordulok, hogy szabályosan beálljak, beáll valaki szembe, szabálytalanul. Én meg kereshetek másik helyet... :(

#19614 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 18. 00:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 02. 17. 12:46

Sziasztok,

Egy kérdés:
Ha valaki az út mellett szabálytalanul parkol (menetiránynak szemben), akkor azt csak a rendőrség bírságolhatja meg? Vagy állampolgári bejelentésre (fotót, videót mellékelve) is eljár a szerv? :think: ...

2 kérdést tettél fel, azaz 2 felet.

A válasz: csak azok bírságolhatnak, akik erre felhatalmazottak. DE az, hogy ők honnan szereznek a szabálytalanság tényéről tudomást, már nincs megkötve. Vagy épp arra tévednek, vagy járőrszolgálat, vagy bejelentés - mind legális.

Anno webre raktak fel ilyen megosztó helyekre rendszámos fényképeket, ahol pl. rokiparkolót foglaltak el feketén.

Szerkesztette: Warrior 2012. 02. 18. 00:10 -kor

#19615 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 18. 10:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 02. 18. 00:09

A válasz: csak azok bírságolhatnak, akik erre felhatalmazottak. DE az, hogy ők honnan szereznek a szabálytalanság tényéről tudomást, már nincs megkötve. Vagy épp arra tévednek, vagy járőrszolgálat, vagy bejelentés - mind legális.

Anno webre raktak fel ilyen megosztó helyekre rendszámos fényképeket, ahol pl. rokiparkolót foglaltak el feketén.

indexen is van "szégyenfal" is asszem.

-C0pp3rM!n3-

#19616 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 18. 11:25

Lecsapták a csajomat a kezemről, majd jóóóól kiszerkesztem, meg még fel is jelentem, azám… :lollypop:

#19617 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 18. 17:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2012. 02. 18. 11:25

Lecsapták a csajomat a kezemről, majd jóóóól kiszerkesztem, meg még fel is jelentem, azám… :lollypop:

arra is volt oldal, excsajok.hu ? :Đ

-C0pp3rM!n3-

#19618 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 18. 23:14

Idézet

Vagy állampolgári bejelentésre (fotót, videót mellékelve) is eljár a szerv?

Erre szerintem nem járnak el. Hiszen egy állampolgári fényképről honnan tudják, hogy az mikor volt?
Pl. szomszéd kocsiját egy tilos parkolásnál körbefotózom, és csinálok 20 fényképet, kicsit más nézőpontból, és beküldöm 20 különböző napon (egyáltalán hova kell beküldeni?), akkor 20-szor büntetik érte?

De ha csak egy képet küldök is be, lehet az 3 éve készült, és már megbüntették érte akkor.

#19619 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 18. 23:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 02. 18. 23:14

Erre szerintem nem járnak el. Hiszen egy állampolgári fényképről honnan tudják, hogy az mikor volt?
...

Azt én nem is írtam, hogy a polgár lefényképezi, majd beküldi. De azt igen, hogy pl. beszól, betelefonál, ad egy fülest, amire valaki, hivatalos személy odamegy, s kész. Ha meg nem megy oda, akkor olyan mindegy.

#19620 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 19. 00:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2012. 02. 18. 10:02

indexen is van "szégyenfal" is asszem.

Az már inkább kávéházi topik. Igaz értelme sincs n+1 hülyén parkolót befotózni, de legalább a társaság jó. Képgyűjtemény nálam volt, de feladtuk, mert ombucmanó valami kreténséget írt vissza, hogy nem kellene.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 979
  • 980
  • 981
  • 982
  • 983
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.