HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#21 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 13. 20:58

Idézet: LML - Dátum: 2008. júl. 13., vasárnap - 21:50

Én is jártam első rendszám nélkül 3-4 napig (letolattak vonóhorgos kocsival), volt hogy a rendőr előtt parkoltam le, látta, de nem is érdekelte...

Még 2005-ben majd egy hónapig én is első rendszám nélkül jártam.A Műegyetem előtt rámtolatott egy 4 Runner és lazán átütötte, motorháztetőt felgyűrte stb.Az okmányirodát nekem kellett hívogatni, hogy kész van e már az új rendszám.Addig a kormos-lyukas rendszám az első ülés előtt hevert. Rendőr is látta, egy szót nem szólt.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#22 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 13. 21:34

Idézet: LML - Dátum: 2008. júl. 13., vasárnap - 21:45

[...]
Ha jóltudom a rendőröknek ki van adva, hogy motorost nem lehet üldözni autóval.
[...]

Van egy hírem, ami egyeseknek jó, másoknak rossz: Semmilyen járművet nem üldözhetnek hivatalosan Magyarországon a rendőrök. Ehhez egy különleges engedély kell, amit szinte 100%, hogy nem adnának meg, ha mégis, addigra elmegy az "üldözött". Itt tart ma Magyarország és a törvényeink.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#23 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 13. 21:38

Idézet: LightBringer - Dátum: 2008. júl. 13., vasárnap - 22:34

Van egy hírem, ami egyeseknek jó, másoknak rossz: Semmilyen járművet nem üldözhetnek hivatalosan Magyarországon a rendőrök. Ehhez egy különleges engedély kell, amit szinte 100%, hogy nem adnának meg, ha mégis, addigra elmegy az "üldözött". Itt tart ma Magyarország és a törvényeink.

Meg a kiképzés és a felszerelés.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#24 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 13. 21:57

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. júl. 13., vasárnap - 22:38

Meg a kiképzés és a felszerelés.

A motorosrendőreinknek alapos kiképzése van, ez jó hír.
A rossz az, hogy civilben is motoroznak jópáran. Jobb/más géppel, mint műszakban.
És akkor hirtelen elmúlik róluk a "rendőr".
Nem oly rég volt, hogy egy tanyához tartozó úton drótot fogott a "rövidebb utat" választó motoros. 
Mit ad isten, rendőr volt, amíg élt.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#25 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 13. 21:59

Idézet: csozsi - Dátum: 2008. júl. 13., vasárnap - 22:57

A motorosrendőreinknek alapos kiképzése van, ez jó hír.
A rossz az, hogy civilben is motoroznak jópáran. Jobb/más géppel, mint műszakban.
És akkor hirtelen elmúlik róluk a "rendőr".
Nem oly rég volt, hogy egy tanyához tartozó úton drótot fogott a "rövidebb utat" választó motoros. 
Mit ad isten, rendőr volt, amíg élt.

Az okéj, de motorral elfogni nem tom lehet-e? Szvsz ahhoz autó kell.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#26 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 13. 22:06

Nem azt irtam, hogy meg is nyirják, csak azt, hogy paragrafus van rá, ha ganés a rendszám, akkor jön a sarc. Az, hogy megfogják e, egy más kérdés.
Más. Nem üldözheti, csak követheti. Ami amugy szart nem ér. Hozhatunk példának száz motort, de pesten elég egy rütyved 125ös enduro is, és soha a büdös életben nem fogják meg, ha csak egy kicsit is tud motorozni.
Az pedig, hogy milyen a felszereltség, meg a kiképzés, érdekes kérdés. Azért nyugaton se minden rendőrautó olyan, mint a kobra11ben :D Csak van kommunikáció, meg elegendő számú rendőr. Ott nem nagyon kell kergetni, csak körberecsegnek rádión, esetleg útnak indul pár kávédaráló, egy-két útlezárás, és már meg is vagy. USAban doszt, ott is csak azt kergetik, aki nagyon nagy csibész. Próbálnád meg ezt itt nálunk, mire le birnának zárni egy sikátort is, addigra emberünk már az országban nem lenne.

#27 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 07. 13. 22:29

Idézet: carcass - Dátum: 2008. júl. 13., vasárnap - 21:58

Még 2005-ben majd egy hónapig én is első rendszám nélkül jártam.A Műegyetem előtt rámtolatott egy 4 Runner és lazán átütötte, motorháztetőt felgyűrte stb.

Azért ez kicsit élethűbbnek látszik, mint a "műmegoldás".
Make love not Wor.

#28 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 13. 23:52

Nemírtunk, merelhagyta a helyszínt... Mostmegyekabiztosítóba cascora lesz 10k azönrész......
Meglenne a duma mindenre.

Én is jártam első rendszám nélkül 3-4 napig (letolattak vonóhorgos kocsival), volt hogy a rendőr előtt parkoltam le, látta, de nem is érdekelte...

Ha első rendszám nélkül jársz, akkor 15k a bünti / alkalom. - (ráadásul van egy paragrafus a kreszben amit elkúrtak anno, és nincs egyértelműen kikötve, hogy elöl-hátul kell rendszámnak lenni).
Rutinosabb ember mondta nekem kb 3-4 évvel ezelőtt, nemtudom azóta változtattak-e ezen.-
Ha meg gyorshajtasz akkor 30k a legenyhébb büntetés. Ha valaki hajt mint a barom, akkor nem kell nagy matekosnak lenni, hogy melyik éri meg jobban.

Urban Legend.
Gondolkoztál már ma?

#29 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 14. 06:13

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. júl. 13., vasárnap - 19:31

Látja a rendőr, oszt akkor? Ha júzer azt mondja, hogy éppen most törték le, mert csak, akkor mit tud tenni, azon kívül, hogy "na jóvan, majd tetesse vissza de hamar"?

Ha azt mondja, hogy most tolattak belém, akkor annak nyoma van. A rendszám nem öntapadós.
"Az izzóm is épp az előbb égett ki - reggel még működött, segítsen, biztos úr, megnézné a jobb oldalit is, stb."

Rendszám nélkül nem lehet közlekedni, legálisan 1 métert sem. A rendőr szerintem jogosan tetethetné fel helyben, vagy küldhetne szervízbe vele, az ejnyebejnye sz@rt sem ér.

Ha az autóst megfingatnák rendszámhiány esetén, akkor ne félj, odafigyelne, ill. leállna, oszt a szervízig felragasztaná pillanatragaccsal is, csak fent legyen. Bár lehet, hogy ekkor meg kis idó múlva gyanúsan sok törött orrú autó mocorogna, rendszám nélkül... :)

ps.: sokadik szerk: rendszám nélkül lehet, de nem szabad.

Szerkesztette: Warrior 2008. 07. 14. 06:24 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#30 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 14. 06:18

....

Csatolt fájl:

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#31 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 14. 06:34

Nemírtunk, merelhagyta a helyszínt... Mostmegyekabiztosítóba cascora lesz 10k azönrész......
Meglenne a duma mindenre.

...

Ha zsaru lennék, lehet, hogy fognám magam, oszt jöjjön velem, elviszem, üljön be ide hátulra, elvégre is rendőr vagyok, az a dolgom, hogy segítsek. Kíváncsi lennék, már csak azért is, hányan akarnának átb@szni.  :]
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#32 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 14. 06:36

Idézet: carcass - Dátum: 2008. júl. 13., vasárnap - 21:58

Még 2005-ben majd egy hónapig én is első rendszám nélkül jártam.A Műegyetem előtt rámtolatott egy 4 Runner és lazán átütötte, motorháztetőt felgyűrte stb.Az okmányirodát nekem kellett hívogatni, hogy kész van e már az új rendszám.Addig a kormos-lyukas rendszám az első ülés előtt hevert. Rendőr is látta, egy szót nem szólt.

De megvolt a gyűrődés a kocsin. Itt azokkal van a gond, akiknek 1 deka karcolás sincs elől. Ott már stikkes a helyzet. Le nem fújja a szél.

#33 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 14. 07:12

....

Csatolt fájl:

#34 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 14. 10:18

Idézet: Eleanor - Dátum: 2008. júl. 14., hétfő - 8:12

....

:think:
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#35 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 14. 10:35

Idézet: Boba - Dátum: 2008. júl. 14., hétfő - 11:18

:think:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#36 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 14. 11:11

....

Csatolt fájl:

#37 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 14. 11:21

Idézet: Samott - Dátum: 2008. júl. 14., hétfő - 11:35

Jahh, öv itt is luxus volt... (előre van nyomva a műszerfal a tűzfalba)

#38 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 14. 11:44

Idézet: Samott - Dátum: 2008. júl. 14., hétfő - 11:35

Samott

Thx... szoval ezt kellett volna lassam... ok.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#39 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 14. 11:51

Idézet: Warrior - Dátum: 2008. júl. 14., hétfő - 7:36

De megvolt a gyűrődés a kocsin. Itt azokkal van a gond, akiknek 1 deka karcolás sincs elől. Ott már stikkes a helyzet. Le nem fújja a szél.

Hát pont ezaz, hogy a szervíz már megcsinálta, hibátlan volt a kocsi eleje.Zsírúj motorháztető, hűtőrács stb.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#40 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 14. 11:52

Idézet: Boba - Dátum: 2008. júl. 14., hétfő - 12:44

Thx... szoval ezt kellett volna lassam... ok.

Volt itt egy vita a fakrol az ut szelen... lamex (gondolom) ahhoz kapcsolodva tette be a kepet.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

Téma megosztása:

• (1051 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó