HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#961 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 13. 07:33

Nesze neked, on:
http://velvet.hu/blogok/helyszinelo/2008/0...ndren/#comments

Ott lakom nem messze, pont akkor gyalogoltam hazafelé, a fél környék összes kutyája televonyitotta a várost, annyi mentő, tűzoltó volt. Kár, hogy nincs már halálbüntetés.

#962 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 07:42

Idézet: Coppermine - Dátum: 2008. aug. 12., kedd - 10:53

Nyilván, csak emlékszem, hogy a volt főnököm teniszezett és csak a könyökét nem műtötték. ;)
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#963 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 07:45

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. aug. 13., szerda - 8:33

Nesze neked, on:
http://velvet.hu/blogok/helyszinelo/2008/0...ndren/#comments

Ott lakom nem messze, pont akkor gyalogoltam hazafelé, a fél környék összes kutyája televonyitotta a várost, annyi mentő, tűzoltó volt. Kár, hogy nincs már halálbüntetés.

Fasza, rutinos 17 éves sofőr méretes bmw-vel. :down: Üdv apunak is, ha övé a kocsi, ha meg a srácé, akkor NC.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Bravo

#964 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 08. 13. 07:47

Idézet: carcass - Dátum: 2008. aug. 13., szerda - 8:45

Fasza, rutinos 17 éves sofőr méretes bmw-vel. :down:

Oszt eletben maradt. Szerintem jobb lesz, ha elbujdokol, mert paran biztos vadasznak ra.
Make love not Wor.

#965 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 08:00

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. aug. 13., szerda - 8:47

Oszt eletben maradt. Szerintem jobb lesz, ha elbujdokol, mert paran biztos vadasznak ra.

A vakszerencse - biztonságos a kocsi is - ugye.Egy darabig ő se ül kocsiba.Bár a fene tudja.Nálunk is van egy kölök, aki talán 20 éves ha megvan és már két emberkét gázolt halálra.Most apu Mazda 5-ösét hajtja ezerrel és van egy saját A4-ese is.

Bravo

#966 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 08:06

Idézet: carcass - Dátum: 2008. aug. 13., szerda - 8:45

Fasza, rutinos 17 éves sofőr méretes bmw-vel. :down: Üdv apunak is, ha övé a kocsi, ha meg a srácé, akkor NC.

Nekem is korengedménnyel 17 évesen lett jogsim és kezdtem vezetni apu autóját (is), mégsem lettem közlekedési gyilkos, de még csak balesetet sem okoztam soha, pedig nem kevés km van már mögöttem. Ezzel nem magamat akarom fényezni, csak arra rávilágítani, hogy CSAK az életkor alapján megítélni nem okos dolog.

#967 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 08:07

Idézet: carcass - Dátum: 2008. aug. 13., szerda - 9:00

A vakszerencse - biztonságos a kocsi is - ugye.Egy darabig ő se ül kocsiba.Bár a fene tudja.Nálunk is van egy kölök, aki talán 20 éves ha megvan és már két emberkét gázolt halálra.Most apu Mazda 5-ösét hajtja ezerrel és van egy saját A4-ese is.

2 halálos gázolás után mit keres még szabadlábon?

#968 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 08:08

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. aug. 13., szerda - 9:07

2 halálos gázolás után mit keres még szabadlábon?

Pénz, pénz, pénz... A legjobb olaja a gépezetnek.  :(

#969 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 08:12

Idézet: Sipi- - Dátum: 2008. aug. 13., szerda - 9:08

Pénz, pénz, pénz... A legjobb olaja a gépezetnek.  :(

A társadalom meg életben hagyja az ilyeneket.

#970 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 08:15

Én is 17 voltam, mégse lettem tömeggyilkos. Jóllehet én is szoktam nyomni, meg sokat is mentem, eredménye is volt, 6 kisebb-nagyobb puff 3 év alatt, nem az életkor itt a gond. Az apját viszont mellültetném a kaptárban. Amugy, hamár a büntetési tétele ennek, császár előd, rémlik valakinek?

#971 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 08:16

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. aug. 13., szerda - 9:06

Nekem is korengedménnyel 17 évesen lett jogsim és kezdtem vezetni apu autóját (is), mégsem lettem közlekedési gyilkos, de még csak balesetet sem okoztam soha, pedig nem kevés km van már mögöttem. Ezzel nem magamat akarom fényezni, csak arra rávilágítani, hogy CSAK az életkor alapján megítélni nem okos dolog.

Mert valószínű, hogy olyan nevelést kaptál, hogy felfogd ésszel, hogy az autó nem játékszer, könnyen halnak az emberek a közelében.
Én 18,5 évesen kaptam meg a jogsit. Pár hónapig csak úgy vezettem, hogy mellettem ült faterom és bizony beleszólt ha f*szságot akartam csinálni. Gyanítom, hogy az oktatók is normálisabbak voltak, mint most.
Múltkoriban épp egy oktatóautót kellett ledudálnom, hogy nehogy nekem jöjjön. Nem tanuló volt, mert csak a sofőr ült a kocsiban.

Szerkesztette: Sipi- 2008. 08. 13. 08:18 -kor

#972 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 08. 13. 08:17

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. aug. 13., szerda - 9:15

[...]császár előd[...]

Ebbe ne menjünk itt most bele!

#973 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 08:21

Tényleg ne, mert az ő esete - sajnos - túlmutat azon, hogy egy nagyképű suttyó belőve megölt egy embert.

#974 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 08:25

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. aug. 13., szerda - 9:15

Én is 17 voltam, mégse lettem tömeggyilkos. Jóllehet én is szoktam nyomni, meg sokat is mentem, eredménye is volt, 6 kisebb-nagyobb puff 3 év alatt, nem az életkor itt a gond. Az apját viszont mellültetném a kaptárban. Amugy, hamár a büntetési tétele ennek, császár előd, rémlik valakinek?

17 voltam én is, mégis, ami eseményem volt, mindig más volt a hibás (főleg, amikor a parkoló autó alátekert kerekébe akadt bele a kukásautó :omg:).

#975 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 08:25

Pedig a képlet ugyanaz lesz, bepostázom. Apu+jó ügyvéd, pár guriga erre, pár telefon arra, kis sikamika, és nem lesz 20 a srác, mikor már a SAJÁT 5ös bmwjét fogja hasonló felelősségtudattal terelgetni.
Amugy, mégegyszer mondom, nem nevelés, verés, fater belekárogás kérdése az egész. Nekem pl az segitett, hogy egy gyáva szar vagyok, és úgy szétparáztam magam még akkor is, amikor tanultam, hogy 2x annyira figyeltem mindenfelé. Ez volt lassan 10 éve, de még most is előfordul, hogy remegő kézzel-lábbal szállok ki, pedig azóta jócskán vezettem meg tapasztaltam már. Az már inkább a hihetetlen topikba tartozna, hogy minden hónapban van párszor, hogy ellépek a gázról egy ismerős kanyarban, egy kereszteződésben, valami motoszkál a fejemben hogy valami van. Aztán kivág a kanyarból szemben valaki, vagy előz, vagy átsuhan a kereszteződésen 100+al, nekem meg lepörög a fejemben, hogy basszus ha itt most odalépek, ahogy amugy szoktam, és lehetne, mert az út, a kocsi, meg én is elbirom, akkor most más faszságából fekhetnék a roncsok között és számolgathatnám a kitört fogaim között a kicsöpögő agyvelődarabokat.

#976 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 08:28

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. aug. 13., szerda - 9:25

17 voltam én is, mégis, ami eseményem volt, mindig más volt a hibás (főleg, amikor a parkoló autó alátekert kerekébe akadt bele a kukásautó :omg:).

Parkolási alapszabály: Sosem hagyjuk alátekerve a kerekeket... :)

#977 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 08:29

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. aug. 13., szerda - 9:25

Pedig a képlet ugyanaz lesz, bepostázom. Apu+jó ügyvéd, pár guriga erre, pár telefon arra, kis sikamika, és nem lesz 20 a srác, mikor már a SAJÁT 5ös bmwjét fogja hasonló felelősségtudattal terelgetni.
Amugy, mégegyszer mondom, nem nevelés, verés, fater belekárogás kérdése az egész. Nekem pl az segitett, hogy egy gyáva szar vagyok, és úgy szétparáztam magam még akkor is, amikor tanultam, hogy 2x annyira figyeltem mindenfelé. Ez volt lassan 10 éve, de még most is előfordul, hogy remegő kézzel-lábbal szállok ki, pedig azóta jócskán vezettem meg tapasztaltam már. Az már inkább a hihetetlen topikba tartozna, hogy minden hónapban van párszor, hogy ellépek a gázról egy ismerős kanyarban, egy kereszteződésben, valami motoszkál a fejemben hogy valami van. Aztán kivág a kanyarból szemben valaki, vagy előz, vagy átsuhan a kereszteződésen 100+al, nekem meg lepörög a fejemben, hogy basszus ha itt most odalépek, ahogy amugy szoktam, és lehetne, mert az út, a kocsi, meg én is elbirom, akkor most más faszságából fekhetnék a roncsok között és számolgathatnám a kitört fogaim között a kicsöpögő agyvelődarabokat.

Mondjuk az nekem is be szokott jönni, hogy ha valami rossz előérzetem van (minden előjel nélkül), felkészülök, hogy hamarosan satuznom kell, akkor 80%-ban kell is.

Tehát ne készülj rá. :Đ

#978 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 08:38

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. aug. 13., szerda - 9:25

Az már inkább a hihetetlen topikba tartozna, hogy minden hónapban van párszor, hogy ellépek a gázról egy ismerős kanyarban, egy kereszteződésben, valami motoszkál a fejemben hogy valami van. Aztán kivág a kanyarból szemben valaki, vagy előz, vagy átsuhan a kereszteződésen 100+al, nekem meg lepörög a fejemben, hogy basszus ha itt most odalépek, ahogy amugy szoktam, és lehetne, mert az út, a kocsi, meg én is elbirom, akkor most más faszságából fekhetnék a roncsok között és számolgathatnám a kitört fogaim között a kicsöpögő agyvelődarabokat.

Ehhez nekem is lenne a másik topicban pár hozzászólásom, gyakran megesik velem is hasonló, érthetetlen egyébként, mert régebben is néha-néha előfordult, de mióta a fiam megszületett, besűrűsödtek az ilyen esetek.

#979 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 08:40

Valami ösztön lehet, nekem rendszerint akkor jön elő, amikor nem jár az agyam semmin, csak megyek.

#980 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 09:25

ezt hívják női megérzésnek  :smoker:

azt mondjátok meg nekem hogy az autósok mi a francért nem használják az indexet?  :mad: (tisztelet a ritka kivételnek)
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

Téma megosztása:

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.