HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 875
  • 876
  • 877
  • 878
  • 879
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#17521 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 24. 09:17

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 24. 09:15

... Haverjaim olyan szar suliba jártak, hogy kénytelenek voltak fizetni, különben sose mentek volna át. Én még a kresz oktatás után átmentem egy közelebbi sulihoz.

Miért oda mentek?
Nem érdeklődtek előtte, hogy mennyi a bukás?

Anno suliban a fakultatív tárgyakat is úgy vettem fel, hogy amelyikből tavaly láttam, hogy sok bukás volt, meg amelyik tanárnak rossz híre volt, azt nem választottam.

#17522 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 24. 09:22

... Hiába fejmozgás az nem az a belátható átjáró. Akkor lehetne ezt csinálni, ha kb megáll a sinek előtt és előredőlve szétnéz. 25-nél nem tud szétnézni biztonságosan sztem. Ráadásul ott az haladós átjáró, oda-vissza van forgalom rendesen.
...

Hát akkor megvan a bukás oka szerintem, épp az, hogy nem lett volna szabad látványosan szétnézni, ahol nem is látni be rendesen, aztán lefékezve 25-re folyamatosan áthaladni, hanem el kellett volna addig gurulni, amíg belátni. Szerintem ezzel volt gondja az oktatónak.

Olyan meg szerintem nincs, hogy már a sínen vagy, amikor látod a vonatot, inkább csak az, hogy néhány méterre vagy a síntől. Amúgy a sorompó is néhány méterre van. Figyelni kell, ez az alap. Ha valaki távolról beláthatatlan átjáróra 25-tel rágurul, az nem szerencsés dolog.

A lámpa könnyít valamit az illető lelkiismeretén talán, de az még annyira sem szerencsés.

ps.: nekem anno párom csinált olyat, amikor gyakorolt sok évvel ezelőtt, hogy haladtunk a kereszteződés felé, ahol stop-tábla várt. A kereszt előtt vagy 10 méterrel rendesen szétnézett (meg akartam kérdezni, hogy lát-e valamit), aztán gurultunk előre. Megállt, s indulni akart, amikor hirtelen észrevette, hogy balról jönnek.
Na, akkor mondtam neki, hogy nem az van, hogy haladunk aztán valamikor majd szétnézünk. Folyamatosan kell figyelni. Azért nem annyira, mint a terminátor, de olyan nincs, hogy egy mozdulat és kész. Ahol beláthatatlan a dolog, ott még inkább, folyamatosan. Ha "kihagysz" valamit, a vizsgabiztos biztos, hogy kiszúrja. S lehet, hogy buktat, mert veszélyes, de nagyon. :smoker:

Szerkesztette: Warrior 2011. 04. 24. 09:26 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#17523 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 24. 09:23

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 24. 10:17

Miért oda mentek?
Nem érdeklődtek előtte, hogy mennyi a bukás?

Anno suliban a fakultatív tárgyakat is úgy vettem fel, hogy amelyikből tavaly láttam, hogy sok bukás volt, meg amelyik tanárnak rossz híre volt, azt nem választottam.

Jött suliba oktatócsávó és mivel csoportosan jelentkeztünk rá, volt kedvezmény és így haverokkal együtt jártunk kreszre, lehetett hülyülni, ott kezdtük el. Nekik kispest-népliget ilyesmi útvonalak voltak, én meg átjelentkeztem csepelre, ők meg maradtak. Egyik haver kért másik oktatót is. Rutinon nem volt gond egyikkel, forgalomban jöttek elő a fasságok, aztán akkor már nem akartak váltani, új oktató- új útvonalat megszokni, ilyesmi. Nemtom, inkább szoptak még 1-2 hónapig pluszba :) Én csak a kreszt csináltam ott.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#17524 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 24. 09:29

Idézet: hobizoli - Dátum: 2011. 04. 24. 10:07

Ez a vasuti atjaro itt van tolem egy hangra kb. Nem lehet belatni akkor se, ha megallsz, a MÁV allomasok klasszikus racsos beton keritese mogul jon a vonat jobbrol, balrol meg a Bozsi stadion kertese van es egy ivbol erkezik a vonat az allomasra A masik szopofaktos az nem a amit Blubesz mond, hanem ami a Nefelejcs ut-n van kettovel elobb a KöKi fele ugyanezen a vonalon. Ott konkretan a haz sarkanal jon a vonat kanyarbol a lampa is haz falara van felszerelve. Ott akkor latod meg a vonatot ha felallsz ele a kocsival a sinre.

Azt nem beláthatatlanságra mondom, hanem útminőségre. :idea:
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#17525 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 24. 16:44

Idézet

Súlyosan megsérült annak az autónak a sofőrje, amelyik egy út menti feszületnek csapódott Bácsalmás és Mélykút között. Az autót vezető 21 éves férfi ittas volt.

Egy ember súlyosan megsérült abban a balesetben, amely vasárnap reggel történt az 5312-es számú főúton, Bácsalmás és Mélykút között - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A kocsiban ülő utas nem sérült meg.

Mihályné Bornemisza Eleonóra közölte: az 5312-es számú út 55-ös kilométerénél egy Mélykút felé haladó személyautó eddig ismeretlen okból a kanyarban kisodródott, majd egy út menti feszület betonkeretének ütközött.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#17526 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 25. 08:16

Idézet

Meghalt egy tizenkilenc éves fiatalember, miután autójával épületnek csapódott a 47-es főúton, és a kocsi kigyulladt. A tüzet egy menetrend szerinti busz sofőrje oltotta el.

Egy Hómezővásárhely felé tartó autó eddig tisztázatlan körülmények között Kishomoknál leszaladt a 47-es főútról, és nekicsapódott egy épületnek - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Szenti Szabolcs. Az egykori bolt oldalfala leomlott, az autó lángra kapott. A tüzet egy menetrend szerinti autóbusz sofőrje oltotta el.

A szerencsétlenül járt autó 19 éves vezetője a helyszínen meghalt, holttestét a tűzoltók vágták ki a felismerhetetlenségig összeroncsolódott járműből.

A négysávos út Hódmezővásárhely felé vezető két sávját a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat a szembejövő oldalra terelték.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#17527 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 25. 08:51

Nem akarok ünneprontó lenni, de anno a seggfejesarcúnak is azt mondták, hogy "the world is yours", amit ő komolyan is vett, aztán lám' hova jutott... Nagyjából ennyi a véleményem azokról, akik tojással a seggük alatt lesordódnak az útról, s szénné törnek. Ezeket utólag már nem lehet kezelni, megelőzni kellene.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#17528 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 25. 08:59

tojáshéj lenne az...
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#17529 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 25. 09:00

Idézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2011. 04. 25. 09:59

tojáshéj lenne az...

:up: :D

#17530 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 25. 13:02

Idézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2011. 04. 25. 09:59

tojáshéj lenne az...

:offtopic: Jóvanmá', húsvétkor globálisan gondolkodok, és? :D :smoker:

ps.: amúgy volt olyan is, amikor majdnem alattam is megjelent egészben...

#17531 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 25. 15:01

Idézet: Warrior - Dátum: 2011. 04. 25. 14:02

:offtopic: Jóvanmá', húsvétkor globálisan gondolkodok, és? :D :smoker:

ps.: amúgy volt olyan is, amikor majdnem alattam is megjelent egészben...

Egy húsvéti sonkával együtt?

#17532 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 07:11

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 23. 09:19

...
Másrészt meg van, ahol nem is látod a vonatot jönni, mert tereptárgyak, fák eltakarják, és csak az utolsó párszor 10 méteren látszik, plusz még a sín is kanyarodik.
..

Sokszor merengtem már azon, hogy mi lehet az oka annak, hogy az ilyen átjárókat szinte kivetél nélkül ilyen helyekre rakják?!
Ti is megfigyeltétek ezt, vagy csak nekem sikerült pont ilyenekkel találkoznom eleddig? :rolleyes:

#17533 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 07:46

Hétvége, M3 full oda-vissza:
- Vasárnap délután Bpesttől Nyházáig a pálya teljesen tiszta, forgalom alig, semmi útjavítás, semmi baleset, idő tökéletes... "szolgálunk és védünk" autó forgalommal szemben a leállósávon, benne elől két tányérsapka hátradőlve, tátott szájjal számlálja a bárányokat, miközben a kamera készíti a portrékat.
- Hétfő délután vissza, Eger-Füzesabony lehajtónál piros Matíz szerencsétlenkedik, éppen próbál megfordulni a korlátok között és tűnne el visszafelé; bal elől anya, jobb elől apa éppen szentségel, hogy melyikük b*szta el és keverte össze a felhajtót a lehajtóval...
- Szürke Merci húz el belül, valamivel előrébb Honda kimászik elé, amitől egy pillanatra meg kell pöccintenie a féket, ezen annyira berág, hogy megelőzi a Hondát, elévág, "bebünteti", majd a Honda is felszívja magát és nagyjából két kilométeren át kakaskodnak egy más mellett / előtt, folyamatos fékezgetésekkel, kormány ráhúzásokkal, amit a többi közlekedő szív, mert nem lehet haladni, míg a farokméricskélés zajlik. Merci aztán kövér gázzal elhúz.
- Hatvantól kezdve belső sáv beáll, sokszor 50-60-ra lassul, külső sáv töküres, több száz méterenként van talán csak egy autó, ami normál tempóban is gyorsabban halad, mint a belső sáv. Budapest határához közeledve jé, egy ismerős Merci belül... integessek neki? Á, nem, inkább csak elmegyek mellette. :)
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#17534 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 08:14

Na, most olvasom, hogy szerdan lesz a februari lezerblokkolos, szamtech rendszeres tortenet elso targyalasa.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#17535 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 08:15

Idézet: PetruZ - Dátum: 2011. 04. 26. 08:46

egy ismerős Merci belül... integessek neki? Á, nem, inkább csak elmegyek mellette. :)

Nem mertél beinteni neki mi, tazmánördög. Gyáva! Tőleg minimum elvárnánk, hogy kiszedd a kigyúrt brazilját a verdából és a plázanője előtt verd agyon egy újságpapírral :Đ
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#17536 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 08:20

Idézet: Raynes - Dátum: 2011. 04. 26. 09:15

Nem mertél beinteni neki mi, tazmánördög. Gyáva! Tőleg minimum elvárnánk, hogy kiszedd a kigyúrt brazilját a verdából és a plázanője előtt verd agyon egy újságpapírral :Đ

Nem t'om, én békés ember vagyok, alig 60 kiló (ha ugrálok a mérlegen ;) ), és különben is sötétített üvegű volt. :)
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#17537 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 08:26

Ha arra járok lövök egy fotót, hogy lássátok miről van szó. Hiába fejmozgás az nem az a belátható átjáró. Akkor lehetne ezt csinálni, ha kb megáll a sinek előtt és előredőlve szétnéz. 25-nél nem tud szétnézni biztonságosan sztem. Ráadásul ott az haladós átjáró, oda-vissza van forgalom rendesen.

http://www.norc.hu/pano/MrBcCyah/
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#17538 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 08:44

Idézet: csozsi - Dátum: 2011. 04. 26. 09:26

sorompó fent, lámpa fehéren villog, és a susnya után 25-ről még mindig belefér egy satufék, mielőtt a sínekhez ér az ember - ha az előbbiek ellenére mégis jönne jobbról egy vonat
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#17539 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 08:47

Idézet: PetruZ - Dátum: 2011. 04. 26. 08:46

- Hétfő délután vissza, Eger-Füzesabony lehajtónál piros Matíz szerencsétlenkedik, éppen próbál megfordulni a korlátok között és tűnne el visszafelé; bal elől anya, jobb elől apa éppen szentségel, hogy melyikük b*szta el és keverte össze a felhajtót a lehajtóval...

Itt már kis híján nekem is sikerült a rossz helyre befordulni, mert a szembejövő forgalom résén akartam átjutni.
Ez a feljáró nem "hülyebiztos".

Csatolt fájl:

"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#17540 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 11:08

Idézet: asdf - Dátum: 2011. 04. 26. 09:14

Na, most olvasom, hogy szerdan lesz a februari lezerblokkolos, szamtech rendszeres tortenet elso targyalasa.

Jahno kolléga szavaival élve: "hőőőőjj!" :smoker:

Téma megosztása:

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 875
  • 876
  • 877
  • 878
  • 879
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.