Idézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 08. 30. 14:51
Akinek ilyen gondja van, az tartson magánál ellenszert.
Egyszer megtámadtak méhek, azt hitték, hogy a mézüket akarom, vagy a f*sz tudja, pedig én csak futottam a természetben. Valami hülye meg túl közel tette le a kaptárakat az úthoz. Én meg nem tudtam, hogy el kell kerülni 5-10 méterre, és azelőtt is elfutottam az utak szélére tett kaptárak mellett, ezért nem gondoltam, hogy megtámadnak. Jó 100-200 méteren át üldöztek.
Kicsit pipa lettem, azt hittem éjjel, amikor a méhek már alszanak, visszamegyek és gázolajjal felgyújtom az egész kócerájt, de aztán lecsillapodtam.
Azóta tudom, hogy vigyázni kell, de ettől nem fogok kiugrani a kocsiból, ha egyet meglátok.
Ha megcsíp, hát megcsíp, nem egy akkora fájdalom, hogy ne lehetne kibírni.
Hála az Istennek nem vagyok allergiás semmire, ahogy elnézem te se, a különbség annyi, hogy én át tudom érezni.
Nagyon nem ugyan az futni az erdőben méhek között, mint 80-90-130-al vezetni a kocsiban. Azért ha kicsit elgondolkozol rajta, akkor elég nagy böszmeség olyat írni, hogy tartson magánál ellenszert, mert az ilyen emberek tartanak, csak nagyon nem mindegy, hogy a nappaliban vagy egy erdőben való futás közben kell beadni, esetleg autópályán 130-al. És mint írtam, embere vállogatja a reakciós tüneteket. Ez nem az, hogy most kibirom-e fájdalmat, hanem hogy meghal-e ott helyben vagy sem. Még nem volt benne részem, de szerintem nagyon szar lehet 130-al, beszűkült légcsővel kormányozni.
Idézet
Igen, van akinek rossz érzése van pókoktól vagy egerektől, vagy békától, vagy bármitől, de azért ez nem átlagos viselkedés, hogy menet közben kiugrik.
Nem akarlak megsérteni, de lehet kezeltetni kellene.
Átlagosabb, mint hinnéd. A félelem ezeknél az embereknél (betegeknél, mert azok) hihetetlen dolgokra képes. Némelyik se lát, se hall abban az állapotban. Hülye példa, de kb olyan tüneteket tudnak produkálni egyesek, mint mikor valaki epilepsziás rohamot kap. Annak is magyarázhatod olyankor nyugodtan, hogy ez most minek kell.
Nem kell(ett) kezeltetni, kicsit már nyugodtabban viseli, önképzés révén. (Amolyan stressz túlcsordulásos kezelés.)
Idézet
Ha megcsíp, hát megcsíp, nem egy akkora fájdalom, hogy ne lehetne kibírni.
Szerintem ez tisztán mutatja, hogy mi az, amit ebben a helyzetben nem értesz. Allergiás embereknél nem az a kérdés, hogy mennyire fáj, hanem hogy meddig tud életben maradni csípés után. Például feketeözvegy, a pók. Te vagy én simán túléljük ha belénk csíp, egy idős ember belehal.
Szerkesztette: Daihelyon 2011. 08. 30. 15:52 -kor
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."