HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 955
  • 956
  • 957
  • 958
  • 959
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#19121 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 12. 10. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 12. 09. 15:32

Ezt eddig sem tanultuk. Na jo, gyermekkorunkban bringan eleg hamar, mikor faluban eltanyaztunk. Manapsag nedvesen hasonloan veszelyes eg csomo utburkolati festes. Ellenben tegnap en is fassagot csinaltam, dolt a quad ezerrel, persze semmi veszelyes, csak kezdo hulye meglepodott. Erre rakontra letettem a labam :-) tudom, tilos. De igy jott ki, ha kicsit jobb a lendulet, akkor most eleg szarul neznek ki. Kicsit mormogtam, meg hulyegyerek majd sajat karan tanul, de igy jott ki. Erre megcsinaltam meg egyszer, szerencsere mar allt a gep, de megtartani akkor sem tudtam volna, elore lendulettel a fem labtamaszt nem saccolnam meg mire kepes. Oszt ez.

Lehet jobban jársz, ha teszel rá olyan lábtartót, ami nem engedi lerakni a lábadat a földre. Legalább addig, amíg meg nem szokod.

#19122 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 10. 11:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2011. 12. 09. 21:25

Az OK, de nem pótolja azt, amikor kizárólag a lassú manővereket gyakorolja az illető, elzárt területen. Ezt forgalomban ennyire lehetetlen kigyakorolni! Eddig is "lájtos" volt a rutin, de ezután csak szöveg, hogy nem szűnik meg, mert technikai értelemben megszűnik! :(

A rutin épp arra volt jó, hogy bevésse a járműkezelés alapjait, s az egyszerű manővereket. Majd, ha ezt kint a forgalomban fogják gyakorolni, lesz csak érdekes a dolog. Még akkor is, ha a rutin-óraszámot beépítik a forgalomba, azaz nem vezet kevesebbet az illető, sőt, forgalomban még többet is. Rutin nélkül bizony tele leszünk majd olyanokkal, akik a legegyszerűbb dolgokra sem lesznek képesek, de pl. előre jól fognak tudni haladni. :omg:

Gondolom lesz azért rutinpályás vezetés, csak vizsga nem lesz belőle. Hogy azért aki most ül először a bal elsőben, az se a nagykörúton gyakorolja az elindulás-kicsigáz-kuplung-lefulladást.

#19123 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 10. 11:12

Érdekesség, hogy bratyó azt mondta, Angliában meg forgalmi vizsga nincs.
Tavaly vagy tavalyelőtt mondta, hogy valami haverja kiment, oszt' levizsgázott motorra, volt neki egy elméleti KRESZ vizsga, meg egy rutinpálya, oszt' kapta is a jogsit, forgalomba ki se ment.

#19124 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 14. 13:20

Rutin

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#19125 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 15. 20:25

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 12. 09. 07:03

A rutinvizsga keretein belül elvileg a vészfékezést is megtanulod. Amennyiben az oktató nem félti a frissen felrakott, vagy épp szarráhasznált gumijait.

vizsgán a felgyorsulunk megállunk játéknál kicsit aggódtam, hogy nem gyorsulok fel eléggé, ilyenformán fele annyi távolságom maradt megállni. megálltam így is, vizsgabiztos kis híján lefejelte a fejtámlát maga előtt (aztán mondta, hogy legalább tudok nagyot fékezni, hasznos lehet), és még így sem indult el az abs. szóval amit dupla ekkora távolságon prezentálni kell, az messze nem vészfékezés :)

aztán van, akinek meg sem tanítják rendesen, ismerős vizsga után nem sokkal ült mellettem gyakorlásként, mondtam neki, hogy fékezzen nagyot, ő meg fékezett olyat, mintha épp csak leparkolni készült volna. mondom nagyot. de ő most nagyot fékezett. helycsere, negyvenre felgyorsul, padlófék, autó csúszik... na ilyet fékezz. jaaaa...
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#19126 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 16. 10:33

Az biztos, hogy sok utkozesnel szamitana, hogy ha tenyleg benyomna a fekpedalt az illeto, amig csak lehet, hiszen most mar szinte minden autoban van ABS, amit igy kell hasznalni. Szerintem sokan nem merik kiprobalni sem, mi tortenik ilyenkor.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#19127 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 16. 10:47

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2011. 12. 16. 10:33

Az biztos, hogy sok utkozesnel szamitana, hogy ha tenyleg benyomna a fekpedalt az illeto, amig csak lehet, hiszen most mar szinte minden autoban van ABS, amit igy kell hasznalni. Szerintem sokan nem merik kiprobalni sem, mi tortenik ilyenkor.

Így van. Erre van az újabb autókban a vészfékasszisztens...

#19128 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 17. 10:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 12. 14. 13:20

Van olyan ország, ahol a sorban parkoló autók kézifékeit nem húzzák be, ott is finoman megtolva azokat, semmi kár nem keletkezik, s be lehet állni, mint a videón pl.
Nekünk még szokatlan, majd lassan hozzászokunk. :smoker:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#19129 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 17. 16:30

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 12. 09. 10:54

"Az anyagi kár jelentős", vagy hogy szokták a hírekben...
A rutinpályán a bóják olcsóbban pótolhatók.

Én is így gondolom. Egyébként a rutin vizsga miatt anno én is sokkal jobban izgultam, mint a forgalmi vizsga miatt.

Mindamellett, ha "csak" a rutin vizsgát törlik el, az talán még nem akkora katasztrófa, de ezentúl sokkal nagyobb felelősség fog hárulni az oktatókra. Még jobban meg kell gondolniuk, hogy kit engednek "rutin" (forgalmi) vizsgára, hogy kinek javasolnak még pótórákat. A forgalomban pedig még jobban kell figyelniük, amikor a tanítványuk parkol majd.

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2011. 12. 17. 10:18

Van olyan ország, ahol a sorban parkoló autók kézifékeit nem húzzák be, ott is finoman megtolva azokat, semmi kár nem keletkezik, s be lehet állni, mint a videón pl.
Nekünk még szokatlan, majd lassan hozzászokunk. :smoker:

Én Franciaországgal kapcsolatban hallottam ilyen hírt. Az viszont arról szólt, hogy az autókon látható "kisebb" sérülések (karcok, horpadások, törések minimum a lökhárítón) - éppen a fent említett sajátosság miatt - mindennaposak.

Őszintén szólva elképzelni sem tudom másként. Hogyan lehetne az általad is említett "biliárdgolyós rendszerű" parkolások esetében sértetlen bármelyik autó!? :think:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#19130 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 17. 16:57

Ez pedig egy felháborító eset:

Cserbenhagyásos gázolás történt csütörtökön este a kórház előtti zebrán

/Forrás: www.szekesfehervar.hu/

Azt tudni kell, hogy a kórház előtti részen, már csaknem a Budai úttól 40 km/h-ás sebességkorlátozás van érvényben, az említett helyszínen pedig már a kórház sarkától (az épület előtti parkoló jobb oldali behajtója) több száz méteres szakaszon 30 km/h a megengedett legnagyobb sebesség. (Látom, a hír hozzászólásaiban is említik ezt.)

Az ominózus gyalogátkelőhely, ill. az azt jelző tábla messziről jól látható, egyébként két egymással szemközti buszmegálló "között" helyezkedik el. A kórházba látogatók szinte kivétel nélkül ott kelnek át az úton (a buszmegállókba, vagy a túl oldali parkolóba az autóikhoz), ezért igen jelentős a gyalogosforgalom azon a "zebrán".

És ezen a szakaszon bizony gyakran tojnak mindezekre a dolgokra a járművekkel közlekedők. A sebességkorlátozást a többség nem tartja be, a gyalogátkelőhely előtt pedig akkor sem állnak meg, amikor már egy kisebb "csapatnyi" gyalogos várakozik átkelésre mindkét oldalon.

Veszett a világ, én mondom!
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#19131 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 17. 22:55

Változik a szabálysértési törvény: jön az 50 ezer forintos helyszíni bírság
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#19132 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 17. 23:32

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 12. 17. 22:55

Idézet

Az autósokat leginkább érintő változások egyike, hogy a helyszíni bírság legalacsonyabb összege 3000-ről 5000-re, legmagasabb tétele 20 ezerről 50 ezer forintra nő. Ráadásul, akit hat hónapon belül újabb szabálysértésen érnek, akár 70 ezer forintot is fizethet. – A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy az a kerékpáros, aki sötétedés után kivilágítatlanul teker, és másodjára is elkapják a rendőrök, akár 70 ezres bírságot is kaphat

de nem fog.

engem köbö pár órája vágtak meg 3k-ra, mert lejárt a jogsim. sajna a jogsi nem kiabál, hogy lejárt, én meg nem nézegetem minden nap, vagy nincs beírva a naptáramba, sötöbö. Amíg nézegették az adataimat a központi nyilvántartásban, elbeszélgettem a "kollégákkal", és hát mint kiderült, 30k+autó lezárása lenne az esetből, de mivel akkor gyalogolhattam volna 70km-t, ezért ettől eltekintettek - és a bírság is a legalacsonyabb lett, plusz ők is elismerték, hogy jó lenne, ha az okmányiroda szólna ilyen esetben, mert szerintük is nonszensz (nocsak, vannak még normális rendőrök).

Viszont ez a bünti skálázásának módosítása megint csak pénzbeszedés lesz, ettől függetlenül a kivilágítatlan biciklist helyből 30k-ra büntetném, körülményektől függetlenül (mondom úgy, mint bringás).

-C0pp3rM!n3-

#19133 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 00:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2011. 12. 17. 23:32

plusz ők is elismerték, hogy jó lenne, ha az okmányiroda szólna ilyen esetben, mert szerintük is nonszensz (nocsak, vannak még normális rendőrök).

Ha besetalnal az okmanyirodaba egy magyaroszag.hu-s regisztracio ervenyesitese vegett, majd bejelentkezve beraknad a pipat a megfelelo rublikaba (ertesitest kerek okmanyok lejartakor), akkor szolna. Lehet, hogy egy kezem mar keves hozza, hogy hany eve mukodo rendszer ez...
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#19134 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 08:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2011. 12. 17. 16:30

Én is így gondolom. Egyébként a rutin vizsga miatt anno én is sokkal jobban izgultam, mint a forgalmi vizsga miatt.

Mindamellett, ha "csak" a rutin vizsgát törlik el, az talán még nem akkora katasztrófa, de ezentúl sokkal nagyobb felelősség fog hárulni az oktatókra. Még jobban meg kell gondolniuk, hogy kit engednek "rutin" (forgalmi) vizsgára, hogy kinek javasolnak még pótórákat. A forgalomban pedig még jobban kell figyelniük, amikor a tanítványuk parkol majd.

Miért, az oktató hülye szerinted?
Ott ül mellette, csak látja, hogy hogyan tud vezetni. Egyébként meg ez a dolga, hogy tudja, hogy akit oktat, az hogyan vezet. Különben ülhetne inkább taxiba, azt' ott nem kell figyelnie a sofőrt.
Másrészt meg neki a jobb elsőből ugyanúgy el kell tudnia vezetni az autót, mint neked a bal elsőből. Bármikor közbeavatkozhat, ha parkolásnál nagyon bénázik valaki, akkor csak rálép a fékre, és kész.

#19135 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 08:37

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2011. 12. 18. 00:53

Ha besetalnal az okmanyirodaba egy magyaroszag.hu-s regisztracio ervenyesitese vegett, majd bejelentkezve beraknad a pipat a megfelelo rublikaba (ertesitest kerek okmanyok lejartakor), akkor szolna. Lehet, hogy egy kezem mar keves hozza, hogy hany eve mukodo rendszer ez...

Hogy így van. Ez itt "aznapi". Előtte egy, ill két hónappal (szept. 5, okt. 5) is ugyanez az értesítés.

Idézet

Értesítés forgalmi engedély okmánya érvényességi idejének lejáratáról !

Értesítés Központi Rendszertől ertesites@kozpontirendszer.gov.hu a(z) freemail.hu domainen keresztül címzett: xxxxx

részletek megjelenítése nov. 3.

Tisztelt XY!

A KEK KH ezúton értesíti Önt, hogy forgalmi engedély okmánya (forgalmi rendszám: ABC123) érvényességi ideje 2011.11.03-IG lejár.

Kérjük, hogy a jármű műszaki vizsgálata céljából keresse fel a közlekedési hatóságot, vagy a kijelölt vizsgáló állomást. Ha a műszaki vizsgát követően az okmány cseréje válik szükségessé, - az új okmány kiállításához szükséges iratok birtokában - időben keressen fel egy Ön által választott okmányirodát. A szükséges iratokról, valamint az okmányirodák elérhetőségéről tájékozódhat a www.nyilvantarto.hu honlapon.

Ha a jármű időszakos műszaki megvizsgálása érdekében már megtette a szükséges lépéseket, kérem, tekintse levelünket tárgytalannak.

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van az Ügyfélkapuval, illetve az elektronikus ügyintézéssel kapcsolatban, kérjük, keresse fel internetes segítség-oldalunkat (https://segitseg.mag...seg/ugyfelkapu), vagy használja az alábbi elérhetőségeket a nap 24 órájában:

Honlapcím: http://www.ugyfelvonal.hu , http://www.magyarorszag.hu

E-mail cím: 1818@ugyfelvonal.hu

Magyarországról (helyi tarifával) hívható kék telefonszám: 1818

Külföldről hívható telefonszám: +36 1 452-3622

Fax küldése Magyarországról és külföldről: +36 1 452-3621

Reméljük, hogy szolgáltatásunkkal hozzájárulhatunk ahhoz, hogy Ön kényelmesebben intézhesse hivatalos ügyeit!

Üdvözlettel:

Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEK KH)

UI: Amennyiben a jövőben nem kívánja ezt a szolgáltatást igénybe venni, lemondhatja, a http://www.magyaroszag.hu oldalon az Ügyfélkapuba történő bejelentkezését követően, az Adatok módosítása funkció alatt.

Ez ugyanúgy két hónappal előre szól:

Idézet

Értesítés vezetői engedély okmánya érvényességi idejének lejáratáról !

Aztán még a legbutább telefonnak is (ami hozzánk van nőve) van naptár funkciója, akár az átvételkor bele lehet pötyögni a lejárat idejét, egy-két hónappal korábbi jelzésre.
Minden okmányom "szól" időben.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#19136 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 08:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2011. 12. 17. 23:32

de nem fog.

engem köbö pár órája vágtak meg 3k-ra, mert lejárt a jogsim. sajna a jogsi nem kiabál, hogy lejárt, én meg nem nézegetem minden nap, vagy nincs beírva a naptáramba, sötöbö. Amíg nézegették az adataimat a központi nyilvántartásban, elbeszélgettem a "kollégákkal", és hát mint kiderült, 30k+autó lezárása lenne az esetből, de mivel akkor gyalogolhattam volna 70km-t, ezért ettől eltekintettek - és a bírság is a legalacsonyabb lett, plusz ők is elismerték, hogy jó lenne, ha az okmányiroda szólna ilyen esetben, mert szerintük is nonszensz (nocsak, vannak még normális rendőrök).

Viszont ez a bünti skálázásának módosítása megint csak pénzbeszedés lesz, ettől függetlenül a kivilágítatlan biciklist helyből 30k-ra büntetném, körülményektől függetlenül (mondom úgy, mint bringás).

-C0pp3rM!n3-

Néha meg kell nézni a papírokat, hogy mikor járnak le. Pl. minden év elején. Vagy írd bele a naptáradba, ha van; vagy a telefonodba, vagy a határidőnaplódba.
Egyébként jól lejárhatott, mert 3 hónapig nem büntetnek a lejárt jogsiért, csak figyelmeztetnek. Legalábbis pár éve így volt.
Plusz a rendőr is szól, ha ellenőrzéskor látja hogy pár hónap múlva le fog járni.

Mi nonszensz van ebben?
Régen ezek a dolgok természetesek voltak, hogy az ember megújította az iratait, mielőtt lejártak. Manapság meg mindenért szólni kell, mindenre figyelmeztetni kell az embereket.

#19137 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 10:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 12. 18. 08:49

Néha meg kell nézni a papírokat, hogy mikor járnak le. Pl. minden év elején. Vagy írd bele a naptáradba, ha van; vagy a telefonodba, vagy a határidőnaplódba.
Egyébként jól lejárhatott, mert 3 hónapig nem büntetnek a lejárt jogsiért, csak figyelmeztetnek. Legalábbis pár éve így volt.
Plusz a rendőr is szól, ha ellenőrzéskor látja hogy pár hónap múlva le fog járni.

Mi nonszensz van ebben?
Régen ezek a dolgok természetesek voltak, hogy az ember megújította az iratait, mielőtt lejártak. Manapság meg mindenért szólni kell, mindenre figyelmeztetni kell az embereket.

hja, hát néha. nézegetheném az összes papíromat akkor gyakorlatilag elég sűrűn.

ha nincs ilyen-olyan regisztráció meg bepipált dolog, akkor meg nem szól a rendszer - na ennek kéne automatikusnak lennie.
Lehet, hogy pár éve még nem büntettek, csak figyelmeztettek, most már úgy látszik ez is megváltozott.

Hja, köbö fél éve nem állítottak meg, pedig elég sűrűn mászkálok Pesten, úgyhogy így nem is szólhattak volna. Na mind1, tanultam az esetből.

-C0pp3rM!n3-

#19138 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 12:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2011. 12. 18. 10:27

ha nincs ilyen-olyan regisztráció meg bepipált dolog, akkor meg nem szól a rendszer - na ennek kéne automatikusnak lennie.
Lehet, hogy pár éve még nem büntettek, csak figyelmeztettek, most már úgy látszik ez is megváltozott.

3 hónapon belül nem büntettek. Utána igen.
Zöld kártyára (amíg létezett) meg a lejárat után 1 hónap türelmi idő volt.

Hja, köbö fél éve nem állítottak meg, pedig elég sűrűn mászkálok Pesten, úgyhogy így nem is szólhattak volna. Na mind1, tanultam az esetből.

-C0pp3rM!n3-

Fél évnél már illik szólnia a rendőrnek, hogy uram, le fog járni a jogosítványa.

#19139 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 13:39

Nem kell nézegetni. Én pl. 2003-ban vizsgáztam autóra, akkor 2013-ban fog lejárni. Majd 2013-ban megnézem az időpontot, hogy pontosan mikor, bár éppenséggel tudom, hogy március hónap. Személyim 2015-ben jár le, útlevél 2020-ban. Autó műszaki az minden évben ugyanakkor van. Szerintem nem kell olyan sok időpontot fejben tartani, de google calendar pl. nagyon hasznos ilyenre, beállítod, küld emailt és sms-t is. Vagy csak én vagyok olyan, hogy minden szirszar dolgot meg tudok jegyezni, mint pl. ismerősök autórendszámát meg hasonlókat is?

Szerkesztette: potyo 2011. 12. 18. 13:42 -kor

Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#19140 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 13:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 12. 18. 08:49

Manapság meg mindenért szólni kell, mindenre figyelmeztetni kell az embereket.

Egyszóval el vagyunk kurvulva, de nagyon.
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

Téma megosztása:

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 955
  • 956
  • 957
  • 958
  • 959
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.