Idézet: rupic - Dátum: 2012. 03. 06. 19:51
... És egy fos f azstrával is okozhatsz katasztrófát, ...
Nem kell ahhoz semmi, elég elütni valakit, aki ott meghal, aztán azt bármivel meg lehet tenni, még vonat sem kell. Bármilyen kocsival el lehet húzni bárkit.
Én - és lehet, hogy kiröhögnek majd páran - pl. nem csak azért nem akartam "keményebb" kasznit választani (azaz papírkocsival jártam és járok), merthogy drágább, vagy ilyesmi, hanem épp mert puhább, s ne az legyen a szempont, hogy én alapból nagyobb biztonságban legyek. Mert akkor tudat alatt jobban el tudtam volna "szabadulni", aztán lehet, hogy azt más bánná, hisz nekem nem annyira lenne bajom ütközésnél, mint a másik félnek.
Hanem az van, hogy TUDOM, hogy puha a kocsi, aztán alapból jobban vigyázok, nem szabadulok el még tudat alatt sem, mert tudom, hogy ha ütközök, én nagyobb eséllyel maradhatok ott. És ennél nagyobb óvatosságra tanító dolog nincs a világon. Aki nem hiszi, nem baj, nem kell ezt elhinni, de statisztikailag nagyobb, keményebb gépekkel ütköznek, ill. okoznak bajt legtöbbször. még akkor is, ha a papírkocsi a szenvedő fél.
Természetesen az általam idézett helyzetekről beszélek, amikbe bele tudok szólni. Nem olyanokról van szó, amikor leesik elém egy 7 oktávos zongora.
Meg kell tanulni biztonságosan vezetni, közlekedni, nagyjából ennyi. Ehhez idő kell, egyre több, ill. folyamatosan.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."