Ma volt egy sztorim: mentem át kereszteződésen egyenesen, aztán szépen haladás vagy 40-nel (város), jobbra merőlegesen parkoló autók. Egyszercsak egyik segge megindul balra (kitolatni kezdett). Szépen, határozottan jött, 1 pillanatig filóztam, de benéztem előre, senki nem jött szembe, úgy gondoltam, kikerülöm. Akkor még vagy 1 méternyit jöhetett kifelé, ha jöttek volna szemből, akkor is elfértünk volna mind.
Innentől az események kb. 2 másodperc alatt felgyorsultak: tekerem balra a kormányt (kikerülés) erre jön tovább, jobban tekerem, még tovább jön, nem lassít, a végén egy határozott mozdulattal még tekertem, kikerültem persze, elhaladtam mögötte (full másik sávban). Tükörből még láttam, hogy na akkor besatuzott (észlelt) s ott állt vagy 5-6 másodpercig. Kérdezem magamban: mi van haver, felébredtél? Az autót senki f@szfej miatt nem vagyok hajlandó összetörni, az ziher.

Tök jó volt. De azért utólag szívesen megbeszéltem volna vele.
Látok sokakat kitolatni úgy, hogy már látnának kifelé, csak előbb kinyomják a gép 2/3-át a parkolóból, azután néznek jobbra. Hát nekik bizony a jó k... anyjukat.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."