Szerkesztette: Mumia 2015. 07. 10. 19:08 -kor
Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? Értékeld!
Elküldve: 2015. 07. 10. 19:07
Witcher széria nem tartozik a kedvenceim közé. Elsővel talán fél órát töltöttem aztán dobtam. 2.-ba beletoltam vagy 2-3 órát mire halálosan unni kezdtem a történetet, meg a seggfej főszereplőt akinek mindig elfelejtem a nevét. Na meg a suta harcot. A 3.-nak így már esélyt sem adtam. Amúgy sem szeretem egy RPG-ben a fix főhős karaktert. RPG része a testreszabás, meg a saját stílus kialakítása. Ha be vagy határolva egy fix karakterrel fix előtörténettel és fix stílussal akkor abból nagyon nehéz élvezhetőt kihozni. Legalábbis nekem nem sikerült egy mp-re sem beleélnem magam a szerepbe. Rendszeresen fel akartam pofozni annyi baromságot csinált a történet szerint.
Elküldve: 2015. 07. 10. 19:12
En 2t probaltam es mondtam majd ha lesz idom visszaterek. Fallout neq vegas 7 honap volt. Alien isolation 5. Ennyire van idom. W3-at marcsak a grafika miatt is megfogom venni.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2015. 07. 11. 00:49
Idézet: Mumia - Dátum: 2015. 07. 10. 20:07
Witcher széria nem tartozik a kedvenceim közé. Elsővel talán fél órát töltöttem aztán dobtam. 2.-ba beletoltam vagy 2-3 órát mire halálosan unni kezdtem a történetet, meg a seggfej főszereplőt akinek mindig elfelejtem a nevét. Na meg a suta harcot. A 3.-nak így már esélyt sem adtam. Amúgy sem szeretem egy RPG-ben a fix főhős karaktert. RPG része a testreszabás, meg a saját stílus kialakítása. Ha be vagy határolva egy fix karakterrel fix előtörténettel és fix stílussal akkor abból nagyon nehéz élvezhetőt kihozni. Legalábbis nekem nem sikerült egy mp-re sem beleélnem magam a szerepbe. Rendszeresen fel akartam pofozni annyi baromságot csinált a történet szerint.
Az 1-et utáltam, ezért a 2-vel már nem is játszottam..
A 3-ba belekóstoltam és ez lett...
Elküldve: 2015. 07. 12. 20:58
Idézet: chris77 - Dátum: 2015. 07. 12. 16:47
Nekem viszont volna egy picit spoileres kérdésem. :
Spoiler
Spoiler:
Vannak olyan cuccok amik előre le vannak fixálva, szóval mind1 mikor mész oda, de bizony vannak olyan helyek ahol számít a szinted. Sőt, magasabb szinteken a kereskedőknél is jobb cucc van.
szerk: a kereskedőktől azért nem kell félni, ha később magasabb szinten mész vissza hozzájuk, akkor frissül a portékájuk, úgyh lehet bátran menni hozzájuk, de néha nem árt visszakacsintgatni feléjük.
Még annyit, hogy a küldetések fix szintűek, legalábbis a főküldik biztosan, szóval úgy vannak belőve a tárgyak, hogy az éppen aktuális szinteden ne legyél túl erős, de meg tudd csinálni ezekkel a cuccokkal a kb szintednek megfelelő küldetéseket. Elég jól ki van ez találva. A legjobb cuccokat meg úgyis kovácsoltatni kell és fix szintűek, úgyh érdemes azokra is vadászni. (mármint a tervrajzokra/formulákra)
Szóval szintlépéseknél érdemes elsősorban a küldetésekre fókuszálni, és a szintednek megfelelő helyeket feltérképezni. Nem annyira kifizetődő egy piros vagy narancssárga szörny által védett kincsért félórákat ott bohóckodni, egyszerűbb ha magasabb szinten visszamész, és valószínűleg még jobb cuccot is találsz majd ott.
Szerkesztette: Drat 2015. 07. 12. 21:10 -kor
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2015. 07. 13. 06:52
Hát igen, de így egy picit veszít is a szabadságából az ember.. 
A küldetés szintek miatt eléggé behatároltá válik, hogy merre menjek.
Eddig simán leszartam, ha 5-6 szinttel magasabbat kívánt egy küldi. Simán nekiláttam..
Ez nekem nem tetszik annyira.
Meg szerintem az is gáz, hogy egy nálamnál jóval erősebb ellenfél hősies leküzdése után szarabb tárgyat kapok, mintha ugyanezt megteszem a már esetlegesen gyengébb verziójával.
Tehát ezek szerint, ha meglátogatok egy kérdőjeles helyet és azt veszem észre, hogy a szörny szintje ami bevédi magasabb nálam, akkor jegyezzem fel, hogy hol volt és hányas szintű és csak akkor látogassam meg ha már minimum azonos szinten leszek vele?!
Szép kis jegyzetfüzetem lesz a végére mondhatom..
A küldetés szintek miatt eléggé behatároltá válik, hogy merre menjek.
Eddig simán leszartam, ha 5-6 szinttel magasabbat kívánt egy küldi. Simán nekiláttam..
Ez nekem nem tetszik annyira.
Meg szerintem az is gáz, hogy egy nálamnál jóval erősebb ellenfél hősies leküzdése után szarabb tárgyat kapok, mintha ugyanezt megteszem a már esetlegesen gyengébb verziójával.
Tehát ezek szerint, ha meglátogatok egy kérdőjeles helyet és azt veszem észre, hogy a szörny szintje ami bevédi magasabb nálam, akkor jegyezzem fel, hogy hol volt és hányas szintű és csak akkor látogassam meg ha már minimum azonos szinten leszek vele?!
Szép kis jegyzetfüzetem lesz a végére mondhatom..
Elküldve: 2015. 07. 13. 14:00
Szerintem felesleges jegyzetelni, odamész, megnézed mi van ott, ha kis piros koponya megjelenik felette elszaladsz, bár öltem meg már olyat is, ami elvileg sokkal magasabb szintű volt nálam. Maga az ikon a térképen fehér marad, amíg meg nem csinálod, néha visszamész ha épp arra jársz aztán ennyi.
1.07-et amúgy lehet érdemes megvárni. Rengeteg bugfix lesz benne, meg adnak egy kis chestet, amibe tárolhatod a cuccot, én már erősen kiszaladtam az inventoryból
1.07-et amúgy lehet érdemes megvárni. Rengeteg bugfix lesz benne, meg adnak egy kis chestet, amibe tárolhatod a cuccot, én már erősen kiszaladtam az inventoryból
Szerkesztette: BoGab 2015. 07. 13. 14:02 -kor
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2015. 07. 13. 14:12
Idézet: BoGab - Dátum: 2015. 07. 13. 15:00
Szerintem felesleges jegyzetelni, odamész, megnézed mi van ott, ha kis piros koponya megjelenik felette elszaladsz, bár öltem meg már olyat is, ami elvileg sokkal magasabb szintű volt nálam. Maga az ikon a térképen fehér marad, amíg meg nem csinálod, néha visszamész ha épp arra jársz aztán ennyi.
Mondjuk ebben igazad van, hogy fehér marad..
Az enyém még teljesen pecseletlen. Én még pont elférek 160 a max vihető cucmákom.
Neked hanyas szintű már a karektered?
Elküldve: 2015. 07. 13. 14:15
26. Az a baj, hogy a witcher gearegkre hajtok, azok meg olyanok, hogy upgradelni kell őket, tehát nem éri meg eldobálni az előző setet...
Elküldve: 2015. 07. 13. 14:40
Idézet: chris77 - Dátum: 2015. 07. 13. 15:25
Az upgradelés alatt mit értesz? 
Kell az előző set hozzá. Sima -> Enhanced -> Superior -> mastercrafted. Ha mondjuk egy Enhanced Feline Armort akarsz, akkor annak az egyik alapanyaga a Feline Armor, Superiornak az Enhanced, Mastercraftednak a Superior.
Elküldve: 2015. 07. 13. 15:04
Idézet: BoGab - Dátum: 2015. 07. 13. 15:40
Kell az előző set hozzá. Sima -> Enhanced -> Superior -> mastercrafted. Ha mondjuk egy Enhanced Feline Armort akarsz, akkor annak az egyik alapanyaga a Feline Armor, Superiornak az Enhanced, Mastercraftednak a Superior.
Ha 14-es vagyok, akkor szerinted találkoznom kellett volna már ilyen szettel?
Mert nekem egyátalán nem rémlik ilyesmi.
Valami griffcuccokat kell összekeresgélnem, meg macskát és medvét? Ezekről van szó?
Elküldve: 2015. 07. 13. 16:14
Idézet: chris77 - Dátum: 2015. 07. 13. 16:04
Ha 14-es vagyok, akkor szerinted találkoznom kellett volna már ilyen szettel?
Valami griffcuccokat kell összekeresgélnem, meg macskát és medvét? Ezekről van szó?
Aham. Beléjük is botolhatsz, de a mapeket árulják a kovácsok. Asszem pont lvl14től van mind. Cat, Griffin, Bear és Wolf(free dlc) van.
Elküldve: 2015. 08. 10. 15:53
Topik címében feltett kérdésre: Spellforce: Order of Dawn. Vagyis az 1-es Spellforce első része. Végigcsináltam melée fighter-rel, archer-rel és (white) mage-dzsel (mage-vel? Mit ír az új akadémiai?
) is. Utóbbi volt a legtrükkösebb és egyben legélvezetesebb is, mivel Life és Nature képességekre fejlesztettem, némi Light Combat Arts: Piercing Weapons beütéssel (hogy azért mégse három napig tartson egy goblin backstabber leölése
). A level 12 Thorn Shield mondjuk egészen durva hatással bírt már jónéhány fajta ellenre. Sok esetben nem is kellett megütnöm némelyiket, saját magukat ütötték ki önként és dalolva, a tüskepajzs hathatós közreműködésével... 
Most folytatom a Platinum Edition második részével. Vaterán nyúltam le egy eredeti példányt feleannyiért, mint amennyit a Steam kér a játékért.
Ja, és hogy miért most, és nem 2003-ban? Most futottam vele össze. És most már tökolcsó. És nagyon hasít a hét- vagy nyolcéves Core2Duo E7500 + 8600GT konfigomon, picit sem szaggat.
Most folytatom a Platinum Edition második részével. Vaterán nyúltam le egy eredeti példányt feleannyiért, mint amennyit a Steam kér a játékért.
Ja, és hogy miért most, és nem 2003-ban? Most futottam vele össze. És most már tökolcsó. És nagyon hasít a hét- vagy nyolcéves Core2Duo E7500 + 8600GT konfigomon, picit sem szaggat.
... a trip back in time is all I need ...
Elküldve: 2015. 08. 18. 10:23
Call of Juarez: The Cartel XBOX 360 Így nyárra tökéletes, de semmi több, nagyon addiktív lövöldözés az egész!
Elküldve: 2015. 09. 10. 09:43
Demon's Souls.
39 ora volt. Az ido nagyreszeben kelloen elegendo kihivas volt, a vegen kicsit tul tapoltam magam. A jatek hangulata zsenialis. Aki szereti a kicsit kemenyebb szemetparaszt nezd a hatam kardozosvarazslos jatekokat akkor ajanlom.
39 ora volt. Az ido nagyreszeben kelloen elegendo kihivas volt, a vegen kicsit tul tapoltam magam. A jatek hangulata zsenialis. Aki szereti a kicsit kemenyebb szemetparaszt nezd a hatam kardozosvarazslos jatekokat akkor ajanlom.
Elküldve: 2015. 09. 10. 10:20
Ha van kedved/idod akkor nezd meg ezt. Ezt a csokat kovetem es pl jol leirja mi is egy *souls jatek lenyege.
https://m.youtube.co...?v=4_ZLoHl5UH8.
Roviden. A jatek nehez. Szinte zero tutorial, semmi nincs elmagyarazva, magadra vagy hagyva. A harc realis. 1 katona egyszerre oke, 2 mar necces 3 pedig halal. Ha meghalsz akkor amit az elozo szintlepestol szintet szereztel az elveszik. Demon soulsban peldaul csak bossfightok utan van checkpoint. Tucatszor van olyan, hogy kb 15-20 perces jatek elozi meg a bossfightot de pl 10 esetbol 9szer el se ersz addig mert meghalsz es akkor kezded elolrol, az elozo bossfight utantol.
A jatek direkt szivat. Sotet de ugy, hogy az rgb ertek nulla. Azaz hiaba huzod fel a brightnesst max szurke pacat kapsz de reszletet nem. Ilyen helyekre a jatek meg gyakran rejt vegtelenbe eso szakadekot vagy csapdat. Be kell magolnj az ellenfeleket es a palyakat.
A palyak eleg bonyolultak is mint egy labirintus. Nincs minimap es nincs iranyjelzes. Arra mesz amerre akarsz. A jatek legelejen is mehetsz olyan helyre ami meg a jatek legvegen is gondot okoz. Nem fogjak a kezed.
Es a jatek szemet. Pelda. Van egy Y alaku folyoso ahol vissza kell fordulj. Az Y masik szaranak a toveben egy taposoakna van ami mindenkepp megol. Eselyed sincs vedekezni akkor, csak meg kell tanuld.
Vagy pl a sarok mogul kiugro ellenfel akit nem latsz es lerug a semmibe es kezded elolrol a 15-20 perced. Minden halalnal elveszik a "penzed" amibol vasarolsz vagy szintet lepsz.
Ha meghalsz egyre gyengebb leszel. Ha tobbszor olod meg az ellenfelet (ugyan azt halal utan) akkor egyre kevesebb XPt is kaphasz hogy mondvan ne farmolj, majd akar el is tunhet.
Ja, es vannak bossok amik ha megutnek akkor szintet vesztesz. Szoval 15-20 perc jatek (esetleg 10-15 perc bossfigt) utan meg fel ora grind varhat rad.
Szemet na...azt mondjak pl dark souls-t vagy bloodborne-t (ugyna ugy soul jatek, ugyan az a fejleszto, minden... csak mas nev) vegigtolnj az ilyen gamer ferfiassagi proba.
Ha tudod nezd meg a videot, jol pssze van szedve.
Viszont ajanlom a jatekot. Keves jatekban van ekkora orom ha vegre tuljutsz egy reszen. Kb mint a drog...meghalsz es meghalsz de ujrakezded meg egyszer.
https://m.youtube.co...?v=4_ZLoHl5UH8.
Roviden. A jatek nehez. Szinte zero tutorial, semmi nincs elmagyarazva, magadra vagy hagyva. A harc realis. 1 katona egyszerre oke, 2 mar necces 3 pedig halal. Ha meghalsz akkor amit az elozo szintlepestol szintet szereztel az elveszik. Demon soulsban peldaul csak bossfightok utan van checkpoint. Tucatszor van olyan, hogy kb 15-20 perces jatek elozi meg a bossfightot de pl 10 esetbol 9szer el se ersz addig mert meghalsz es akkor kezded elolrol, az elozo bossfight utantol.
A jatek direkt szivat. Sotet de ugy, hogy az rgb ertek nulla. Azaz hiaba huzod fel a brightnesst max szurke pacat kapsz de reszletet nem. Ilyen helyekre a jatek meg gyakran rejt vegtelenbe eso szakadekot vagy csapdat. Be kell magolnj az ellenfeleket es a palyakat.
A palyak eleg bonyolultak is mint egy labirintus. Nincs minimap es nincs iranyjelzes. Arra mesz amerre akarsz. A jatek legelejen is mehetsz olyan helyre ami meg a jatek legvegen is gondot okoz. Nem fogjak a kezed.
Es a jatek szemet. Pelda. Van egy Y alaku folyoso ahol vissza kell fordulj. Az Y masik szaranak a toveben egy taposoakna van ami mindenkepp megol. Eselyed sincs vedekezni akkor, csak meg kell tanuld.
Vagy pl a sarok mogul kiugro ellenfel akit nem latsz es lerug a semmibe es kezded elolrol a 15-20 perced. Minden halalnal elveszik a "penzed" amibol vasarolsz vagy szintet lepsz.
Ha meghalsz egyre gyengebb leszel. Ha tobbszor olod meg az ellenfelet (ugyan azt halal utan) akkor egyre kevesebb XPt is kaphasz hogy mondvan ne farmolj, majd akar el is tunhet.
Ja, es vannak bossok amik ha megutnek akkor szintet vesztesz. Szoval 15-20 perc jatek (esetleg 10-15 perc bossfigt) utan meg fel ora grind varhat rad.
Szemet na...azt mondjak pl dark souls-t vagy bloodborne-t (ugyna ugy soul jatek, ugyan az a fejleszto, minden... csak mas nev) vegigtolnj az ilyen gamer ferfiassagi proba.
Ha tudod nezd meg a videot, jol pssze van szedve.
Viszont ajanlom a jatekot. Keves jatekban van ekkora orom ha vegre tuljutsz egy reszen. Kb mint a drog...meghalsz es meghalsz de ujrakezded meg egyszer.

Súgó
A téma zárva.