HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? Értékeld!

#631 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 13. 17:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 10. 13. 18:01

Minden nagy múltú és minőségi fejlesztőcspatot felszámolnak a kiadók, nekik nem jó és tartalmas játékok kellenek, hanem könnyen eladható csili-vili szenny, amiről évente három bőrt lehet lehúzni. Márpedig egy minőségi játékokat szállító csapat nem fog beállni droidként ontani a budget kategóriával vetélkedő összetettségű játékokat úgyhogy inkább leépítik őket.

Dehogynem, a bioware is beállt, hiába fogadkoztak, hogy ez semmilyen hatással nem lesz a játékaik minőségére, aztán dehogynem.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#632 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 13. 17:53

Múlt ide vagy oda a raven az elmúlt időben nem nagyon tündöklött...
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#633 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 13. 19:03

Mondjuk nekem bejött tőlük a Singularity, a 2009-es Wolfenstein már kevésbé.Az X-Men Origins-szal kapcsolatban sok jót olvastam, de még nem próbáltam ki.
Végülis nem olyan rossz felhozatal a Raventől, az utóbbi időkben, de az eladási számok beszélnek.Mi itt mondhatunk, amit csak akarunk. :)
Qwerty4

#634 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 13. 20:49

Kép

Hogy őszinte legyek engem már az előző rész sem fogott meg túlzottan, sőőt. De ennek még azt is sikerült alulteljesíteni. Látszik hogy készítők kb nagyot szartak az sp részre. Összecsapott, félkész, hanyag munka.

Ami tetszett:
- Jól optimizált.
- Pörgős, akciódús
- Az utolsó előtti misszió 8amikor sötétben kellett lopakodni) hangulatos volt 1 ideig..
- Jól összerakott átvezetők
- Rövid

Ami nem:
- Unalmas monoton, amatőr szagot árasztó játékmenet
- Teli van scripthibákkal (igen az eredeti is) rengetegszer kellett visszatölteni az aktuális checkpointot emiatt.
- Összecsapott animációk
- A fizika szinte teljes hiánya (az hogy néha törik a fal, az is scriptelt
- Totálisan agyhalott AI
- Idejétmúlt gfx
- Gagyi fegyverhangok
- Újratermelődő ellenfelek sokasága
- A beta alapján gyenge multi

Szóval amit lehetett, szinte minden elrontottak. Szomorú hogy a moh sorozat eddig süllyedt.

10/5 (jó szívvel)

#635 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 13. 22:01

Több CoD-t nem veszek elő, ezek után meg MoH-t sem.Gondoltam, hogy ilyen színvonalú lesz ez rész is. :omg:
Szimpla tömegshooter (úgy értem kimondottan tömegeladásokra szánt), csak a neve ér még valamit...de az is lehet mi már nagyon unjuk az ilyet, ezért nem megy le a torkunkon, bár szinte biztos tetszeni fog sokaknak, ha a multija esetleg jó.
Qwerty4

#636 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 14. 05:24

áhh. A multi sem jó.
Mondjuk bármelyik cod jobb mint ez.

#637 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 14. 08:13

MoH

Pozitívumok:
- elég pofás a főmenü

Negatívumok:
- szar játék

kb ennyi.. de komolyan, semmi olyasmit nem képes a MoH nyújtani ami miatt érdemes lenne megvenni. A single unalmas, nevetségesen rövid, tele van bugokkal, és ráadásul csúnya is.
A multi jobban néz ki, de kb egy agyonbutított MW2/BC2-nek felel meg.

Az meg mekkora hülyeség már hogy a single meg a multi más enginet használ :D Főleg azért mivel így gyakorlatilag a fizika, fegyverviselkedés stb mind _teljesen_ más

nyugodtan ki lehet hagyni nem maradunk le semmiről, kevesebb mint 1 hónap és itt a Black Ops.

3/10
JóSebesség

#638 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 14. 09:48

Azon sem csodálkoznék ha a következő részből egy az egyben kihagynák az sp részt..

#639 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 14. 20:37

Üzenet megtekintéseIdézet: -Turbo- - Dátum: 2010. 10. 14. 09:13

MoH

Pozitívumok:
- elég pofás a főmenü

Negatívumok:
- szar játék

kb ennyi.. de komolyan, semmi olyasmit nem képes a MoH nyújtani ami miatt érdemes lenne megvenni. A single unalmas, nevetségesen rövid, tele van bugokkal, és ráadásul csúnya is.
A multi jobban néz ki, de kb egy agyonbutított MW2/BC2-nek felel meg.

Az meg mekkora hülyeség már hogy a single meg a multi más enginet használ :D Főleg azért mivel így gyakorlatilag a fizika, fegyverviselkedés stb mind _teljesen_ más

nyugodtan ki lehet hagyni nem maradunk le semmiről, kevesebb mint 1 hónap és itt a Black Ops.

3/10

Teljes mértékben 1et értek...A marketingje az nagy,de ez az egész játék,amit annyira istenítettek= a 0 val. ...még a single player el is megy,igaz rövid.A mutli 0,pedig a faxa linkinparkos multi trailer eléggé megadta a hangulatot neki.

#640 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 14. 21:41

Üzenet megtekintéseIdézet: -Turbo- - Dátum: 2010. 10. 14. 09:13

MoH

3/10

hihetetlen,h nincs normális fps aminek jó a "szingle" :) része, és még multiban is élvezhető.
mind kezdőknek mind profiknak.

#641 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 22. 12:13

Grotto King

Talán még 15 perces sincs ez a játék.Tulajdonképpen egy Quake 2 motorra írt kis FPS nyilazás, pár ügyességi résszel és céltábla szörnnyel. :D
Azért közel sem olyan szórakoztató, mint a BLENDO Games másik játéka, a Gravity Bone.Sőt ez nem is igazán szórakoztató.

Értékelés:2.5/10

Pár képet tettem a shotos topikba.És letölthető itt.

Szerkesztette: Qwerty4 2010. 10. 22. 12:13 -kor

Qwerty4

#642 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 22. 14:11

Ha mindenkeppen old-school FPS-t akarsz akkor a Gunman Chroniclest ajanlom. Azt nem mondanam hogy jobb mint a HL1 de majdnem ott van (ez is nagy szo szvsz). A motor ugyanaz alatta tehat ugy keszulj neki hogy nem lesz vizualis orgazmusban reszed, a jatekmenet viszont minosegi. Egy-ket helyen raadasul a humora is felejthetetlen.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#643 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 22. 15:14

Mindenképpen nem akarok old-school játékokat játszani, de ha már megemlítetted, akkor utánanéztem, mi is ez a Gunman Chronicles.Megnéztem pár képet, elég jól néz ki, persze nem mai szint, de szép.Nem bánom, ha rosszabb a grafika, de jobb a játékélmény. :)
Qwerty4

#644 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 24. 12:24

Kép

Nos ezzel a résszel sikerült alulmúlni a sorozat összes eddigi darabját. Ráadásul RPG-nek csak nagyon jó szívvel lehet nevezni, inkább a hack & slash stílusra hajaz.
1 valamiben viszont hasonlít a korábbi "epizódokhoz", ez pedig a trágya, fos szar, hanyag, hulladék (elnézést de nem lehet rá megfelelő szavakat találni) programozás.
Az ember azt gondolta volna hogy most hogy új motorral dolgoztak, sikerül rendes munkát kiadni a kezeik közül. Hát ez nem így történt.. Sokszor 3x3-as kis termekbe is ami tök üres volt, nem egyszer esett be az fps (hosszabb időre) 17-18 körülire. No comment.
A vége főleg nagyon gázos ebből a szempontból.
Amit még nem tudok hova tenni.. :
Az árusoknak sok értelmét nem láttam, ahogy a pénznek sem. A játék elején bevásároltam 999db kötszert, azzal végig elvoltam. (és még nyilván maradt is egy csomó) Ezen kívül más nem kellett, ugyanis mindent meg lehetett találni a "szabadban".

Ami tetszett:
- Jól kidolgozott táj, ami szépnek is mondható,. De*
- Akciódús játékmenet ami *
- A stílushoz illő zenék
- Egyszerre baromi sok cuccot cipelhetünk magunkkal. Nem életszerű, de legalább nem kell állandóan eladogatni őket.
- Igényes lokalizáció (legalábbis nyelvileg)

Ami nem:
- * De a főhősünkön kívül sok NPC kritikán alulin néz ki.
- * A végére már borzalmasan unalomba fullad
- Nagyon gyenge animációk
- Unalmas, monoton küldetések
- Botrányosan rosszul megírt motor
- Bugok tömkelege
- Sok egyforma npc
-... a hibákat kb 2 oldalon keresztül tudnám még sorolni, de lusta vagyok annyit írni :)

5.5/10

Ez az "alkotás" jelenlegi állapotában 2000ft-ot nem ér meg.

Szerkesztette: M@Xtreme 2010. 10. 24. 12:25 -kor

#645 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 24. 13:03

Ezt nem értem, sárga földig lehúzod utána mégis 5.5-öt adsz rá? Ha ez 5.5 akkor mit kell tenni ahhoz, hogy valami 2, 3 vagy netán 1-es legyen, nyílt merényletet kell elkövetnie a játéknak az életed ellen? :-D

#646 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 24. 14:16

lord of the rings:conquest

történetet nem irok...tulajdonképpen sima gyürük ura történet nem nagy cucc

ami tetszett:
-a gonosz kampányba a pusztitás isteni....
-az agyatlan hentelés szerintem elég jó....

többet nem találtam vagy nemjut eszembe :D

ami nem:
az ellenségek tök ugyan ugy néznek ki igy tökre szar 1 idö után :D
-a játék AIja kicsit bugyuta....
-a legroszabb: az a SZAR mentési rendszer ha elbaszod a küldit vagy meghalsz párszór kezdheted ujra....
- a mamutos pályánál nem mindig ugrott fel legolas igy sokszor leütött a mamut....
-nagyon rövid
-szokszor fordult el hogy elrabolta a hősőm pl.sauront 1 sárkány vagy 1 griff....

hát 6/10
http://www.xfire.com/profile/

mindig jobbat soha ne roszabat !

#647 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 24. 15:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 10. 24. 14:03

Ezt nem értem, sárga földig lehúzod utána mégis 5.5-öt adsz rá? Ha ez 5.5 akkor mit kell tenni ahhoz, hogy valami 2, 3 vagy netán 1-es legyen, nyílt merényletet kell elkövetnie a játéknak az életed ellen? :-D

Ha nem nézem a nevet, meg hogy rpg-nek akarják eladni akciójátéknak jó 1 darabig.. :-D

Szerkesztette: M@Xtreme 2010. 10. 24. 15:05 -kor

#648 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 25. 11:54

Darksiders PC (2010)

Tudom, a konzolosok már jó ideje tolják de mivel PC-re csak most jelent meg így gondoltam megosztom veletek röviden tapasztalataimat.
Remek játék lett, nagyon jó sztorival és a játékmenet is egész jó, bár néhol kicsit deja vu-m volt a játékmenettel kapcsolatban. A sztori alapján az apokalipszis négy lovasa közül egyet alakítunk, War-t, akivel a pokol és menny közötti örök harcba csöppenünk és a csatatér nem más mint a föld, az emberek világa. Van itt árulás, összeesküvés, bosszú...

Ami tetszett:
  • Nagyon jó sztori és maga az univerzum amiben játszódik az magával ragadt
  • Könnyű és intuitív irányítás
  • Kőkemény csaták
  • Puzzle-k mennyisége éppen jó, se nem kevés se nem sok
  • Szabadon bejárható világ, és minden területnek megvannak a sajátosságai

Ami nem:
  • Néhol repetitív, a területek sajátosságai ellenére
  • Néhány bossfight könnyebb volt mint vártam (pl Straga, Destroyer, Silitha)
  • Gyűlölöm a pókokat :D
  • Cseppet rövidnek éreztem

Bár vannak negatívumai, én mégis 9/10-et adok neki hisz ahogy elkezdtem vele játszani magába szippantott és nem tudtam letenni. Aki szereti a God of War / Devil May Cry / Castlevania féle játékokat, azoknak ez is kötelező darab.
Szeretettel várom a folytatást.

Szerkesztette: lordrolee 2010. 10. 25. 11:56 -kor

Kép

Xfire profil

LordRolee

#649 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 26. 11:31

Dark Sector (2009)

A játék valóban a Gears of Warra hasonlít leginkább, de ez szerintem jobb is lett annál.Elégedett vagyok, kiváló szórakozást nyújtott, csak a végére vált unalmassá, monotonná és egy-egy fejezet azért túl elhúzódott, gondolok itt pl. a 7.-re.

Pozitívumok:
-darkos hangulat
-grafika, képi világ
-játékmenet
-sztori mondjuk korrekt
-a mentési rendszer is korrekt (sok agybajos megoldás van több játékban is, de itt majdnem tökéletes... *)
-bumeráng és annak többféle felhasználási módja, illetve a többi fegyver is

Negatívumok:
-* ...boss harcok közben nem hajlandó menteni, mindig előről kell kezdeni, egy apró hibás lépés miatt is, unalmas és baromi bosszantó, az utolsó bosssnál már szinte a hajamat téptem
-pár hosszan elnyúló fejezet
-a végére montonná vált az intenzív hent és csak daráltam, hogy végigvigyem
-semmi emlékezetes zene, hang, karakter

Értékelés:88%
Qwerty4

#650 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 26. 16:02

Azt még kihagytam, hogy ha átállítod a WASD-ot (mozgás), akármire, közeli támadás esetén akkor is a WASD betűi közül mutatja mit kell nyomjak, nem képes behelyettesíteni, ebben az esetben a nyilakra.Pont, mint a RE4-ben, bár ott egy rajongói moddal ezt lehetett javítani.
A másik furcsaság, amit kihagytam, hogy egy jó ideig nem volt képes egyáltalán megjegyezni a billentyűbeállításaimat, mindig visszapakolta alapbeállításra a játék újraindítása után.
Qwerty4

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.