HWSW Informatikai Kerekasztal: DC++ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DC++

#1321 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 03. 09:31

Idézet: CyB - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 10:16

Ej ej :) Hiszel még a mesékben? Szerinted Lucas bácsi kiadja az arany tojást tojó tyúkját a kezéből? Szerintem a filmet máj. 18-án csinálják meg végleges verzióban, addig darabokban hever hogy ne tudják ellopni. A neten már találsz DVD rip-et is. Holott szerintem DVD-s kiadás nem várhatő ősznél hamarabb. Ne dőlj be mindennek, mert komolyan megszivathatnak.

Egyébként " Ez segíthet: http://www.geforce.d...g/XP-AVIFIX.inf ".

jaja, én már szedtem le olyan AVI-t, ami lejátszhatatlannak tűnt, ám belenézve egy editorral vicces volt látni, hogy a file tartalma kb. "csúnya dolog másolni..." angol nyelvű szöveg 700Megára copy+paste-lt verziója volt. :) :) (mondjuk gyanús is volt hogy fél óra alatt lejött 700mega...nyílván tömörítette a file-t a kliens, de nem DC hálózat volt)
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek  tovább.

#1322 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 18:30

Idézet: CyB - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 14:50

:) Akkor elképzelhető hogy tényleg router... Viszont központilag is rakhattak rá jelszavat, hogy megakadályozzák a babrálást. Ilyenkor szerintem nem sok mindent tudsz tenni... marad a passziv mód.

Na jó. Valszeg én is hülye vagyok. Nem tudtam hogy úgy is müxik az aktív mód, hogy nem írok be semmi IP címet az aktív ablakhoz. Úgy néz ki így aktívban megy. Ezt próbálják ki a nyomornetes kollégák, hátha nekik is bejön.  :)

#1323 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 18:48

Idézet: BigDil - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 19:18

Örök hálám üldözzön :D :respect:

Szerkesztette: Asker 2005. 05. 03. 18:48 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#1324 Felhasználó inaktív   CyB 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 04. 08:12

Idézet: mexel - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 19:30

Na jó. Valszeg én is hülye vagyok. Nem tudtam hogy úgy is müxik az aktív mód, hogy nem írok be semmi IP címet az aktív ablakhoz. Úgy néz ki így aktívban megy. Ezt próbálják ki a nyomornetes kollégák, hátha nekik is bejön.  :)

Ha nem irsz be IP-t akkor a DC automatikusan jót használ, mivel a hub leküldi neked az IP-det.
Vagy lehet alapból olyan okos a DC, hogy "kitalálja" az IP-t? Akkor meg minek kell az IP beviteli mező? :)

#1325 Felhasználó inaktív   CyB 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 08:16

Idézet: n.drews - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 10:31

jaja, én már szedtem le olyan AVI-t, ami lejátszhatatlannak tűnt, ám belenézve egy editorral vicces volt látni, hogy a file tartalma kb. "csúnya dolog másolni..." angol nyelvű szöveg 700Megára copy+paste-lt verziója volt. :) :) (mondjuk gyanús is volt hogy fél óra alatt lejött 700mega...nyílván tömörítette a file-t a kliens, de nem DC hálózat volt)

:) A régi nagy sláger (Kazaa) volt ilyen. Tök zsákbamacska volt, név alapján tölteni:) kb 15-20%ban sikerült azt leszedni amit akartál.

#1326 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 18:02

Idézet: CyB - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 9:12

Ha nem irsz be IP-t akkor a DC automatikusan jót használ, mivel a hub leküldi neked az IP-det.
Vagy lehet alapból olyan okos a DC, hogy "kitalálja" az IP-t? Akkor meg minek kell az IP beviteli mező? :)

Igen azt tudtam hogy sok hub támogatja az ip "kitalálását", de nem tudtam hogy így is müxik az aktív mód. Csak az a furcsa, ha beírom azt az IP-t amit a hub is kiír, akkor nem müxik. :)

#1327 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 21:39

Idézet: mexel - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 19:02

Igen azt tudtam hogy sok hub támogatja az ip "kitalálását", de nem tudtam hogy így is müxik az aktív mód. Csak az a furcsa, ha beírom azt az IP-t amit a hub is kiír, akkor nem müxik. :)

Ha router mögött vagy, akkor valószínüleg a hub valami 192.168.x.x alakú címet ad vissza, ami a lokális címed. Nem minden hub támogatja az automatikus IP beírást.
"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen

#1328 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 22:26

Idézet: Dead6nail - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 22:39

Ha router mögött vagy, akkor valószínüleg a hub valami 192.168.x.x alakú címet ad vissza, ami a lokális címed. Nem minden hub támogatja az automatikus IP beírást.

Router mögül vagyok, és valamelyik hub mindig átírja nekem, ha változik az ip-m. :cool:

#1329 Felhasználó inaktív   komi28 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 12:00

Idézet: CyB - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 9:16

:) A régi nagy sláger (Kazaa) volt ilyen. Tök zsákbamacska volt, név alapján tölteni:) kb 15-20%ban sikerült azt leszedni amit akartál.

Az jónagy méreg volt amikor lassan lecsordogált aztán kiderült, hogy a nagy semmit szedtem le  :(
Mi lekvár helyett inkább pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni!

#1330 Felhasználó inaktív   Peregrinus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 21:34

A kedvenc Kazaa-s esetem a Múmia 2 volt: bár sokan azt írták fájlnévnek, hogy fake, mert Skorpiókirály, nem volt az, viszont nagyon jól bele volt égetve egy kínai felirat :D.

#1331 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 07. 18:11

Ha valaki StrongDC betakat keres.

#1332 Felhasználó inaktív   marvel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 18:18

Na, nekem meg időközben magától megoldódott a gondom. Csak fogalmam sincs hogyan. Semmit nem állítottam, se nem telepítettem. Arra tippelek, hogy a Monornet olvasgatja ezt a fórumot és végre tett is valamit :) Még egy papír! levelet is küldtek, amiben elnézést kérnek a kellemetlenségekért. A szimpátiám teljes is lenne, ha mondjuk a sávszélességet ők is minél hamarabb megemelnék, mint a többi szolgáltató :)
Most 13 egy 768/256 2 évre, ha felhúzzák a duplájára, esküszöm beszervezek még pár embert nekik :)

Na ennyi.

#1333 Felhasználó inaktív   Adept 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 23. 08:38

Tudja valaki hogy miért csinálja a Strongdc-m azt hogy 99,98%nál megáll és csak hosszu idő után fejezi be a letöltést, pedig van 50online ember?

Eladó ASUS A8N SLI Delux - A64 3500+ VeniceE6 - 2x1GB Samsung PC3200- watercool heatkiller rev2.0 - gyártott blokk northbridge-re

#1334 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 23. 11:16

Idézet: Adept - Dátum: 2005. máj. 23., hétfő - 9:38

Tudja valaki hogy miért csinálja a Strongdc-m azt hogy 99,98%nál megáll és csak hosszu idő után fejezi be a letöltést, pedig van 50online ember?

1. TTH-t ellenőriz épp (nagyobb file-oknál eltarthat egy darabig).
2. https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=8...dpost&p=2762984

#1335 Felhasználó inaktív   Kitk@t 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 08:10

Nem tudjátok mi lett a www.dcmagnet.com -mal?
KÖSZÖNET AZOKNAK AKIK EDDIG SEGÍTETTEK!

#1336 Felhasználó inaktív   phan_tom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 12:41

Volna egy kis problémám. Feltettem a legújabb? 0.674bx BCDC++-t és az a gond, hogy ha lehúzza a fájlistákat és azokat egyeztetni akarom a letöltéseimmel a megfelelő gombra nem lehet rákattintani, szürkén látszik csak.
A TTH-k stimmelnek, és kézzel hozzá lehet adni a korábbi letöltésekhez, de sok fájl esetén ez nagyon macerás.
Ötletek?
"Fear is the path of the dark side.....  I sense much fear in you.."

#1337 Felhasználó inaktív   CyB 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 12:53

Idézet: phan_tom - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 13:41

Volna egy kis problémám. Feltettem a legújabb? 0.674bx BCDC++-t és az a gond, hogy ha lehúzza a fájlistákat és azokat egyeztetni akarom a letöltéseimmel a megfelelő gombra nem lehet rákattintani, szürkén látszik csak.
A TTH-k stimmelnek, és kézzel hozzá lehet adni a korábbi letöltésekhez, de sok fájl esetén ez nagyon macerás.
Ötletek?

Nekem is szürke... én úgy szoktam hogy rákeresek a TTH-ra majd az összes alternativát kijelölöm, és download to... ez szerintem nem olyan macerás dolog. Valamint elég hatékony is. Azokkal szoktam ilyet játszani ami nagy prioritású, mivel több forrásból nagyobb az esélye hogy több user lesz online és slotot is kapok.

Mod: ja és a queue-ba nem sok file szokott lenni, ~50-100

Szerkesztette: CyB 2005. 05. 25. 12:54 -kor

#1338 Felhasználó inaktív   phan_tom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 16:28

Köszi, egyenlőre ez is valami, de azért jobb lenne, ha nem kellene minden egyes mp3-ra külön keresni.
"Fear is the path of the dark side.....  I sense much fear in you.."

#1339 Felhasználó inaktív   CyB 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 18:45

Idézet: phan_tom - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 17:28

Köszi, egyenlőre ez is valami, de azért jobb lenne, ha nem kellene minden egyes mp3-ra külön keresni.

1000 mp3 keresés, vagy 1000 file lista szinkronizáció :) szerintem ugyan az...

#1340 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 23:09

Idézet: phan_tom - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 13:41

Ötletek?

Jobbklikk egy useren, és get filelist helyett match queue-t válassz.

Téma megosztása:

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.