HWSW Informatikai Kerekasztal: DC++ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DC++

#1401 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 25. 14:56

Idézet: Socket - Dátum: 2005. jún. 3., péntek - 17:57

:eek:  :eek:  :eek:  :box2:  :OOO  :OOO

4 és fél perc alatt 778 Megabyte-ot töltöttem le, azthittem kiesek a székből.

Ez melyik klienssel volt?

Egy ideje nem dc-ztem, és nem tudom most melyik klienset/verziót éri meg használni...
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1402 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 10:09

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2005. jún. 25., szombat - 15:56

Ez melyik klienssel volt?

Egy ideje nem dc-ztem, és nem tudom most melyik klienset/verziót éri meg használni...

A srác fake file-t töltött, azért jött olyan gyorsan, bármilyen DC++ alapú klienssel lehet produkálni, ha beveszed, hogy létezik pl a sztárwársz 987 dvd-minőségben, magyar szinkronnal.

StrongDC-t tudom ajánlani, bár sok hubon nem szeretik (mert több szálon lehet vele egy file-t tölteni egy időben), de oda nem kell menni, van millió másik, ahol elfogadott.

#1403 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 14:35

Idézet: BigDil - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 11:09

StrongDC-t tudom ajánlani, bár sok hubon nem szeretik (mert több szálon lehet vele egy file-t tölteni egy időben), de oda nem kell menni, van millió másik, ahol elfogadott.

Az a baj, hogy a legtobb helyen nem elfogadott.

Regebben ugye megvolt a globalis DC emulacio, ami minden hubra emulalta a DC-t, most viszont minden egyes hubra kulon kell bepipalni az emulaciot a Favorites ablakban.

Apro kenyelmetlenseg, viszont igy tuti nem vagnak ki sehonnan.

#1404 Felhasználó inaktív   Ádámbátyó 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 20:21

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 13:35

Az a baj, hogy a legtobb helyen nem elfogadott.

Regebben ugye megvolt a globalis DC emulacio, ami minden hubra emulalta a DC-t, most viszont minden egyes hubra kulon kell bepipalni az emulaciot a Favorites ablakban.

Apro kenyelmetlenseg, viszont igy tuti nem vagnak ki sehonnan.

Jóval kisebb rá az esély ha bepipálod az emulációt  hogy kirugjanak , de néhol simán ki tudják szűrni hiába emulálsz.

Szerkesztette: Ádámbátyó 2005. 06. 29. 20:22 -kor

#1405 Felhasználó inaktív   AndrewBoy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 04. 17:37

strong dcben hogy töltök több szálon?

#1406 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 04. 19:27

Idézet: AndrewBoy - Dátum: 2005. júl. 4., hétfő - 18:37

strong dcben hogy töltök több szálon?

Alapból elvileg azt hiszem be van kapcsolva, hogy többszálon töltsön. Semmi különlegeset nem kell tenned, ha egy file több embernek is megvan, és hozzá van adva alternative source-ként a queue-dben, és van több embernek is szabad slotja, akkor szedi automatikusan ahány embertől csak tudja.

PS: Esetleg settings > segment downloading > manual setting of number of segments-re tedd, és írj be neki 10-et.

#1407 Felhasználó inaktív   Borg_Dolgozó 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 05. 18:04

Hello!

:think:  :confused:
az a problémám hogy eddig a gép közvetlenül csatlakozott a netre és inne ment tovább egy másik gépre a net ott em volt dc csak nálam aktívban hibátlanul működött. Egy hete viszont van egy hardamik gép is és ez lettt a szerver ez osztja szét a netet a két régi gép között. mind3 gépen xp van kikapcsolt windowsos tűzfallal +nálam norton internet security is van de engedélyezve van a dc. amióta ez a gép is kliens lett nem tudok tölteni dcről, nem ad ki találatot gyakor máskor működő nevekre, csak rólam tölenek. Pórbáltam azt hogy aktívban maradok és beírom  az ip címet e az sem műxik. 0.668as dc++ használok Aki tud segítsen pz

előre is köszi :

#1408 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 19:11

Idézet: Borg_Dolgozó - Dátum: 2005. júl. 5., kedd - 19:04

Hello!

:think:  :confused:
az a problémám hogy eddig a gép közvetlenül csatlakozott a netre és inne ment tovább egy másik gépre a net ott em volt dc csak nálam aktívban hibátlanul működött. Egy hete viszont van egy hardamik gép is és ez lettt a szerver ez osztja szét a netet a két régi gép között. mind3 gépen xp van kikapcsolt windowsos tűzfallal +nálam norton internet security is van de engedélyezve van a dc. amióta ez a gép is kliens lett nem tudok tölteni dcről, nem ad ki találatot gyakor máskor működő nevekre, csak rólam tölenek. Pórbáltam azt hogy aktívban maradok és beírom  az ip címet e az sem műxik. 0.668as dc++ használok Aki tud segítsen pz

előre is köszi :

Tűzfalakon engedélyezni, a megosztó gépen pedig forwardolni a tiedre egy portot (lehetőleg 1000 felettit). DC kliensedben beírni a netes IP-det ( www.whatismyip.com megmondja pl.), és a forwardolt/engedélyezett portot.

#1409 Felhasználó inaktív   Kovigno 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 08. 21:27

Hol lehet letölteni és hogy lehet használni a DC++-t?Köszi :confused:

#1410 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 09. 09:31

Idézet: Kovigno - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 22:27

Hol lehet letölteni és hogy lehet használni a DC++-t?Köszi :confused:

Egyáltalán mi az a DC++? :think:
Itt egy FAQ amin elindulhatsz. Sok sikert.
Ja, és üdv a fórumon. :)
"Hanyatló kultúránknak az egyik legkórosabb eleme a járandósági felfogás (entitlement culture) ami szerint az állampolgárnak jár minden, az is, amiért soha életében nem fizetett."

"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."

#1411 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 10. 20:13

Utolsó bcdc-t használom és rettenetesen idegesít, hogy nem lép ki rendesen, ha bezárom, csak feladatkezelőből lehet lelőni. Ezt nem lehetne vhogy kijavítani? Másnál is láttam már ezt a hibát.

#1412 Felhasználó inaktív   CyB 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 11. 19:52

Idézet: Orgi - Dátum: 2005. júl. 10., vasárnap - 21:13

Utolsó bcdc-t használom és rettenetesen idegesít, hogy nem lép ki rendesen, ha bezárom, csak feladatkezelőből lehet lelőni. Ezt nem lehetne vhogy kijavítani? Másnál is láttam már ezt a hibát.

De. Várni kell vele egy kicsit, amig a hálózati kapcsolatok bezáródnak. Másik megoldás nem kell kilépni... Windows restartkor meg mindegy, hogy lépsz ki ;)

#1413 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 08:03

Idézet: sbazsi - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 9:53

ezt megtaláltam én is :D

Hali!

A prioritás az egy helyről több dolgot töltő quene-nál van jelentősége. Ha pl egy lanos kapcsolatról 10 filmet töltesz, akkor azt amelyiket elöször szeretnéd megnézni, azt magas priora veszed. Ilyenkor mindegy hányadiknak indítottad a letöltést azzal fogja folytatni ami a magasabb prioritású.
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#1414 Felhasználó inaktív   csige 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 16. 20:31

Olyan gondom lenne, hogy egy csomó hubról bannolnak, mert nem jó a kliensem (bcdc), mire érdemes áttérni, ha egyáltalán érdemes, amit nem bannolnak kismillió helyen? És az eddigi letöltési soromat tudom folytatni? Én úgy emlékszem, hogy nem lehet.

#1415 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 18. 07:19

A letöltési sorodat úgy tudod visszaállítani, hogy a működő kliensedből kimásolod a quene.xml fájlt, és miutánn feltelepítetted az új klienst, a régit bemásolod és felülírod vele az újat.

Ha bannolnak, az nem a BCDC kliens miatt van, mivel én vagy három éve ezt használom. A hubokon csak a strongDC-t, illetve azokat a klienseket szokták bannolni amik tudnak több szálon tölteni, vagy meg vannak buherálva. Nézd át a beállításaidat, megosztásod, sávszélkorlátozás, hány hubon vagy stb...

Szerkesztette: Zsul 2005. 07. 18. 07:20 -kor

Karosszékből nincs rákkendroll... |

#1416 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 18. 08:37

Sved hubokon eloszeretettel osztogatnak bant BCDC/CZDC cimszoval is, mondvan limites kliens.
StrongDC tag-et meg plane ruhellik.

Persze ez nyilvan nem akadaly :cool:

#1417 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 18. 08:42

StrongDC-bol melyik a legutolso _stabil_ cvs verzio?

Most a cvs112 van fenn, de olyan bajom van vele, hogy hiaba van beallitva a Settings/Advanced-ben 3MB/sec-re a maximalis hash sebesseg, akkor is lezavarja a 700MB-s fajlok ellenorzeset 1 perc alatt.

Ez persze teljesen jo, amikor eppen TV-rol digizes kozben jon ra, a felvett avi mehet a kukaba :reklamacio:

cvs91-ben mukodott jol a 3MB/sec-re limitacio, viszont nem tudja folytatni a cvs112-vel elkezdett letolteseket :(

#1418 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 18. 08:59

Masvalami: egyik magyar hubon szokott elofordulni, hogy elkezd tolem egy konkret emberke tolteni, es ezzel elszivja mas elol a savszelesseget, de annyira, hogy meg forumozni sem tudok mellette.
O fele van 20KB/sec, tobbi 5 szal+egyeb alkalmazasok meg osztoznak a maradek 4KB-n, hiaba van a DC low prioritason a CfosSpeed-ben, akkor sem marad semmi a web-nek.

Persze ha disconnectelem, akkor helyreall a 4KB/szal upload, es meg netezni is tudok mellette...

Ezt vajon milyen hackelt kliens okozhatja?

Egyebkent nem szokasom a disconnect, de ot muszaj.

Szerkesztette: nyunyu 2005. 07. 18. 09:00 -kor

#1419 Felhasználó inaktív   csige 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 18. 10:47

Igen ahogy mondod Nyunyu, a svéd hubok csinálják ezt! Pedig ott nagyon sok olyan van ami nekem kellene, és azokról jön is normálisabb sebességgel! Erre mi lehet a megoldás? A beállításaim rendben vannak, szerintem a bcdc miatt van ez.

#1420 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 18. 19:48

Idézet: csige - Dátum: 2005. júl. 18., hétfő - 11:47

Igen ahogy mondod Nyunyu, a svéd hubok csinálják ezt! Pedig ott nagyon sok olyan van ami nekem kellene, és azokról jön is normálisabb sebességgel! Erre mi lehet a megoldás? A beállításaim rendben vannak, szerintem a bcdc miatt van ez.

DC++ emuláció be, upload limitálás ki.

Téma megosztása:

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.