HWSW Informatikai Kerekasztal: DC++ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DC++

#1521 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 28. 11:10

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 13:53

A strondc-t nem szeretem, mert sok hubra nem engednek fel vele.
Milyen másik jó többszállú, magát jól álcázó klienst ajánlanátok?

SDC RC10 automatikusan bekapcsolja a DC emulaciot, ha publikus hublistara kattintva lepsz be a hubra.

Ha megtetszik egy hub, akkor meg a chatba irt /fav-val hozzaadod a kedvencekhez, utana mar ott kezzel is be tudod allitani fixre az emut.

Vagy mi a bajod a StrongDC-vel?

Tokeletesen alcazza magat, ha nem limitalsz.
Limitalni meg nem kell, mer felraktam a CfosSpeed-et, es beallitottam a StrongDC-t low prioritasra, igy ha netezni/jatszani akarok mellette, akkor sem zavar a hatterben futo StrongDC.
Ha meg eppen nem vagyok itthon, akkor oruljenek a tolem toltogetok, mert megkapjak a full 25KB kimenomet.
Letoltes agat meg kulonvalasztja a Cfos a feltoltestol, tehat nagysebessegu toltest sem zavarja a limitacio hianya.

Szerkesztette: nyunyu 2005. 08. 28. 11:17 -kor

#1522 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 12:35

Akkor csak nem álítottam be rendessen, majd megpróbálom újra, limiternek meg a netlimiter használom, álcázva, még soha nem szúrták ki :cool: igaz, hogy 4 slotom van és limitálva van 40K/s-es sebesség engedélyezve rájuk.

#1523 Felhasználó inaktív   retec 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 31. 12:06

Hali mindenkinek!

Legyszives segitsen aki tud :)
Olyan problemam van, hogy nem tudok keresni dc-n. A Get Filelist, es az onnan inditott letoltesek mennek, chatelni is tudok.

A gepem NAT mogott van, Conn/Settingsben megadtam az ext ip-jet a gatewayemnek, forwardoltam a 8777 portot tcpn es udpn is a gepem ip-jere - amin nincs tuzfal telepitve, egy win2000-es, es megsem keres...... Pontosabban latom hogy van nemi forgalmam kereses utan (a DC alul a statusbaron kiirja -  ~4Kb/s), de egy talalat sem jelenik meg pl olyan keresesekre, mint ".nrg", "star", stb...

Kb mar 20 helyen megneztem leirasokban a beallitasi folyamatot, az nem segitett.. :|

Ugy tudom csak a keres megy udp-n.. azon is gondolkoztam, hogy az udp port hubonkent valtozik, es nem az amit megadok, hanem a hub op-ja adja meg, vagy nemtom...

Segitseg!
:)

#1524 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 18:29

Visszaolvastam egy kicsit és láttam, hogy egy nagy többszálú/egyszálú kliens vita bontakozott ki, ehhez szeretnék néhány adalékot hozzátenni.

Elsősorban az internet szolgáltatók a hibásak, mert ugyan a letöltési sávszélességet szépen emelgetik, aminek mindenki örül, viszont a feltöltésit nem. Még a UPC legnagyobb csomagja is csupán fél megabites feltöltést tesz lehetővé. A slotok számának alakulása nagyban függ a feltöltési sebbnességtől, hiszen egy félmegabites kapcsolat esetén a legideálisabb az, ha valaki 6 slotot engedélyez. Ha ez továbbra is így marad akkor osztom azoknak a borúlátó nézeteit miszerint az egész DC++ egy alagútba szalad. De erről szerintem akkor sem azok tehetnek, akik többszálú klienst használnak. Amíg Magyarországon az internet ellátási helyzet továbbra is ilyen marad, addig sok jó nem fog történni. :rolleyes:

Valaki írta, hogy egy fájl letöltéséhez 10 slotot is elfoglal egy többszálas.  :omg: Ekkora hülyeséget régen olvastam. Nagyon ritka esetben, Minden második szökőévben egyszer talán előfordul, de akkor is kizárólag új filmek, vagy anyagok esetében, de akkor van rá legalább még 100 találat. Arról nem is beszélve, hogy egy-két szegmenset teljesen letöltött utána az már nem foglal el egyetlen slotot se, valamint, mivel hamarabb lejön ezért hamarabb lesz újabb 6 szabad slot, persze, ha az illető visszaosztja. Még megjegyezném, hogy a slotok azért vannak, hogy ne legyenek szabadok. :roll:

A sok "okos" fórumszabályzat mindenféle hülyeséget kitalál, de mindig a letöltőket súlytják, ahelyett, hogy azokat sújtanák, akik nem töltenek fel semmit. Ha DC szabályzatot készítenék akkor az valahogy úgy nézne ki, hogy akitől mittomén 10 percig folyamatason nem töltött le senki semmit azt kizárni azzal, hogy osszon meg olyan tartalmat, amire Hublakóknak szükségük lehet. Erre csak egy példa: van egy haverom, aki azzal büszkélkedik, hogy Ő csak Star Gate-et oszt meg, de a megosztás előtt belerondított mindegyik fájlba, hogy megváltozzon a TTH értéke, így senki sem fog tőle tölteni.  :reklamacio: Ha mondjuk egy ilyen embert bannolnának ki azzal mennyi szabad slot szabadulna fel anélkül, hogy akár egyetlen feltöltési száltól meg kellett volna válnunk. Azaz nem a rendesen visszaosztó többszálú kliensekkel felszerelkezett felhasználókat kéne sújtani, hanem azokat akiket a fentiekben leírtam.

Egy kicsit hosszú voltam, remélem nem baj. :lame:  ;)

#1525 Felhasználó inaktív   Adept 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 08:31

nyunyu

Nézzél már be a Strongdc topicba!!!
Amugy megtelt a PÜ fiokod, nem lehet neked küldeni!!

Üdv
Adept

Eladó ASUS A8N SLI Delux - A64 3500+ VeniceE6 - 2x1GB Samsung PC3200- watercool heatkiller rev2.0 - gyártott blokk northbridge-re

#1526 Felhasználó inaktív   edk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 16:20

Ma egy szamomra uj hubon olyat lattam, hogy az allam leesett (9000+ user):

Minimum search interval is:700s

:OOO  :OOO  :OOO

Ki a banat fog itt keresni barmit is? Ez durvan 12 perc. :bolond:

#1527 Felhasználó inaktív   Adept 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 20:25

Egy spanom is jelezte hogy nem mennek neki a HUBok nextDCvel. Ugyanazt csinálja mint nekem (StrongDC). Kerés, chat megy, de a letöltések nem indulnak.

Tudtok valamit?

Adept

Eladó ASUS A8N SLI Delux - A64 3500+ VeniceE6 - 2x1GB Samsung PC3200- watercool heatkiller rev2.0 - gyártott blokk northbridge-re

#1528 Felhasználó inaktív   Pooh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 19:00

Hello!

Kb. egy eve hasznaltam utoljara a DC++ progit, most szeretnem. Csak ket oldalt olvastam vissza, ugy tunik elegge megoszlanak a velemenyek. Melyik kliensprogramot erdemes valasztani?
Feltettem a BDCDC++t, ami azzal indit, hogy szedjem le a Zone Alarmot, amit nem szivesen teszek. Van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?

#1529 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 19:56

Idézet: Adept - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 21:25

Egy spanom is jelezte hogy nem mennek neki a HUBok nextDCvel. Ugyanazt csinálja mint nekem (StrongDC). Kerés, chat megy, de a letöltések nem indulnak.

Nem az lehet veletlenul, hogy router mogott ulsz?

Ma raktam be egy Linksys WRT54G-t a gepem ele, es eltartott 2 oraba, mire kisakkoztam, hogyan kell beallitani a StrongDC-t, hogy rendesen menjen vele a kereses+letoltes.
(egyik magyar hubon kapott atw-s leirasok alapjan semmire se jutottam, mivel a StrongDC-nek total masok a beallitasai, mint az alap DC-knek...)

Routerben fixen beallitottam a 411-es port forwardolasat, meg kikapcsoltam a WinXP tuzfalat. (mert felesleges)

Csatolt fájl:

Szerkesztette: nyunyu 2005. 09. 04. 20:15 -kor

#1530 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 20:08

Hmm, most nezem a StrongDC RC9 cvs73-nak meg tokugyanolyan beallitasai voltak, mint a DC-nek.

Csatolt fájl:

#1531 Felhasználó inaktív   Adept 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 20:56

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 21:08

Hmm, most nezem a StrongDC RC9 cvs73-nak meg tokugyanolyan beallitasai voltak, mint a DC-nek.

Szevasz Megmentőm :)

Szoval reinstalláltam az xp-t és most nem megy semmi. DC++t és strongdc-t is probáltam, mindkettő ugyanazt csinálja. Keresés és chat megy, de a letöltés nem indul...
Beltávos router mögött vagyok(ez osztja le a házban a sávot), ami lévén hogy a szolgáltatoé, nem férek hozzá..
De eddig is folyamatosan passziv voltam és minden ment mint a karikacsapás...

Abszolut nem értem. Lekapcsoltam a cfost, raktam fel uj tüzfalat, aztán leszedtem, raktam uj verzioju strongot, de fingom sincs mi lehet ez... :eek:
Ja amugy minden más megy (getright, gamék, skype, webcam)

Van ötleted?

Ja ha gondolod van ICQm: 105032877

#1532 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 21:01

WinXP tuzfal?

Azt is kikapcsoltad?

#1533 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 21:07

Esetleg az is lehet, hogy a szolgaltato nem szereti a DC forgalmat, es automatikusan kiszuri.

Erre van a Settings/StrongDC++-ben a 2 Send garbage to kezdetu opcio, hogy ezt kicselezze. Kapcsold be oket.

#1534 Felhasználó inaktív   Adept 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 21:36

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 22:07

Esetleg az is lehet, hogy a szolgaltato nem szereti a DC forgalmat, es automatikusan kiszuri.

Erre van a Settings/StrongDC++-ben a 2 Send garbage to kezdetu opcio, hogy ezt kicselezze. Kapcsold be oket.

Bammmeg ezt nem hiszem el....
Bepipáltam...
És rögtön elkezdett tölteni. Régebben ezt nem kellett....

Istenkirályproficool arc vagy.

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  dc.JPG (0byte)
    Letöltések:: 0

#1535 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 23:56

Idézet: Pooh - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 20:00

Feltettem a BDCDC++t, ami azzal indit, hogy szedjem le a Zone Alarmot, amit nem szivesen teszek. Van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?

Általában mindenhol, mindenki azt mondja, hogy a ZoneAlarm és a DC++ összeakadnak, és hibásak lesznek a letöltött fájlok stb. Sok mindent töltöttem le egy ilyen párosítással nekem nem volt vele semmilyen bajom. :)

#1536 Felhasználó inaktív   edk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 08:29

Idézet: Warton - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 0:56

Általában mindenhol, mindenki azt mondja, hogy a ZoneAlarm és a DC++ összeakadnak, és hibásak lesznek a letöltött fájlok stb. Sok mindent töltöttem le egy ilyen párosítással nekem nem volt vele semmilyen bajom. :)

Nekem sincs gondom a ZA es DC parossal.

#1537 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 13:53

Sőt még jobb volt mint a Kerio, mert valamilyen általam nem ismert okból a Kerio a Strong DC miatt mindig fagyott. Ilyet sem a ZA-val, sem az Agnitummal nem tapasztaltam. :think:

#1538 Felhasználó inaktív   CyB 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 05. 15:32

Nagy kár hogy a DC++-os topicból szaros Strong topic lett...

Használjátok csak, mert isteninagyonkirálycsúcsszuper, és 2 nap alatt leecheré változtatja az embert. Disconnectelgessetek, szedjétek ki a file-okat a megosztásból, és kizárólag akkor gyertek fel a hubokra, ha kell valami. Soha ne maradjatok a hubon "fölöslegesen"! Hátha fél éven belül beszarik a DC-s hálózat, a sok leecher miatt...

Ja és ne gondolkodjatok, álmossá tesz...

Szerkesztette: CyB 2005. 09. 05. 15:33 -kor

#1539 Felhasználó inaktív   Adept 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 16:54

Idézet: CyB - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 16:32

Nagy kár hogy a DC++-os topicból szaros Strong topic lett...

Használjátok csak, mert isteninagyonkirálycsúcsszuper, és 2 nap alatt leecheré változtatja az embert. Disconnectelgessetek, szedjétek ki a file-okat a megosztásból, és kizárólag akkor gyertek fel a hubokra, ha kell valami. Soha ne maradjatok a hubon "fölöslegesen"! Hátha fél éven belül beszarik a DC-s hálózat, a sok leecher miatt...

Ja és ne gondolkodjatok, álmossá tesz...

Ezaz... Aggyá a mocsok sztrongosoknak...
Nem is értem hogy tudnak élni az ilyenek... :box2:

Szerintem ne idegeld magad ezen...

#1540 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 17:00

Miért  használjak sima DC++-t, ha a Stronggal gyorsabban jönnek le a tartalmak?? Nem vagyok saját magam ellensége.

Idézet

Hátha fél éven belül beszarik a DC-s hálózat

Ugyan már.  :rolleyes:

A disconnectelgetőseket, letöltéskorlátozósokat nem kéne egy hozzászólásban említeni a Strongosokkal. :  :omg:

Téma megosztása:

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.