HWSW Informatikai Kerekasztal: DC++ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DC++

#261 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 02. 20:30

Idézet: bikapete - Dátum: 2004. jún. 1., kedd - 22:09

"A(z)PSAPI.DLL fájl hiányzó exporthoz van csatolva NTDLL.DLL: NtAllocate VirtualMemory" és mindig ezt irja ki. próbáltam 0.401 ax és bx-et, de semmi. mit lehet tenni, hogy legalább valamelyik verizóba életet tudjak verni?? :respect:  :respect:  :respect:

Tegyél fel egy rendes Windowst  :D

Amint a http://bcdc.webhop.org weboldalon elég egyértelműen és összetéveszthetetlenül leírtam ( csak tudnám kinek  :omg: ), a jelenlegi verzió csak Windows 2000 és újabb oprendszeren fut. A következő már fog menni megint 9x-en is.
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#262 Felhasználó inaktív   rumos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 12:26

Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy kelllenek-e, és mire a dc++/filelists könyvtárban található file-ok. Illetve van-e értelme annak, hogy letöltődnek hozzám ezek a file list-ek, vagy tők felesleges, meg se várjam, hanem töröljem a töltést. Köszi

#263 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 12:46

Idézet: rumos - Dátum: 2004. jún. 3., csütörtök - 13:26

Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy kelllenek-e, és mire a dc++/filelists könyvtárban található file-ok. Illetve van-e értelme annak, hogy letöltődnek hozzám ezek a file list-ek, vagy tők felesleges, meg se várjam, hanem töröljem a töltést. Köszi

Kapcsold ki az opciókban az auto-egyeztetést letöltéskor v. vmi hasonló menüpontot és akkor nem tölti le mindenkitől a listát, a programból való kilépéskor úgyis letörli a DC, ha be van állítva egy másik ehhez kapcsolódó opció (nincs pipa a "kilépésnél ne törölje a file-listákat"-nál).

#264 Felhasználó inaktív   bikapete 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 03. 23:30

nem tudom mi számít nálad "rendes oprendszernek", a 98 nagyon is rendes. (próbáltam már a ME-t, XP-t, inkább meghagyom másnak)nekem ez vált be, nem is cserélném le. futott is a bcdc rajta, csak ez az inconzisztencia hiba noncence. és okan küszködnek ezzel a problémával a hubokon. talán mégsem egyértelmüen az oprendszeremmel van a baj.  :think:  azért kösz

#265 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 00:41

Idézet: bikapete - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 0:30

nem tudom mi számít nálad "rendes oprendszernek", a 98 nagyon is rendes. (próbáltam már a ME-t, XP-t, inkább meghagyom másnak)nekem ez vált be, nem is cserélném le. futott is a bcdc rajta, csak ez az inconzisztencia hiba noncence. és okan küszködnek ezzel a problémával a hubokon. talán mégsem egyértelmüen az oprendszeremmel van a baj.  :think:  azért kösz

Már néhányszor leírtam - talán ha egy kicsit visszanézel, szvsz az elmúlt 1 oldalon belül is megtalálod párszor - , hogy a 0.307-esnél jelentkezik sokszor az inkonzisztencia hiba, ezért mindenképp érdemes 0.401-re frissíteni.

A Me és a 98 az tök ugyanaz, nekem mindegy, használhatsz 3.1-et is, csak ne várd, hogy fussanak rajta a progik, attól függetlenül valóban jól sikerült kis dolog (igen, valóban az), csak már elavult.

Szóval ezek vannak az említett dolgok mögött. a) megoldás: cserélsz oprendszert és felteszel egy 0.401bx-et .. b) megoldás: megvárod amíg megjelenik az új verzió, az most épp elindul 9x-en is, legalábbis az aktuális svn verziót próbálgattam vmware-ban, ott ment
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#266 Felhasználó inaktív   Robixman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 19:05

Helló mindneki!
A szobatársammal együtt a koleszban elindítottunk egy belső dc szervert.X-hub programmal ügyeskedünk.Ha valaki jártas benne akkor mondja el h hogyan kell scripteket futtatni benn,loggolni mindent,statot csinálni,ilyesmi. Vagy ha tud javasolni valami jobb programot akkor azt is szívesen veszem.
köszi
"Memória hiba a 2FF45x0000F helyen
...
A videókártya drivere végtelen ciklusba került..."(by Xp)

#267 Felhasználó inaktív   bikapete 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 06. 05. 19:11

Idézet: Robixman - Dátum: 2004. jún. 5., szombat - 20:05

Helló mindneki!
A szobatársammal együtt a koleszban elindítottunk egy belső dc szervert.X-hub programmal ügyeskedünk.Ha valaki jártas benne akkor mondja el h hogyan kell scripteket futtatni benn,loggolni mindent,statot csinálni,ilyesmi. Vagy ha tud javasolni valami jobb programot akkor azt is szívesen veszem.
köszi

szerintem viszont a 98 az 98, a ME pedig milleneum :omg: az viszont kicsit durva, hogy egy 2 megás programért teljesen rakjam ujra a gépet. de gondolom ezt csak viccnek szántad.

#268 Felhasználó inaktív   bikapete 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 06. 05. 19:11

bocsi. az idézet valahogy belekerült. nem volt szándékos.

#269 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 09:35

Idézet: bikapete - Dátum: 2004. jún. 5., szombat - 20:11

szerintem viszont a 98 az 98, a ME pedig milleneum :omg: az viszont kicsit durva, hogy egy 2 megás programért teljesen rakjam ujra a gépet. de gondolom ezt csak viccnek szántad.

Ez van, ez egy freeware program, az emberek a szabadidejükben fejlesztgetik, ingyen. Nem kötelező használnod.

#270 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 10:10

Idézet: tabula - Dátum: 2004. jún. 2., szerda - 16:10

Sziasztok!

Újfent frissítettem az oldalamat, ahol segítséget kaphattok a DC++ használatához, valamint számos magyar illetve külföldi hublistát, továbbá hubok címeit, adatait és szabályzatait találhatjátok.

Kép

A mostani frissítés egy cikk az EREDETI KIADÁSOK-kal kapcsolatban, hogy miért célszerű az érintetlen eredeti kiadásokat megosztani, abban a formában, ahogyan a kiadó csapatok kiadták, RAR ARCHÍVUMOKBAN.

Az eredeti svéd/angol szöveg itt található:

WhyRAR.has.it?

Gondoltam sokaknak jól jön, ha magyarul is olvashatják, így itt a magyar fordítás linkje a honlapomon:

Miért RAR?

Mind az eredeti, mind  a fordítás alján megtalálhatjátok az elérhetőségeket, ha bármi hozzáfűzni, vagy korrigálni valótok akad.

Remélem mi hamarabb a magyar hubokon is bevett szokás lesz az eredeti kiadások megosztása.

Písz en láv!  :cool:

szep alom sajnos, ilyen hozzaallassal mint ami ithon divik ez nem lehet mas
en meg csak zenebol akadtam "eredeti kiadasra"
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#271 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 18:07

Ma felraktam a BDCD-t, gondoltam megnézem. Azt vettem észre, hogy sokkal jobban megfogja a gépem, mint a sima dc, semmit nem csinál, nem hashingol, csak megy 3 letöltés (10kb alatt) és beszaggat a film amit nézek közben. Dc-vel ilyen nem volt egy 2200+-on:( Mi lehet ennek az oka?

#272 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 18:23

Idézet: Orgi - Dátum: 2004. jún. 6., vasárnap - 19:07

Ma felraktam a BDCD-t, gondoltam megnézem. Azt vettem észre, hogy sokkal jobban megfogja a gépem, mint a sima dc, semmit nem csinál, nem hashingol, csak megy 3 letöltés (10kb alatt) és beszaggat a film amit nézek közben. Dc-vel ilyen nem volt egy 2200+-on:( Mi lehet ennek az oka?

Nézd meg a feladatkezelőt, hogy biztos a dc eszi-e a procit.. amúgy biztos vagy benne, hogy nem hashel? ha újonnan tetted fel, meg kéne neki csinálnia.. habár nekem nem jelentett az még akadást semmiben sem

#273 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 19:37

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2004. jún. 6., vasárnap - 19:23

Nézd meg a feladatkezelőt, hogy biztos a dc eszi-e a procit.. amúgy biztos vagy benne, hogy nem hashel? ha újonnan tetted fel, meg kéne neki csinálnia.. habár nekem nem jelentett az még akadást semmiben sem

Alapból 5-10%-ot eszik, de néha felugrál 30% körülre. Ha nem megy a bcdc nem akad be néha a film, ha megy akkor igen. Sima dc-vel nem volt ilyen. És 44 mega memóriát eszik meg, nemtom ez sok-e.

#274 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 20:12

Idézet: Orgi - Dátum: 2004. jún. 6., vasárnap - 20:37

Alapból 5-10%-ot eszik, de néha felugrál 30% körülre. Ha nem megy a bcdc nem akad be néha a film, ha megy akkor igen. Sima dc-vel nem volt ilyen. És 44 mega memóriát eszik meg, nemtom ez sok-e.

Nekem 0 és 2 % között fogyaszt a 0.401b(y), és attól függően, hogy hány hubon vagyok benne, 10 vagy 20 MiB a memóriahasználata.. de ha benn vagy néhány többezer fős hubon, ez felmehet simán ennek a kétszeresére..

Nincs véletlenül bekapcsolva a "Background hub scan" opciód? (beállítások > bcdc++ oldal) (Hubok vizsgálata a háttérben)

#275 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 20:55

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2004. jún. 6., vasárnap - 21:12

Nekem 0 és 2 % között fogyaszt a 0.401b(y), és attól függően, hogy hány hubon vagyok benne, 10 vagy 20 MiB a memóriahasználata.. de ha benn vagy néhány többezer fős hubon, ez felmehet simán ennek a kétszeresére..

Nincs véletlenül bekapcsolva a "Background hub scan" opciód? (beállítások > bcdc++ oldal) (Hubok vizsgálata a háttérben)

Hát ez érdekes, lehet a procid miatt? Bár vicces lenne ha ennyire megfogná a procim azért. 3 hubon vagyok, 9 feltöltés, a 3 legnagyobbon - viszont már 60 megát eszik:)
A background scan nincs bekapcsolva, a bcdc-t meg tőled töltöttem, a legutolsó (bx).

#276 Felhasználó inaktív   Exlepra 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 08. 08:03

FleetCommand, esetleg tudnál csinálni egy olyan bcdc modot amiben a csak a limit van, de a többi faker opció nincs benne( client emu+fake tag)?

thx

#277 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 08. 08:25

Sajnos mostanában nem tudom használni a dc++ mert nem szabad a 411-es -ha jól emlékeszem- port a routeren. Van valamilyen lehetőség más portot használni passzív módban?
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#278 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 08. 20:38

Idézet: Exlepra - Dátum: 2004. jún. 8., kedd - 9:03

FleetCommand, esetleg tudnál csinálni egy olyan bcdc modot amiben a csak a limit van, de a többi faker opció nincs benne( client emu+fake tag)?

thx

Az ellentmondana a BCDC szellemiségének, ami lehetőséget ad a felhasználók kezébe. Az már nem BCDC lenne. Nyilván tudnék, de eszem ágában sincs buta programokat a felhasználók kezébe adni. Ha valaki csalni akar, fog majd máshogy, semmi értelmét és hasznát nem látnám ennek a dolognak.

A BCDC teljesen szándékosan detektálhatatllan. Nem is olyan rég még felismerhető volt, de mióta a CDM-szutyok kliensek banolgatnak össze-vissza minden hülye okra hivatkozva, azóta teljesen "átlátszó" (pl már engem is vágtak ki CDM-mel, hogy faker vagyok, pedig faker a kutya f.. a.. ).

Az opció, ami benne van, az a client emu az kizárólag a tag formátumában számít, a kliens azonosítóját a 307-es vezriótól kezdve nem változtatja meg. A másik, áltlaad említett opció neve pedig "custom description format" és nem "fake tag" :rolleyes:

Jahm, adj a kezembe bármilyen peer to peer klienst, 3 perc alatt többszáz giga fake és letölthető megosztással megjelenek neked bárhol. Szóval aki csalni akar, nem ettől kell félteni, ez a két opció csupán kényelmes a felhasználóknak arra az esetre, ha valahol eszementen tiltanák a bcdc-t, avagy egyéb ok miatt (pl egyik hubra beírom a szabad slotokat, másikra nem, stb.. ezt csak ennek a segítségével tudod megoldani)

Amúgy.. a 0.401bx még valóban egy "BCDC mod"-nak számít, viszont a következő verziótól kezdve már teljesen hivatalos lesz az összes áltlaam beleírt módosítás, leszámítva a saját, magyar nyelvű verziókövetést, ez a magyar felhasználóknak nyújt egy pluszt.

#279 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 08. 20:42

Idézet: Picur - Dátum: 2004. jún. 8., kedd - 9:25

Sajnos mostanában nem tudom használni a dc++ mert nem szabad a 411-es -ha jól emlékeszem- port a routeren. Van valamilyen lehetőség más portot használni passzív módban?

Nálad valami gubanc lehet.. ugyanis

Először is miért akarod passzív módban használni a DC-t? Egy port forwardolásával néhány perc alatt aktív módot kovácsolhatsz össze, aminek az eredménye lényegesen több találat kereséskor, valamint hogy tudsz tölteni a többi passzív felhasználótól.

Két passzív ugyanis nem tud egymától tölteni, ezért a passzív mmóddal csak magaddal szúrsz ki. ... ja, és a hubokon kb a felhasználók 70-80 %-as passzív...

Azon felül.. a 411-es portot nem a DC, hanem azok a hubok használják, aminél a címe után nincs kettősponttal megadva a port száma (pl nyuszi-muszi.dyndns.org  vö nyuszi-muszi.dyndns.org:4242), tehát ennek nem kéne megakadályoznia a dc használatát..

ill ha van valami ennél  konkrétabb hibád, mint hogy "nem működik", azt légyszi írd meg

#280 Felhasználó inaktív   Exlepra 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 08. 22:08

Az újabb dc++k cdm változatok is a bcdc-ből lettek átírva, így az lenne a fura ha nem tudná detektálni ;)

*** DCDM++ 0.013 00:16 14/03/2004 ***
Based on BCDC++ 0.307.

Téma megosztása:

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »