HWSW Informatikai Kerekasztal: DC++ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DC++

#321 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 18. 20:58

Idézet: Viper0us - Dátum: 2004. jún. 18., péntek - 21:53

sajnos de :(

Konvertáld át ntfs-sé, a FAT32 amellett, hogy elavult szegény, és nem támogatja a hozzáférési jogosultságok állítását se a fájlokhoz, ráadásul még 4 GiB-nál nagyobb fájlokat se tud kezelni.

A windows-okban van erre beépített "convert" parancs (veszteség nélküli konverzió) pl convert c: /FS:NTFS < ezt parancssorba add ki
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#322 Felhasználó inaktív   Viper0us 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 18. 21:17

thx :respect:

#323 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 19. 09:41

http://dcplusplus.sourceforge.net/forum/vi...pic.php?t=10835
Szerencsétlen idióta topicja, ki akarja vetetni a hashelést... :rolleyes: :D
Minden tiszteletem az ott válaszolók viszonylagos higgadtságáért. :)

#324 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 19. 21:08

Idézet: BigDil - Dátum: 2004. jún. 19., szombat - 10:41

:eek:  :eek:  :D  :respect:
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#325 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 19. 21:31

Idézet: BigDil - Dátum: 2004. jún. 19., szombat - 10:41

vicces egyén...
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#326 Felhasználó inaktív   gsc73 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 24. 09:49

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:

Van egy file, ami nincs meg sok embernél, csak 1-2 helyen. Az egyik felhasználótól való letöltési próbálkozásaim igen érdekesek:
Van szabad slot-ja, és bejelentkezés után el is indul a letöltés 5-6 k-val. Aztán 2-3 perc alatt lecsökken 0 b/s-ra, és kész. Bontom a kapcsolatot, és újra feljelentkezésnél ugyan ez a jelenség. Ez valami hiba, vagy sziv***ak? Esetleg mószeroljam be egy OP-nál? Azt mégsem akarom, mert azé szépen lassan jön a cucc...(BCDC++ 307). Másnál nem láttam még ilyet...

g.

szerk.: ja, és közben ugyez a felhasználó tőlem tölt folyamatosan, egyenletes sebességgel... :eek:

Szerkesztette: gsc73 2004. 06. 24. 09:52 -kor

kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, komód, szvetter, cekker (bevásárlószatyor), fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, pléh, drót, dunsztos üveg, abrosz, dunyha, lavór, papundekli, sámli, hokedli...szocreál. (és a "hamár" szó, ami akár milliókba is kerülhet...:)

#327 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 24. 13:06

Tolj privit az arcnak.

#328 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 24. 16:23

Idézet: gsc73 - Dátum: 2004. jún. 24., csütörtök - 10:49

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:

Van egy file, ami nincs meg sok embernél, csak 1-2 helyen. Az egyik felhasználótól való letöltési próbálkozásaim igen érdekesek:
Van szabad slot-ja, és bejelentkezés után el is indul a letöltés 5-6 k-val. Aztán 2-3 perc alatt lecsökken 0 b/s-ra, és kész. Bontom a kapcsolatot, és újra feljelentkezésnél ugyan ez a jelenség. Ez valami hiba, vagy sziv***ak? Esetleg mószeroljam be egy OP-nál? Azt mégsem akarom, mert azé szépen lassan jön a cucc...(BCDC++ 307). Másnál nem láttam még ilyet...

g.

szerk.: ja, és közben ugyez a felhasználó tőlem tölt folyamatosan, egyenletes sebességgel... :eek:

Ez akkor is meg tud történni, ha a kettőtk közül legalább egyikőtök 305 vagy 306-os DC-t használ és a tömörített átvitelt használjátok, ui. ebben a két verzióban a tömörített átvitel hibás. Amennyiben ez lenne a gond, akkor neki is kellene frissíteni DC-t, vagy pedig ki kellene kapcsolnia az opció használatát.

#329 Felhasználó inaktív   gsc73 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 25. 07:55

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2004. jún. 24., csütörtök - 17:23

Ez akkor is meg tud történni, ha a kettőtk közül legalább egyikőtök 305 vagy 306-os DC-t használ és a tömörített átvitelt használjátok, ui. ebben a két verzióban a tömörített átvitel hibás. Amennyiben ez lenne a gond, akkor neki is kellene frissíteni DC-t, vagy pedig ki kellene kapcsolnia az opció használatát.

Hi!

Köszönöm az infót, akkor az lesz a legjobb, ha először megbeszélem vele priviben...

g.
kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, komód, szvetter, cekker (bevásárlószatyor), fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, pléh, drót, dunsztos üveg, abrosz, dunyha, lavór, papundekli, sámli, hokedli...szocreál. (és a "hamár" szó, ami akár milliókba is kerülhet...:)

#330 Felhasználó inaktív   rumos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 06:31

Kérdés: Rengetegszer van olyan, hogy egy file mellett a Status-ban ez van: Waiting (x of y users online)
Na most ez miért van? Kézenfekvő megoldás, hogy azért, mert a násik emberkének nincs szabad slotja. De ha rákeresek megint a file-ra (jobb gomb, search for alternatives), akkor jönnek dögivel a találatok, csomó szabad slot, 9 meg 10. Viszont ezután sem hajlandó folytatni a töltést.
Aztán ha letörlöm a file-t és 0-ról újból elkezdem tölteni, akkor persze jön le szépen.
Ötlet?

#331 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 13:36

Idézet: rumos - Dátum: 2004. jún. 30., szerda - 7:31

Kérdés: Rengetegszer van olyan, hogy egy file mellett a Status-ban ez van: Waiting (x of y users online)
Na most ez miért van? Kézenfekvő megoldás, hogy azért, mert a násik emberkének nincs szabad slotja. De ha rákeresek megint a file-ra (jobb gomb, search for alternatives), akkor jönnek dögivel a találatok, csomó szabad slot, 9 meg 10. Viszont ezután sem hajlandó folytatni a töltést.
Aztán ha letörlöm a file-t és 0-ról újból elkezdem tölteni, akkor persze jön le szépen.
Ötlet?

Ennek jópár oka lehet.
Egy példa: a queue-ban lévő file-nak más a tth root értéke, mint a találatok nagy részének (véletlenül egy lúzertől került a queue listádba a file, aki hibásan töltötte le a cuccot (zdc, ndc és társai előnyben), így rossz a tth-ja). Ilyenkor (illetve mindig) csak az azonos tth értékűek adódnak hozzá, és azok, amiknek nincs tth értékük (a felhasználó régi klienst használ).
Lehetséges megoldás, hogy az kerüljön a queue listádba elsőnek, aminek a tth-ja megegyezik a nagy többségével.

#332 Felhasználó inaktív   Exlepra 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 01. 09:05

Azt hiszem tegnap kioszottam egy pár kicket ártatlan usereknek a .403 klienssel. Ui ez már csak azoktól a klinesketől tudja leszedni a filelistát amikben van minislots support (.307 és felfelé, ill dcgui). ;)

#333 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 01. 09:42

Én a 0.403-assal nem tudtam belépni a kolira, userlist betöltésénél csontra fagy mindig, úgyhogy visszakerült a 0.401.

#334 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 01. 11:14

CzechChannel Pro nevű hubon 7526 júzer van fent, és nem lagzik. mekkora gépen futhat? :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#335 Felhasználó inaktív   Exlepra 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 01. 11:51

linuxos hub, mindeféle csicsa nélkül, nem kell ahhoz olyan brutál gép, inkább stabil net.

#336 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 01. 11:56

Idézet: qnadam - Dátum: 2004. júl. 1., csütörtök - 12:14

CzechChannel Pro nevű hubon 7526 júzer van fent, és nem lagzik. mekkora gépen futhat? :)

Jaja, azt néztem én is, nagyon durva, nem beszélve arról, hogy mennyi sávot zabálhat. Visualroute szerint itt van a gép: University of Pardubice, Czech Republic. Csak le ne bukjanak. :D

#337 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 01. 17:32

Idézet: BigDil - Dátum: 2004. júl. 1., csütörtök - 10:42

Én a 0.403-assal nem tudtam belépni a kolira, userlist betöltésénél csontra fagy mindig, úgyhogy visszakerült a 0.401.

Ha BCDC-t használsz, kapcsold ki a Window Flashing-et a /flash off paranccsal

#338 Felhasználó inaktív   rumos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 01. 17:54

Idézet: BigDil - Dátum: 2004. jún. 30., szerda - 12:36

Lehetséges megoldás, hogy az kerüljön a queue listádba elsőnek, aminek a tth-ja megegyezik a nagy többségével.

És ezt hogyan tudom megcsinálni?
Próbáltam hogy jobbgomb->search by TTH (vagy vmi ilyesmi), de így semmi találat nem jött
DC++ 0.401-et használok.
És persze köszi a válaszodat

#339 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 01. 19:15

Idézet: rumos - Dátum: 2004. júl. 1., csütörtök - 16:54

És ezt hogyan tudom megcsinálni?
Próbáltam hogy jobbgomb->search by TTH (vagy vmi ilyesmi), de így semmi találat nem jött
DC++ 0.401-et használok.
És persze köszi a válaszodat

Pontosan u. ez volt nekem is.
Aztán nyomtam egy sima "search for alternates"-t is, s láss csodát: a TTH-s ablakban is sorra ugrottak fel a találatok! Ki érti ezt?  :think:

Lehet hogy bug? Vagy csak rosszul állítottam be vmit?
"Hanyatló kultúránknak az egyik legkórosabb eleme a járandósági felfogás (entitlement culture) ami szerint az állampolgárnak jár minden, az is, amiért soha életében nem fizetett."

"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."

#340 Felhasználó inaktív   James Sunderland 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 01. 22:07

És az hogy lehet, hogy egy fájlnál gyakorlatilag mindekinél más a TTH ?
Egy egyforát se láttam, a Kb 10 találatból

Téma megosztása:

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.