HWSW Informatikai Kerekasztal: DC++ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (83 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DC++

#41 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 09. 08:58

idézet:
Ezt írta [.:AMDFan:.]:

....
[/quote]

A továbbiakban ezt az eszmecserét részemről itt már nem kívánom folytatni, de ezt még leírom...

Én úgy érzem, hogy ha a felhasználóktól töltök, akkor jár nekik annyi tisztelet, hogy korrektül osztok és hagyom őket tölteni.
Kifogásokat pedig igen könnyű találni, csak pislogni kell kettőt, és máris rengeteg van. Én is sorolhatnám, hogy ez meg az... És most pont nem jó helyre kezdtél példálózni :D Ajánlom a konfigom megtekintését a HDD részre összpontosítva :D .. Ugye milyen egyszerű lenne kifogást találnom nekem is? :rolleyes:
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#42 Felhasználó inaktív   [.:AMDFan:.] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 09. 23:35

idézet:
Ezt írta FleetCommand:

A továbbiakban ezt az eszmecserét részemről itt már nem kívánom folytatni, de ezt még leírom...

Én úgy érzem, hogy ha a felhasználóktól töltök, akkor jár nekik annyi tisztelet, hogy korrektül osztok és hagyom őket tölteni.
Kifogásokat pedig igen könnyű találni, csak pislogni kell kettőt, és máris rengeteg van. Én is sorolhatnám, hogy ez meg az... És most pont nem jó helyre kezdtél példálózni :D Ajánlom a konfigom megtekintését a HDD részre összpontosítva :D .. Ugye milyen egyszerű lenne kifogást találnom nekem is? :rolleyes:
[/quote]

Igen!
Ekkora vinyóval tényleg biztosan tudod miről szól a DC++.
Könnyen beszélsz. Felmész a kolira 1500 user mellé 5 giga limittel, senki sem fog rólad tölteni. Én felmegyek egy 70 fős hubra mert ott olyan dolgok vannak amik engem érdekelnek, és nagyjából azonos megosztásunk van. Szerintem ne akard nekem megmagyarázni miről szól a DC. Én is befejeztem a meddő vitát...
Glory Glory Man United!!!

#43 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 09. 23:55

idézet:
Ezt írta [.:AMDFan:.]:

Igen!
Ekkora vinyóval tényleg biztosan tudod miről szól a DC++.
Könnyen beszélsz. Felmész a kolira...
[/quote]

Szerintem te elnézted a konfigot :D
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#44 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 10. 15:20

Biztos van ilyen program ami létrehoz false fileméretű bejegyzéseket a filerendszerben. Anno 1-2 éve én ezt saját magam megcsináltam egy diskeditor programmal. Most ennek a mikéntjét nem fogom elmondani mert ha tudod már rég megcsináltad volna, ha meg nem értesz hozzá jobb nem belevágni mert csak tönkrevágod a winyód.

Anno 1-2 éve néha nekem is szükségem volt ilyen trükközésre, mert volt pár ritka cucc ami csak 50-75GB-os Svéd hubokon volt és 20gb-os winyóval oda nem lehetett máshogy bejutni. Aztán volt egy idő amikor a magyar HUB-ok is úgy elszemtelenedtek hogy az egekeig emelték a limitet akkor jó pár hónapra hagytam az egészet a francba. Az elmondható akinek kicsi a winyója úgy érezheti nagyon el vannak szállva magukkal aki a hub szabályzatokat csinálják. Ma már van egy 120-as winyó és nem érint a dolog bár még most is látni bővel olyan hubokat ahol 150-250gb a belépő, ma már ezen csak mosolygok és nem bosszankodok.

#45 Felhasználó inaktív   [.:AMDFan:.] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 11. 05:19

idézet:
Ezt írta FleetCommand:

Szerintem te elnézted a konfigot :D
[/quote]

Irónikus megjegyzés volt...

#46 Felhasználó inaktív   [.:AMDFan:.] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 11. 05:24

idézet:
Ezt írta shabba:
Biztos van ilyen program ami létrehoz false fileméretű bejegyzéseket a filerendszerben. Anno 1-2 éve én ezt saját magam megcsináltam egy diskeditor programmal. Most ennek a mikéntjét nem fogom elmondani mert ha tudod már rég megcsináltad volna, ha meg nem értesz hozzá jobb nem belevágni mert csak tönkrevágod a winyód.

Anno 1-2 éve néha nekem is szükségem volt ilyen trükközésre, mert volt pár ritka cucc ami csak 50-75GB-os Svéd hubokon volt és 20gb-os winyóval oda nem lehetett máshogy bejutni. Aztán volt egy idő amikor a magyar HUB-ok is úgy elszemtelenedtek hogy az egekeig emelték a limitet akkor jó pár hónapra hagytam az egészet a francba. Az elmondható akinek kicsi a winyója úgy érezheti nagyon el vannak szállva magukkal aki a hub szabályzatokat csinálják. Ma már van egy 120-as winyó és nem érint a dolog bár még most is látni bővel olyan hubokat ahol 150-250gb a belépő, ma már ezen csak mosolygok és nem bosszankodok.
[/quote]

Kössz a választ. Igen én is gondoltam rá, hogy megbuherálom a FAT táblát, de nem vállalom a kockázatot.
Nekem is egy ilyen jó kis svéd szerverrel van gondom, de megoldom, elkérem havertól a 20as rack-et aztán adjneki.
Mondjuk közben DC-n találtam egy DC++ faker progit de ez meg nemnagyon megy csak régi verziókkal...

#47 Felhasználó inaktív   Tiara 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 11. 09:57

Hello :) Újraghostoltam a gépet, és azóta ha le akarok tölteni, azt a hibát írja ki hogy "device is not ready". Előtte (azzal a rendszerrel, amiről a ghostot csináltam) tökéletesen működött. A listákat letölti, csak a többit nem.
Valaki valamit? :confused:
We are deeply shocked, disgusted and apalled by the decision to include the infamous "sh*tbear" emoticon in Skype!

#48 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 11. 13:29

idézet:
Ezt írta Tiara:
Hello :) Újraghostoltam a gépet, és azóta ha le akarok tölteni, azt a hibát írja ki hogy "device is not ready". Előtte (azzal a rendszerrel, amiről a ghostot csináltam) tökéletesen működött. A listákat letölti, csak a többit nem.
Valaki valamit? :confused:
[/quote]

Valszeg megváltozhattak a meghajtó-betüjelek vagy hasonló okból kifolyólag a CD-ROM-ra, floppy-ra, vagy egyéb, nem elérhető meghajtóra próbálsz tölteni.. Ellenőrizd a beállításoknál a download mappá(ka)t :)

#49 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 11. 14:02

idézet:
Ezt írta FleetCommand:
Jézusom :mad:

sajnos ilyen progi nincs.. (főleg nem neked :D )
...
[/quote]Pedig van :) Egyik haver mesélte pár napj,a hogy talált vmi ilyet, gyorsan ki is vágták a hubról miattal :D
Egyébként engem meg a bcdc miatt vágtak ki jópárszor (milyen dc kliens ez? felkiáltással), utánna visszatértem a rendes dc++ -ra.

#50 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 11. 14:18

idézet:
Ezt írta Sipi-:
Pedig van :) Egyik haver mesélte pár napj,a hogy talált vmi ilyet, gyorsan ki is vágták a hubról miattal :D
Egyébként engem meg a bcdc miatt vágtak ki jópárszor (milyen dc kliens ez? felkiáltással), utánna visszatértem a rendes dc++ -ra.
[/quote]

bcdc-nél van 1-2 beállítás, amit el kell végezni..

1. File >> Settings >> Advanced2 oldalon Client emu BCDC++, description üres
2. Kedvenc huboknál minden egyes hub tulajdonságainál >> Client emu. BCDC++ (ahol! (de csak ott, ahol) nem szeretik bcdc-t, ott lehet DC++), és az összes desc. format, description mező üresen...

ennyi.. izé. csak tudnám, minek írom le, amikor [url="http://"http://bcdc.webhop.org"]>itt<[/url] is megvan :) 1ébiránt pedig a telepítő (már ha innen töltöd) 3-szor a szátokba rágja, mire felteszitek, csak el kellene olvasni :p :)

#51 Felhasználó inaktív   kondenzator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 11. 15:27

Le kell tölteni a forráskódját a DC++nak és át kell írni. Előtte érdemes egy kicsit tanulmányozni a protokoll specifikációját.
Nagyon profi kis változatot lehet így csinálni. :)

Mielőtt megijednél, ha nem akarsz nagyon csicsázni, akkor kb. 5 sor átírása az egész.

[ 2003. augusztus 11.: kondenzator szerkesztette a hozzászólást ]

#52 Felhasználó inaktív   Tiara 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 12. 08:33

idézet:
Ezt írta FleetCommand:

Valszeg megváltozhattak a meghajtó-betüjelek vagy hasonló okból kifolyólag a CD-ROM-ra, floppy-ra, vagy egyéb, nem elérhető meghajtóra próbálsz tölteni.. Ellenőrizd a beállításoknál a download mappá(ka)t :)
[/quote]

Ez volt ez első amit megnéztem, de minden stimmel :confused:
We are deeply shocked, disgusted and apalled by the decision to include the infamous "sh*tbear" emoticon in Skype!

#53 Felhasználó inaktív   Hunter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 18. 22:34

Nem tudjátok hogy a bcdc++ -t, ha ISDN-em van, miért nem működik vajon?
Próbáltam úgy is hogy kikapcsolom a tűzfalat, de még a public hublist sem jön le.
amiket beállítottam: [url="http://"http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist2.config"]http://dcinfo.sytes....hublist2.config[/url] [url="http://"http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config"]http://dcinfo.sytes....yhublist.config[/url] [url="http://"http://guinevere.no-ip.org/hungaryhublist.config"]http://guinevere.no-...yhublist.config[/url]
ezekről le kellen hogy jöjjön a hublist szvsz

Chello-n már használtam egy évig és semmi baj nem volt vele, még tűzfal mögül is tudtam aktív módban használni.

ISDN-en meg nem működik. Vagyis nem tudom beállítani.
Ja a dc verzió: bcdc 261b
AMD Athlon64 X2 3800+, ASUS M2N-E, ASUS EAX1600PRO 512DDR2, 2xSamsung 250GB HDD, 2x512 DDRII

#54 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 18. 22:49

idézet:
Ezt írta Hunter:
...Próbáltam úgy is hogy kikapcsolom a tűzfalat, de még a public hublist sem jön le.
...
[/quote]

azért, mert a dcinfo-s hublista egész ma késő délutánig nem működött.. a guinevere-s meg aszem most se megy..

a dcinfo már megy..

azon kívül még ezek:
** [url="http://"http://hwb.sytes.net/PublicHubList.config"]http://hwb.sytes.net...cHubList.config[/url]
** [url="http://"http://nonamecelebs.no-ip.com/PublicHubList.config"]http://nonamecelebs....cHubList.config[/url]

[ 2003. augusztus 18.: FleetCommand szerkesztette a hozzászólást ]

#55 Felhasználó inaktív   Agressor22 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 23. 15:25

Valaki véletlenül nem tudja hogy miért nem tudok letörölni a gépről egy dc-vel félig letöltött file-t?
AVI-s file és amikor le akarom törölni akkor azt írja ki hogy egy másik személy vagy program használja! :(
Ha pedig újra beteszem a letöltési listába akkor újrakezdi, nem pedig folytatja! :(
Már próbálkoztam azzal hogy letöltés máshova és ott betallóztam a filet hogy töltse tovább, tölti is de a dc tönkre megy tőle egy idő után! :(
Ha valaki tudja hogy hogyan kell letörölni a file-t a winyóról akkor legyen szíves segítsen!

#56 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2003. 08. 23. 17:12

idézet:
Ezt írta yenkee00:
Valaki véletlenül nem tudja hogy miért nem tudok letörölni a gépről egy dc-vel félig letöltött file-t?
AVI-s file és amikor le akarom törölni akkor azt írja ki hogy egy másik személy vagy program használja! :(
Ha pedig újra beteszem a letöltési listába akkor újrakezdi, nem pedig folytatja! :(
Már próbálkoztam azzal hogy letöltés máshova és ott betallóztam a filet hogy töltse tovább, tölti is de a dc tönkre megy tőle egy idő után! :(
Ha valaki tudja hogy hogyan kell letörölni a file-t a winyóról akkor legyen szíves segítsen!
[/quote]

Esetleg safe módban újraindított gépen, amikor a DC++ szervere nincs beindítva? :eek:
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#57 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 23. 17:40

idézet:
Ezt írta yenkee00:
[/quote]

Valahol ( :rolleyes: ) kell lennie egy leírásnak, ami erre a hibára javítást ad.. Ez XP-n szokott előfordulni videóknál (félig letöltött videóknál pláne :) ). Mivel nekem ilyen gondom még nem volt, ezért nem tudom, hogy mit kell átírni a registry-ben, de valahol a Microsoft OS-en talán volt róla topic...

#58 Felhasználó inaktív   Agressor22 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 08. 23. 17:58

Már sikerült csökkentett módban! :)
Méghozzá úgy hogy elindítottam, csak lassú volt és nem vettem észre hogy bekapcsolt és miközben ment a program leengedte törölni! :)
(Mondjuk elég vicces hogy arra hivatkozik hogy másik személy vagy program használja aztán amikor elindítom akkor meg leengedi törölni!) :) :cool:

#59 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2003. 08. 23. 18:12

idézet:
Ezt írta yenkee00:
Már sikerült csökkentett módban! :)
Méghozzá úgy hogy elindítottam, csak lassú volt és nem vettem észre hogy bekapcsolt és miközben ment a program leengedte törölni! :)
(Mondjuk elég vicces hogy arra hivatkozik hogy másik személy vagy program használja aztán amikor elindítom akkor meg leengedi törölni!) :) :cool:
[/quote]

Ki engedte le a hűtővizet? :confused: és mit indítottál és hogyan? Mert ez is vicces ám.....
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#60 Felhasználó inaktív   Agressor22 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 08. 23. 19:34

A lejátszó programot indítottam el! :)

Téma megosztása:

• (83 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3