HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple iPhone - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple iPhone 2G / 3G / 3GS

#361 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 04. 18:21

Idézet: debaj - Dátum: 2008. szept. 4., csütörtök - 17:54

Hogy ez se maradjon megválaszolatlanul: Nokia E71. Jó, három megapixeles, de nézd meg azokat a képeket, még egy megapixelnyi információ sincs rajtuk. Mégsem mondják, hogy emiatt szar gagyi készülék lenne, nekem mindenesetre kéne.

Szerintem itt nagyon felre lett ertve valami. Nem mondtuk, hogy szar gagyi keszulek az iPhone csak ez a kamera bene feler egy tokonrugassal. Nem passzol hozza.

FakeJack: az autos hasonlatodat meg mindig nem ertem. A modellfrissites egy markanal nem azt jelenti altalaban, hogy van benne uj dolog. Durvan fogalmazva peldaul az 5 eves Focusban is kozel ugyan azok a kenyelmi szolgaltatasok elerhetoek mint a 2008as kiadasban, csak a kulso es a motorvalasztek valtozik, ha valtozik. Ja es igen, egy egy modell altalaban nem egyfajta motorral es egyfajta belso kialakitassal vasarolhato...az iPhone nem egy Dacia Logan, bar meg annak is voltak kulonbozo kinalt valtozatai.

#362 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 18:41

Idézet: debaj - Dátum: 2008. szept. 4., csütörtök - 16:43

Ja, elsőre dobd meg a bika szemét, hadd röhögjön rajtad a konkurencia. A ráncfelvarrás meg majd nem kell senkinek, annyira jó lett az előd, te meg mehetsz vissza az asztali számítógépekhez, ennyi volt a piacszerzés.

Ott a pont szvsz. Lehet, hogy nem ez volt a céljuk, csak drágább lett volna a cucc, de akkor is jó stratégia...már nekik. Így is tarol, iPhone3 (3? az ciki, már volt 3G) :) meg még jobban fog tarolni.

Nem hiszem azt se, hogy épeszű cég 1-2 emberen, (aki direkt kéri, mert villogni akar, és elég magas pozícióban van) kívül adna fejeseknek iPhone-t, kivéve talán Google és hasonló "felvilágosultabb" cégeket. HTC Touch se túl népszerű a QWERTY-vel szemben - középkorú menedzsernek az kell, hogy fizikai gombokat nyomkodjon.
Egyébként exchange támogatás van nem, ez nem is okostelefon - iPhone. Saját kategóriát teremtett, és már nyomja is a konkurrencia a klónokat (Viewty, F480).

#363 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 19:11

Par reakcio:

Egyreszt az iphone nem premium. mar csak az ara miatt is. Premium pl a 8800 sorozat, a motorola luxury v8, egy vertu vagy egy porsche design telo, amik fele ennyit sem tudnak, megis ketszer, haromszor annyiba kerulnek. Ne felejtsetek, iphone-t 990 forintert is lehet kapni, persze ikon 600 al, amiben azert viszont eleg sok cucc benne van. En is valtottam volna, hiszen olcsobb lenne a szamlam vele mint most es meg net is tobb lenne, de nem akartam, hisz a mostani ceges, jobb ez igy.

Masreszt ott van pl egy ipod, vagy ipod touch, amik kozel ennyibe kerulnek (sott) es csak mp3/mp4 lejatszok.

A bluetooth tenyleg jo lenne, ha lehetne vele syncronizalni is, de amig van dokkolo meg adatkabel nem izgat, egyszerubb osszedugni mint neha windows alatt 20 percet sz*pni egy bt-kapcsolattal (E61 el rendszeresen elofordult, nem a telo, hanem a win miatt). Sztereo BT fules hidegen hagy, sima bt headsetem meg megy vele.

A sebesseget es kezelhetoseget viszont nehez lesz felulmulni, a millio programmal ami pedig mar most van hozza kb minden hulyeseget ki lehet kuszobolni idovel. Egy dolog zavar igazan, hogy mennyire gyujti az ujlenyomatokat, dehat valamit valamiert.
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#364 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 19:54

Idézet: Xero - Dátum: 2008. szept. 4., csütörtök - 11:04

1 programot telepítettem store-ból és fura módon az enyém már tud videot felvenni. :)

Ez már jobb. De mit tud, 320x240@15fps? :D
Semper Fi

#365 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 20:07

Idézet: joshua7 - Dátum: 2008. szept. 4., csütörtök - 19:54

Ez már jobb. De mit tud, 320x240@15fps? :D

:offtopic:

Most csak kamuzok, de nem bírtam ki.

Ha az ingyeneset töltöd le, akkor 7.5 fps, de ha a fizetőset, akkor az NTSC szabvány szerinti fps. Mert bár made in China, de designed in California :D  ;)

ON:

A 3G hálózat alatti gondok szoftveres eredetűek vagy valami egyéb bedrótozott galiba okozza?

Üdv!
.
.
.

#366 Felhasználó inaktív   zzebi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 04. 20:39

Idézet

miközben a cupertinói cégnél szinte minden tekintetben sokkalta nagyobb nemzetközi mobilszolgáltatók gyakorlatilag sorban állnak azért, hogy forgalmazhassák a készüléket

Ez marhasag! A legnagyobb nyugati mobilszolgaltato, a Vodafone is kisebb ceg az Apple-nel. Az Apple mar lassan a Microsoft 2/3-at eri es ha az elmult 2 ev trendje folytatodik, akkor 1-2 even belul elhagyja a Microsoftot is.

Market capitalization (in Billion USD):
Apple: 144
Vodafone: 128
Deutsche Telecom (a T-Mobile tulajdonosa): 69

#367 Felhasználó inaktív   KyGa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 21:22

Ez a "kütyü" alapvetően nem telefon, én telefonnak vettem (nekem 18ba került) és köszönöm T-mobil! a havi 14e helyett csak havi 10et fizetek és van 2g net benne ami bőven elég 1 hónapra.
Szóval mióta megvan, állandóan nyomogatom netezek, mailozok fényképezek( tökéletes képeket csinálok 800*600 ban, ha komolyan aki vki fotózni az úgysem telefonnal teszi ) játszok és mindent csinálok szóval a telefonálás az legkevesebb.
Lehet, hogy marketingszöveg de tényleg átalakultak a szokásaim és boldogan nyomogatom.  (öö érintgetem) :)
"Szabad vagyok mondta a majom a rácsnak, én nem, mondta a rács engem 
majmok köré zártak."

#368 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 05. 02:15

Csak most olvastam a hwsw-n a tesztet. Pár dolog:
- tényleg nincs sms továbbítás? Vagy meg lehet úgy oldani, hogy kijelölöm a szöveget és copy-paste? Ez nekem fontos funkció lenne.
- prediktív szöveg bevitel kikapcsolható valahogyan?
- BT csak füleshez van kicsit zavaró lenne, mert megszoktam, hogy most hibátlanul működik, de ha van kábel akkor végül is az is megteszi
- modemként nem használható? Amikor vidéken vagyok akkor mindig a mobilomon keresztül netezek a notimon. Ez most akkor nem működne?
- WLAN-ra lehet vele kapcsolódni?

Tényleg tetszik ez a telefon és egyre több embernél látom, úgyhogy felkeltette az érdeklődésemet, csak tisztázni szeretném ezeket a dolgokat mielőtt pénzt adnék ki érte. Jelenleg egy Sony-Ericsson w910i van.

#369 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 09. 05. 02:46

Idézet: zzebi - Dátum: 2008. szept. 4., csütörtök - 21:39

Az Apple mar lassan a Microsoft 2/3-at eri es ha az elmult 2 ev trendje folytatodik, akkor 1-2 even belul elhagyja a Microsoftot is.

Ennek ellenére Fortune 500-on MS a 136. helyet viszi, Apple meg a 337. helyen jól.

MS: 51,122 / 14,065
Apple: 24,006 / 3,496

Profitban nézhetjük 4szeresének, ami azért $millióban mérve nem kevés küvecs.
Make love not Wor.

#370 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 05. 02:47

Idézet: zzebi - Dátum: 2008. szept. 4., csütörtök - 21:39

Ez marhasag! A legnagyobb nyugati mobilszolgaltato, a Vodafone is kisebb ceg az Apple-nel.

Vodafone meg 85. helyezett, ha egyáltalán ezek jelentenek valamit. De általában itt szoktam körbenézni:

Voda: 71,202 / 13,366
Make love not Wor.

#371 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 05. 07:08

Idézet: BoGyesz - Dátum: 2008. szept. 5., péntek - 3:15

Csak most olvastam a hwsw-n a tesztet. Pár dolog:
- tényleg nincs sms továbbítás? Vagy meg lehet úgy oldani, hogy kijelölöm a szöveget és copy-paste? Ez nekem fontos funkció lenne.
- prediktív szöveg bevitel kikapcsolható valahogyan?
- BT csak füleshez van kicsit zavaró lenne, mert megszoktam, hogy most hibátlanul működik, de ha van kábel akkor végül is az is megteszi
- modemként nem használható? Amikor vidéken vagyok akkor mindig a mobilomon keresztül netezek a notimon. Ez most akkor nem működne?
- WLAN-ra lehet vele kapcsolódni?

Tényleg tetszik ez a telefon és egyre több embernél látom, úgyhogy felkeltette az érdeklődésemet, csak tisztázni szeretném ezeket a dolgokat mielőtt pénzt adnék ki érte. Jelenleg egy Sony-Ericsson w910i van.

sms továbbítás nincs, mint ahogy sok más sincs (pl copy paste  :Đ) max nyomsz egy scrshotot és mailban továbbítod, mint pár posttal feljebb írtam :D
prediktiv szövegbevitelt nem lehet kikapcsolni
BT csak mono headsethez jó, már stereo füles is sok neki (egy állítólagos multimédiás mp3 lejátszós prémium okostelónál. :lol: )
modemként elvileg nem használható, gyakorlatilag létezik progi, de mivel itunes store-ból levették, így csak törés után megy fel, az meg gari szempontjából nem a legjobb. (de javítsatok ki a tévedek)
wlan-ra lehet vele kapcsolódni
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#372 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 05. 07:27

Idézet: spidey - Dátum: 2008. szept. 4., csütörtök - 19:13

Firmware-rel, esetleg oprencer újrahúzásával nem lehet megoldani, el kell fogadni, hogy ilyen, kész? Az szomorú lenne szvsz.

Ha memory leak vagy hasonlo,akkor tuti, hogy uj firmware kell.

#373 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 05. 07:43

Idézet: WiZARD - Dátum: 2008. szept. 5., péntek - 8:08

sms továbbítás nincs, mint ahogy sok más sincs (pl copy paste  :Đ) max nyomsz egy scrshotot és mailban továbbítod, mint pár posttal feljebb írtam :D
prediktiv szövegbevitelt nem lehet kikapcsolni
BT csak mono headsethez jó, már stereo füles is sok neki (egy állítólagos multimédiás mp3 lejátszós prémium okostelónál. :lol: )
modemként elvileg nem használható, gyakorlatilag létezik progi, de mivel itunes store-ból levették, így csak törés után megy fel, az meg gari szempontjából nem a legjobb. (de javítsatok ki a tévedek)
wlan-ra lehet vele kapcsolódni

Törés nyomtalanul eltávolítható. :)
A szövegjavítás is kikapcsolható ezzel a megoldással.Ha valakinek kell a netshare szívesen megosztom vele. :)

szerk:
sms is megoldható: http://www.iphonestalk.com/wetool-v0362-sm...for-the-iphone/

Szerkesztette: Xero 2008. 09. 05. 07:44 -kor

#374 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 05. 07:55

Jol hangzik (bar azert vicc, hogy az Apple hianyossagait 3rd party appok gyogyitjak, mert ok nem hajlandok ra). Sms kezbesites ertesitore nincs esetleg megoldas?

#375 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 05. 08:28

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. szept. 5., péntek - 8:55

(bar azert vicc, hogy az Apple hianyossagait 3rd party appok gyogyitjak, mert ok nem hajlandok ra)

Windows Mobile fronton már évek óta ez a helyzet... ezen tudtak felkapaszkodni olyan cégek, mint mondjuk az SPB, vagy a Resco.

#376 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 05. 09:06

Idézet: Xero - Dátum: 2008. szept. 5., péntek - 8:43

...eltávolítható...
...megoldható...
...megoldható...

thx a javítást.

és még a winmo cuccokra kell állítólag mindenféle segédprogram, meg azokat kell haxolni, hogy használható legyen. :think:

ja meg ilyen van a tesztben: "Az iPhone 3G böngészője telefonos mércével mérve rendkívül gyors és stabil"
aha...
http://www.youtube.c...h?v=nlgnkdw3_Ns

ezt meg csakúgy: http://www.youtube.c...h?v=K0vQFn-6pz8
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#377 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 05. 09:15

Nyugi, nem rossz telefon a HTC Touch Diamond sem, jól vásároltál. :D

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#378 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 05. 09:18

Idézet: Renwick - Dátum: 2008. szept. 5., péntek - 10:15

Nyugi, nem rossz telefon a HTC Touch Diamond sem, jól vásároltál. :D

nem azt akarom fényezni, legalábbis nem a szifon topicba :p
csak ez az über szifon hype nem szimpi, meg az hogy szifon a tökély :)

#379 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 05. 09:21

Idézet: WiZARD - Dátum: 2008. szept. 5., péntek - 10:18

nem azt akarom fényezni, legalábbis nem a szifon topicba :p
csak ez az über szifon hype nem szimpi, meg az hogy szifon a tökély :)

Senki nem mondta, hogy tökély, én legalábbis biztos nem írtam ilyet... :)

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#380 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 05. 10:13

Idézet: debaj - Dátum: 2008. szept. 5., péntek - 9:28

Windows Mobile fronton már évek óta ez a helyzet... ezen tudtak felkapaszkodni olyan cégek, mint mondjuk az SPB, vagy a Resco.

Abban legalabb van SMS delivery notification. :D Nekem WM6-os telefonom van es egy 3rd party appot sem kellett feltennem. Illetve egyszer a hivasszurot, mikor valkivel qvara nem akartam beszelni. :D

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.