Elküldve: 2008. 09. 04. 19:11
Par reakcio:
Egyreszt az iphone nem premium. mar csak az ara miatt is. Premium pl a 8800 sorozat, a motorola luxury v8, egy vertu vagy egy porsche design telo, amik fele ennyit sem tudnak, megis ketszer, haromszor annyiba kerulnek. Ne felejtsetek, iphone-t 990 forintert is lehet kapni, persze ikon 600 al, amiben azert viszont eleg sok cucc benne van. En is valtottam volna, hiszen olcsobb lenne a szamlam vele mint most es meg net is tobb lenne, de nem akartam, hisz a mostani ceges, jobb ez igy.
Masreszt ott van pl egy ipod, vagy ipod touch, amik kozel ennyibe kerulnek (sott) es csak mp3/mp4 lejatszok.
A bluetooth tenyleg jo lenne, ha lehetne vele syncronizalni is, de amig van dokkolo meg adatkabel nem izgat, egyszerubb osszedugni mint neha windows alatt 20 percet sz*pni egy bt-kapcsolattal (E61 el rendszeresen elofordult, nem a telo, hanem a win miatt). Sztereo BT fules hidegen hagy, sima bt headsetem meg megy vele.
A sebesseget es kezelhetoseget viszont nehez lesz felulmulni, a millio programmal ami pedig mar most van hozza kb minden hulyeseget ki lehet kuszobolni idovel. Egy dolog zavar igazan, hogy mennyire gyujti az ujlenyomatokat, dehat valamit valamiert.
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB