HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple iPhone - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple iPhone 2G / 3G / 3GS

#481 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 02. 16:39

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. nov. 2., vasárnap - 17:11

Mi es? Elvileg egy 'iPhone killer' szoval erdemes ra odafigyelni.

Csúnyább butább, nem tudom ezen mi a killer.

#482 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 02. 17:35

Egyetértek csak nem akartam leszólni. Nokia mindig is puritán volt (talán ezért ilyen sikeres :Đ). Akkor már egy Sony X1.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#483 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 02. 18:02

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. nov. 2., vasárnap - 17:11

Mi es? Elvileg egy 'iPhone killer' szoval erdemes ra odafigyelni.

neztel mar arrol a telefonrol videokat?
macbook air 2014

#484 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 02. 19:43

Idézet: evone - Dátum: 2008. nov. 2., vasárnap - 18:02

Én múltkor a repülőn próbáltam videót nézni 6G Ipodon. Hamar elfáradtam a kis képernyőtől. Megnéztem egy rally, egy top fuel dragster, egy Nürburgring M3-as és egy Top Gear videót. Aztán feladtam. Telefonon ez még gyötrelmesebb lehet. A saját mobilomon (nem iPhone killer, mielőtt valaki megkérdezi, egy mezei E51) meg eszembe sem jutni filmet nézni.

Kollégának van Ipod Touch, azon a Youtube videók már jók, 15 perces busz útra szórakozni vicces. De egy repülőúton ismét fejfájást kapnék tőle. Ami meg nagyobb az már nem hordozható kellemesen.

Talán még egy 10"-os noti  :think:

Szerintem bele kellene törődni, hogy az iPhone-killer a V3-as iPhone lesz :)

Üdv!
.
.
.

#485 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 02. 20:02

Idézet: evone - Dátum: 2008. nov. 2., vasárnap - 18:02

Csak azt mondom, hogy erdemes ra odafigyelni amint a tesztek elkezdenek jonni.  :omg:

#486 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 03:05

Idézet: donphobos - Dátum: 2008. nov. 2., vasárnap - 20:43

Én múltkor a repülőn próbáltam videót nézni 6G Ipodon. Hamar elfáradtam a kis képernyőtől. Megnéztem egy rally, egy top fuel dragster, egy Nürburgring M3-as és egy Top Gear videót. Aztán feladtam. Telefonon ez még gyötrelmesebb lehet. A saját mobilomon (nem iPhone killer, mielőtt valaki megkérdezi, egy mezei E51) meg eszembe sem jutni filmet nézni.

Kollégának van Ipod Touch, azon a Youtube videók már jók, 15 perces busz útra szórakozni vicces. De egy repülőúton ismét fejfájást kapnék tőle. Ami meg nagyobb az már nem hordozható kellemesen.

Talán még egy 10"-os noti  :think:

Szerintem bele kellene törődni, hogy az iPhone-killer a V3-as iPhone lesz :)

Üdv!

Nálam egy fél órára van hitelesítve! :D Jóbarátok 1 rész :p

Amúgy játszani és netezni kiváló. Üres preceimben mindig poker vagy net. :)

#487 Felhasználó inaktív   Kap 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 08. 09:52

Sziasztok! Én Apple fun vagyok, mac-et használok, a laptopom is az. Így gondoltam veszek iphone-t. De nem vettem!!! Hatalmasat csalódtam. Az apple képes volt lebutítani a telefont, hogy ne lehessen modemnek használni. Ez nagyon gáz. Mindezt csak azért, hogy a szolgáltatók akciós "korlátlan" internetjét, nehogy ki lehessen használni. Ott a net előfizetésed a telkón, és nem tudod használni csak a telefonon? Így könnyen ígér a T-Mobile korlátlan netet. A telefonon úgyse fogsz akkor forgalmat bonyolítani. Más "normális" gyártónál ez nem gond. Így én egy másik szolgáltató korlátlan netjét választottam egy másik 3G UMTS telkóval. Az nem olyan szép, talán kevesebbet is tud, de tudom használni a laptopomon keresztül is a netet róla, bárhol az országban.

#488 Felhasználó inaktív   zalatnaicsongor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 10:51

Idézet: Kap - Dátum: 2008. nov. 8., szombat - 9:52

Sziasztok! Én Apple fun vagyok, mac-et használok, a laptopom is az. Így gondoltam veszek iphone-t. De nem vettem!!! Hatalmasat csalódtam. Az apple képes volt lebutítani a telefont, hogy ne lehessen modemnek használni. Ez nagyon gáz. Mindezt csak azért, hogy a szolgáltatók akciós "korlátlan" internetjét, nehogy ki lehessen használni. Ott a net előfizetésed a telkón, és nem tudod használni csak a telefonon? Így könnyen ígér a T-Mobile korlátlan netet. A telefonon úgyse fogsz akkor forgalmat bonyolítani. Más "normális" gyártónál ez nem gond. Így én egy másik szolgáltató korlátlan netjét választottam egy másik 3G UMTS telkóval. Az nem olyan szép, talán kevesebbet is tud, de tudom használni a laptopomon keresztül is a netet róla, bárhol az országban.

jailbreak+pdanet
http://junefabrics.com/iphone/
www.xjx.hu

#489 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 10:57

Idézet: Kap - Dátum: 2008. Nov. 8., Saturday - 9:52

Bár csak ez hiányozna belőle gyárilag  ;)
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#490 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 11:20

Idézet: donphobos - Dátum: 2008. nov. 2., vasárnap - 19:43

A saját mobilomon (nem iPhone killer, mielőtt valaki megkérdezi, egy mezei E51) meg eszembe sem jutni filmet nézni.

Nem tudom, szerintem sokan túlmisztifikálják ezt az "egérmozi" dolgot. Az én telefonomnak (Palm Treo 680) nincs túl nagy kijelzője, mégis, ha olvasótávolságból nézem, ugyanakkora képet látok, mint ha itthon az ágyamból az 55 centis tévémen nézném a filmet, és nagyobbat, mintha a kollégiumban kifordítanám a monitoromat, és kényelmesen, ágyban fekve filmeznék. A szemem sem fárad jobban, nem kell jobban erőltetni, mintha jól világított szobában olvasnék.

Nem csak azt kell nézni, hogy ez három colos, az meg huszonhárom, azt kell nézni, hogy mekkora a látott kép. Persze aki közvtlen közelről, 24 colos monitoron szokta meg a filmnézést, annak ez kicsi lehet, de az átlagembernek nem feltétlenül.

#491 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 22:01

Én simán nézek sorozatokat több órán keresztül is 2 inches kijelzőn. Semmilyen szemfáradás, meg fejfájás nem jelentkezik.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#492 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 22:02

Idézet: Kap - Dátum: 2008. nov. 8., szombat - 9:52

Sziasztok! Én Apple fun vagyok, mac-et használok, a laptopom is az. ...

Apple móka vagy?  :think:

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#493 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 11:10

Mindenkeppen kell a kezed ala egy asztal kulonben belehalsz a videok nezegetesebe.
Ha az oledben tartod a telefont akkor a nyakad fajdul meg a gornyedestol.
Ha meg nagyjabol a szemed magassagaba emeled akkor meg a karod szakad le a faradtsagtol.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#494 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 14. 21:50

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. nov. 9., vasárnap - 11:10

Mindenkeppen kell a kezed ala egy asztal kulonben belehalsz a videok nezegetesebe.
Ha az oledben tartod a telefont akkor a nyakad fajdul meg a gornyedestol.
Ha meg nagyjabol a szemed magassagaba emeled akkor meg a karod szakad le a faradtsagtol.

Én telekinézist használok, arra alig kell koncentrálni.  :cool:

Idézet

#495 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 10:06

Keresek valami tokot meg töltő cradle-t majd iPhone-nak. Minden jó link jöhet, de ha lehet, ne csessze el a kinézetét valami hülye színnel pl így és "klasszikus" bőr tok (ne nézzen ki úgy mint egy pénztárca) sem igazán játszik. Ja, és olyan kellene, amiből simán kihúzható a telefon, amikor használom, nem "keret".  :)

Szerkesztette: spidey 2008. 11. 17. 11:02 -kor

#496 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 18. 11:33

Reped a szifon, perelik az applet

Kép
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#497 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 18. 18:37

Sajnos a fehér anyaga ugyan olyan trágya mint a macbook-nak volt.
Szerencsére nekem fekete van és megvan az eddig legjobb uptime! Folyamatosan ment a 3G, sokat neteztem és játszottam ill telefonáltam. De ott van a usage is. Mindez wifi bt nélkül fél fényerőn.

KépKép

#498 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 18. 19:17

4 napig ment folyamatosan?  :eek: 

Szerkesztette: spidey 2008. 11. 18. 19:18 -kor

#499 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 18. 21:01

Idézet: spidey - Dátum: 2008. nov. 18., kedd - 20:17

4 napig ment folyamatosan?  :eek: 

Bezony. Plusz 7 óra nyomkodás :) Ha durvábban használom wifi bt bekapcsolva és majd full fényerő akkor 1.5 nap.

Szerkesztette: Xero 2008. 11. 18. 21:02 -kor

#500 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 18. 21:29

Idézet: Xero - Dátum: 2008. nov. 18., kedd - 22:01

Bezony. Plusz 7 óra nyomkodás :) Ha durvábban használom wifi bt bekapcsolva és majd full fényerő akkor 1.5 nap.

Geez. Videot meddig bír? Semmi extra aksi?

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.