HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple iPhone - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple iPhone 2G / 3G / 3GS

#601 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 18. 09:07

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. márc. 18., szerda - 9:01

Mindegy, nem erted amit WiZARD mond. Pont az a lenyeg amit itt magyarazol, hogy milyen jo az iPhone meg akkor is ha semmit se tud mert azokat a funkciokat senki se hasznalja.
Es folytatva, nem fikazik itt senki semmit, csak felsoroljuk, hogy az iPhone mennyi mindent nem tud amit egy azonos aru WinMo tud, es megis mekkora a hype az iPhone korul, es hogy ez oltari nagy baromsag.
Ennyi erovel egy darab kutyaszart is lehetne hypeolni ha Apple es gyumolcsszagu, nem?

Pedig ertem es nem is kifejezetten WiZARD hozzaszolasara reagaltam, hanem harmotokera. Ha meg mindig nem lenne vilagos, engem hidegen hagy a korulotte levo hype, foleg, hogy minden markabol van/volt mar telefonom (kiveve SE, mert haragszom rajuk hogy egyesultek, kulon-kulon a sonyt es az ericssont is nagyon szerettem es minden tipusukat hasznaltam), tehat markahu sem vagyok. Es igen, volt winmo cuccom is, ha jol emlekszem valami mda vagy mdaII, ellensegemnek sem kivannek hasonlokat, de persze lehet csak en nyultam melle. Szoval nekem tokmind1, milyen logo van rajta, sott, kifejezetten idegenkedtem az apple-tol, foleg az 1 ev gari es a szamomra "ismeretlen" marka miatt, de nem bantam meg.
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#602 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 18. 09:14

Akkor jo, es egyikunk se kivanja, hogy megband vagy eldobd az iPhone-od. Szerintem egyikonk irasabol se lehet arra kovetkeztetni, hogy mi utaljuk azt akinek iPhone-ja van vagy hogy azt akarjuk, hogy cserelje le WinMo-ra.
Nem.
Egyszeruen csak a tenyeket kozoljuk, melyik mit tud es azert az arert amiert meg lehet venni mit nyujt.

Epp most olvastam egy beszamolot a 3.0 konferenciajarol. Hat eleg nevetseges.
Ilyenekert kell orulni: kereso funkcio, inzulinmero program, mms, tobb fajl csatolasa, Sims-ben le lehet jatszani a sajat zeneinket, Ocaria jatekot lehet ketten is jatszani, landscape sms, tobb uzenet torlese egyszerre..es meg egyeb 'nyalanksagok'.
Nem tudok ehez mit hozzafuzni. Latszik mire csinaltak ezt a gepet - jatekok es egyeb bugyuta alkalmazasok. Az olyan egyeb fontos funkciok (copy/paste, stb) csak joval utolag kerultek bele, a vasarlokozonseg nyomasara. Eleg lol, es ez nem titeket iPhone vasarlokat minosit le, hanem a hype-ot, es magat az Apple-t.

#603 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 18. 09:19

Kép

Na ez no comment. Ilyen aztan tenyleg kell bele. Jaj, volt a YouTube-on valami parodia video amiben egy japan telefont figuraznak ki. Na az tudott hajat szaritani, cipot pucolni, krumplit hamozni, stb. Hat ez lassan illik az iPhone-ra is.

SZ: ja es ez sem fika, csak arra akarok ramutatni, hogy mennyire barom programokat csinalnak a telefonra, ahelyett hogy valoban fontos funkciokkal latnak el.

Szerkesztette: Cellular 2009. 03. 18. 09:20 -kor

#604 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 18. 09:26

Hehe, ez jopofa. Tenyleg sok baromsag van ra, mint minden oprendszeres telora, nem hiszem hogy winmo-ra ne lenne millio ertelmetlen progz. De van sok hasznos app is, peladul rendszeresen hasznalok egy programot, amibe beirod a tankolasaid adatait o pedig atlafogyasztast, meg ilyesmiket szamol, szinkronizalja a geppel, kimutatasokat keszit, stb. Es meg azert parat tudnek mondani, ami nem letszukseglet, de egyszerubb, mint manualisan mondjuk egy excelben irni. Jatekokbol is van egy par kifejezetten jo, bar szokoevente egyszer, ha hasznalom. SSH es VNC klienst szoktam, szinten nem nevezheto baromsagnak. Eleg jo sms program van ra, valamint az iblacklist is hasznos, hiaba tudja sok telefon alapbol, ezeknek azert rengeteg plusz funkciojuk van. Szoval teny, hogy millio hulye program van ra (bar mondjuk a zongora kifejezetten jo, unokaocsem es unokahugom nagyon elvezik), de sok hasznos is.
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#605 Felhasználó inaktív   kuncsaku 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 18. 17:36

Azt hiszem még mindig nem vagyok világos. Nekem nagyon tetszik a szifon. Tényleg. Azért nézegetem ezt a rovatot, mert a szifonnal foglalkozik és szeretném megismerni. Mikor meghallottam a stabilitását akkor szerettem volna magam is szifont venni. Ugyanis a vinmobilom stabilitásban úgy kb 6-7 pontot ér ha tizes skálát nézek mondjuk egy nokia ér 4-5-öt ahogyan olvasgattam és az SE amit tapasztaltam az kb szintén 5. Gondoltam ha van egy 9-10 pontot érő stabil telefon, az megdobogtatná a szívemet kütyümániásnak lévén. Csak olvasom, hogy az ára vetekszik egy négyütemű robogóéval, miközben semmit nem tud a szifon. Kérdezem én: azért fizessek egy robogó árát mert stabil? Nem kellene egészen véletlenül stabilnak lenni alapértelmezetten minden telefonnak? Na nehogymár azért fizessek mert stabil. Ha a piaci ára ugyanannyinál mozogna mint egy hasonló tudásu SE vagy Nokia, akkor üsse kő az Apple javára, szifont veszek. Ez piac és nem győzöm hangsúlyozni Ár/érték arány. Nem fikázni jövök, csak megpróbálom helyes útra terelni Isten eltévelyedett báránykáit: ha nem lenne piaca ennyiért a szifonnak, akkor talán menne lejjebb is az ára... De amíg van veréb, addig van szifon is...

Azt írjátok, nektek minőség kell jó anyag meg minden. Engedelmetekkel egy olyan teszt amit nem csak egy ilyen mocskos pofázó írt mint én, hanem egy tulajdonos:

http://forum.se-port...&t=8214&start=0

Na ez az igazi no komment.

A szoftvereid felsorolására csak annyit reagálnék, hogy hiába nem fontos nektek valami, attól még másnak az lehet. És mivel okostelefonhoz hasonlítjátok a szifont, ezért a mércét magasra állítjuk. És igenis mindent megakarunk rajta csinálni amit egy asztali pc-n lehet. De Netcobra felsorolja, hogy neki mire nincs szüksége. Nincs szüksége beépített modemre mert van usb modem. Mennyiért is? Akkor számoljuk. 10-15 ezerig /nekem nem kell megvennem, mert alapból van/. Azon kívűl te fizeted az usb-t és fizeted külön a szifonra, de ezt méltányosságból nem számolom fel :D. Vagy Hordasz magaddal mégegy telót mert azt írod azon tudsz netezni :D. Persze ahhoz mégegy töltő is kell meg egy koffer amiben viszed. Telefon autóskártya mennyi lehet? 10 ezer ft? A videokamerát nem is számolom.

#606 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 18. 20:09

Szerintem az a baj, hogy ti PC- funkciókat vártok el az iPhone-tól, mint a RAR tömörítés. Nekem például nagyonis jól jönnek az olyan bugyuta kis alkalmazások mint pl. a gitárhangoló, mítingeken meg jól elszórakoztatnak a játékok. :Đ  Médialejátszónak meg max a drágább Touch HD vagy Experia éri utol.

Azt se felejtsük el, hogy a WinMo soha nem lett volna olyan "barátságos", ha nincs az iPhone, sehol nem lenne TouchFlo 3D. A filehordozást hiányolom egyedül, oh well. Ja, és rossz így gépelni, hogy zene megy, mert a kezembe ütközik a headphone jack. :reklamacio: :Đ 

Szerkesztette: spidey 2009. 03. 18. 20:14 -kor

#607 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 18. 22:31

Idézet: kuncsaku - Dátum: 2009. márc. 18., szerda - 17:36

...

A szoftvereid felsorolására csak annyit reagálnék, hogy hiába nem fontos nektek valami, attól még másnak az lehet. És mivel okostelefonhoz hasonlítjátok a szifont, ezért a mércét magasra állítjuk. És igenis mindent megakarunk rajta csinálni amit egy asztali pc-n lehet. De Netcobra felsorolja, hogy neki mire nincs szüksége. Nincs szüksége beépített modemre mert van usb modem. Mennyiért is? Akkor számoljuk. 10-15 ezerig /nekem nem kell megvennem, mert alapból van/. Azon kívűl te fizeted az usb-t és fizeted külön a szifonra, de ezt méltányosságból nem számolom fel :D. Vagy Hordasz magaddal mégegy telót mert azt írod azon tudsz netezni :D. Persze ahhoz mégegy töltő is kell meg egy koffer amiben viszed. Telefon autóskártya mennyi lehet? 10 ezer ft? A videokamerát nem is számolom.

Az a cikk baromsag, lehet, hogy karcolodik a hatlap, de messze jobb az osszbenyomas meg igy is, mint barmelyik telonal. Kell ra egy folia, aztan kesz.  Egyebkent meg azt irtam, hogy irodaban van net, otthon van, telefonon van, minek kellene meg telefononkeresztul barmilyen gepen.. Es erre irtam, hogy ha kellene, akkor ott az usb, vagyis arra sincs szuksegem, a telefonosra meg foleg nem. Taskat mindig viszek, laptop altalaban nalam van, usb modem nem foglal helyet, fenykepezo szinten ultrakompakt es van nalam meg ket telo. Nem olyan veszes ez. toltot meg minek cipeljek, mikor ket napot meg az iphone is kibir rohogve? Mellesleg van bennt is es a kocsiban is egy-egy nokia+apple tolto, ha megsem. Egyebkent autoskartya 1300/ho, annyira nem veszes.

#608 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 18. 23:06

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. márc. 18., szerda - 23:31

Az a cikk baromsag, lehet, hogy karcolodik a hatlap, de messze jobb az osszbenyomas meg igy is, mint barmelyik telonal. Kell ra egy folia, aztan kesz.  Egyebkent meg azt irtam, hogy irodaban van net, otthon van, telefonon van, minek kellene meg telefononkeresztul barmilyen gepen.. Es erre irtam, hogy ha kellene, akkor ott az usb, vagyis arra sincs szuksegem, a telefonosra meg foleg nem. Taskat mindig viszek, laptop altalaban nalam van, usb modem nem foglal helyet, fenykepezo szinten ultrakompakt es van nalam meg ket telo. Nem olyan veszes ez. toltot meg minek cipeljek, mikor ket napot meg az iphone is kibir rohogve? Mellesleg van bennt is es a kocsiban is egy-egy nokia+apple tolto, ha megsem. Egyebkent autoskartya 1300/ho, annyira nem veszes.

Vagy egy kiadós Jailbrake után ott a PDAnet és kalap kabát gond megoldva. Ha sokat kell várnom valahol a kocsiban, én biza izzítom a hálózatot és a MBP-n tolom tovább az ügymenetet. :)

#609 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 18. 23:11

Idézet: spidey - Dátum: 2009. márc. 18., szerda - 20:09

Médialejátszónak meg max a drágább Touch HD vagy Experia éri utol.

Azt se felejtsük el, hogy a WinMo soha nem lett volna olyan "barátságos", ha nincs az iPhone, sehol nem lenne TouchFlo 3D.

drágább?
független szifon 165k
HD ugyanennyi
Xperia 155k

ez tény, nagyon sokat lendített a winmo-hoz készült gui-kon a szifon.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#610 Felhasználó inaktív   kuncsaku 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 19. 06:40

Én kérek elnézést. A szifon tulajdonosok jó vásárt csináltak :). És örülök, hogy nem mindenki olyan szemelenzős mint én. Azt hiszem hamarosan újra fellendül a gazdaság. Hajrá Apple.

#611 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 07:59

A WinMo 6.5 eleg igeretesnek tunik, de valoszinu majd csak a 7 fogja meghozni az igazi atuto sikert.

#612 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 11:09

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. márc. 19., csütörtök - 7:59

A WinMo 6.5 eleg igeretesnek tunik, de valoszinu majd csak a 7 fogja meghozni az igazi atuto sikert.

Ugyanezt hallottam az 5-os meg a 6-os megjelenese elott is :D Nembaj, a remeny hal meg utoljara.

#613 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 11:38

Marmint olyan szempontbol igeretes, hogy jobban arra lesz fejlesztve, hogy kezzel/ujjal vezerelheto legyen..tehat a pocsnyi ikonok eltunnek. Regen boven eleg volt a Stylus is, mar az is 'wow' kategorianak szamitott, de ma mar nem. Pont emiatt nem olyan jo a WinMo jelenleg, ok meg a Stylus-os iranyitasra fejlesztettek.

#614 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 11:54

Egy kis program és máris megcsinálja olyanra az ikonokat, hogy ujjal is vezérelhető legyen rontás nélkül. És persze a kinézete sem lesz otromba.

Szerkesztette: Tiga 2009. 03. 19. 11:55 -kor

#615 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 12:03

Tudom, ilyen peldaul az SPB Shell, de szamomra az a zavaro, hogy ilyen programokat kell ratenni, az alapszoftver nem tudja. A 6.5 es a 7 viszont mar igen, es ez orvendetes.

#616 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 15:27

Ez itt már tényleg  :offtopic: nehogy megszóljanak, javaslom menjünk át a WinMo topicba.

#617 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 15:32

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. márc. 18., szerda - 9:19

Na ez no comment. Ilyen aztan tenyleg kell bele.

Gondolom, csak a képet láttad, de azt nem tudod, hogy az apró ürge miről is papolt épp. ;)

#618 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 15:39

Nem, nem voltam ott a konferencian ezert valoban nem tudom mirol papolt. Azt viszont olvastam, es irtam is, hogy olyan programokat irnak a telefonra mint peldaul inzulin adag emlekezteto, stb. Valoszinu a csavo is arrol dumalt, hogy wow de kiraly a telefon mert mostmar ezt is lehet egy uj fejlesztesnek koszonhetoen. Hat tenyleg, valoban pont emiatt fogok iPhone-t venni, ezer hala sracok, hogy kifejlesztettetek :omg:
Mindegy.

#619 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 15:48

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. márc. 19., csütörtök - 15:39

Nem, nem voltam ott a konferencian ezert valoban nem tudom mirol papolt.

Arról volt szó, hogy az új API lehetőséget ad olyan készülékek és tartozékok kifejlesztésére, amelyek közvetlenül az iPhone-nal tudnak kommunikálni. Erre hozott fel példaként egy olyan vérnyomásmérőt, amely a mért értékeket automatikusan az iPhone-ra küldi, és az azon futó szoftver feldolgozza. Hülye példa és marha ötlet, nem is értem, miért rendelt nem is olyan rég hasonló szoftvert a Nokia az AMORG-tól. :)

Amúgy ez is csak egy lehetőség, nem emiatt kell szifont venni, viszont egyre jobban okosodik a cucc, az nem vitatható.

#620 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 15:56

Igen, erre gondoltam en is az imenti hozzaszolasomban. Csak mondjuk azt nem ertem, hogy miert jok ezek a programok? Most ha ez csak egy szoftver lenne akkor oke, de amint azt a kepen is latni lehet ez egy kulonallo kizarolag az iPhone szamar kifejlesztett vernyomasmero. Latod, bele lehet dugni, nem holmi szimpla eszkoz. Oke, szoval akkor majd bemegyek az Apple boltba es a polc tele lesz vernyomas merokkel? Vagy outsource-oljak es majd egy kulon ceg fogja horribilis osszegert arulni? Ja, es ez ugyan miert eri meg nekem? Veszek helyette egy ezresert sima pumpas/analog merot amit barhol barmikor hasznalhatok, nem kell melle meg 150-ert egy iPhone-t vennem.

Mi lenne a jobb megoldas? Mondjuk bluetooth, es akkor barmilyen erre alkalmas telefonnal mukodne amin van ez a szoftver, ja, ami persze ingyenes kellene hogy legyen.

Nem is vitatta senki, hogy nem okosodik, dehogy. Csak vajon ez tenyleg olyan fontos funkcio? Ki fog vernyomast merni iPhone-al? Inzulint? A fenekemet nem torli ki?
Engem csak az zavar, hogy ezek baromi felesleges dolgok. Maga a szoftver jo, de akkor mar ertelmes dolgokat irjanak ra keremszepen!

SZ: igen tudom, most mondani fogod, hogy de majd lesz ra ertelmes program is. Oke, tudom nagyon jol, de kerem ez egy hivatalos nemzetkozi konferencia, nem lenne helyenvalo akkor mar ott egy ilyen ertelmes programmal demozni, semmit baromsaggal? Csak mert ez nagyon rohejes, ezert tartjuk hulyesegnek a hype-ot ami koruloleli a telefont, amikor maga a ceg is baromsagokat demozik rajta.

Szerkesztette: Cellular 2009. 03. 19. 15:59 -kor

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.