HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple iPhone - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple iPhone 2G / 3G / 3GS

#901 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 07. 20:33

Na ja, bar a folia nem tud felkunkorodni egy ido utan? Foleg ha tok nelkul hordana az ember.

#902 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 20:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2010. 06. 07. 21:33

Na ja, bar a folia nem tud felkunkorodni egy ido utan? Foleg ha tok nelkul hordana az ember.

Nem, ha jol rakod fel. nekem nem is valami markas brando vagy ilyesmi volt, hanem egy kb 1000ft-os, viszont olyan volt, mintha egy muanyag lapot raktal volna ele, ilyen 2-3 mm vastag, es szinte teljesen merev, felraktam, masfel ev alatt ugyan olyan volt. csak azert szedtem le, mert mar csupa karc volt, csak a hulye fejemmel nem vettem ujat, most meg mar teljesen mindegy lenne..
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#903 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 20:54

hm ez olyan lehet mint a chocolate hatuljan van, nekem nem is folianak tunt eloszor hanem valoban egy muanyag lapnak. de ez az iphone naon baban nez ki, remelem sikerul beujitanom fuggetlenul, a 16os is boven eleg

#904 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 21:47

Üzenet megtekintéseIdézet: netcobra - Dátum: 2010. 06. 07. 20:17

Hat nem tudom, a specifikaciokbol erosen ugy tunik, hogy a bemutatas utan ugyanoda lyukadunk vissza, mint mikor az elso iphone megjelent es kell egy-ket ev a konkurencianak, hogy felzarkozzon:D Kivancsi leszek, ennel mik lesznek a fikaznivalo dolgok, mert nagyon ugy tunik, hogy mindent beleraktak..u

szerintem inkább most zárkózott fel a szifon a konkurenciához(normális felbontású kijelző). illetve picit le is hagyta őket. de szerintem ez az első, ami megfelel a kor elvásárainak, és nem csak pityu magyarázza bele, hogy ez a jó.

eddig fikáztam mindet, de ez egész jónak tűnik. ettől még persze nem kéne :p
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#905 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 09:38

Szerintem eddig sem volt konkurencia:D Na de mindegy, egyelore jonak tunik, a design nekem tetszik, jobban, mint a mostani, pont lejar a huseg is, ugyhogy nem banom, hogy nem vettem 3GS-t anno.
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#906 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 22:59

Elvileg mar elerheto az iOS4. Fozok egy kavet es megprobalom letolteni. :cool2:

#907 Felhasználó inaktív   Fefe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 23:44

Bemutató – 33 újdonság az iPhone OS 4.0-ból :

"Steve az új iPhone OS 4.0-nak a bemutatásakor elmondta, hogy a fejlesztők közel 1500 új API-t kapnak, valamint a felhasználók több, mint 100 újdonsággal találkozhatnak majd az új iPhone 4.0-ás szoftverben. Mi most ezekből mazsolázgattunk és a legérdekesebb 33 új tulajdonságot kívánjuk bemutatni nektek. Lesznek nagyon durva dolgok is! :) Na de kezdjük is el!..."
"Az élet egy félkegyelmű meséje." - William Shakespeare

#908 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 23:54

Felraktam, par perc volt az egesz. Ketlem, hogy a 33 ujdonsagbol mindent kihasznalnek, de majd gyakorlatban kiderul. Egyelore szimpi, tetszik a mappaba rendezes es a multitask. Skype futhat a hatterben egesz nap, csak ne felejtsem el ejjelre kikapcsolni. :laugh:

#909 Felhasználó inaktív   Fefe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 00:14

Én is most raktam fel, nekem is szimpatikus így elsőre. Az SMS karakter számláló is végre belekerült, a mappákba való rendezhetőség és a multitasking is javítja majd a használatot. Voltak olyan hírek is, hogy az üzemidő is javulni fog az optimalizálásoknak köszönhetően, de ezt még úgyis lesz időnk kitapasztalni. :cool2:

#910 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 01:16

hát ez tényleg durva.
pisti elhozza nekünk a jövőt, egyszerűen hihetetlen. twice as amazing ahogy mondaná.

vééégre egy telefon ami tudja számolni, hogy egy sms hány karakter. :respect:
adatforgalmat lehet tiltani, naggyon komoly
sőt még háttérképet is lehet berakni. ez tényleg a jövő technikája. simply amazing
digitális zoom a fényképezőnél. nem szaros optikai, vagy analog vagy ilyesmi. igazi DIGITÁLIS zoom, csupa nagy betűvel. yeahhh
ikonokat mappákba lehet rendezni. ezt tuti steve találta ki, annyira zseniális és nagyszerű újítás. bár mintha windows-nál már láttam volna ilyet, de az biztos más volt...
kontakt kép az emailben fúúú. végre tudni lehet majd kitől jön a mail. (bár mintha a fos winmo telefonom jó ideje tudna ilyet. de biztos stevetől lopták az 5letet)
számológép új ikont kapott. ez szinte hihetetlen. végre fejlődik a technika, tényleg minden újdonságot belezsúfoltak ebbe a soft-ba.
és még azt is tudja jelezni, ha nem ment el egy sms. elég jól hangzik

:D :Đ :pokeas: :pokeas2:
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#911 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 04:16

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2010. 06. 22. 02:16

hát ez tényleg durva.
...

Igen, ez egy magas labda volt a trolloknak, de Flashdesigner/Bigicigi-re gondoltam, hogy o fogja ezt eloszor felhozni nem Te. :D :laugh: Igen, mi Apple userek csak kullogunk a tobbiek utan, ez van, ezt kell szeretni. ;)

#912 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 07:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Fefe - Dátum: 2010. 06. 22. 00:44

Bemutató – 33 újdonság az iPhone OS 4.0-ból :

"Steve az új iPhone OS 4.0-nak a bemutatásakor elmondta, hogy a fejlesztők közel 1500 új API-t kapnak, valamint a felhasználók több, mint 100 újdonsággal találkozhatnak majd az új iPhone 4.0-ás szoftverben. Mi most ezekből mazsolázgattunk és a legérdekesebb 33 új tulajdonságot kívánjuk bemutatni nektek. Lesznek nagyon durva dolgok is! :) Na de kezdjük is el!..."

SMS karakterszámláló csak most lett? Huh...
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#913 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 22. 08:48

Üzenet megtekintéseIdézet: FragMaster - Dátum: 2010. 06. 22. 08:45

szvsz a többi újdonság(!) is legalább ennyire hátborzongató... :bolond:
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#914 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 09:14

Belerakhattak volna a regi nokias kigyos jatekot is. :rolleyes:

#915 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 09:20

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGyesz - Dátum: 2010. 06. 22. 10:14

Belerakhattak volna a regi nokias kigyos jatekot is. :rolleyes:

valahogy el kell majd adni az 5G-t/IOS5-öt is :)

#916 Felhasználó inaktív   Fefe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 09:20

Üzenet megtekintéseIdézet: FragMaster - Dátum: 2010. 06. 22. 08:45

A mostani "újdonságok" nagy részét meg lehetett már oldani különböző programok használatával (Appstore : Free vagy fizetős), de akár a jailbreak lehetőségét is meg lehetett próbálni a hiányzó dolgok megkerülésére.

Az újdonságok nagy része nem azért számít most "újdonságnak" mert eddig nem lehetett valamilyen módon hozzájuk férni, hanem azért mert most már ezek hivatalosan is belekerültek az alapszoftverbe. Persze vannak olyan újítások is, amik csak most jelentek meg Pl.: mappákba rendezhetőség, multitasking stb.

Mindezek mellett nekem tényleg gyorsabb is lett a teló (3GS) az iOS 4 használatával. :cool2:

#917 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 12:23

Az iBooks meglepoen jo es milyen sok jo konyv van ingyenesen. Azt meg nem tudom mennyire lehet ezt a kijelzot konyvolvasasra hasznalni, de egyelore meglepoen jo.

#918 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 12:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Fefe - Dátum: 2010. 06. 22. 10:20

A mostani "újdonságok" nagy részét meg lehetett már oldani különböző programok használatával (Appstore : Free vagy fizetős), de akár a jailbreak lehetőségét is meg lehetett próbálni a hiányzó dolgok megkerülésére.

Az újdonságok nagy része nem azért számít most "újdonságnak" mert eddig nem lehetett valamilyen módon hozzájuk férni...

érdekes, eddig az volt az egyik fő indok szifon mellett, hogy ez jó és tökéletes és úgy jó ahogy van, mert pisti tudja mi kell a usereknek, és nem kell haxolni, meg regeditet nyomkodni, meg baszakodni, ahhoz hogy jó legyen.

#919 Felhasználó inaktív   Fefe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 16:54

Persze jó az iPhone, de a programok telepítését nem úszod meg, ha célirányosan akarod használni. Pl.: MSN, Skype, Jelszókezelő, Office, Navigáció stb. Ezen programok java része legálisan és ingyenesen letölthető és használható az Appstore-ból, a másik részüket csekély összegekért meglehet vásárolni (0,75€-1€ ), a fennmaradó programok (Pl.: Office, Navigáció) kicsit drágábbak (~3€ - 70€), de ez sem olyan vészes. Kompromisszumokat azért még ezek használata mellett is kell kötni, Pl.: a bluetooth adatküldésre (kép, videó, mp3 stb.) nem használható csak két iPhone (iPod) között hivatalosan stb.

A másik megoldás a Jailbrake, aminek segítségével az egyes funkciók eléréséhez (Pl.: bluetooth adatküldés) használható segédprogramokat, kiegészítőket és minden más egyéb és egyébként fizetős programot a Cydia-n keresztül is el lehet érni, de ez nem számít legális megoldásnak, olyannyira hogy meghibásodás esetén nincs garanciavállalás az Apple részéről. (Persze ez is megkerülhető, mint minden más, de ez egy másik történet, és szintén a warez kategóriába tartozna, ezért ezt hanyagoljuk.)

Így, ha nem vállalkozol a nem hivatalos megoldásra, akkor bizony a kompromisszumokkal kell élned, ha iPhone-od van. Ez van, de én azt mondom hogy könnyen meglehet szeretni az iPhone-t még így is.

#920 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 18:15

Erdekes a terero problema amivel kezd tele lenni a net. Megneztem, franciaknal 629 euroba kerul a 16 gigas, 739 a 32es. Fuggetlen. Jo draga.

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.