HWSW Informatikai Kerekasztal: baba, papa, mama :) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

baba, papa, mama :) Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#391 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 04. 17:46

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2009. febr. 4., szerda - 17:31

Három hónaposan.

Nagyon aranyos. :)
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#392 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 04. 18:43

Idézet: Picur - Dátum: 2009. febr. 4., szerda - 17:44

Ez így elég sok pénzt elvisz, de mikor hazamegyek és elémtotyog: "apa, apa" és húz játszani, na az PRICELESS!  :D

héééé, ez egy MC reklám?  :Đ
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#393 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 04. 19:25

Pelus: Most babylove-ot használunk. Meglepően jó. A Tesco-s az szörnyű. Vagy nem ugyanazt vesszük mint akik dícsérik vagy nem tudom. Egész nylon az egész, a gyerek popsija teljesen kipirosodik tőle, ha sokáig van benne. Ha tudom, hogy kis idő után leveszem (pl. fürcsi előtti kaki után) akkor mehet, mert meglehetősen olcsó. Vagy ebből is van Tesco Value?  :think:

Igen van, Tesco Value és Tesco Színes is. Amúgy mind a kettőt ugyanaz a Cseh cég gyártja. :D Value-t sose vettünk. Pirosodást egyelőre nem vettünk észre (csak napközben van használva).

Ami jó krém, ilyen pirosságokra: Sudocrem.

Szerkesztette: Kory 2009. 02. 04. 19:25 -kor

#394 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 04. 20:59

Idézet: Kory - Dátum: 2009. febr. 4., szerda - 19:25

Igen van, Tesco Value és Tesco Színes is. Amúgy mind a kettőt ugyanaz a Cseh cég gyártja. :D Value-t sose vettünk. Pirosodást egyelőre nem vettünk észre (csak napközben van használva).

Mi a Gabi féle popsikrémet és fürdetőt használjuk, nincs semmi gond így.
Néha mikor kiütés jött ki, akkor esetleg bepanthen.

#395 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 04. 21:05

Idézet: blabla* - Dátum: 2009. febr. 4., szerda - 18:43

héééé, ez egy MC reklám?  :Đ

Aham, platina!  :Đ
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#396 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 04. 21:09

Idézet: Kory - Dátum: 2009. febr. 4., szerda - 19:25

Van sudocrem és bepanthen is. Viszont, ha hozzászámold az árát az olcsóbb pelushoz, akkor kijön a drágább.
Mint írtam ésszel, rövid ideig mi is feltesszük, de éjszakára 2x próbltuk, soha többet! Persze lehet, hogy csk a gyerek popsija ultraérzékeny...

Gabi krémet nem is használtunk még. Most valami gyógyszertári készített kence van mindenapi használatra, vagy 0,5 kilós kilós kiszerelésben.  :)

#397 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 04. 21:20

Idézet: Picur - Dátum: 2009. febr. 4., szerda - 21:09

Van sudocrem és bepanthen is. Viszont, ha hozzászámold az árát az olcsóbb pelushoz, akkor kijön a drágább.
Mint írtam ésszel, rövid ideig mi is feltesszük, de éjszakára 2x próbltuk, soha többet! Persze lehet, hogy csk a gyerek popsija ultraérzékeny...

Gabi krémet nem is használtunk még. Most valami gyógyszertári készített kence van mindenapi használatra, vagy 0,5 kilós kilós kiszerelésben.  :)

Ja, aha, éjszakára sose próbáltuk, akkor nem is fogjuk. :)

Néha elég kegyetlen pofikat tud vágni. :)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Szerkesztette: Kory 2009. 02. 04. 21:21 -kor

#398 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 04. 21:25

Haha, ez tényleg nem kispályás kép.  :D

szerk: Mi a póló felirata? I dream about..? girls? titties? vodka?  :Đ

Szerkesztette: Picur 2009. 02. 04. 21:50 -kor

#399 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 04. 22:38

irgyellek benneteket, olyan édes babáitok vannak...!

#400 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 07:51

Idézet: Picur - Dátum: 2009. febr. 4., szerda - 21:25

Haha, ez tényleg nem kispályás kép.  :D

szerk: Mi a póló felirata? I dream about..? girls? titties? vodka?  :Đ

:)
Neeem. :D

I dream about football ..... all night long. - na ez utóbbi nem jön be. :(  :Đ

Szerkesztette: Kory 2009. 02. 05. 07:51 -kor

#401 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 08:30

[...]

Pelus: szinte már mindent kipróbáltunk, most ami bejött, az a Tesco színes. :) Annak ráadásul hátul is gumis a dereka, emiatt nehezebben jön ki belőle az anyag. De volt Huggies, Babylove, meg a Müllernek a márkája is. Bár asszem az a Babylove? Akkor meg a DM-nek. Na mindegy. Ezek használhatóak. A Huggies classicot nem szerettük, a Disney mintás viszont jó volt belőle.
Költségek: Nem tudok nyilatkozni, mi amúgy is 22-23 fokot tartottunk a lakásban, most a villany a sok, de valószínűleg a tél miatt, többet ég a lámpa (300W-os izzó rulez).
Kaja: még anyatejes. :)
Babakocsi: 3 az egyben-t vettünk, de rendeltük inkább Olaszországból, mert fele annyiból kijött szállítással, mint ha itt vettünk volna egyet.

Szerkesztette: A.J. Crowley 2009. 02. 05. 09:11 -kor

"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#402 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 09:04

Idézet: Kory - Dátum: 2009. febr. 4., szerda - 12:42

Nekünk pl. a ruhatárunk kb. 50%-a használt ruhákból áll jelenleg. :) Sőt a 100%-a, hisz már mindegyiket használtuk. :D

40 rugó havonta*2 1-2 évig? :D Jól vagy? :D Az 2 milla.

21.450 Ft/fő/hó. 1 évre összesen 514.800. Egyelőre ennyi, a többiről ráérünk 2010 elején dönteni! ;)

#403 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 09:52

Idézet: Bujdy - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 9:04

21.450 Ft/fő/hó. 1 évre összesen 514.800. Egyelőre ennyi, a többiről ráérünk 2010 elején dönteni! ;)

sztem jobban jársz ha meglévő kiadásokkal kiszeded rögtön az EP-ből a pénzt és inkább vmi normális megtakarításban kamatoztatod. ;)

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#404 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 14:30

Idézet: blabla* - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 10:52

sztem jobban jársz ha meglévő kiadásokkal kiszeded rögtön az EP-ből a pénzt és inkább vmi normális megtakarításban kamatoztatod. ;)

Meggondolandó. ;)

Csak nem tudom, milyen meglévő kiadásom lesz 1-2 éven belül, amihez EP jó. Szerencsére senki sem beteg! :) Viszont akkor ez egy félretett összeg, amit 1-2 év múlva majd jól fel tudunk használni! (nem tudunk megtakarítani soha semmit... :()

#405 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 15:48

Na, ha már volt szó a TGYÁS-GYED stb. utalásokról.

Ma kaptuk meg bankszámlára a január 20-ig járó TGYÁST (tört hó) és a január 21-től 31-ig járó már GYED-et (tört hó 2. része), két külön utalásban. Január 15-én voltam benn leadni a papírokat.

Már regionális egészségpénztár (REP) néven jön a pénz. Utánaszámoltam, jó is.

:up:

Szerkesztette: Kory 2009. 02. 05. 15:48 -kor

#406 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 15:52

Idézet: Bujdy - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 14:30

Meggondolandó. ;)

Csak nem tudom, milyen meglévő kiadásom lesz 1-2 éven belül, amihez EP jó. Szerencsére senki sem beteg! :) Viszont akkor ez egy félretett összeg, amit 1-2 év múlva majd jól fel tudunk használni! (nem tudunk megtakarítani soha semmit... :()

igen, csak a hozama szerintem még egy rövid futamidejű lekötött betétnél is jóval rosszabb lehet (itt most nem a 13%-ra gondolok :Đ). érdemes megnézni...

gyógyszertári kiadások, fogorvos, szemüveg, sporteszköz vásárlás, wellness hétvége hasonlók. :) sok helyen még kondibérlethez is adnak EP számlát.

#407 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 15:58

Idézet: blabla* - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 15:52

igen, csak a hozama szerintem még egy rövid futamidejű lekötött betétnél is jóval rosszabb lehet (itt most nem a 13%-ra gondolok :Đ). érdemes megnézni...

gyógyszertári kiadások, fogorvos, szemüveg, sporteszköz vásárlás, wellness hétvége hasonlók. :) sok helyen még kondibérlethez is adnak EP számlát.

Ja, csak a gyógyszertári kiadásokat leszámítva ezek nem szerves részei egy átlag kisgyermekes család életének, akik éppen csak vegetálni próbálnak az egyszem fizetésből meg a segélyekből :)

A gyógyszertár meg ráadásul drága ahhoz, hogy ott elszámolhatóan vedd a pelenkát meg fogkrémet meg mittoménmit. Igy meg normális esetben ott sem költesz annyit, hogy megérje az EP.

#408 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 16:21

Idézet: Locutus - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 15:58

Ja, csak a gyógyszertári kiadásokat leszámítva ezek nem szerves részei egy átlag kisgyermekes család életének, akik éppen csak vegetálni próbálnak az egyszem fizetésből meg a segélyekből :)

A gyógyszertár meg ráadásul drága ahhoz, hogy ott elszámolhatóan vedd a pelenkát meg fogkrémet meg mittoménmit. Igy meg normális esetben ott sem költesz annyit, hogy megérje az EP.

Nálunk a cégnél van cafeteria, beléphetnék egészségpénztárba is, de helyette inkább kérek nettérítést, étkezési jegyet, vagy üdülési csekket.

Gondolkoztam én is az EP-n, de egyelőre nem léptem be, szerintem nem is fogok, a gyógyszertárak valóban iszonyat drágák.

Példa: Laktoherb tea (Herbária): 510 Ft volt legutóbb mikor ott vettem, DM: 379 Ft. Na ne nézzenek hülyének. :) Pelenkát sose néztem gyógyszertárban.

Bár valaki írta (talán Sipi) hogy a DM-es blokkot is elfogadták. Nálunk csak egy EP-ba lehet belépni (Wellness Egészségpénztár).
http://www.wellness-penztar.hu/

Szerkesztette: Kory 2009. 02. 05. 16:22 -kor

#409 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 16:26

Idézet: Locutus - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 15:58

tudom. Bujdynak írtam. (bár szerintem a gyógyszert, fogorvost, szemüveget gyerek mellett sem biztos hogy ki tudod küszöbölni)

tudom, ezért kérdeztem kicsivel korábban hogy hogy vesznek pelenkát EP-re. asszem Sipi írta hogy ad számlát a DM is ami pelusvásárlásra elszámolható EP-nél.

#410 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 02. 05. 16:31

A Lidl-ben szerdáig a 72 darabos "Sevena Comfort" törlőkendő 200 Ft. (1 db = 3 Ft)

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.