HWSW Informatikai Kerekasztal: T-Home - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

T-Home Együtt. Veled Értékeld a témát: ***-- 2 szavazás

#1181 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 11. 16:53

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2010. 08. 11. 14:57

honnan töltötted le az orbmt-t?

http://blog.orbmu2k....-sidebar-gadget

közvetlen letöltés: OrbMT Modem Tool Version 3.42

Changelog Version 3.42 [17.07.2010]
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#1182 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 20:06

köszi a linkeket.
Kép
nem tőlem van a kép, de a felhasználónév/jelszón kívül még miket kell beállítani?
modem-em D-link DSL-360R és W7 Ult. 32bit-et használok

sz*rakodik a T-s net itthon és a modemet ki akarom zárni.

Szerkesztette: gene 2010. 08. 11. 20:07 -kor

PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#1183 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 21:29

A 360R-hez sztem ez jobb:

http://www.webtemp.org/?page=sm50b

Vagy legalábbis egyszerűbb... És a T-Home-os szerelők is ezt használják.
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#1184 Felhasználó inaktív   mcsjunior 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 15:54

Üdv!

Lejárt az invitel hűség, így képbe került a T-s kábelnet.
Szegedi tapasztalat érdekelne a 15Mb-es Családi csomaggal kapcsolatban. Mennyire van meg a 15Mb, illetve mennyire stabil, szakadozik-e, stb. ?

#1185 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 17. 16:36

Sziasztok!

Szerintetek az normális h Budapest közvetlen közelében Budakalászon ez a ratyi Té csak 15mbit-et tud szolgáltatni max?! Ma szerettem volna emeltetni egy lépcsőt erre beintettek.
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#1186 Felhasználó inaktív   gerozsas 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 17. 17:04

Üzenet megtekintéseIdézet: -=Tiger=- - Dátum: 2010. 08. 17. 17:36

Sziasztok!

Szerintetek az normális h Budapest közvetlen közelében Budakalászon ez a ratyi Té csak 15mbit-et tud szolgáltatni max?! Ma szerettem volna emeltetni egy lépcsőt erre beintettek.

Ebben semmi meglepő nincs, mert én is szerettem volna emeltetni, mondjuk 25MB/s-re, amire elvileg ADSL-t írnak, és nemet mondtak.
Pedig én a X.kerületben lakom.
Ez van....

#1187 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 17. 17:12

Persze, lehet.
A 25 Mbites csomag már nem adsl, hanem VDSL. Ez sajnos a költségei miatt csak pár városban lett kiépítve, Budakalászon nem.
Az extra csomag csak VDSL, kábel ED3, és optikával lefedett területen érhető csak el.
Sajnos ha ezek közül egyik sincs, akkor marad az ADSL2, ez meg max Családi csomag.
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#1188 Felhasználó inaktív   gerozsas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 17. 17:20

Üzenet megtekintéseIdézet: havri1 - Dátum: 2010. 08. 17. 18:12

Persze, lehet.
A 25 Mbites csomag már nem adsl, hanem VDSL. Ez sajnos a költségei miatt csak pár városban lett kiépítve, Budakalászon nem.
Az extra csomag csak VDSL, kábel ED3, és optikával lefedett területen érhető csak el.
Sajnos ha ezek közül egyik sincs, akkor marad az ADSL2, ez meg max Családi csomag.

Hát igen, és én beleszaladtam a 15MB/s-es ADSL-be.
Van ugyan itt kábel is, de ezen kapom az IPtv-t is. mostmár mindegy... :(

#1189 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 17. 17:29

Köszönöm szépen a kimerítő választ! :)
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#1190 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 17. 19:29

Üzenet megtekintéseIdézet: -=Tiger=- - Dátum: 2010. 08. 17. 17:36

Sziasztok!

Én pedig X. kerületből költözöm be a város közepére a VII. kerületbe és a mostani 15 mbit-et sem tudja ott szolgáltatni... Kár, mert indulás óta előfizetőjük vagyok, ráadásul teljesen elégedett.

Szerkesztette: Orgi 2010. 08. 17. 19:30 -kor

#1191 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 17. 19:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Orgi - Dátum: 2010. 08. 17. 20:29

Én pedig X. kerületből költözöm be a város közepére a VII. kerületbe és a mostani 15 mbit-et sem tudja ott szolgáltatni... Kár, mert indulás óta előfizetőjük vagyok, ráadásul teljesen elégedett.

Költözz a VIII-ba, ott már van optika ;)
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#1192 Felhasználó inaktív   LeGoLaS 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 25. 19:21

Sziasztok.

Nemrég vagyok Thome kábeles (családi) Zuglóban és a külföldi sáv valami szégyen és a gyalázat határán - 1-2 mbitet jó ha elérek mondjuk Frankfurtból - tud vki vmit hogy a 'T' már megint küszködik a külföldi sávval?

#1193 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 25. 20:09

Üzenet megtekintéseIdézet: LeGoLaS - Dátum: 2010. 08. 25. 20:21

Sziasztok.

Nemrég vagyok Thome kábeles (családi) Zuglóban és a külföldi sáv valami szégyen és a gyalázat határán - 1-2 mbitet jó ha elérek mondjuk Frankfurtból - tud vki vmit hogy a 'T' már megint küszködik a külföldi sávval?

Kép

#1194 Felhasználó inaktív   LeGoLaS 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 25. 21:58

Üzenet megtekintéseIdézet: havri1 - Dátum: 2010. 08. 25. 20:09

Kép

Hátőő Budapest:

Kép

Frankfurt:

Kép

Most picit jobb, de még mindig messze az elvárhatótól. Most csak én kaptam be a harcif***t?

#1195 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 26. 06:15

Üzenet megtekintéseIdézet: LeGoLaS - Dátum: 2010. 08. 25. 22:58

Hátőő Budapest:

Kép

Frankfurt:

Kép

Most picit jobb, de még mindig messze az elvárhatótól. Most csak én kaptam be a harcif***t?

Nálam dsl van, valószínű külön rendszeren vagyunk. Bár külföldi vonalak 1 helyen kell, hogy kimenjenek, így gyanítom nem ezzel van a gond, hanem lokális ( a körnéykeden). 1412, jelentsd be!

#1196 Felhasználó inaktív   LeGoLaS 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 26. 14:44

Üzenet megtekintéseIdézet: havri1 - Dátum: 2010. 08. 26. 06:15

Nálam dsl van, valószínű külön rendszeren vagyunk. Bár külföldi vonalak 1 helyen kell, hogy kimenjenek, így gyanítom nem ezzel van a gond, hanem lokális ( a körnéykeden). 1412, jelentsd be!

Kép

Na ha minden igaz javították a hibát. Kint volt amúgy nálam egy ipse múlt héten, ránézett, és azt mondta, hogy a letöltési sávok frekijei nagyon egybelógnak, és ezért lehet gebasz. Amúgy nem csak a külföldi sávval volt gond - esti órákban itthon is 4-5mbit volt a max. Érdekes viszont, hogy hogyan függött össze a frekvencia gubanc a napszakos terheléssel. No mind1, most hasít. Köszi a tippeket! :)

Tudja amúgy vki, hogy mikor lesz optika Zugló Bosnyák téri részén? Néztem UPC elvileg már itt van az utcában (Jávorka Ádám), de T még csak a családi kábelnél van leragadva. Mondták, hogy lesz ED3.0 fejlesztés, de X, hogy mikor. Tud vki ennél többet?

#1197 Felhasználó inaktív   TKB 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 26. 19:51

Sziasztok!
Ne haragudjatok ha valahol mar elofordult a tema, nem tudtam sokat keresni, mert forgalomkorlatos mobilnetrol vagyok.
Dunakeszin lakom, a t-home altal szolgaltatott 15 mbps letoltesi sebessegu kabelnetet hasznalom.A problemak juniusban kezdodtek, mikor is a letoltesi sebessegem lecsokkent(NEM eliras)10-15 kbpsre, mig a feltoltes normalisan ment. Felvettek a hibajegyet, kozben meg is javult neha, de szakodozott, majd egy het mulva lezartak a hibajegyet, hogy megjavitva.Sorsomba beletorodtem, idonkent leszakadok, de nagyjabol rendesen mukodik.Aztan eljott augusztus harmadika, egy tervezett karbantartas napja, amirol tajekoztattak is weboldalukon.0-12 kozott lett volna karbantartas.Ehhez kepest a kovetkezo mukodese 2 napra ra kovetkezett be, az ugyfelszolgatos holgy elmondasa es az itteni boltjukban levo elegedetlen tomeg szerint nem csak nekem.Elkezdtek furcsa dolgok tortenni.A legelkepesztobb letoltesi sebessegekkel mukodott a net, ha eppen mukodott, mig a feltoltes altalaban normalis.Olyat is csinal, hogy bekapcsolom anelkul, gepbe vagy routerrel osszedugnam, akkor erzekeli a kabeltol kapott jelet,ha osszedugom routerrel vagy geppel(tobb routerrel, halokarival, valamint egesz szamitogeppel probaltam), akkor eldobja a modem a kabel jelet.
A pohar most telt be, ket napja egyaltalan nincs netem(illetve neha tiz percre az emlitett kbps-ben merheto sebessegeken mukszik).Szerzodest fogok bontani termeszetesen, kotber, stb.Ja, elfelejtettem emliteni, hogy modemcsere is volt.
Az lenne a kerdesem, hogy a kornyeken(Pest megye eszaki resze, tehat Dunakeszi, Fot, God, Vac, Veresegyhaz, Szod,Szodliget valakinek vannak-e hasonlo problemai, vagy csak en fogtam ki ezt?

#1198 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 27. 08:24

Üzenet megtekintéseIdézet: TKB - Dátum: 2010. 08. 26. 20:51

Sziasztok!
Ne haragudjatok ha valahol mar elofordult a tema, nem tudtam sokat keresni, mert forgalomkorlatos mobilnetrol vagyok.
Dunakeszin lakom, a t-home altal szolgaltatott 15 mbps letoltesi sebessegu kabelnetet hasznalom.A problemak juniusban kezdodtek, mikor is a letoltesi sebessegem lecsokkent(NEM eliras)10-15 kbpsre, mig a feltoltes normalisan ment. Felvettek a hibajegyet, kozben meg is javult neha, de szakodozott, majd egy het mulva lezartak a hibajegyet, hogy megjavitva.Sorsomba beletorodtem, idonkent leszakadok, de nagyjabol rendesen mukodik.Aztan eljott augusztus harmadika, egy tervezett karbantartas napja, amirol tajekoztattak is weboldalukon.0-12 kozott lett volna karbantartas.Ehhez kepest a kovetkezo mukodese 2 napra ra kovetkezett be, az ugyfelszolgatos holgy elmondasa es az itteni boltjukban levo elegedetlen tomeg szerint nem csak nekem.Elkezdtek furcsa dolgok tortenni.A legelkepesztobb letoltesi sebessegekkel mukodott a net, ha eppen mukodott, mig a feltoltes altalaban normalis.Olyat is csinal, hogy bekapcsolom anelkul, gepbe vagy routerrel osszedugnam, akkor erzekeli a kabeltol kapott jelet,ha osszedugom routerrel vagy geppel(tobb routerrel, halokarival, valamint egesz szamitogeppel probaltam), akkor eldobja a modem a kabel jelet.
A pohar most telt be, ket napja egyaltalan nincs netem(illetve neha tiz percre az emlitett kbps-ben merheto sebessegeken mukszik).Szerzodest fogok bontani termeszetesen, kotber, stb.Ja, elfelejtettem emliteni, hogy modemcsere is volt.
Az lenne a kerdesem, hogy a kornyeken(Pest megye eszaki resze, tehat Dunakeszi, Fot, God, Vac, Veresegyhaz, Szod,Szodliget valakinek vannak-e hasonlo problemai, vagy csak en fogtam ki ezt?

Pontosan melyik részén Dunakeszin?
Mert a Toldi lakóparban is vannak ilyen problémák. A kiküldött szerelő szerint, a 2010.08.03-i karbantartás alatt valami nagyon elszúrt az alvállakozó, így ki is penderítették őket, az ő elmondása szerint. Most erősítőket vizsgálnak, hogy hova és mennyit kellene telepíteni, hogy jól működjön a net.
Nálam 2 Mbps csomag van még régről, de nem tapasztaltam hibát. A szembe szomszédom 5 Mbps-el szakadozik akad, ő egy másik erősítő dogozba van kötve.

Addig ajánlon a 1412 hibabejelentőt fogyamatosan használni, ha nincs neted, mivel ha 72 órán belül nem javítják ki, akkor írni nekik, hogy kéred a kötbért.
Be nem jelentett hibára nem jár kötbér.
Sok sikert!

#1199 Felhasználó inaktív   LeGoLaS 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 30. 09:46

Üzenet megtekintéseIdézet: TKB - Dátum: 2010. 08. 26. 19:51

Sziasztok!

Szerintem is okvetlen piszkálni kell őket folyamatosan. A fentebb említett hibámat mint kiderült még mindig nem sikerült megoldaniuk. Az ipse aki kint volt egy hete lemérte - terhelési gond nem lehet mivel 25%-on van a helyi vonal csúcsidőben. Viszont érdekes módon reggel jó, estére beszaródik. Szóval bátorság, nem feladni. Írj egy komolyabb, de visszafogott hangvételű emailt, hogy ez és ez történt, és elkezdesz új szolgáltató felé nézni, ha nem képesek rövid időn belül tájékoztatni, miként oldják meg a problémádat.

#1200 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 30. 11:52

@  havri1

Tavalyi csomagváltásnál én is így jártam. 30 nap elteltével reklamálok és közlik semmi nyoma náluk a csomagváltásnak. Végül a T-.. fórumán Németh Attila segített kideríteni az igazságot. Elküldtem neki a rendelkezésemre álló adatokat és megtalálták az eltévdt rendelésem. Igaz már nem lett belőle semmi, mert egy újabb rendelés megtörténte utén 3-napon belül megvolt az Optikai!

Németh Attila olyan Ombucman féle a T-..-nél. T-.. fórum

@TKB

Esetleg te is megpróbálkozhatsz Németh Attilával.

Szerkesztette: RaidX 2010. 08. 30. 12:03 -kor

RaidX

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »