Idézet: vipi - Dátum: 2011. 05. 26. 14:37
Én T-Pontban voltam.
Nekem csak netre adtak volna kedvezményt, ill. telefon 300Ft/hó lett volna, IPTV-t alap (3-as csomag) áron adták volna, Prémium opció is rendes 1000Ft-os áron.
Azóta megnéztem cím alapján - ugye előfizető még nem vagyok - a t-home.hu-n is. Ott sem adott ki IPTV-re kedvezményt, csak netre.
Másik gondom, hogy a T-Pontban azt mondták, hogy optika nincs, kábelhálózat TALÁN. DSL-re meg IPTV mellé max 5mbitet tud adni. Az kevés.
Mondta, hogy a központban megkérdik szerelőtől van-e kábel vagy nincs tutira. Felhívtam a 1412-őt ma, de eddig el se jutottunk, mert a hölgy közölte, hogy kábelen is max 15mbit van, tehát IPTV mellé max 5mbitet tudnak adni kábelen is.
Ez igaz és ti mond optikán vagytok? Vagy nem tudom... eddig nekem úgy tűnt, hogy alig van kiépítve, szinte sehol nem elérhető...
Optika nagyon kevés helyen van, kábel már több, de dsl a legelterjedtebb.
Nálam dsl van. Sima dslen max a családi net megy (15/09), mellé iptv talán max 2 beltérivel (HD nem jön rajta), ha közel vagy a központhoz, és jó a vonalad. Sajnos a dsl technológia távolság függő, és igen költséges. Vdsl csak néhány városban van, kb annyiba kerül, mint az optika, ezrt le is álltak vele. Vdslen jön az extra net (25/5), és max 3 beltérivel az IPTV (+HD).
Sajnos az ügyfsz adatbázisa kalap szar.
Nekem, ameddig nem voltam efi, azt mondták, minden jön, extra net, iptv 3 beltérivel és HD. Megrendeltem a netet, jön a levél, sorry, de a címen nem létesíthető csak a medium net (akkor 8/512). Beköttettem. Szerelő aki jött, mondja, hogy milyen jó itt a környék, van VDSL. Ő építette ezt a részt. Mondom fasza, mert ügfysz nem tud róla. Na onnantól kb 1 év kellett, mire eljutottunk odáig, hogy van vdsl a szobában.
Katasztrófa néha az ügyintézés.
Pl volt, hogy egyszerre jött 2 T levél. Egyikben az extra netes szerződésem 1 év hűséggel, másik, hogy sajnáljuk, de ezen a címen semmilyen T-s szolgáltatás nem létesíthető...
Szerkesztette: havri1 2011. 05. 26. 14:06 -kor
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome