HWSW Informatikai Kerekasztal: T-Home - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

T-Home Együtt. Veled Értékeld a témát: ***-- 2 szavazás

#241 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 19. 11:49

Idézet: Kory - Dátum: 2008. nov. 19., szerda - 11:30

Úgy értem, hogy a központban a profilt 192 kbit-re állítják, akkor te abból a veszteségek miatt jó esetben 160-170-et kapsz csak (ATM veszteség, TCP/IP veszteség, PPPOE veszteség).

Ezért szokták sosem pontosan arra állítani a központot, hanem magasabbra. Pl. Datanet a 256 kbites UP-ot 320 kbitre rakja a központban.

Sajnos úgy tudom, hogy a T 2 Mbit esetén 192-re állítja a profilt.

Ahaaa. :omg:
Jól tudod, a t-home valószínűleg 192-re állít, mert az előbb mértem és most 157.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#242 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 19. 21:56

Idézet: carcass - Dátum: 2008. nov. 19., szerda - 11:49

Ahaaa. :omg:
Jól tudod, a t-home valószínűleg 192-re állít, mert az előbb mértem és most 157.

nyugi 8megás csomagnál meg mégnagyobb a veszteség  :rolleyes:
8096/512-ből megmarad úgy 6900/430kbit nettóban...

#243 Felhasználó inaktív   enginer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 19. 22:28

Idézet: carcass - Dátum: 2008. nov. 19., szerda - 10:02

Valamelyik nap felhívtak a t-hometól és 1 évért cserébe sávszélesség duplázást ajánlottak.Lusta vagyok ezeknek utánajárni, ezért elfogadtam.És lám, 2172 kbps és 162 kbps.Ez utóbbinak azonban mintha többnek kellene lennie. :think:

Most telefon nélkül is van akciójuk, hogy fel/le lehet csomagot váltani 1 év hűségért "ingyen".

Engem meg a MATÁV (nem tudom követni, hogy most mi a nevük) kábeltévések zaklatnak állandóan, hogy milyen jó lenne nekem a digitális szolgáltatásuk.
Eddig azzal fenyegettek, hogy csak most még ingyen, mert pont erre járnak és az milyen jó lenne nekem és csak havi 800Ft+/TV meg valami +2-3000/hó azért mert digitális, de ha most kihagyom akkor késöbb sokba fog kerülni. :D
Ehez képest megint felhívtak, hogy mert régi jó előfizetőjük vagyok adnak 25% kedvezményt 1 évig, és digitális boxot is adnak hozzá ingyen.
Mondtam neki, hogy azt se tudom, hogy mikor volt utoljára bekapcsolva a TV, mert csak az árukapcsolásuk miatt vagyok előfizetőjuk, de azért erőszakkal kiküldenek egy kollegát a szerződés módositás miatt, mert nekem a digitális nélkül is  jár a 25% engedmény.
Valamiért nagyon erőlködnek ezzel a digitális szarral!
Miért nem elég nekik, hogy oda írja a számlámra, hogy -25%?

#244 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 20. 00:00

Idézet: jozsef85 - Dátum: 2008. nov. 19., szerda - 22:56

nyugi 8megás csomagnál meg mégnagyobb a veszteség  :rolleyes:
8096/512-ből megmarad úgy 6900/430kbit nettóban...

Ez is szép, mondhatom.Megnyugodtam. :D
A t-homenak meg gratulálok.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Bravo

#245 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 20. 00:08

Idézet: enginer - Dátum: 2008. nov. 19., szerda - 23:28

Most telefon nélkül is van akciójuk, hogy fel/le lehet csomagot váltani 1 év hűségért "ingyen".

Engem meg a MATÁV (nem tudom követni, hogy most mi a nevük) kábeltévések zaklatnak állandóan, hogy milyen jó lenne nekem a digitális szolgáltatásuk.
Eddig azzal fenyegettek, hogy csak most még ingyen, mert pont erre járnak és az milyen jó lenne nekem és csak havi 800Ft+/TV meg valami +2-3000/hó azért mert digitális, de ha most kihagyom akkor késöbb sokba fog kerülni. :D
Ehez képest megint felhívtak, hogy mert régi jó előfizetőjük vagyok adnak 25% kedvezményt 1 évig, és digitális boxot is adnak hozzá ingyen.
Mondtam neki, hogy azt se tudom, hogy mikor volt utoljára bekapcsolva a TV, mert csak az árukapcsolásuk miatt vagyok előfizetőjuk, de azért erőszakkal kiküldenek egy kollegát a szerződés módositás miatt, mert nekem a digitális nélkül is  jár a 25% engedmény.
Valamiért nagyon erőlködnek ezzel a digitális szarral!
Miért nem elég nekik, hogy oda írja a számlámra, hogy -25%?

Nálunk meg az asszonypajtás nevén van a telefon, de az enyémen az adsl.
Nagyon lelkes volt a telefonos csaj, gondoltam kicsit letöröm és megkérdeztem, hogy nem lehetne e véletlenül, hogy a netes számla is akkor jöjjön, amikor a telefon?
Azt mondta, hogy nem, mert nem egy néven van.Ha azon lenne, akkor úgy jönne.
Hogy ez ennyire bonyolult legyen. :omg:
Így havonta két számla jön nekem is, mivel nem rohangálok egyesével befizetni a zsét, hanem megvárom míg összejön és akkor.Adddigra persze jönnek a mélek és egy csekk is, hogy kések, meg hogy most már 6 ft a késedelmi kamat.Félelmetes társaság... :down:
Viszont legalább stabil, a nettel az elmúlt 3 évben csak egyszer volt gond valami iszonyat vihar miatt.

Bravo

#246 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 22. 17:23

http://www.magyartel...u/hirek/2008.vm

17.én felkerült MT oldalára egy új ÁSZF kiegészítés, amiben már szerepel a G-PON és P2P Ethernet elérés is mint kapcsolódási forma. Ezek szerint nem passzív de aktív ethernetes FTTH-t(esetleg FTTB-t) is akarnak csinálni a területi lehetőségek függvényében. Maximum csomag sávszélnek az szerepel benne hogy >50/10 Mbps.

Viszont ebben az új ÁSZF-ben van dec 17-től érvényes Tíhóm árlista is. És az alapján nagyon úgy tűnik hogy a Tíhómosodáskor bevezetett igen kedvező akciós díjaknak vége szakad. +1500-zal drágulnak a netes csomagok.

#247 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 22. 18:09

Idézet: shabba - Dátum: 2008. nov. 22., szombat - 17:23

http://www.magyartel...u/hirek/2008.vm

17.én felkerült MT oldalára egy új ÁSZF kiegészítés, amiben már szerepel a G-PON és P2P Ethernet elérés is mint kapcsolódási forma. Ezek szerint nem passzív de aktív ethernetes FTTH-t(esetleg FTTB-t) is akarnak csinálni a területi lehetőségek függvényében. Maximum csomag sávszélnek az szerepel benne hogy >50/10 Mbps.

Viszont ebben az új ÁSZF-ben van dec 17-től érvényes Tíhóm árlista is. És az alapján nagyon úgy tűnik hogy a Tíhómosodáskor bevezetett igen kedvező akciós díjaknak vége szakad. +1500-zal drágulnak a netes csomagok.

jó tudni akkor még előtte gyorsan még 1 évet 8megabitre aláírok és 6890-ért korrekt ár  :up:

#248 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 22. 18:12

ezek hűség nélküli árak.
JóSebesség

#249 Felhasználó inaktív   komi28 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 23. 09:27

Sziasztok!
Lejárt a hűségem és szeretnék 4 megásra váltani de ez megszünt? 2,8,24 megásakat lehet csak rendelni?
Mi lekvár helyett inkább pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni!

#250 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 23. 09:51

Idézet: komi28 - Dátum: 2008. nov. 23., vasárnap - 9:27

Sziasztok!
Lejárt a hűségem és szeretnék 4 megásra váltani de ez megszünt? 2,8,24 megásakat lehet csak rendelni?

Igen, közvetlenül a T-Home-tól már nem rendelhető 4 Mbit.

Esetleg szolgáltatóváltással nézelődhetsz, de szolgáltatóváltással 4 Mbit 7000 Ft körül lenne mindenhol (új előfizetőknek 5900 körül).

Szerintem vagy maradj határozatlan, vagy válts a T-Home-on belül 8 Mbit-re 6.890 Ft-ért. Amíg lehet.

Szerkesztette: Kory 2008. 11. 23. 09:51 -kor

#251 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 24. 13:01

Itt a SatTV.

#252 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 24. 13:07

Idézet: csucsregop - Dátum: 2008. nov. 24., hétfő - 14:01

A kínálat elég jónak ígérkezik de kíváncsi vagyok, hogy fel is lehet-e venni is a nézett műsort vagy csak nézni lehet?
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#253 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 24. 13:24

Idézet: Gubek - Dátum: 2008. nov. 24., hétfő - 13:07

A kínálat elég jónak ígérkezik de kíváncsi vagyok, hogy fel is lehet-e venni is a nézett műsort vagy csak nézni lehet?

Kényelmi funkciók között nem írja a felvételi lehetőséget, így szerintem nem merevlemezes STB-k vannak.

#254 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 24. 13:28

Idézet: csucsregop - Dátum: 2008. nov. 24., hétfő - 14:24

Kényelmi funkciók között nem írja a felvételi lehetőséget, így szerintem nem merevlemezes STB-k vannak.

Nekem is ugyan ez a gyanúm.
Azért jó lenne ha lehetne felvevős STB-t is kérni.
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#255 Felhasználó inaktív   Laci082 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 24. 13:59

Rákérdeztem: egyenlőre nincs merevlemezes STB, de állítólag később bevezetésre kerül. Persze, hogy ez mennyire igaz, nem tudom, mert az ügyfélszolgák gyakorlatilag még semmit nem tudnak az új szolgáltatásról...

#256 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 24. 14:12

Idézet: Laci082 - Dátum: 2008. nov. 24., hétfő - 13:59

Rákérdeztem: egyenlőre nincs merevlemezes STB, de állítólag később bevezetésre kerül. Persze, hogy ez mennyire igaz, nem tudom, mert az ügyfélszolgák gyakorlatilag még semmit nem tudnak az új szolgáltatásról...

Később valóban lesz, az első eszköztenderben nem volt feltétel a merevlemezes STB, így a forgalmazók nem is eröltették magukat.

#257 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 24. 21:49

Idézet: csucsregop - Dátum: 2008. nov. 24., hétfő - 13:01

hmmm nem is rossz, pláne ha van mellé T-home ADSL máris olcsóbb, ha meg még T-home teló is van akkor még  :up: a 49csatorna egész jó, bár mi 1 hete jelentkeztünk be DIGITV-re aztán majd kiderül milyen az és ha netán nem lenne megfelelő jövőre ilyenkor kipróbálom ezt a T-sat-ot  :respect:

#258 Felhasználó inaktív   Exi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 26. 09:47

Kérdés azokhoz akik rendelkeznek tapasztalattal:
Ha a meglévő téhóm adsl előfizetéshez (8 mega, tudja is a vonal) rendelek egy téhóm tévét akkor az egyidejű tv nézés mennyire befolyásolja a pinget online játékokban? (wow vagy egyéb mmo) Sávszéligénye a játéknak elvileg minimális, néhány k/sec elég, csak a pingre kényes. Valaki próbált már ilyet vagy esetleg valami egyéb online játékot ahol kritikus a ping? (CS, COD, akármi)
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.

#259 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 26. 09:49

én úgy hallottam a pinget nem károsítja, csak a sebesség csökken kb 4.5mbitre.
JóSebesség

#260 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 26. 09:50

Idézet: Exi - Dátum: 2008. nov. 26., szerda - 10:47

Kérdés azokhoz akik rendelkeznek tapasztalattal:
Ha a meglévő téhóm adsl előfizetéshez (8 mega, tudja is a vonal) rendelek egy téhóm tévét akkor az egyidejű tv nézés mennyire befolyásolja a pinget online játékokban? (wow vagy egyéb mmo) Sávszéligénye a játéknak elvileg minimális, néhány k/sec elég, csak a pingre kényes. Valaki próbált már ilyet vagy esetleg valami egyéb online játékot ahol kritikus a ping? (CS, COD, akármi)

Nem nagyon befolyásolja ha beköttetsz egy tévé előfizetést is mert úgy van kialakítva a rendszer, hogy bírja az egyidejű működést.
Canon Pixma MP540

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.