Idézet: carcass - Dátum: 2008. nov. 19., szerda - 10:02
Valamelyik nap felhívtak a t-hometól és 1 évért cserébe sávszélesség duplázást ajánlottak.Lusta vagyok ezeknek utánajárni, ezért elfogadtam.És lám, 2172 kbps és 162 kbps.Ez utóbbinak azonban mintha többnek kellene lennie.

Most telefon nélkül is van akciójuk, hogy fel/le lehet csomagot váltani 1 év hűségért "ingyen".
Engem meg a MATÁV (nem tudom követni, hogy most mi a nevük) kábeltévések zaklatnak állandóan, hogy milyen jó lenne nekem a digitális szolgáltatásuk.
Eddig azzal fenyegettek, hogy csak most még ingyen, mert pont erre járnak és az milyen jó lenne nekem és csak havi 800Ft+/TV meg valami +2-3000/hó azért mert digitális, de ha most kihagyom akkor késöbb sokba fog kerülni.

Ehez képest megint felhívtak, hogy mert régi jó előfizetőjük vagyok adnak 25% kedvezményt 1 évig, és digitális boxot is adnak hozzá ingyen.
Mondtam neki, hogy azt se tudom, hogy mikor volt utoljára bekapcsolva a TV, mert csak az árukapcsolásuk miatt vagyok előfizetőjuk, de azért erőszakkal kiküldenek egy kollegát a szerződés módositás miatt, mert nekem a digitális nélkül is jár a 25% engedmény.
Valamiért nagyon erőlködnek ezzel a digitális szarral!
Miért nem elég nekik, hogy oda írja a számlámra, hogy -25%?