HWSW Informatikai Kerekasztal: T-Home - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

T-Home Együtt. Veled Értékeld a témát: ***-- 2 szavazás

#801 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 25. 13:22

Idézet: djculture - Dátum: 2009. szept. 25., péntek - 13:38

Az érdekes lehetett ,ha te fizikailag nemirtál alá semmit akkor hűségedet se kérhették volna számon rajtad szerintem.Bíróságon hiába hivatkoztak volna hogy szóban megegyeztetek.Ráutaló magatartás dolog, fizikai szerződés aláirás hiányában semmit se ér:)

Nincs igazad. A szerződés megtörtént. Első alkalommal. A további csomagváltások, hűségidő változások már csak ennek az utólagos cicomázása, mellékletek váltása.

Gondold végig, akkor minden alkalommal, mikor valami kisebb módosítás történik külső okokból, új szerződést kéne íratni minden előfizetővel? Ezért van joga a szolgáltatónak is szerződés írogatás nélkül bizonyos változtatásokat eszközölni, de neked is jogod van egyszerűen hűséget fogadni, ami persze jó a szolgáltatónak is, szóval nem jótékonykodásból teszi mindezt egyszerűvé...

Amúgy pedig visszahív, jelszót kér, személyi adataidat megkérdi, az erről szóló felvételt megőrzi, úgyhogy mehetsz bíróságra nyugodtan...  ;)

Ha pedig megszakítod hűség alatt, bizony be fogja vasalni rajtad a kötbért is...
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#802 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 13:30

Idézet: StSanya - Dátum: 2009. szept. 25., péntek - 14:22

Nincs igazad. A szerződés megtörtént. Első alkalommal. A további csomagváltások, hűségidő változások már csak ennek az utólagos cicomázása, mellékletek váltása.

Gondold végig, akkor minden alkalommal, mikor valami kisebb módosítás történik külső okokból, új szerződést kéne íratni minden előfizetővel? Ezért van joga a szolgáltatónak is szerződés írogatás nélkül bizonyos változtatásokat eszközölni, de neked is jogod van egyszerűen hűséget fogadni, ami persze jó a szolgáltatónak is, szóval nem jótékonykodásból teszi mindezt egyszerűvé...

Amúgy pedig visszahív, jelszót kér, személyi adataidat megkérdi, az erről szóló felvételt megőrzi, úgyhogy mehetsz bíróságra nyugodtan...  ;)

Ha pedig megszakítod hűség alatt, bizony be fogja vasalni rajtad a kötbért is...

Nemtudom én akárhányszor hűséget hosszabítok kiküldik postán a szerződést és aláirva kell visszaküldenem ez megy 2002 óta,fatáv vagy t van/volt mindegy.Mondjuk nem is baj ez mert bennevan az is ők mit vállalnak ,mik a minimumértékek rendelkezésre állási idő stb :)
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#803 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 13:44

Nekem most jött egy A4-es lapon egy levél, amiben megköszönték hogy az "Internet szolgáltatás - Egyéni (Hozzáférés típusa -Internet - Internet) Igényelt díjcsomagok - Internet - DSL Családi hűségnyilatkozattal szolgáltatását" választottam...  :)

Ebben azt írja, hogy: "A hűségnyilatkozatra vonatkozó feltételek a korábban T-Home szolgáltatásra megkötött egyedi előfizetői szerződése IV/B pontjában, valamint az igényelt szolgáltatás jellemzőit tartalmazó mellékletekben találhatók."

Most még arra tudok gondolni, hogy nálam hűségidő alatt történt a váltás. Tehát nem vártam meg annak leteltét, s úgy módosítottam. Lehet, hogy aláírni annak kell, aki újként, vagy a régi hűsége  lejárta után köt hűségnyilatkozatot.
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#804 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 13:56

Idézet: StSanya - Dátum: 2009. szept. 25., péntek - 14:44

Nekem most jött egy A4-es lapon egy levél, amiben megköszönték hogy az "Internet szolgáltatás - Egyéni (Hozzáférés típusa -Internet - Internet) Igényelt díjcsomagok - Internet - DSL Családi hűségnyilatkozattal szolgáltatását" választottam...  :)

Ebben azt írja, hogy: "A hűségnyilatkozatra vonatkozó feltételek a korábban T-Home szolgáltatásra megkötött egyedi előfizetői szerződése IV/B pontjában, valamint az igényelt szolgáltatás jellemzőit tartalmazó mellékletekben találhatók."

Most még arra tudok gondolni, hogy nálam hűségidő alatt történt a váltás. Tehát nem vártam meg annak leteltét, s úgy módosítottam. Lehet, hogy aláírni annak kell, aki újként, vagy a régi hűsége  lejárta után köt hűségnyilatkozatot.

Olyan nekem is jött de én telefon csopmagot is modosítok hosszabbítok mindig igy erröl előtte jön mindig a szerződés.Lehet csak dsl-t változtatva semmit se kell aláirni.Sőt ezek szerint tuti.
Hádédész..

#805 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 14:00

Idézet: StSanya - Dátum: 2009. szept. 25., péntek - 14:44

Hát majd meglátom mi lesz ha megjön a levél, nekem telefonban azt mondta a csaj, hogy alá kell írogatni és visszaküldeni. Pedig a hűségidőm még tartott, május végén jöttem át a téhez, hogy bejátszhassam a tripla kedvezményt, szóval 3 hónap telt le a hűségből csak kb azóta.
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#806 Felhasználó inaktív   Birkuc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 14:17

de mivel a hűségidő újraindul, az eddigi hűségszerződésed kuka, ők se azt vennék elő innentől hanem az újat

amúgy ha vkit érdekel, itt az összes létező netszolgáltatás, beleértve a rengeteg archív melyekre hivatalosan már nem lehet előfizetni:

http://www.telekom.hu/static/sw/download/I...azat_090904.pdf

#807 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 19:44

Idézet: Birkuc - Dátum: 2009. szept. 25., péntek - 15:17

de mivel a hűségidő újraindul, az eddigi hűségszerződésed kuka, ők se azt vennék elő innentől hanem az újat

A hűség újraindul igen, de ez nem jelenti azt, hogy új szerződés is kellene, mivel az eredeti szerződés tartalmaz már ilyen helyzetre utalást:

http://www.t-kabel.hu/Root/T-Kabel/Dokumen...odes_081101.pdf

Idézet

Amennyiben az I. pontban megjelölt szolgáltatást /szolgáltatásokat az Előfizető hűségnyilatkozattal veszi igénybe, a Szolgáltató által biztosított kedvezményes feltételekre való tekintettel, az Előfizető vállalja, hogy a szerződés/szerződésmódosítás hatálybalépését követően kezdődő, a Szolgáltatás részletes leírásában megjelölt hűségidőn belül, az igényelt szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződését/szerződéseit nem szünteti meg.

Magyarul, én már aláírtam egyszer, hogy esetleges szerződésmódosítás után, az adott "szolgáltatás részletes leírásában" azaz egy másik mellékletben - amit most nekem kiküldtek pl. a Családi csomagról - megadott hűségidőt újra vállalni fogom...
"Mindörökké! Enter."

#808 Felhasználó inaktív   matternoster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 26. 06:01

Sziasztok!

De régen jártam erre:

amiért most itt vagyok:

Kép

Ez az új családi csomagom. Feltöltésnek nem minimum 500k-nak kellene lennie? Ez így nagyon karcsú, a letöltés a minimum felett van, nagyjából OK.

Egyébként nekem is telefonon másnapra megvolt a My felületen még mindig nyitottnak mutatja a 13-án feladott rendelést.

Szerk: speedtouch modemem van.

Üdv.

Matter

Szerkesztette: matternoster 2009. 09. 26. 06:13 -kor

Matternoster

M2N-SLI- AMD Athlon X2 5000+ (Windsor) - 2x1 Gb Kingston 800 MHz - ASUS nVIDIA 8600 GT 256 Mb- Samu (2x320 Gb SATA) - Seagate (80 Gb ATA) - Samu SH-S223Q - Chieftec 400W

#809 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 26. 06:50

Idézet: matternoster - Dátum: 2009. szept. 26., szombat - 7:01

Sziasztok!

De régen jártam erre:

amiért most itt vagyok:

Kép

Ez az új családi csomagom. Feltöltésnek nem minimum 500k-nak kellene lennie? Ez így nagyon karcsú, a letöltés a minimum felett van, nagyjából OK.

Egyébként nekem is telefonon másnapra megvolt a My felületen még mindig nyitottnak mutatja a 13-án feladott rendelést.

Szerk: speedtouch modemem van.

Üdv.

Matter

A speedtest nem megbizhato.A t saját tesztszerverével nézd meg és ha minimum alatt van szólj nekik amugy is jobban járnál ilyen értékek mellett az 5 megás csomaggal: http://www.t-home.hu/lakossagi/ugyintezes/...SL_tesztszerver

Szerkesztette: djculture 2009. 09. 26. 06:52 -kor

Hádédész..

#810 Felhasználó inaktív   Birkuc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 26. 08:04

ha a feltöltés nincs a maximum vagy aközelében, akkor alapvető gondok vannak, amit mindenképp ki kell vizsgáltatni velük, olyan nincs hogy lefele 6 megával száguld felfele meg 0.2 vel döcög

#811 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 26. 18:27

Sziasztok!

Én egy hete vasárnap igényeltem a csomagváltást 8-ról 15-re. Egy órán belül átraktak.

Amúgy egy fontos dolog:

Nem tudom, hogy ki milyen házban lakik, kertes vagy panel,  (én kertesben lakom) de rengeteget számít, hogy a modem milyen messze van a póznától a kertes esetében.

A szobám pont a ház sarkánál van ahova becsatlakozik a telefon, ha ott van a modem akkor 5-6-700kbit-el is gyorsabb a net. Viszont ha onnan továbbviszem a vonalat a routerhez és ott van minden motyó egyben, akkor lassabb. Ez gondolom amiatt van, hogy sok zavart összeszed menet közben.

Estefelé szoktam érzékelni némi belassulást, de nm vészes.

Kép

Jelen mérésnél a modem a router mellett van, ezért így lassabb is. Viszont nm szabad a szobámban sok elektronikai kütyünek lennie így mellőznöm kell onnan, de sztem így is kielégítő a sebessége.

Szerkesztette: -=Tiger=- 2009. 09. 26. 18:30 -kor

"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#812 Felhasználó inaktív   Birkuc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 11:04

ha valakinek a legkisebb csomag sem megy el a vonalán, ezért egy már nem létező csomagra teszik (ár természetesen ugyanaz), vajon kérvényezheti hogy a feltöltést növeljék olyanra amit a legkisebb csomag biztosítana? pl 2 mega le, 0.5 mega fel. technikailag kivitelezhető?

#813 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 12:35

Idézet: Birkuc - Dátum: 2009. szept. 27., vasárnap - 12:04

ha valakinek a legkisebb csomag sem megy el a vonalán, ezért egy már nem létező csomagra teszik (ár természetesen ugyanaz), vajon kérvényezheti hogy a feltöltést növeljék olyanra amit a legkisebb csomag biztosítana? pl 2 mega le, 0.5 mega fel. technikailag kivitelezhető?

Ez elég hihetetlennek tűnik... :s

A Speed Modem 50b nevű programot töltsétek le és azzal nézzétek meg a modemet. Elég sokminden kiderül a vonalról.

Fix ip-t kell beállítani.

Dlinkesek esetében  192.168.1.2 maszk: 255.255.255.0

Routeren keresztül nm működik a dolog csak közvetlenül.
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#814 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 12:40

És itt van egy nagyon jó kis leírás: http://logout.hu/cikk/d-link_360r_adsl_mod...zes/teljes.html

Felhívom a figyelmet, ahogy a cikkben is a szerző felhívta, ez nem arra való, hogy megduplázzátok a sávszélességet, hanem hogy stabilabbá tegyétek, akinek meg nagyon stabil az max elérhessen egy kis minimális plus-t.

A leírást jómagam is teszteltem és működik. (Természetesen Dlink360R esetében)

#815 Felhasználó inaktív   Birkuc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 17:20

a 360R a kukába megy egyenest, eleget szivatott már az évek során :D

#816 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 11:31

Idézet: Birkuc - Dátum: 2009. szept. 27., vasárnap - 18:20

a 360R a kukába megy egyenest, eleget szivatott már az évek során :D

Pedig sztem semmi gond nincs vele.

#817 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 11:36

Idézet: Birkuc - Dátum: 2009. szept. 27., vasárnap - 12:04

mivel 5 megás csomagnál 1 mega a garantált igy ha azt eléri és birja a vonal nem fogják sehova rakosgatni...
Hádédész..

#818 Felhasználó inaktív   Birkuc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 13:06

Idézet: djculture - Dátum: 2009. szept. 28., hétfő - 11:36

mivel 5 megás csomagnál 1 mega a garantált igy ha azt eléri és birja a vonal nem fogják sehova rakosgatni...

akkor jogom van követelni hogy rakják 5 megára a vonalat, és csak akkor vehetik le ha nem stabil?

#819 Felhasználó inaktív   Birkuc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 13:09

ahol pedig jó netem van, az így néz ki:

Kép

Kép

#820 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 13:16

Idézet: Birkuc - Dátum: 2009. szept. 28., hétfő - 14:06

akkor jogom van követelni hogy rakják 5 megára a vonalat, és csak akkor vehetik le ha nem stabil?

Hát szerintem mivel csak 5 megás csomag létezik már régi csomagokra ugyse tudnak visszaállitani ha egyszer már váltottál.Mivel 1 megával ugyis megy mindenkinél ami a garantált annál még a legrosszabb vonalon is igy annak is simán az 5 megás csomagot fpgják beállitani.Az 5 mega amugy is az elméleti maximum 1 mega meg amit minimum akármivan biztosítaniuk kell.Innentöl szerintem a legrosszabb vonalon is ha vált valaki az 5 megásat fizeti hiába nem megy nálla csak 1 megával.Ezért van ez a nyavaja minimum meg maximum meghatározás.Tól- ig minden vonal belefér akárhogy nézzük.Ami megbonyolitja az adsl és adsl 2 váltás de gyanittom ez se olyan már mint valaki irta,tuti hogy mindenhol a legkissebb faluba is adsl2 központ van már.Abba biztos vagyok hogy egy te általad irt már nem értékesített csomagra senkit se fognak visszatenni mert azokat kivezették a kinálatból.Annyi hogy max nem engedik váltani azt akinek a vonala már az 1 megát se birja ha van egyáltalán ilyen vonal még, de az oltári szívás lesz az ára is beragad a csomagnak akció se jár rá semmi..

Szerkesztette: djculture 2009. 09. 28. 13:20 -kor

Hádédész..

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43