Ma reggel bekacsoltam a gépet és egy ilyen vírus fogadott.
Windows Security Center csodának adja ki magát

ha nem dolsz be neki akkor meg ilyenekkel bombáz

Nagyon jó hogy találtam egy blogot róla itt:
http://blog.threatfire.com/2008/06/elevate...e-activity.html
csak tudnám minek élnek az ilyen emberek, nem azt kellene inkább leírni hogy hogyan kell megszabadulni tole?!
ESET Nod32 megtalálta kb. 9 helyen, le is írtotta. Újraindítom a gépet erre megint ott van (de már máshol találja meg a vírusírtó).
A /Windows/System32 mappából torolgette ki a VIE59B3.exe VIE5A5E.exe stb. stb. fájlokat (ezek futnak a feladatkezeloben is, hiába nyomok a "feladat befejezésére", pár másodperc múlva megint elindul mind).
Ezenkívul létrehozott egy /Program Files/PCHealthcheck mappát is, benne 1.exe, 2.exe stb. fájlokkal. Ebbol is torolt valamit a Nod32, én viszont dobtam ki az egész mappát úgy, ahogy volt.
Registryben is korulnéztem, a HKEY CURRENT USER/software/microsoft/windows/currentversion/run-ban megtaláltam a fentebb említett .exe-ket, ezeket toroltem de ez csak a Startup menubol szed ki elemeket, ha újraindítom a gépet és nyomok egy CTRL+SHIFT+ESC-et akkor is ott figyel a VIE59B3.exe VIE5A5E.exe ... ezeket hogy lehet végképp kiírtani? Biztosan van egy bejegyzés ami futtatja oket.
Eddig jutottam el, a Nod32 most már nem talál semmit, a VIE59B3.exe és társai meg vígan futnak a háttérben (a feladatkezelo szerint). Help :confused: