Idézet: Tiga - Dátum: 2008. okt. 17., péntek - 11:46
Sajnálom, hogy így szívatnak titeket a telefonokkal, nekem más minden eszközöm 7 munkanapon belül megérkezett...eddig 4x rendeltem tőlük.
szintén
már vagy két tucatnyi rendelésem van (részben ismerősöknek is - de sajnos elkapott a függőség engem is...), és abszolút korrekt módon viselkedik a vevőkkel a DX!
eddig kétszer volt panaszom, picit sérült (nem használhatatlanul), ill. rendeléstől eltérő termékre - és mindkétszer ingyen küldték a cserét, a másikat megtarthattam!
no persze pár dolláros cuccok voltak ($50-60 fölöttit nem hiszem, h rendelnék innen), ahol a visszaküldés drágább lett volna mint az efféle pótlás - de a gesztus mindenképpen figyelemreméltó
(különösen az Ebayen hirdető kínai kereskedőkkel szemben, ahol a termék ára gyakran a nullához közelít, mindent a csomagküldés díjába tesznek bele - így probléma esetén jellemzően lófütty van, bukta)
apróságokra ideális a DX (pici alkatrészek, lézerek, forrasztási segédletek, szép bizsuk, konyhai segédeszközök: folyékonyszappant adagoló automata pl nagy kedvenc), amikor tökmindegy, h 2 héten vagy 1 hónapon belül van itt a rendelt cucc