HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? XXIX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1191 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1186
  • 1187
  • 1188
  • 1189
  • 1190
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? XXIX. és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: -----

#23741 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 29. 19:30

Idézet: Debuyzer - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 20:27

Brühü Brühü....

Emiatt kar volt regelned.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#23742 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 19:31

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 19:24

Daedalus, remélem nem kevés a szmájli az itteni hozzászólásban ahhoz, hogy ne vedd komolyan  ;)
Rajmercisek má csak ilyenek, szabálytalankodnak, adótcsalnak és belekötnek bárkibe aztán meg halálra röhögik magukat.  :Đ

Bocsánat, most olvasom csak. Mindenesetre nekem az égvilágon semmi bajom nincs cyberdevel, nemtudom miért van ennyire berágva. De őszintén szólva annyira nem is érdekel. Én őt sosem fikáztam, vele ellentétben, részemről harag sincs, nem értem a problémáját, miért próbál baszogatni.
Na mindegy, tőlem irogathat fikázhat, ezentúl átmegyek az átsiklok felette stádiumba.

Szerkesztette: Daedalus 2009. 05. 29. 19:32 -kor

Daedalus is the Internet

#23743 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 19:31

Idézet: G-e-r-i - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 20:27

Szerk.: szóval az a gáz az egész vizsgálattal, hogy neked kell bizonyítanod az ártatlanságodat, és nem nekik a bűnösségedet. Alkotmányellenes az egész...

És nem lehet erre hivatkozni a gyanúsított polgároknak? Hogy alkotmányellenes, hagyjanak békén...
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#23744 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 19:33

Idézet: Boba - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 19:30

Emiatt kar volt regelned.

:nevet:
:up:
vmi ilyesmit akartam én is irni,de aztán válaszra se méltattam.  :)
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#23745 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 19:34

Idézet: Debuyzer - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 19:27

Brühü Brühü....

Idézet

:up:
.
.
.

#23746 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 19:35

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 19:18

:Đ ez jó  :up:
De szimplán kölcsönkérni nem lehet valakitől? Sztem az nem adóköteles ha kamat mentesen adnak kölcsön.

természetesen kérhetsz kölcsön. Bankszámlamozgással KÖTELES VAGY IGAZOLNI!

Közjegyző által hitelesített papír, hogy Én GERI kölcsönadtam 2008jan1-én 10.000.000 huf-ot Blueboi-nak NEM ELÉG, MERT A PÉNZMOZGÁSRÓL NINCS BIZONYÍTÉK.

Gyakorlatilag csak akkor tudod a kölcsönt igazolni, ha az tényleg megtörtént, és bankszámláról-bankszámlára folyt a pénz.
Ha a legjobb barátod kezedbe nyomott 500k-t, hogy majd megadod ha jobban megy, és így vetted a BMW-t, akkor beszoptad. Nincs bizonyíték, simán rámondják, hogy eltitkolt jövedelemből van!
Munkahelyem: Best Machinery.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#23747 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 19:35

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 20:31

És nem lehet erre hivatkozni a gyanúsított polgároknak? Hogy alkotmányellenes, hagyjanak békén...

wahaha :Đ :omg: :D

Jóreggelt!!

#23748 Felhasználó inaktív   Debuyzer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 29. 19:36

Idézet: Syner - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 19:16

maradjunk annyiban hogy nem értesz az autókhoz, de most megvilágosult hogy se a gazdasághoz meg se a politikához
ez megint nem baj, csak inkább ne beszélj egyikről se
álomvilágban élsz

pont azért tartunk most ott ahol, mert a politikusaink meg a bankok mesterségesen elhitették az emberekkel hogy igen lehet új autód, olyan amit egyébként nem engedhetsz meg magadnak, de jó illúzió volt, érdekes erre vevők az emberek, de mikor borul a bili akkor mindig más a köcsög

amúgy meg szívem szakad meg azútán a mocsok adócsaló genyóláda után aki meg tudja venni az új X5-öt meg társait, de a regadóra már nem marad pénze szegénynek mert elnyomja az állam

Arra nem gondolsz ,hogy pont azért van pénze X5-re ,mert okosabb és ügyesebb ,mint az átlag paraszt? Csak nagyban érdemes játszani.

#23749 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 19:38

Okosabb, ugyesebb es parasztabb. :Đ
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#23750 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 19:40

Idézet: G-e-r-i - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 19:35

Közjegyző által hitelesített papír, hogy Én GERI kölcsönadtam 2008jan1-én 10.000.000 huf-ot Blueboi-nak NEM ELÉG, MERT A PÉNZMOZGÁSRÓL NINCS BIZONYÍTÉK.

Gyakorlatilag csak akkor tudod a kölcsönt igazolni, ha az tényleg megtörtént, és bankszámláról-bankszámlára folyt a pénz.
Ha a legjobb barátod kezedbe nyomott 500k-t, hogy majd megadod ha jobban megy, és így vetted a BMW-t, akkor beszoptad. Nincs bizonyíték, simán rámondják, hogy eltitkolt jövedelemből van!

Én erről most hallok először. Valszeg neked van igazad, de én nekem ezt honnan kéne tudnom? Teszem azt sose kellett pénzt kérnem, odamegyek haverhoz ahogy mondod, zsebbe benyúl ad nekem 10millát, legrosszabb esetbe irunk róla egy papirt aztán kész.
És ha nincs bankszámlaszámom nem kérhetek kölcsön? Vagy olyantól se vehetek fel kölcsönt akinek nincs bankszámlája?

De ez a legkevesebb, kérek valakitől 10millát, hogy utalja át, én felveszem a pénzt, majd zsebbe odaadom neki és megmondom, hogy egy ideig ne rakja be egyösszegbe azt kész.
Máris megvan a kamu bankszámlamozgás.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#23751 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 19:40

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 19:31

Tömören: nem

Szerkesztette: G-e-r-i 2009. 05. 29. 19:41 -kor

A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#23752 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 19:41

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 20:31

Wake up, Neo.

The matrix has you.

Follow the white rabbit.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#23753 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 19:41

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 14:43

ha meg vmi nincs akkor havernál van garázsba, elkérem azt csoki.

jah, hogy havernál :idea: így könnyű  :)

24es csőkulcsod van? Ha netán nincs, enyémen még egy műszerfal izzót sem tudnál cserélni, ha beállítanék hozzád. Nem, dugós kulcs(fej), villás kulcs, fogó nem jó, mert a kilógó tengelyvég miatt nem tudod eltolni az anyáig ill. nem férsz hozzá a csavarhoz.

Ilyen.
Ciciman is on borda

#23754 Felhasználó inaktív   Debuyzer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 29. 19:42

Ezt az egész országot a fosás tartja össze amit a komcsik évtizedek alatt az emberek fejébe vertek. Mindenki fosik mindentől. Egymást nyomják fel. Cigányokat etetnek. Pénzt pazaroknak a semmire. Szar az egész úgy ahogy van.

#23755 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 19:44

Idézet: fram - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 19:41

jah, hogy havernál :idea: így könnyű  :)

24es csőkulcsod van? Ha netán nincs, enyémen még egy műszerfal izzót sem tudnál cserélni, ha beállítanék hozzád. Nem, dugós kulcs(fej), villás kulcs, fogó nem jó, mert a kilógó tengelyvég miatt nem tudod eltolni az anyáig ill. nem férsz hozzá a csavarhoz.

Ilyen.

Hát nemazér de van kb 3 haverom akihez tudok menni szerelni, ezek közül 2 aktivan szerel és garázsnak használja a garázst, a másik meg az egész kertet  :Đ A harmadik meg inkább raktárnak, de végülis oda is be szoktak állni.

Ja ilyen kulcsom csak egy méret van,de az 21-es. Ellenben mihez kell ilyen kulcs? :think:
Kormányt leszedni? Én azt krovával szoktam, abból 4-24ig van minden méret, 3 racsnimérettel, részben átfedéssel. Értsd úgy, hogy 3/8"-ból van 13-19ig, és 1/2"-ból is van is van 13-24ig. stb

Szerkesztette: blueboi69 2009. 05. 29. 19:47 -kor

BMWパワー
Kép

#23756 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 19:48

Idézet: Debuyzer - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 19:42

Ezt az egész országot a fosás tartja össze amit a komcsik évtizedek alatt az emberek fejébe vertek. Mindenki fosik mindentől. Egymást nyomják fel. Cigányokat etetnek. Pénzt pazaroknak a semmire. Szar az egész úgy ahogy van.

Te most tényleg azért regeltél, hogy itt offoljál?  :think:
BMWパワー
Kép

#23757 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 19:49

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 19:40

Én erről most hallok először. Valszeg neked van igazad, de én nekem ezt honnan kéne tudnom? Teszem azt sose kellett pénzt kérnem, odamegyek haverhoz ahogy mondod, zsebbe benyúl ad nekem 10millát, legrosszabb esetbe irunk róla egy papirt aztán kész.
És ha nincs bankszámlaszámom nem kérhetek kölcsön? Vagy olyantól se vehetek fel kölcsönt akinek nincs bankszámlája?

De ez a legkevesebb, kérek valakitől 10millát, hogy utalja át, én felveszem a pénzt, majd zsebbe odaadom neki és megmondom, hogy egy ideig ne rakja be egyösszegbe azt kész.
Máris megvan a kamu bankszámlamozgás.

nem tudtál róla = beszoptad.

A felvázolt példára a válasza az apehnak:
-NEM ÉLETSZERŰ-
tiltakozhatsz ellene, hogy de az: Bizonyítanod kell.

Tegyük fel, hogy nagyszüleid 40éve raknak el egy kis pénzt a befőttes üvegbe. Mostanra összejött egy komoly összeg, és vesznek neked egy lakást.

A fenti példára konkrétan ez a válasz: Nem életszerű!
Nem életszerű, hogy a nagyszüleid nem bankban tartották azt a sokcsomó pénzt. Pedig mégis... Az öregek már csak ilyenek.

Vegyünk egy példát:
10millás lakást kapsz, jövedelmed nincs, egyetemista vagy.
Nagyszülős verzió az igazság, de ugye bizonyítani nem tudod...

Ekkor:
10millió eltitkolt jövedelem - 36% adóteher - 3.6mill adóhiány + 1.8mill mulasztási bírság + pár százezer kamat... ÉS EZT BE KELL FIZETNED!!!

#23758 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 19:50

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 19:48

Te most tényleg azért regeltél, hogy itt offoljál?  :think:

Biztos valami duplareg. Hirtelen nem jelenik meg egy friss reg in medias res csatlakozni a vitához. Majd eldönti aki el akarja dönteni.
.
.
.

#23759 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 19:50

Idézet: Debuyzer - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 19:36

Arra nem gondolsz ,hogy pont azért van pénze X5-re ,mert okosabb és ügyesebb ,mint az átlag paraszt? Csak nagyban érdemes játszani.

Jaja, ismerős, nemrég hallottam, hogy 1 év alatt bodzaszedésből meg vasazásból. :D
Daedalus is the Internet

#23760 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 19:51

Idézet: G-e-r-i - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 20:35

Na igen, ezt kene eroltetni, hogy x osszeg feletti vasarlaskor eleve ne tudj kp-val fizetni, csak kartyaval, aminek nyoma van es ellenorizheto adozott jovedelem.
De ezt ojan alacsony osszegre bekorlatozni, hogy egy hetkozbeni bevasarlas is lazan tulugorhassa es nem nyilik a kassza, csak a kartyaleolvaso muxik. Mittomen elobb 10kHUF majd 5kHUF, oszt csokozon.
Vagy fizethet kp-val is +25%-ert.

hobizoli

Szerkesztette: hobizoli 2009. 05. 29. 19:52 -kor