Idézet: F-UzR - Dátum: 2008. okt. 27., hétfő - 11:07
Tegnap óta többször elolvastam Waynebacsi hozzászólását, de nem akartam elhinni, hogy képes lenne a RAM/CPU/VGA/HDD négyest hurcolászni valaki. :confused:
Ugyanakkor a linkelt notebook is minden, de nem költséghatékony megoldás. Ha van elég hely a gépek tárolására, akkor én a két teljes desktop mellett teszem le a voksom. Olcsóbb lesz hosszútávon, mert rugalmasabban fejleszthető.
Waynebacsi,
..ha meg azt szeretnéd, hogy ne kelljen két külön rendszerrel mókolni, akkor vegyél két teljesen egyforma konfigot, tedd egy eSATA-s külső merevlemezre a dolgokat és csak azt kell majd hurcolászni.
Köszönöm az eddigi hozzászolásokat! Hurcolászni nekem sem sok kedvem van, de szerintem nem macerásabb ezt a négy alkatrészt cipelni, mint a linkelt laptopot. Egyedül a proci macerásab, ha úgy kell a coolert levésni róla. De szerintem nem hatalmas nehéz alkatrészek ezek, hogy gondot okozzanak. Két gépet pedig nem akarok venni, akkor anyagilag ugyanott vagyok, mint a laptoppal. Épp spórolás miatt gondoltam erre. Illetve a késöbbi bővíthetőség... Ha megnézitek 1900 euroért elég alap config. Plusz egy nagyobb proci, 4 giga ram, nagyobb, gyorsabb vinyók a raid miatt... nekem már horrorisztikus egy gépért. A mobilitásra pedig tényleg csak annyiban lenne szükségem, hogy kéthavonta, mikor otthon töltöm a két hét szabadságomat, akkor hódolhassak függőségemnek
Üdv,
Wayne

Súgó
A téma zárva.