HWSW Informatikai Kerekasztal: Megint egy új gép... IX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (356 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megint egy új gép... IX. ide nézz be először, ha új gépet akarsz Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#3481 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 11. 11. 11:52

Idézet: szabo attila oli - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 11:19

Ha meghal ki a fene tudja meg hogy volt frissítés?

Szervizes meg szopjon, aztán mehetünk a kereskedő kontra másik topikba.
Make love not Wor.

#3482 Felhasználó inaktív   NTonee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 11. 11:56

Idézet: Primary - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 6:22

Mert bios frissítés szükséges hozzá, van hozzá főzött bios, anélkül nem működik asz osx ezzel a lappal.
OSX a Photoshop miatt lenne jó, meg az ableton miatt.

Bocs, hogy beleugatok, de Photoshop és Ableton is van winre.
Miért kell OSX-en futtatni?

#3483 Felhasználó inaktív   sz.attila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 11. 13:17

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 13:52

Szervizes meg szopjon, aztán mehetünk a kereskedő kontra másik topikba.

Simán visszaküldik a gyártónak vagy nagykernek és kicserélik nem szopik senki csak a jóindulat kell hozzá., ha nem a bios frissítéstől halt be a lap nem értem ez miért lenne gond.
1.GA-MA790X-UD4 Phenom II X3 720, 4 GB A-Data,Sapphire HD 4670 512Mb/GDDR4, Samsung HD 501LJ, Recom RC-450.
2.P55-GD80 I3 530, Kingmax 2GB/1600,Sapphire HD 4670 512MB

#3484 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 13:36

A mai lapok tudják-e, h sérült bios esetén valamely perifériáról bekérjenek egy javítást?
Anno volt egy P1 lapom, amely hibás biossal és elszállt soros portokkal jött hozzám.
Az floppyról bekérte a javítást. Utána sokáig megelégedéssel használtam.

#3485 Felhasználó inaktív   sz.attila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 13:43

Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 15:36

A mai lapok tudják-e, h sérült bios esetén valamely perifériáról bekérjenek egy javítást?
Anno volt egy P1 lapom, amely hibás biossal és elszállt soros portokkal jött hozzám.

Sok a dual biosos lap, ha elszáll automatikusan betölti a másikat, de van egy Asus lapom az pedig meghagyja a boot részét és ha nem sikerül ki lehet javítani egy lemezről, de ehhez a biosbol kell frissíteni.

Szerkesztette: szabo attila oli 2009. 11. 11. 13:46 -kor

1.GA-MA790X-UD4 Phenom II X3 720, 4 GB A-Data,Sapphire HD 4670 512Mb/GDDR4, Samsung HD 501LJ, Recom RC-450.
2.P55-GD80 I3 530, Kingmax 2GB/1600,Sapphire HD 4670 512MB

#3486 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 11. 11. 13:54

Idézet: szabo attila oli - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 13:43

Sok a dual biosos lap, ha elszáll automatikusan betölti a másikat, de van egy Asus lapom az pedig meghagyja a boot részét és ha nem sikerül ki lehet javítani egy lemezről, de ehhez a biosbol kell frissíteni.

Ha. Haha. :D Számoljuk meg, ezek mennyiszer működnek az életben, nem túl jó az eredmény. Ha addig nem jut el, hogy rájöjjön, valami baja van, akkor nem lesz semmi. Ha hw-hiba miatt érzi úgy, hogy beteg és a másik bios próbálja az akármit, akkor meg attól szédül meg.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#3487 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 14:15

Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 14:36

Elvileg a Boot Block BIOS erre lett kitalálva, késő 486, de inkább Pentium I. óta... Csak előfordul, hogy az is megsérül... Dual BIOS a Gigabyte lapokon van. ASUS-ok a gyári CD-t kérik, s onnan a gyári BIOS-t állítják helyre. MSI-k már USB kulcsról is helyreteszik a BIOS-t.
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#3488 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 19:01

Nah, csomagtartóban van a lap. :) Megéri ezeken már használni a hangkártyát, vagy maradjak az audigynél? :think:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#3489 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 19:07

Aki mostvesz gépet az felkötheti a gatyáját ha ddr2 es memóriásat vesz.Duplája lett 2 hét allatt az ára és a triplája várható karácsonyra.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#3490 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 19:09

Idézet: djculture - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 20:07

Aki mostvesz gépet az felkötheti a gatyáját ha ddr2 es memóriásat vesz.Duplája lett 2 hét allatt az ára és a triplája várható karácsonyra.

hurrá... :omg:  :Đ
Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!
.-= Vasak =-.

#3491 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 19:10

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 19:01

Nah, csomagtartóban van a lap. :) Megéri ezeken már használni a hangkártyát, vagy maradjak az audigynél? :think:

Én azt mondom, hallgasd meg, hogy kell-e.

Nekem az első tapasztalatom: az Audigy-hez már az XP-hez se volt rendes driver+program, nem hogy a Win7-hez. Az alaplapi hangkártyához viszont most kaptam egy olyan programcsomagot, ami a végletekig testreszabható.

#3492 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 19:21

Idézet: djculture - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 19:07

Jaja. 6K-ért vettem a két gigát, ahhoz képest megduplázódott. De a ddr3 se lett olcsóbb.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#3493 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 19:22

Idézet: MisterY - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 19:10

Én azt mondom, hallgasd meg, hogy kell-e.

Nekem az első tapasztalatom: az Audigy-hez már az XP-hez se volt rendes driver+program, nem hogy a Win7-hez. Az alaplapi hangkártyához viszont most kaptam egy olyan programcsomagot, ami a végletekig testreszabható.

Én a vistának a saját drájverével használom.

Idézet

#3494 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 19:49

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 12:51

Mindegyik van winre. Amúgy meg venni kell mellé egy MAC-et, ha már. Főleg ha az Abletont komolyan gondolod, aztán interfészek is lesznek, ki tudja mit mond a bios a mindenféle eszközökre. Rakd mellé a MAC-et, oszt béke.

Terv az van rá, pénz nincs.

#3495 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 19:50

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 19:22

Én a vistának a saját drájverével használom.

Működött nekem is az Audigy Win7 alatt, de csak az alapfunkciói. A hangszórókat pozicionálni, a hangerőt csatornánként szabályozni már nem tudtam.

#3496 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 19:52

Idézet: Primary - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 19:49

Terv az van rá, pénz nincs.

Eladod a mostani gépedet, és veszel belőle egy sokkal szarabb meket. Az nem megoldás?

Idézet

#3497 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 22:30

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 20:52

Eladod a mostani gépedet, és veszel belőle egy sokkal szarabb meket. Az nem megoldás?

AZért amennyiből a gépem kijött,a bból nem lehett volna valami jóféle mac-ot venni.
Még nem vagyok mekre utalva, csak érdekel a dolog. Egyenlőre vannmak fontosabb dolgok is, mint a mek vásárlás. Csak kíváncsi vagyok mit is lehetne így kihozni.

A rom frissítős dolog innen jött: http://www.insanelym...howtopic=144020

Linuxos dolgokra, meg annyit mondok, hogy szerintem általános célokra, átlagos használatra teljesen jó, sőt sokat is tud. Ezért szerintem tesóm gépére fel is fog kerülni.

#3498 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 23:36

Talán inkább nézz be az itteni hackintosh topikba, és kérdezz ott, egyszerűbb :)

Idézet

#3499 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 02:13

Nah kicsomagoltam a lapot, megnézegettem, jó szaga van  :Đ Megrángattam az északi hídon és a délin is a bordát, jó stabilan áll. Mondjuk a felszereltség az elég szegényházi, de jobb mint ha a lapon magán spórolták volna ki az alacsony árát :) Még valami borda nem ártana a vrm-ekre, van nekije luk, szal plágenpléjbe fel lehetne applikálni rá :)

Idézet

#3500 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 07:57

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 12., csütörtök - 2:13

Nah kicsomagoltam a lapot, megnézegettem, jó szaga van  :Đ Megrángattam az északi hídon és a délin is a bordát, jó stabilan áll. Mondjuk a felszereltség az elég szegényházi, de jobb mint ha a lapon magán spórolták volna ki az alacsony árát :) Még valami borda nem ártana a vrm-ekre, van nekije luk, szal plágenpléjbe fel lehetne applikálni rá :)

A soros vagy a párhuzamos port hiányzik? :cool:

Mondjuk nekem a floppy kábel rövid volt, szakadjon meg, aki kitalálta, hogy a floppytól tipikusan legtávolabbi ponton helyezi el a csatlakozót. Értem én, hogy kényelmes volt a tervezésnél, meg nem is túl fontos már a csatlakozó, de akkor is. Egy régi hosszú kábelt kellett helyette elővennem, amin még 4 csatlakozó van, kettő a kisfloppynak, kettő a nagynak.

Téma megosztása:

• (356 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.