Elküldve: 2008. 11. 09. 22:00
Segitseg kellene sracok...
Meg ugy lattam, hogy ez az a topic ahol komplett gepekrol van szo.
Nemreg csereltem gepet, es most ezzel az ujjal kezd nagyon tele lenni a hocipo.
A konfig: Asus P5Q-E, Core2 E8400, MSI 9800GTX+, 4x1GB Corsair Dominator (1066), Asus Xonar D1 hangkartya, 2x750 Seagate, 2x400 Samsung HDD, 850W Chieftec tap, Noctua NH-U9B CPU huto, mindez egy Cooler Master CM690es hazban...
Na most jatekoknal (es en arra hasznalom leginkabb) azt csinalja, hogy mondjuk 10-15 perc jatek utan kep megall, aztan el is megy, de a hang megy tovabb mintha semmi nem tortent volna. A gepet viszont elviszi magaval, semmire nem reagal ezutan, csak a reset-re...multkor mar ugy latszott, hogy az elozo Gigabyte lap a hibas, az le is lett cserelve erre az Asus-ra. Es erre tessek....ez most ugyanazt csinalja. No meg abban meg XFi hangkaryta volt, de azt amugy is ki akartam mar cseszni az ablakon, azert lett belole a Xonar. (jelzem a hang sokkal jobb, es nem is pattog, szoval aki nem sajnal ra egy 10essel tobbet, az inkabb ilyent vegyen SB helyett)
Furmark-al nyuztam a VGA-t nem keveset, de azzal nem all meg. Alaplapot kizarnam a dologbol, meg a hangot is. Homersekletek normalisak jatek alatt, tulmelegedesrol szo sincs. Alaplap olyan 45 fok max, proci 40-42 max, videokartya 70 kornyeken all be. Ettol azert nagyon nem szabadna megallnia.
Feszultsegek szinten atomstabilak, gyakorlatilag nincs ingadozas.
3D Markba meg egyszer sem tort bele, pedig volt olyan, hogy egymas utan vagy 10x lekuldtem.
A kerdesem az lenne, hogy talalkozott mar valaki valami hasonloval? Mi a fene lehet a baj? Memoria? Proci?
Elore is nagyon koszonom sracok, nagyon jol jonne a segitseg!