Sziasztok!
Valdy: írtam a WD supportra, tegnap válaszoltak is (hétvégén!!!) ez nagyon pozitív a válasz már kevésbé, a lényege az volt, hogy a winyót próbáljam ki egy másik gépben ha működik akkor cseréljem le az alaplapomat

aranyos
HooKR: konkrétam ilyen beállítás, hogy Serial ATA Controller nincs annál a résznél, lehet, hogy a BIOS v.2 miatt más a beállítási menü.
A RAID funkciót sem tudom bekapcsolni F4-el vagy CTRL+S-el mert nem működik......
Ez egyre jobb....
Annyi változás van hogy gondoltam egyet és a régi EIDE vinyómról levettem a SATA átalakító csatlakozót betettem a gépbe és láss csodát......működött!!! Az első szervízben direkt rákérdeztem 3X ,hogy a winyót másik gépbe betették "áhh értelmetlen mert fizikailag tönkrement, a gépembe betettek egy boot winyót és ment az enyém fel sem pörgött"
Úgyhogy szépem állunk.....az átalakító lehetett a bűnös az ment tönkre egy vacak filléres valami!!
A héten neki állok bűvészkedni, most úgy tűnik van egy felesleges winyóm, lehet a régivel beállítom a RAID funkciót és megpróbálom így az újat....
Eleanor: ezt a cikket olvastam még anno, egyelőre nem tudok vele mit kezdeni majd ha beüzemelem a winyót....