Idézet: djculture - Dátum: 2011. 08. 19. 10:13
37 ezres ház kemény,nulla értelme van de hát akinek sok a felesleges pénze vegye.Az árát hozzárakná az ember pl nem a leggagyibb kingston ssd venné ami elhullik gari idő után egyböl.Meg 8 gigás ddr3 kittet vennék nem 4 esböl kettőt:)
Az most egy dolog, hogy ezt néztem, házból vagyok a legtanácstalanabb kb, szóval simánszóba jöhet, h ehelett veszek vmi 15k-ért aerocool-t, v még fogalmam sincs...olyat szeretnék, ami nagyobb, nem normal atx méretűt... Másik dolog, hogy én nem a csicsa miatt néztem ezt ki, nem is nagyon foglalkoztam ,h most szines, v sem...a normálisnak látott kábel managment sem egy utolsó dolog, szoval, a ház még nagyon képlékeny...mindent, amit írtatok megpróbálok mérlegelni majd, ma még felteszek egy képet sztem

Az megint csak más dolog, hogy egyszerűen pár thermaltake ház egyszerűen nem tetszik... nézem, és egyszerűen nem találom szimpatikusnak...én bajom tudom
Más:Ramból úgy gondolom, hogy 4x2 Gb-ot szeretnék, és nem fordítva, ez egyéni véleményem, h valaki elmagyarázza hogy miért is nincs értelme 4x2-t venni, hanem inkább 2x4-et, akkor már is úgy teszem bele a gépbe...
Freeman
Szerk: megvan, hogy miért 4x2-t tettem bele, mégpedig, most visszanéztem a ramok választékát, igaz, amikor összeraktam reggel, akk ezt nem néztem, de! és ez megint csak egyéni hülyeség nevess ki, 8 gigások között ninc CL 7-es csak CL 9 ...tudom, lehet h nem dob olyan sokat rajta, no deh....mindenkinek lehetnek hülyeségei, nekem ez egy pl, és úgy vagoyk vele, ha már 4 memória hely van, akk miért ne pakolnám tle

majd veszek rá egy hűtőt

:D
Szerk 2.: Piftuka, iponoldalána650-es FSP mellett még csak véletlen sem látok CM karaktereket, a környezetében, se előtte, se utána... mi a teendő? ez ugyanaz a táp, v nem? mondjuk, ha a CM nincs feltüntetve, akkor gondolom hogy nem, és 7 k van a 600-as és a 650-es táp között...akkor lhet h még is CM?
Szerk 3.: (bocsi gyerekek

) Chicony Adrenalin 750W, erről vélemények? és esetleg valami hasonló teljesítményű enermaxhoz mit szólnátok? ez itt a kérdés, mik a vélemények a Chicony erősebb tápjáról, illetve az enermaxokról

köszi előre is
Szerkesztette: Dr. Freeman 2011. 08. 19. 11:49 -kor