kiolvastam a szememet, de nem találtam választ a kérdésemre, így Hozzátok fordulnék, ha szabad segítséget kérnem.
Építészeti tervek (3D modellezés, látványtervezés) készítéséhez szeretnék egy asztali gépet beszerezni. A mostani gép egy 6 éves (AMD) masina, így bármennyire is jónak számított akkor, annyira ramaty a teljesítménye a mostani szoftverekhez. Ezért szeretnék egy jobbat. (nem az Avatar 2. részét szeretném real-time lerenderelni, viszont szeretnék akadásmentesen végisiklani a CAD-es 3D modell perspektívájában)
Mivel dolgoznom kellene és szorít az idő, ezért bátorkodtam körbenézni használt és új konfigurációk terén. Az egyik az AMD-re esküszik, a másik Intel core i3/i5/i7-ről prédikál...besokaltam és egy előre összeállított konfigurációnál hezitálni kezdtem, de volt aki leminősítette a forgalmazó céget...ezért az lenne a kérdés, hogy mit tanácsoltok?
Érdemes előre hegesztett konfiggal "egyszerűsíteni", vagy inkább építkezzek? Az utóbbiban viszont nagyon elkélne a segítség, mert van érzékem a IT-hez, de satu vagyok, ha valaki a magokról, szálakról, cross-izékről kezd el hadoválni. Egyszerűen, jót, nem túl drágán. (huhh, ez lehet hogy egyszerre nagy kérés.
Ha valakinek van infója, akkor megköszönném.
Üdv
Gabesz

Súgó
A téma zárva.