HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (540 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VI. Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 28. 11:32

Idézet

Berecz Hajnalka [Hamy,Dugó,,... (300) Üzenek
EZ AZ BAZD MEG!!!A TEGNAPI NAP PFF ENYNIT ÉRT!!!!GRATULÁLOK!DE AKOR NEMTUDOM H MIÉRT VAGY VELEM??!!!JAH ÉS MÉG TE SZERELMES VAGY....JAH ÉN MEG MILLIÁRDOS VOK NEM....s:s PFF ENYNIT ÉR!

szeptember 28., 10:44

kb. 16 éves, kiváló feleség alap :nevet:

#382 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 11:38

ez is bélboj valamelyik alibi luvnyája? :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#383 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 11:42

Idézet: guga - Dátum: 2008. szept. 28., vasárnap - 12:32

kb. 16 éves, kiváló feleség alap :nevet:

ne akarjunk már egy 16 éves tinit nőként kezelni :omg:
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#384 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 11:56

Idézet: PolaR - Dátum: 2008. szept. 28., vasárnap - 10:59

Luzercucc, bolcseszeknek :Đ

Mint már mondtam, nincs saját gépem. Ezen Windows Live van.

De a Pidgin akkor is jófajta cucc. Jah, és olyannyira bölcsész, h általában számtekbzuik használják. :reklamacio: Hogy Te is inkább a padlóra mentél volna! :D
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#385 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 12:12

Idézet: vodi - Dátum: 2008. szept. 28., vasárnap - 10:50

Most nem érek rá...

Kép

#386 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 12:30

Idézet: PolaR - Dátum: 2008. szept. 28., vasárnap - 9:05

Bzmg, a Messenger szerintem az egyik legstabilabb MS program :omg:
Soha semmi bajom nem volt vele, most hogy a geped is olyan allapotban van, mint a kocsid, arrol nem a Messenger tehet. Cserelj tapot :nevet:

Most komolyan, valami gaz van azzal a geppel, Messenger olyan gepeken fut gond nelkul, amin egy PS is 5 percig toltodik be...

Asztali gépemen Vista alatt semmi baja. Laposon (XP) meg kihalt tőle. De tényleg random szerűen. Azóta már pár XP reinstall volt, memocsere is volt, detto. Más progival nincs gond, használok itt flash mx-et, ps-t, meg mindent földi jót, csak ha az msn live fut akkor szokott ilyen lenni. Az érdekes az, hogy van, hogy 2 napig fut gond nélkül, van amikor zsinórba 5percig birja csak. Erre varrjál gombot.

Amúgy meg Trillian-t használtok.  :up:
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#387 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 12:52

Idézet: EGOKA - Dátum: 2008. szept. 28., vasárnap - 12:56

általában számtekbzuik használják.

Ez cseppet meglepo, en eleg sok szamtechbzuit ismerek, ennek ellenere csak azok hasznaljak, akiknek lovesuk sincs a gepekrol :omg:
Persze vannak azok a "zsenik", akiknek azert kell, mert igy tudjak tartani azokkal is a kapcsolatot, akinek ICQ-juk van :cool: Arrol mar, hogy mekkora esz az, aki a XXI szazadban ICQ-t hasznal, talan ne nyissunk vitat :nevet:

#388 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 12:54

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2008. szept. 28., vasárnap - 13:30

Asztali gépemen Vista alatt semmi baja. Laposon (XP) meg kihalt tőle. De tényleg random szerűen. Azóta már pár XP reinstall volt, memocsere is volt, detto. Más progival nincs gond, használok itt flash mx-et, ps-t, meg mindent földi jót, csak ha az msn live fut akkor szokott ilyen lenni. Az érdekes az, hogy van, hogy 2 napig fut gond nélkül, van amikor zsinórba 5percig birja csak. Erre varrjál gombot.

Jo, hat Vista alapbol nem olyan fagyos cucc, mint az XP, plane SP1 ota.
Nekem mondjuk XP alatt se fagyott kek halalig, maximum parszor magatol kilepett es eltunt a tray-bol.
A regi Messenger is ilyen volt az XP alatt, vagy csak azota ilyen szar, miota a Live-os van fent? :confused:

#389 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 12:57

Idézet: PolaR - Dátum: 2008. szept. 28., vasárnap - 12:52

Arrol mar, hogy mekkora esz az, aki a XXI szazadban ICQ-t hasznal, talan ne nyissunk vitat :nevet:

Miért? Én nekem van icq-m is. mármint nem maga a progi ,csak reg, amit használok trillianban.
Azért azt ne feledd, hogy pl aki netezett 10-15éve annak az icq sokkal jobb volt mint az msn, mert pl lehetett offline üzenetet küldeni. Arról nem beszélve, hogy sokkal immunisabb a rosszabb internetkapcsolatra. Wlan-on az msn 5x ledob mig az icq nem szakad meg, hanem simán elküldi az üzenetet amint tudja.
Úgyhogy ne becsüld le.  ;)
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#390 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 12:59

Idézet: PolaR - Dátum: 2008. szept. 28., vasárnap - 12:54

Jo, hat Vista alapbol nem olyan fagyos cucc, mint az XP, plane SP1 ota.
Nekem mondjuk XP alatt se fagyott kek halalig, maximum parszor magatol kilepett es eltunt a tray-bol.
A regi Messenger is ilyen volt az XP alatt, vagy csak azota ilyen szar, miota a Live-os van fent? :confused:

sima messengert nem is próbáltam. kéne vmi cucc ami leirtja a live-ot,mert ez amilyen geci, nem törli magát olyan könnyen. viszont a régi msn meg fos kinézetű, ez a live még úgyahogy mutatós is.
BMWパワー
Kép

#391 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 13:09

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2008. szept. 28., vasárnap - 13:57

Miért? Én nekem van icq-m is. mármint nem maga a progi ,csak reg, amit használok trillianban.
Azért azt ne feledd, hogy pl aki netezett 10-15éve annak az icq sokkal jobb volt mint az msn, mert pl lehetett offline üzenetet küldeni. Arról nem beszélve, hogy sokkal immunisabb a rosszabb internetkapcsolatra. Wlan-on az msn 5x ledob mig az icq nem szakad meg, hanem simán elküldi az üzenetet amint tudja.
Úgyhogy ne becsüld le.  ;)

En 15 eve is inkabb az emaillel oldottam meg az offline uzenetet :D
Nem tudom, nekem is volt ICQ-m kb. fel evig, de rohadtul idegesitett. Ilyen sotet tonusu baromsag, ami kopog meg pittyeg allandoan, eleg hamar az agyamra ment :mad:
Raadasul ez a szamokkal valo azonositas is eleg gaz volt, ha azt mondod, hogy az azonositom bejemvesbzui@hotmail.com, azt elsore megjegyzem, de ha azt, hogy 2316465977, azt nem valoszinu :cool:

#392 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 13:11

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2008. szept. 28., vasárnap - 13:59

sima messengert nem is próbáltam.

Nem inkabb Vistat kellene felpakolni XP helyett? :think:
Ha nem olyan szar a HW, hogy az XP is eppenhogy elfut rajta, szerintem jobban jarnal...

#393 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 13:21

Idézet: PolaR - Dátum: 2008. szept. 28., vasárnap - 13:11

Nem inkabb Vistat kellene felpakolni XP helyett? :think:
Ha nem olyan szar a HW, hogy az XP is eppenhogy elfut rajta, szerintem jobban jarnal...

Kipróbálom,de sztem nem birná a vas. Még az asztali gépemen is lassú a vista, pedig 3500+ am2, 1 giga ram, és egy baszó vga van benne. Jó, nem egy csúcs gémer gép,de ehhez képest a lapos bőven elmarad a 2.4g p4 512ram és vmi integrált ati mobility mellett. Szal nemhiszem, hogy itt sok értelme lenne Vistanak.
BMWパワー
Kép

#394 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 13:24

Idézet: PolaR - Dátum: 2008. szept. 28., vasárnap - 13:09

En 15 eve is inkabb az emaillel oldottam meg az offline uzenetet :D
Nem tudom, nekem is volt ICQ-m kb. fel evig, de rohadtul idegesitett. Ilyen sotet tonusu baromsag, ami kopog meg pittyeg allandoan, eleg hamar az agyamra ment :mad:
Raadasul ez a szamokkal valo azonositas is eleg gaz volt, ha azt mondod, hogy az azonositom bejemvesbzui@hotmail.com, azt elsore megjegyzem, de ha azt, hogy 2316465977, azt nem valoszinu :cool:

kopogás megy pittyegés 5percig jó volt, olyan irógép hangeffekt. de ki lehet kapcsolni. meghát gyári icq progit én se használtam ám sokat. viszont ebben igazad van, az icq számom nekem is sokáig a telóba volt felirva  :Đ
BMWパワー
Kép

#395 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 13:26

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2008. szept. 28., vasárnap - 14:21

Kipróbálom,de sztem nem birná a vas. Még az asztali gépemen is lassú a vista, pedig 3500+ am2, 1 giga ram, és egy baszó vga van benne. Jó, nem egy csúcs gémer gép,de ehhez képest a lapos bőven elmarad a 2.4g p4 512ram és vmi integrált ati mobility mellett. Szal nemhiszem, hogy itt sok értelme lenne Vistanak.

Ram. Ott a gond. Asztaliba bele kellene rakni +1 GB-t, nagyon latszana a kulonbseg.
Ugyanez notira is igaz, kellene bele +512 MB, 1 GB-vel mar viszonylag normalisan elmenne, legalabbis nem lassabban, de stabilabban, mint az XP.

#396 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 13:45

Nemakarok itt hitvitát nyitni/elég ha guga hisz valamibe :D / de a vista egy nagy fos.Annyit csináltak vele hogy normalizálták a hálózatkezelését és írtak egy normális tűzfalat rá végre.Cserébe 2 éves gépeken olyan mint a tetű/elnézést kedves tetű/ és kerregteti a vinyót mint állat.Azt hogy valakinek erőműve van otthon és azon működik nem jelenti azt hogy annyira jó másnak is akinek nincs 200 ezre uj gépre.Egy oprendszernek nem kéne megzabálni az erőforrásokat szerintem mert nem az a dolga hiába szép és jó. ;)
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#397 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 13:49

Idézet: djculture - Dátum: 2008. szept. 28., vasárnap - 13:45

Nemakarok itt hitvitát nyitni/elég ha guga hisz valamibe :D / de a vista egy nagy fos.Annyit csináltak vele hogy normalizálták a hálózatkezelését és írtak egy normális tűzfalat rá végre.Cserébe 2 éves gépeken olyan mint a tetű/elnézést kedves tetű/ és kerregteti a vinyót mint állat.Azt hogy valakinek erőműve van otthon és azon működik nem jelenti azt hogy annyira jó másnak is akinek nincs 200 ezre uj gépre.Egy oprendszernek nem kéne megzabálni az erőforrásokat szerintem mert nem az a dolga hiába szép és jó. ;)

Ebben igazad van. Vistában azért több újdonság van mint amit te gondolsz, de ezt az átlagfelhasználó nem látja. Gondolok itt biztonsági és hálózati részre. Sajnos tényleg sokkal erőforrásigényesebb mint pl linux. Azt is szoktam használni, kb 1-2 évente áttérek rá, aztán fél év múlva mégis visszajövök win alá.
Az a poén, hogy a vista egyik nagy előnye - a kinézete - már ezer éve megvolt linuxban, macOS-ben.
MS monnyon le.
BMWパワー
Kép

#398 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 13:57

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2008. szept. 28., vasárnap - 13:49

Ebben igazad van. Vistában azért több újdonság van mint amit te gondolsz, de ezt az átlagfelhasználó nem látja. Gondolok itt biztonsági és hálózati részre. Sajnos tényleg sokkal erőforrásigényesebb mint pl linux. Azt is szoktam használni, kb 1-2 évente áttérek rá, aztán fél év múlva mégis visszajövök win alá.
Az a poén, hogy a vista egyik nagy előnye - a kinézete - már ezer éve megvolt linuxban, macOS-ben.
MS monnyon le.

Én is gondoltam már rá hogy linuxra áttérek de minden álltalam használt progi wines és soknak nincs alternatívája se linuxon.Amugy legjobb hogy láttam már geforce3 ezer éves kártyán menni az aerót,egy programozó fenomén átirta az egészet.De csak saját magának mert szerintem a mikorsoft kibelezné ha terjesztené.Szóval ez a vista+aeronak erősen kartel szaga van,simán menne az ezer éves kártyákon is csak akkor ezer éves gépekbe senki se vett volna uj videokareszt ;)

Szerkesztette: djculture 2008. 09. 28. 14:00 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#399 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 13:58

Semmi lényegi újdonság nincs a Vistában, ugyanis azokat kihagyták amiket ígértek (pl filerendszer) Az hogy tettek bele új tűzfalat, leszarható, mivel úgyis routert illetve normálisat használ minden hozzáértő.  A sok csicsamicsa fost meg alapból kikapcsolom Xp-n is.

Egy előnyét mondj a Vistának XP-hez képest...
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#400 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 14:12

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2008. szept. 28., vasárnap - 13:58

Egy előnyét mondj a Vistának XP-hez képest...

Biztonság. Rendszergazdai szemszögből nézve több a lehetőség.
User szemszögből az első ami eszembe jut, hogy a "start" menübe elkezdheted irni a progi vagy service nevét, nem kell keresgélni, meg Run..-al szenvedni. De most igy hirtelen nem jut eszembe olyan ami értelmes is és xp alatt ne lehetne megoldani. Tényleg csak ilyen futtatási korlátozások sokrétűsége,de ilyenekkel átlaguser nem találkozik.
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (540 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.