HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (540 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VI. Értékeld a témát: -----

#661 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 30. 19:01

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 20:00

A gyártás neked mitől szülés, te főalbán? :D

Nem mindegy, csatak buzi vagy és kész, bootoljon rád terry black :Đ

#662 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 19:03

Ez a méretazonosító cetli a póló oldalán sincs jó helyen, belül, mert ott meg az oldalamat csiklandozza.
Már rég találhattak volna valami praktikus megoldást.

#663 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 19:03

Idézet: guga - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 18:56

Gombával töltött gomba ON :cool:  :Đ
Apróra vágott ízletes vargánya zsíron megfuttatva, félkeményre pirítva. Fokhagyma + lilahagyma hozzáad és fiatal őzlábgomba kucsmájába töltve finom parasztkolbásszal, császárszalonnával :Đ
Mindjárt kész lesz, fasza illata van.

Szarjatok vaddisznót :Đ
Ugyanis az őzlábgomba azon a területen terem a legsűrűbben, ahol a vaddisznók szarnak :cool:  :omg:

:cool:

#664 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 19:05

Idézet: guga - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 20:00

A póló nyakán, belül lévő méret azonosító cetli irritálja a bőrömet, csiklandoz, viszket.
Kitaláltam egy jó módszert, kifordítva veszem fel :cool:  :Đ

Mekkora spiler vagy. Alsógatyádat is kintre húzod, mint a superman? :D

Én kivágom belőle a cimkét az első percben, amugy se értem, ki az az albán fasz, aki belevarrja azt a tetves matricát vagy nyakhoz, vagy oldalhoz, ahol tuti hogy buzerál. Úgyis csak akkor kell tudni a méretet, mikor megveszed. Nekem akkor se, mert megveszi anyám, vagy a húgom. Lehet buzizni ám közben :D

Amugy sincs olyan, hogy ruhaméret, csak kettő: amelyik rámmegy, és amelyik nem.

#665 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 19:05

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 18:42

Én se. Francia film alapból feketelista nálam, na jó, van "pár", ami nem :D 36, Gengszterek pl :D

Eh, Te sem tudod mi a jó.

:think: Izé, ezt eddig is tudtam Rólad.

Szerinted a Profi milyen film? Vietnámi?
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#666 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 19:07

Idézet: EGOKA - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 20:05

Eh, Te sem tudod mi a jó.

:think: Izé, ezt eddig is tudtam Rólad.

Szerinted a Profi milyen film? Vietnámi?

Azért mondtam hogy pár, entelektüelkém. Leon a profi is jó, Taxi is jó, meg van egy ezeréves Belmondo film is, aminek nem birom leirni a nevét, kiIMDBzni meg nincs kedvem, ugy kezdődik hogy Car.... :D

A többi viszont, buziknak, sznoboknak, ál és valódi művészlelkeknek való szarságok.

#667 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 19:10

Idézet: guga - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 20:01

Nem mindegy, csatak buzi vagy és kész, bootoljon rád terry black :Đ

Neked meg üljön a szádra szárazon a medvecki ilona, bigott kertvárosi :D

#668 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 19:12

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 19:00

Akkor tulajdonképpen vaddisznószart zabálsz?

Amugy, feleslegesen töröd magad, se kajával, se nővel nem lehet engem felhergelni, ha idegesiteni akarsz, akkor bele kell ásnod magad a suzuki témába :D Más meg úgyis kákabelű, kedd valami töltött paradicsomokról blogol, valszeg akkor a beát riccsének se jut más, csak biokeksz, a bélboj szójadiétán van, mert különben kiszakad alatta a bömmös, infratigris csóró egyetemista, fényből él mint a filodendron, Pola cukros és szobahőmérsékleten köt :D

Szeretném még hozzátenni, h akinek még a kiadója sem fizet.
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#669 Felhasználó inaktív   img001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 19:12

Guga b@zz,ezekért az erdei gombákért irigyellek azért :up:

Sz@ros teszkoosön gombákon kell élnünk  :(
Nehéz dolog a diavetítőmbe 5.1-es filmeket szerezni.

#670 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 19:15

Idézet: EGOKA - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 20:12

Mert rosszul álltál a kérdéshez. Ilyen helyeken cumizni kell, nincs mese, kérdezd meg a gugát, szerinted neki ingyen tárolják a rüffedt blogját? :D Vágott magának trabantkülsőből két térdvédőt, géprongyot bele, szépen betérdel az asztal alá, előtte elszopogat egy zacskó lidokainos sztrepszilszt, leakasztja az álla kapcsát, és beveszi nyelvcsapig.

Idvezlény a sóbiznszinben :D

#671 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 19:19

Idézet: img001 - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 20:12

Guga b@zz,ezekért az erdei gombákért irigyellek azért :up:

Fiam ma kirándulni volt az iskolával, Romhány-Alsópetény hegyeken át. Hazahozott kb. 5-6kg őzlábgombát, akkorákat, mint a tányér, még hozzá sem nyúltam.
Nem kis küzdelembe telt neki, mire meggyőzte a kísérő felnőtteket, hogy a gomba nem mérgező és haza szeretné vinni, mert apa nagyon finomakat készít belőle :Đ

Hétvégén szedtünk vagy 10kg vargányát, csiperkét, meg nagyon fiatal őzlábgombát. Szedtem egy nagy szatyor keserűgombát is, de kidobtam, mert macerás elkészíteni, de az illata az böhááá, nagyon fűszeres, ínyenc gomba, de hosszadalmas vele babrálni.

Nejem mindjárt jön haza pestről kiéhezve, maga elé veszi a fazekat és dagattra eszi magát :D

#672 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 19:20

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 19:51

Amióta szabadon lehet, azóta töröm a fejem, hogy már csak a biztonság kedvéért ne menjek e el leköttetni a leömlőket, de aztán úgy voltam vele, hogy úgyse járok reszelni, bebaszni nem tudok annyira hogy kinézzen egy kóbor kufirc, kinézni se nézek ki sehogy hogy esetleg valami félhülye rámmászzon, kúrbarát se akad, akkor meg minek tököljek vele, a szó szoros értelmében? :D A másik, ha valamelyik hülye cimborám egyszer gyereket akar és esetleg nem tudna gyártani, ki lesz aki kisegitse, ha nem én, úgyis én vagyok a fix pont.

:omg: Ha a hülyeség fájna, Neked nem kéne mobil sem.

#673 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 19:21

Idézet: guga - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 20:19

Fiam ma kirándulni volt az iskolával, Romhány-Alsópetény hegyeken át. Hazahozott kb. 5-6kg őzlábgombát, akkorákat, mint a tányér, még hozzá sem nyúltam.
Nem kis küzdelembe telt neki, mire meggyőzte a kísérő felnőtteket, hogy a gomba nem mérgező és haza szeretné vinni, mert apa nagyon finomakat készít belőle :Đ

Hétvégén szedtünk vagy 10kg vargányát, csiperkét, meg nagyon fiatal őzlábgombát. Szedtem egy nagy szatyor keserűgombát is, de kidobtam, mert macerás elkészíteni, de az illata az böhááá, nagyon fűszeres, ínyenc gomba, de hosszadalmas vele babrálni.

Nejem mindjárt jön haza pestről kiéhezve, maga elé veszi a fazekat és dagattra eszi magát :D

Azért, szögevő gyomor ide, oda, lehet más baja is annak a gombának, nem csak az hogy mérges kanyarodik közé, a gombavizsgálót nem ok nélkül találták ám ki. Haveromnak apja, anyja erdész, falun nőttek fel, vágnak mindent, mégis rittyentettek olyan gombamérgezést egyszer vacsira, hogy egytől egyig az intenziven kötöttek ki...

#674 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 19:21

Idézet: EGOKA - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 20:12

Tényleg nem ártana leszopnod valakit :D  vagy legalább legyen műmelled, akkor az sem baj ha buta vagy. Mondjuk így sem :nevet:

#675 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 19:25

Idézet: guga - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 20:19

nagyon fűszeres, ínyenc gomba, de hosszadalmas vele babrálni.

domestosba elő kell főzni? :think:  :Đ
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#676 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 19:25

Idézet: guga - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 20:21

Tényleg nem ártana leszopnod valakit :D  vagy legalább legyen műmelled, akkor az sem baj ha buta vagy. Mondjuk így sem :nevet:

Műmell se rossz, meg az igazi se, elnézegetem én mindet :D Csak ha túl nagy ütközőket varrat, akkor limitálja a szóbajöhető szopóáldozatokat, mert a rövidcsövűeket a nagy kannák eltámasztják :D Bélboj csipőből kiesett, ha pisztoly lenne, ilyen lenne:

Csatolt fájl:

#677 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 19:29

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 20:07

Azért mondtam hogy pár, entelektüelkém. Leon a profi is jó, Taxi is jó, meg van egy ezeréves Belmondo film is, aminek nem birom leirni a nevét, kiIMDBzni meg nincs kedvem, ugy kezdődik hogy Car.... :D

A többi viszont, buziknak, sznoboknak, ál és valódi művészlelkeknek való szarságok.

Cartouche, Te nagyon zöld! A Leon, a profi meg csak részben francia. Amúgy mindkettő megvan.

Azért van egy csomó jó francia film. Magyar már kevesebb. Japánról meg nem is tudok.

És művészizéket meg nézze az, akinek van hozzá segge.

#678 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 19:32

Idézet: EGOKA - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 20:29

Cartouche, Te nagyon zöld! A Leon, a profi meg csak részben francia. Amúgy mindkettő megvan.

Azért van egy csomó jó francia film. Magyar már kevesebb. Japánról meg nem is tudok.

És művészizéket meg nézze az, akinek van hozzá segge.

Én is tudtam mi az, csak leirni nem tudtam :D Amugy, nekem is megvan mindkettő, oszt? Arra verjük, ki a nagyobb warezhuszár? :D

Japán film nincs jó? Bááááh....7 szamuráj? Az miaz? Kinai? Magyar film meg, háááát. Amire azt mondanám, még a magam kifacsart értékitélete szerint is, teli szájjal, nyiltan, hogy JÓ, az a Kontroll.

#679 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 19:32

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 20:15

Mert rosszul álltál a kérdéshez. Ilyen helyeken cumizni kell, nincs mese, kérdezd meg a gugát, szerinted neki ingyen tárolják a rüffedt blogját? :D Vágott magának trabantkülsőből két térdvédőt, géprongyot bele, szépen betérdel az asztal alá, előtte elszopogat egy zacskó lidokainos sztrepszilszt, leakasztja az álla kapcsát, és beveszi nyelvcsapig.

Idvezlény a sóbiznszinben :D

Látszik, Te sem jártál még egy kiadóban sem.

Egy darab pasi nincs az irodákban. Ők max a tulajok, akik oda se mennek.

#680 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 19:33

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 20:21

mégis rittyentettek olyan gombamérgezést egyszer vacsira, hogy egytől egyig az intenziven kötöttek ki...

Ezért nem szabad leszedni olyan gombát, amiben nem biztos az ember :D
A vargánya pl. a szivacsos termőtestű gombák fajába tartozik, szivacsosok közt csak egyetlen mérgező van, a sátán tinóru. A többi ehető, a csiperke az csiperke, kivéve a sárguló, amibe kb. két hónapja beleszaladtam és odaraktam főzni. Az őzlábgomba nagyon egyedi, nincs hozzá még hasonló sem. Nagyon sok ismertető jele van. Persze nem kizárt, hogy az ember az intenzíven köt ki.
A hétvégén pl. fiatal őzlábat rántottunk, de kicsit más volt az íze, vártuk a hatást rendesen, gyerekeknek nem is adtunk belőle csak másnap :D

Téma megosztása:

• (540 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.