HWSW Informatikai Kerekasztal: Tom Clancy's Endwar - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tom Clancy's Endwar PC/X360/PS3

#21 Felhasználó inaktív   Major_S 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 26. 14:00

Valaki kipróbálta már?
Én két skirmisht és az első kampány küldetést lejátszottam.. képeken szebb mint ingame és a DOWII közelében sincs szerintem de még ez lenne a legkisebb probléma. Tipikus konzol rts.. remélem nem ez lesz az új divat mert nagyon nem kellene. Az szerintem elég gáz ha egy Rts-ben kamera kezelési gondok vannak! Normális irányítás, takika vagy stratégia szerintem nincs a játékban. Játékmenet csiga lassú egy starcraft játékhoz szokott valaki szerintem 2 perc alatt kikészül rajta annyira nincs mit csinálni csak várni hogy vánszorogjanak az egységek.
Én valami realisztikus stratégiának képzeltem ezt a játékot de még az sem mert számomra az elég kiábrándító hogy leáll egymással szemben a 2 tucat helikopter és lövik egymást amíg el nem fogy a zöld csík aztán lezuhan és egy robbanás kíséretében teljesen eltűnik. Nincs semmiféle manőver taktika vagy akármi.

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Igen alacsony grafika de ki kell lépni a játékból ahoz, hogy bármin változtass magának nem tudja megcsinálni és gondoltam akkor gyorsan megnézem így is..

Azért csináltam Normális képeket is.. (1680x high beállítások azt hiszem minden maxon.. 4xAA)
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Hangulat mint olyan szerintem nincs..
"I hear voices in my head... They council me... They understand... THEY TALK TO ME."
http://MarineCorpS.try.hu

#22 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 26. 16:23

Kb nekem is ez a véleményem, azzal a különbséggel, hogy én nem voltam ilyen türelmes, az első küldetés közepén kiléptem és uninstall.

Kamerakezelés borzalom, lassú és vontatott játékmenet, vicces grafika.

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó