HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Goo - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Goo 2D Boy

#21 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 20. 08:29

szvsz nem nehez kiszurni, hogy a becsatlakozott usereknel melyik kaloz es melyik nem.

#22 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 01:47

Az 1.30-as patch már kint van egy ideje, itt a changelog:

Idézet

• Fixed some players running the game with a non-admin login did not have their progress saved
• Progress now saves properly on Czech and Swedish Windows versions
Fixed some users got a black screen on launch with sound but no video
• Players can now get the OCD flag in MOM even after they've talked to her
Widescreen fix: the "continue pull-lever" doesn't fall off the screen when you finish a level
You can now configure the refresh rate
• Updated Language files

Extras:

• 4 High-res Icons - 256x256 PNG Compressed
• Toggle Music batch file - Disables/Enables the ingame music
• Toggle Intro batch file - Disables/Enables the 2D Boy Intro

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#23 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 08:29

Én még csak most kezdtem neki, most vmi tower of goo pályánál tartok, chapter 1-ben... Tényleg nagyon jól kitalálták, hangulatos, ötletes, új.... Zene is ottvan, ehhez a gémhez való, de arra nem jöttem rá, hhogy tulllajdonképpen mi az a goo, azonkivül, hhogy egyy kerek kis izé, 2 szemmel :D

a Free
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#24 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 08:44

Hm, ez a Tower of Goo palya nem konnyu, jo sokat kell epitkezni es a fal se tartja meg az oldalat. Kivalo jatek epiteszeknek/mernokoknek.

Goo = valamilyen ragacsos anyag

#25 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 09:09

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. dec. 9., kedd - 8:44

Hm, ez a Tower of Goo palya nem konnyu, jo sokat kell epitkezni es a fal se tartja meg az oldalat. Kivalo jatek epiteszeknek/mernokoknek.

Goo = valamilyen ragacsos anyag

Köszi a meghatározást :)

Amúgy eddig a legjobban az tetszett mikor  a két fal között felfelé kellett haladni, az alsókat kivéve és újra betenni fellülre, meg mikor forgott körbe körbe az a valami, és néha elborult, néha + talpra állt a torony, de ez a goo tower még egy darabig kinylódhatok vele úúúgyérzem, meg a másik a chain, csak azt még nem néztem +...

Am ahol én tartok kb, ott mennyi plusz goo-t lehet megmenteni?? mert a végén úgy látom a goo corp.nál lehet majd őket használni vmi mi.... :think:

a Free

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#26 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 09:35

Na sikerult a Tower of Goo. Asszem 40et sikerult bevinnem az elvart 25 helyett. Nem konnyu plane a tetjen, ott mar nagyon dolongel pedig kitamasztottam oldalra. A Chain az nagyon konnyu mert zoldeket kell hasznalni azokat meg ide-oda lehet ugye rakosgatni.
Majd lesz nemsokkal utana egy Ode To The Bridge Builder palya, na az komoly. Egy szep hosszu hidat kell epiteni. A Chapter 1 utolso palyajan tartok epp de igazabol nem vagom mit kene csinalni mert nincs celpont :think:

#27 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 09:44

lesznek meg benne nagy otletek  ;)

#28 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 12. 09. 12:04

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. dec. 9., kedd - 9:35

A Chapter 1 utolso palyajan tartok epp de igazabol nem vagom mit kene csinalni mert nincs celpont :think:

Nekem ott ez a félmondat segített:

Idézet: Root_Kiskacsa

Érdemes tudni a játékról, hogy jövő év első harmadában jelenik meg Európában, plusz egy epizóddal (The Moon vagy mi lesz). Valószínűleg erre készít elő az utolsó epizód epilógusa és a goo golyók fölfelé építkezésére való visszatérő utalások is.

Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#29 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 15:14

Na sikerult az utolso palya Chapter 1-ben. Hat nem volt egyszeru rajonni wtf-ot kell csinalni.

#30 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 22:19

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. dec. 9., kedd - 13:04

Nekem ott ez a félmondat segített:

Idézet: Root_Kiskacsa

Érdemes tudni a játékról, hogy jövő év első harmadában jelenik meg Európában, plusz egy epizóddal (The Moon vagy mi lesz). Valószínűleg erre készít elő az utolsó epizód epilógusa és a goo golyók fölfelé építkezésére való visszatérő utalások is.

Pedig tökre nem erről beszéltem. :D A Sign Painter utalgatásai ("What's up there anyway?" / "Everybody is building up." meg hasonlók), valamint a legutolsó epizód utolsó pályájának kivégzése után levő demó egy igen súlyos utalás. De nem lövöm le a poént, látni kell azt a tömény agyhalált. :Đ

De ha már előkerült ez az idézet, menet közben el lett vetve a +1 epizód gondolata az európai változatból. Kár. Gondolom majd később azért lesz.
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

#31 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 22:22

BTW azt észrevettétek, hogy a főmenüben is lehet hajigálni a bolygón levő goo-kat? :cool:
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!

#32 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 22:33

semmi... :)

Szerkesztette: spidey 2008. 12. 09. 22:34 -kor

#33 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 23:05

Most ott tartok, h Chapter 2 Level 3, avagy amikor a szélmalom felett kéne a lufikkal átjuttatni a gookat....

Nos, azt hogyan lehetne kivitelezni, olyan nagy szélben?? :think:

a Free

#34 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 23:08

Video Walkthrough

Na, ezzel tönkre is tette  a YouTube az összes gamer fórumot, nincs rájuk többet szükség  :Đ

Szerkesztette: spidey 2008. 12. 09. 23:09 -kor

#35 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 23:11

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2008. dec. 10., szerda - 0:05

Most ott tartok, h Chapter 2 Level 3, avagy amikor a szélmalom felett kéne a lufikkal átjuttatni a gookat....

Nos, azt hogyan lehetne kivitelezni, olyan nagy szélben?? :think:

a Free

A szél jobbra tereli a láncot, a lufik meg felfelé --> átlósan tudsz jobbra-fel haladni, így át tudsz menni a szélmalom felett. Persze a lufikat különböző pontján helyezd el a láncnak, hogy egyenletesen haladjon felfelé. A szélmalom után pedig szép lassan kezdheted leereszteni a magasságot a csőnyíláshoz. És imádkozni is kezdhetsz, hogy közben ne legyen túl nehéz a lánc a lufiknak, különben a szélkerékben végzi a kreálmányod. :D

#36 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 20:26

Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2008. dec. 9., kedd - 23:11

A szél jobbra tereli a láncot, a lufik meg felfelé --> átlósan tudsz jobbra-fel haladni, így át tudsz menni a szélmalom felett. Persze a lufikat különböző pontján helyezd el a láncnak, hogy egyenletesen haladjon felfelé. A szélmalom után pedig szép lassan kezdheted leereszteni a magasságot a csőnyíláshoz. És imádkozni is kezdhetsz, hogy közben ne legyen túl nehéz a lánc a lufiknak, különben a szélkerékben végzi a kreálmányod. :D

köszi a helpet, node azóta ott tartok, h Chapter 3 Episode 7-8 körül :D

a 3-adik kerékre fel kellett kapaszkodni azzal a happy goo-val, ami mendenen tapad, na azt megcsináltam, azután tartok... :)

nagyon élvezetes kis gém :)

a Free

#37 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 22:15

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2008. dec. 10., szerda - 21:26

köszi a helpet, node azóta ott tartok, h Chapter 3 Episode 7-8 körül :D

a 3-adik kerékre fel kellett kapaszkodni azzal a happy goo-val, ami mendenen tapad, na azt megcsináltam, azután tartok... :)

nagyon élvezetes kis gém :)

a Free

Hmm... ez valahogyan így szokott történni a munkahelyemen is. Kolléga odaszól nekem, hogy
-- Ide tudnál jönni, volna egy kis problémám!
-- Pár perc és megyek, most éppen valamiben benne vagyok -- válaszolom én.
A pár perc letelik, valóban sikerül is befejeznem a munkámat, így odasietek a kollégához, hogy mi lenne a gond. Mire ő: -- Mindegy, már megoldottam.
Tehát mindig érdemes várni egy kicsit, ha segítséget kérnek az embertől. Lehet, hogy nem is olyan esetlen az illető. :Đ

#38 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 15:22

Na helo all, most tényleg elakadtam, és még vid sincs....  :rolleyes:

szóval ott tartok, h chapter 3 és mission nem tudom hány de már ott az utssó előtti talán, ilyen hosszú neve van..., úgy néz ki a pálya, h jobb oldalt vannak azok a csókosszájat tartalmazó gook, bal oldalt + fehérek és ilyen gyúléékony tipusuak...a gyúlékonyakon át kéne vezetni a tüzet a bombákig, 2 bomba van, egyiket jobbra kell tenni, másikat balra, egyik fal a csókosgookat "védi" másik pedig a kijáratot a számukra, és nem tudom megoldani, h a gyúlékony goo-k is elégjenek, + h a hyd is megmaradjon, amin a ki s rózsaszínek vissza tudnának jönni...  :confused:  :think:

PLS help...

a Free

#39 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 15:50

Nekem elszallt a jatek Error-ral egyszer. Utana ujra inditva nem Full Screen. Az istennek se indul el ugy. Ha adminisztratorkent inditom akkor oke, full screen, de valamiert csak Chapter 1-be rak vissza, pedig Chapter 2-ben jarok. Ha az ini fajlban atrakom a felbontast 1680x1050-re akkor ugy indul el, de ha kesz a palya a Continu gomb kepernyon kivul van es nem tudok rakattintani...wtf? :think:

#40 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 16:13

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2008. dec. 13., szombat - 14:22

Na helo all, most tényleg elakadtam, és még vid sincs....  :rolleyes:

Az nem konnyu (de a végefelé melyik az?), van néhány ragadó feketéd azokkal támaszd meg a tornyot bal lentrol és építs egy hidat, alul a gyúlékonyak, fent a fehérek legyenek. Végén mikor elég a felso váznak meg kell maradnia és azon visszamásznak a golyók. Kb. ennyit tudok segíteni, kísérletezni kell a híddal hogy ne essen ossze, ne legyen túl alacsonyan és pont jó helyen legyen a vége mikor leérkezik a súly miatt.

Cellular, tedd fel a patchet hátha segít.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó