World of Goo 2D Boy
Elküldve: 2008. 11. 20. 08:29
szvsz nem nehez kiszurni, hogy a becsatlakozott usereknel melyik kaloz es melyik nem.
Elküldve: 2008. 12. 09. 01:47
Az 1.30-as patch már kint van egy ideje, itt a changelog:
Idézet
• Fixed some players running the game with a non-admin login did not have their progress saved
• Progress now saves properly on Czech and Swedish Windows versions
• Fixed some users got a black screen on launch with sound but no video
• Players can now get the OCD flag in MOM even after they've talked to her
• Widescreen fix: the "continue pull-lever" doesn't fall off the screen when you finish a level
• You can now configure the refresh rate
• Updated Language files
Extras:
• 4 High-res Icons - 256x256 PNG Compressed
• Toggle Music batch file - Disables/Enables the ingame music
• Toggle Intro batch file - Disables/Enables the 2D Boy Intro
• Progress now saves properly on Czech and Swedish Windows versions
• Fixed some users got a black screen on launch with sound but no video
• Players can now get the OCD flag in MOM even after they've talked to her
• Widescreen fix: the "continue pull-lever" doesn't fall off the screen when you finish a level
• You can now configure the refresh rate
• Updated Language files
Extras:
• 4 High-res Icons - 256x256 PNG Compressed
• Toggle Music batch file - Disables/Enables the ingame music
• Toggle Intro batch file - Disables/Enables the 2D Boy Intro
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 12. 09. 08:29
Én még csak most kezdtem neki, most vmi tower of goo pályánál tartok, chapter 1-ben... Tényleg nagyon jól kitalálták, hangulatos, ötletes, új.... Zene is ottvan, ehhez a gémhez való, de arra nem jöttem rá, hhogy tulllajdonképpen mi az a goo, azonkivül, hhogy egyy kerek kis izé, 2 szemmel 
a Free
a Free
Xfire & Steam : freemanhun88
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...
Elküldve: 2008. 12. 09. 08:44
Hm, ez a Tower of Goo palya nem konnyu, jo sokat kell epitkezni es a fal se tartja meg az oldalat. Kivalo jatek epiteszeknek/mernokoknek.
Goo = valamilyen ragacsos anyag
Elküldve: 2008. 12. 09. 09:09
Idézet: Cellular - Dátum: 2008. dec. 9., kedd - 8:44
Hm, ez a Tower of Goo palya nem konnyu, jo sokat kell epitkezni es a fal se tartja meg az oldalat. Kivalo jatek epiteszeknek/mernokoknek.
Köszi a meghatározást
Amúgy eddig a legjobban az tetszett mikor a két fal között felfelé kellett haladni, az alsókat kivéve és újra betenni fellülre, meg mikor forgott körbe körbe az a valami, és néha elborult, néha + talpra állt a torony, de ez a goo tower még egy darabig kinylódhatok vele úúúgyérzem, meg a másik a chain, csak azt még nem néztem +...
Am ahol én tartok kb, ott mennyi plusz goo-t lehet megmenteni?? mert a végén úgy látom a goo corp.nál lehet majd őket használni vmi mi....
a Free
Elküldve: 2008. 12. 09. 09:35
Na sikerult a Tower of Goo. Asszem 40et sikerult bevinnem az elvart 25 helyett. Nem konnyu plane a tetjen, ott mar nagyon dolongel pedig kitamasztottam oldalra. A Chain az nagyon konnyu mert zoldeket kell hasznalni azokat meg ide-oda lehet ugye rakosgatni.
Majd lesz nemsokkal utana egy Ode To The Bridge Builder palya, na az komoly. Egy szep hosszu hidat kell epiteni. A Chapter 1 utolso palyajan tartok epp de igazabol nem vagom mit kene csinalni mert nincs celpont
Majd lesz nemsokkal utana egy Ode To The Bridge Builder palya, na az komoly. Egy szep hosszu hidat kell epiteni. A Chapter 1 utolso palyajan tartok epp de igazabol nem vagom mit kene csinalni mert nincs celpont
Elküldve: 2008. 12. 09. 12:04
Idézet: Cellular - Dátum: 2008. dec. 9., kedd - 9:35
A Chapter 1 utolso palyajan tartok epp de igazabol nem vagom mit kene csinalni mert nincs celpont 
Nekem ott ez a félmondat segített:
Idézet: Root_Kiskacsa
Érdemes tudni a játékról, hogy jövő év első harmadában jelenik meg Európában, plusz egy epizóddal (The Moon vagy mi lesz). Valószínűleg erre készít elő az utolsó epizód epilógusa és a goo golyók fölfelé építkezésére való visszatérő utalások is.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)
Elküldve: 2008. 12. 09. 15:14
Na sikerult az utolso palya Chapter 1-ben. Hat nem volt egyszeru rajonni wtf-ot kell csinalni.
Elküldve: 2008. 12. 09. 22:19
Idézet: gazdi - Dátum: 2008. dec. 9., kedd - 13:04
Nekem ott ez a félmondat segített:
Idézet: Root_Kiskacsa
Érdemes tudni a játékról, hogy jövő év első harmadában jelenik meg Európában, plusz egy epizóddal (The Moon vagy mi lesz). Valószínűleg erre készít elő az utolsó epizód epilógusa és a goo golyók fölfelé építkezésére való visszatérő utalások is.
Pedig tökre nem erről beszéltem.
De ha már előkerült ez az idézet, menet közben el lett vetve a +1 epizód gondolata az európai változatból. Kár. Gondolom majd később azért lesz.
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!
Elküldve: 2008. 12. 09. 22:22
BTW azt észrevettétek, hogy a főmenüben is lehet hajigálni a bolygón levő goo-kat?
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Elküldve: 2008. 12. 09. 23:05
Most ott tartok, h Chapter 2 Level 3, avagy amikor a szélmalom felett kéne a lufikkal átjuttatni a gookat....
Nos, azt hogyan lehetne kivitelezni, olyan nagy szélben??
a Free
a Free
Elküldve: 2008. 12. 09. 23:08
Video Walkthrough
Na, ezzel tönkre is tette a YouTube az összes gamer fórumot, nincs rájuk többet szükség :Đ
Na, ezzel tönkre is tette a YouTube az összes gamer fórumot, nincs rájuk többet szükség :Đ
Szerkesztette: spidey 2008. 12. 09. 23:09 -kor
Elküldve: 2008. 12. 09. 23:11
Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2008. dec. 10., szerda - 0:05
Most ott tartok, h Chapter 2 Level 3, avagy amikor a szélmalom felett kéne a lufikkal átjuttatni a gookat....
a Free
a Free
A szél jobbra tereli a láncot, a lufik meg felfelé --> átlósan tudsz jobbra-fel haladni, így át tudsz menni a szélmalom felett. Persze a lufikat különböző pontján helyezd el a láncnak, hogy egyenletesen haladjon felfelé. A szélmalom után pedig szép lassan kezdheted leereszteni a magasságot a csőnyíláshoz. És imádkozni is kezdhetsz, hogy közben ne legyen túl nehéz a lánc a lufiknak, különben a szélkerékben végzi a kreálmányod.
Elküldve: 2008. 12. 10. 20:26
Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2008. dec. 9., kedd - 23:11
A szél jobbra tereli a láncot, a lufik meg felfelé --> átlósan tudsz jobbra-fel haladni, így át tudsz menni a szélmalom felett. Persze a lufikat különböző pontján helyezd el a láncnak, hogy egyenletesen haladjon felfelé. A szélmalom után pedig szép lassan kezdheted leereszteni a magasságot a csőnyíláshoz. És imádkozni is kezdhetsz, hogy közben ne legyen túl nehéz a lánc a lufiknak, különben a szélkerékben végzi a kreálmányod. 
köszi a helpet, node azóta ott tartok, h Chapter 3 Episode 7-8 körül
a 3-adik kerékre fel kellett kapaszkodni azzal a happy goo-val, ami mendenen tapad, na azt megcsináltam, azután tartok...
nagyon élvezetes kis gém
a Free
Elküldve: 2008. 12. 10. 22:15
Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2008. dec. 10., szerda - 21:26
köszi a helpet, node azóta ott tartok, h Chapter 3 Episode 7-8 körül 
a 3-adik kerékre fel kellett kapaszkodni azzal a happy goo-val, ami mendenen tapad, na azt megcsináltam, azután tartok...
nagyon élvezetes kis gém
a Free
nagyon élvezetes kis gém
a Free
Hmm... ez valahogyan így szokott történni a munkahelyemen is. Kolléga odaszól nekem, hogy
-- Ide tudnál jönni, volna egy kis problémám!
-- Pár perc és megyek, most éppen valamiben benne vagyok -- válaszolom én.
A pár perc letelik, valóban sikerül is befejeznem a munkámat, így odasietek a kollégához, hogy mi lenne a gond. Mire ő: -- Mindegy, már megoldottam.
Tehát mindig érdemes várni egy kicsit, ha segítséget kérnek az embertől. Lehet, hogy nem is olyan esetlen az illető. :Đ
Elküldve: 2008. 12. 13. 15:22
Na helo all, most tényleg elakadtam, és még vid sincs....
szóval ott tartok, h chapter 3 és mission nem tudom hány de már ott az utssó előtti talán, ilyen hosszú neve van..., úgy néz ki a pálya, h jobb oldalt vannak azok a csókosszájat tartalmazó gook, bal oldalt + fehérek és ilyen gyúléékony tipusuak...a gyúlékonyakon át kéne vezetni a tüzet a bombákig, 2 bomba van, egyiket jobbra kell tenni, másikat balra, egyik fal a csókosgookat "védi" másik pedig a kijáratot a számukra, és nem tudom megoldani, h a gyúlékony goo-k is elégjenek, + h a hyd is megmaradjon, amin a ki s rózsaszínek vissza tudnának jönni... :confused:
PLS help...
a Free
szóval ott tartok, h chapter 3 és mission nem tudom hány de már ott az utssó előtti talán, ilyen hosszú neve van..., úgy néz ki a pálya, h jobb oldalt vannak azok a csókosszájat tartalmazó gook, bal oldalt + fehérek és ilyen gyúléékony tipusuak...a gyúlékonyakon át kéne vezetni a tüzet a bombákig, 2 bomba van, egyiket jobbra kell tenni, másikat balra, egyik fal a csókosgookat "védi" másik pedig a kijáratot a számukra, és nem tudom megoldani, h a gyúlékony goo-k is elégjenek, + h a hyd is megmaradjon, amin a ki s rózsaszínek vissza tudnának jönni... :confused:
PLS help...
a Free
Elküldve: 2008. 12. 13. 15:50
Nekem elszallt a jatek Error-ral egyszer. Utana ujra inditva nem Full Screen. Az istennek se indul el ugy. Ha adminisztratorkent inditom akkor oke, full screen, de valamiert csak Chapter 1-be rak vissza, pedig Chapter 2-ben jarok. Ha az ini fajlban atrakom a felbontast 1680x1050-re akkor ugy indul el, de ha kesz a palya a Continu gomb kepernyon kivul van es nem tudok rakattintani...wtf?
Elküldve: 2008. 12. 13. 16:13
Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2008. dec. 13., szombat - 14:22
Na helo all, most tényleg elakadtam, és még vid sincs.... 
Az nem konnyu (de a végefelé melyik az?), van néhány ragadó feketéd azokkal támaszd meg a tornyot bal lentrol és építs egy hidat, alul a gyúlékonyak, fent a fehérek legyenek. Végén mikor elég a felso váznak meg kell maradnia és azon visszamásznak a golyók. Kb. ennyit tudok segíteni, kísérletezni kell a híddal hogy ne essen ossze, ne legyen túl alacsonyan és pont jó helyen legyen a vége mikor leérkezik a súly miatt.
Cellular, tedd fel a patchet hátha segít.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

Súgó
A téma zárva.