Nekem van egy win 98-as gepem, ess erre instalalom, es felszeretnem eszt tenni, es van rajta, valami rendszer falj telpistes, es mire szamitsag mit fog csinalni?????????????
HElp
Oldal 1 / 1
Office 2002
Elküldve: 2002. 10. 24. 18:08
idézet:
Ezt írta airboy:
Nekem van egy win 98-as gepem, ess erre instalalom, es felszeretnem eszt tenni, es van rajta, valami rendszer falj telpistes, es mire szamitsag mit fog csinalni?????????????
HElp[/quote]
idézet:
Ezt írta lameXpert:
® Van egy gépem, van egy biszbasz rajta.
Mi nem jó?[/quote]
Kicsit bővebben, és magyarul, és értelmesebben.
Elküldve: 2002. 10. 24. 18:35
idézet:
Ezt írta airboy:
office 2002 programot[/quote]
Nem mondod komolyan? Tényleg? Nem jöttem rá.Írd le normálisan, érthetően, lehetőleg egyértelműen, hogz mit is akarsz csinálni és mi a kérdésed. Olvassd csak vissza az első hozzászólásod, rájösz miért írtam ezt.
[ 2002. október 24.: Sipi- szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 24. 19:01
Hat, fel akarom tenni az office 2002 a win98 as gepemre, de renszer falj frissites is van az instalaciobsa, es mire varhatok mit kur el??????STB>>>>>>>>>
Elküldve: 2002. 10. 24. 19:03
Akkor elemezzük. "Nekem van egy win 98-as gépem". Aha, az akkor úgy van, hogy Compaq, Dell, Win. És abból a 98-as széria. "ess erre instalalom". ESS egy király hangkártya, felinstalállja, vagy instállja, mint a régi filmekben, alássan? Rejtély. Fel szeretné észt tenni, gondolom a polcra, ha márolyan okos, nagyeszű gép. Ott jól mutat 
De ha van a gépen valami, akkor mi azt honnan tudjuk, hogy ehhez az egész polcrafelteszem a hangkártyát típusú dologtól mit fog csinálni? Pont zazt, jó az Neked, tegyed bátran!

De ha van a gépen valami, akkor mi azt honnan tudjuk, hogy ehhez az egész polcrafelteszem a hangkártyát típusú dologtól mit fog csinálni? Pont zazt, jó az Neked, tegyed bátran!
Make love not Wor.
Elküldve: 2002. 10. 24. 19:05
idézet:
Ezt írta airboy:
Hat, fel akarom tenni az office 2002 a win98 as gepemre, de renszer falj frissites is van az instalaciobsa, es mire varhatok mit kur el??????STB>>>>>>>>>[/quote]
Az minden szoftverben van ugye, és az Office alapban semmit nem csesz el, kivéve ha nem sérült alemez, nincs vírus, nem túl kalóz, és nincs összeomolv a avindózod, nem hibás a ramod... Rakjad rendesen, de csak olyan ember álljon neki, aki minimum kérdezni tud, meg persze írni, és közben nem lövi magát. Office 2002-ről úgysem tudok, nem tudom, hogy honnan szerezted![]()
Make love not Wor.
Elküldve: 2002. 10. 24. 19:14
ejnye fijugg.
az úr nem teljesen beszéli/írja a magyar nyelvet, ezért nehéz érteni a kérdést.
nem okoz problémát az office 2002 telepítése windows 98-ra.
az úr nem teljesen beszéli/írja a magyar nyelvet, ezért nehéz érteni a kérdést.
nem okoz problémát az office 2002 telepítése windows 98-ra.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1