Segítsen aki tud!
Linuxos gépbe nyúltam de nem találok drivert az ASUS WL-520Gc wireless routeremhez. Így nagyon nagy a sötétség...
Oldal 1 / 1
wifi linuxhoz
Elküldve: 2008. 12. 10. 18:58
Tenyleg 
Minek kene driver a routerhez?

And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.
“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”
Our shadows taller than our soul.
“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”
Elküldve: 2008. 12. 10. 21:01
Idézet: kroozo - Dátum: 2008. dec. 10., szerda - 18:58
Tenyleg 

meee nem tudok SSID-t generááni!!
Tudod, van hozzá egy EZ

Elküldve: 2008. 12. 10. 22:19
Idézet: nagyG - Dátum: 2008. dec. 10., szerda - 21:01
meee nem tudok SSID-t generááni!!
Tudod, van hozzá egy EZ
setup nevű program erre a célra, csakhogy az nem fut Linux alatt...
Tudod, van hozzá egy EZ

Hát őőőő az a setup-exe sem igazán driver,csak valami programocsak amivel "könnyebben" tudod az első alap beállításokat elvégezni....
Javaslom, hogy írd be az alapértelmezett átjáródat címét egy böngészőbe. Feltehetően 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1 lesz ami egyúttal a router IP címe lesz. Itt kapsz egy web-es felületet, amivel konfigurálhatod a routert....
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux
Elküldve: 2008. 12. 11. 08:48
Idézet: nagyG - Dátum: 2008. dec. 10., szerda - 17:07
Segítsen aki tud!
Linuxos gépbe nyúltam de nem találok drivert az ASUS WL-520Gc wireless routeremhez. Így nagyon nagy a sötétség...
Üdv!
Ugyanilyen routerem van, s Linux-ot is használ(gat)ok. Felejtsd nyugodtan el ezt az easy setup nevű dolgot! Teljesen felesleges! A router konfigfelületén mindent be tudsz állítani! A konfigfelületet alapból a 192.168.1.1-es IP-n éred el.
Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1