Szerkesztette: apulám72 2008. 12. 30. 20:06 -kor
Oldal 1 / 1
MemTest
Elküldve: 2008. 12. 30. 20:05
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogyha valaki használta esetleg a MemTest programot akkor segítsen abban hogyan kell értelmezni a vizsgálatot.Annyit tudok mondani hogy 1óra 20percig futtattam de nem értem meddig kell tovább?2Gb memóriám van ha ez lényeges.Mikor van hiba és mikor jó az eredmény? ;)Köszi
Elküldve: 2008. 12. 30. 21:26
Idézet: apulám72 - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 20:05
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogyha valaki használta esetleg a MemTest programot akkor segítsen abban hogyan kell értelmezni a vizsgálatot.Annyit tudok mondani hogy 1óra 20percig futtattam de nem értem meddig kell tovább?2Gb memóriám van ha ez lényeges.Mikor van hiba és mikor jó az eredmény? ;)Köszi
Ahány modulod van, annyinak kell lenni a Pass és Errors oszlopokban szereplő számok összegének. Ekkor vagy "kész". Pontosabban ha a Pass oszlop eléri a modulok számát akkor kész vagy és minden OK, kivéve ha tuningolsz, mert akkor van aki napokig futtatja. Mint látom a Google-ban az Errors oszlopban baromi nagy számok is szerepelhetnek, szóval az mégsincs ilyenmódon összefüggésben a modulok számával, ha előjön akkor figyelni kell hogy éppen melyiknél tart.
Szerkesztette: dash 2008. 12. 30. 21:31 -kor
For every friend who joins Dropbox, we'll give you both 250 MB of bonus space (up to a limit of 3 GB)!
Nem a linuxot nehéz megtanulni, hanem a windows "hülyeségeit" elfelejteni.
Köpött a maci, fújt a bőrgyár.
Nem a linuxot nehéz megtanulni, hanem a windows "hülyeségeit" elfelejteni.
Köpött a maci, fújt a bőrgyár.
Elküldve: 2008. 12. 31. 13:27
Idézet: dash - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 21:26
Ahány modulod van, annyinak kell lenni a Pass és Errors oszlopokban szereplő számok összegének. Ekkor vagy "kész". Pontosabban ha a Pass oszlop eléri a modulok számát akkor kész vagy és minden OK, kivéve ha tuningolsz, mert akkor van aki napokig futtatja. Mint látom a Google-ban az Errors oszlopban baromi nagy számok is szerepelhetnek, szóval az mégsincs ilyenmódon összefüggésben a modulok számával, ha előjön akkor figyelni kell hogy éppen melyiknél tart.
Szia!Köszönöm a tanácsot.Akkor tehát mivel nekem1x2Gb ram van,akkor a pass oszlopban 1-nek kell lennie?Jól értettem?Nem akarok tunningolni csak egyszerűen ellenőrizni akartam hogy minden ok!

Szerkesztette: apulám72 2008. 12. 31. 13:28 -kor
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1