HWSW Informatikai Kerekasztal: MemTest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MemTest

#1 Felhasználó inaktív   apulám72 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 30. 20:05

Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogyha valaki használta esetleg a MemTest programot akkor segítsen abban hogyan kell értelmezni a vizsgálatot.Annyit tudok mondani hogy 1óra 20percig futtattam de nem értem meddig kell tovább?2Gb memóriám van ha ez lényeges.Mikor van hiba és mikor jó az eredmény? ;)Köszi

Szerkesztette: apulám72 2008. 12. 30. 20:06 -kor

#2 Felhasználó inaktív   dash 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 30. 21:26

Idézet: apulám72 - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 20:05

Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogyha valaki használta esetleg a MemTest programot akkor segítsen abban hogyan kell értelmezni a vizsgálatot.Annyit tudok mondani hogy 1óra 20percig futtattam de nem értem meddig kell tovább?2Gb memóriám van ha ez lényeges.Mikor van hiba és mikor jó az eredmény? ;)Köszi

Ahány modulod van, annyinak kell lenni a Pass és Errors oszlopokban szereplő számok összegének. Ekkor vagy "kész". Pontosabban ha a Pass oszlop eléri a modulok számát akkor kész vagy és minden OK, kivéve ha tuningolsz, mert akkor van aki napokig futtatja. Mint látom a Google-ban az Errors oszlopban baromi nagy számok is szerepelhetnek, szóval az mégsincs ilyenmódon összefüggésben a modulok számával, ha előjön akkor figyelni kell hogy éppen melyiknél tart.

Szerkesztette: dash 2008. 12. 30. 21:31 -kor

For every friend who joins Dropbox, we'll give you both 250 MB of bonus space (up to a limit of 3 GB)!

Nem a linuxot nehéz megtanulni, hanem a windows "hülyeségeit" elfelejteni.

Köpött a maci, fújt a bőrgyár.

#3 Felhasználó inaktív   apulám72 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 31. 13:27

Idézet: dash - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 21:26

Ahány modulod van, annyinak kell lenni a Pass és Errors oszlopokban szereplő számok összegének. Ekkor vagy "kész". Pontosabban ha a Pass oszlop eléri a modulok számát akkor kész vagy és minden OK, kivéve ha tuningolsz, mert akkor van aki napokig futtatja. Mint látom a Google-ban az Errors oszlopban baromi nagy számok is szerepelhetnek, szóval az mégsincs ilyenmódon összefüggésben a modulok számával, ha előjön akkor figyelni kell hogy éppen melyiknél tart.

Szia!Köszönöm a tanácsot.Akkor tehát mivel nekem1x2Gb ram van,akkor a pass oszlopban 1-nek kell lennie?Jól értettem?Nem akarok tunningolni csak egyszerűen  ellenőrizni akartam hogy minden ok! :up: Az errors oszlopban nem mutatott semmit vagyis 0-át.Tegnap amikor futtattam akkor ezek szerint már háromszor végig ment mert a pass oszlopban 3 volt.KÖszönöm a segítséget,és Boldog Új Évet kívánok!! :respect:

Szerkesztette: apulám72 2008. 12. 31. 13:28 -kor

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó