HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5000
  • 5001
  • 5002
  • 5003
  • 5004
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#100021 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 09. 16. 13:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2016. 09. 16. 14:08

úgy látom, végszóra megint beestem, sokat ugyan nem olvastam vissza... ellenben, ő sem a tömegekkel vonyít: http://mindmeghalunk...kutato-csoport/

Éppen mondani akartam, hogy alul is ott van kommentben. Dext is ezt a dumát nyomatta, az vicces vót:

https://geothing.hu/...nytani-tanszeke
Make love not Wor.

#100022 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 09. 16. 13:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2016. 09. 16. 14:08

úgy látom, végszóra megint beestem, sokat ugyan nem olvastam vissza... ellenben, ő sem a tömegekkel vonyít: http://mindmeghalunk...kutato-csoport/

Már az első bekezdés alapján kurvajó :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100023 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 13:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 14:23

Bankok bezárnak, onnantól nem jutsz semmihez hozzá, amit jó méh módjára gyűjtöttél össze nekik :nevet:
Hiperinfláció nem sok pénzt hagy a zsebedben.
Élelmiszert meg nem halmoztál fel évekre, mert bízol a rendszerben, amiben élsz. Hibás döntés, de ezt majd később fogod megtapasztalni.

Te is ezt csinálod, nem? Tolod az Eurót, nyeled a Youubeot, kaját nem halmozol fel.
Make love not Wor.

#100024 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 13:26

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 16. 14:24

Már az első bekezdés alapján kurvajó :)

"egyetlen kommentben ott van, ami kicsiben reprezentálja a Magyarországot, a kivándorlást, az elidegenedést, a szurokfekete fingszagú idiotizmust és persze a legfontosabbat, ami mindennek alapja: a tanulatlanságot. "
Make love not Wor.

#100025 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 13:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 14:23

:cool:

NEM :nevet:

A többi meg hol érdekel, ha nem tényező :-s
Eddig csak filmen láttad, biztos jó film volt.
Élesben addig fogsz tökölődni, amíg ki nem nyírnak. Kívánom neked, hogy ne így legyen, de 3 nap alatt basznak mindenkit meg.

Bankok bezárnak, onnantól nem jutsz semmihez hozzá, amit jó méh módjára gyűjtöttél össze nekik :nevet:
Hiperinfláció nem sok pénzt hagy a zsebedben.
Élelmiszert meg nem halmoztál fel évekre, mert bízol a rendszerben, amiben élsz. Hibás döntés, de ezt majd később fogod megtapasztalni.
Amíg kibaszott jól érzed magad, s elkényelmesedve a komfort érzéstől, miért kéne azt várni tőled, hogy vannak veszélyek :-s

Senki sem fog hibáztatni :cool:
Darab, darab, volt már ilyen.
Az utcán elég sok ember lesz megölve, nézd meg Afrikát, macséta. Gondolod itt lehetetlen?

50 évente jurópában kiba kemény háború van, ringasd csak magad, hogy ennek már vége, s nem lesz soha. Legyél ugyanolyan öntelt barom, mint a zsíradék gömbi, jólét, jólét, furulyázzad, mantrázzad :nevet:

A bankok megbízhatóak, soha nem volt olyan, hogy államcsőd, soha nem vesztették el az emberek a megtakarításaikat, az állampapír jó :nevet:

Biztos nem tűnt fel, ha összeomlik minden az én forintom semmire sem lesz jó, biztosan nem tűnt fel neked sem, hogy neked sincsen több évnyi élelmisztartalékod, de még aggregátorod sem. A komfortérzésről nekem meg te ne magyarázz, tíz évig éltem minden komfort nélkül lakókocsiban, konténerben. Én tudom milyen amikor nincs áram, víz, villany semmi.

#100026 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 13:39

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 09. 16. 14:32

A komfortérzésről nekem meg te ne magyarázz, tíz évig éltem minden komfort nélkül lakókocsiban, konténerben. Én tudom milyen amikor nincs áram, víz, villany semmi.

És amikor Dextéknek mondom, hogy próbálják ki, ,majd magyarázzanak, vagy menjen neki egy hátizsákkal a világnak (meg bicajjal ugye), aztán magyarázzon, akkor max. egy estés bebaszós kalandra futja az ötletből egy közeli erdőben. Igaz Dext még ahhoz is hülye, hogy rendesen berúgjon.
Make love not Wor.

#100027 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 13:40

Mi értelme lenne elvenni a pénzt hiperinfláció esetén egyébként?

Élelmiszer felhalmozás is csak célponttá tenne, lévén, hogy nem tudnád megvédeni.

Szerkesztette: JonesC 2016. 09. 16. 13:42 -kor

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100028 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 13:54

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 16. 14:40

Élelmiszer felhalmozás is csak célponttá tenne, lévén, hogy nem tudnád megvédeni.

Mondjuk 20000 forintossal még nem próbáltam begyújtani... lehet arra jó lenne.

#100029 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 13:57

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 09. 16. 14:32

Biztos nem tűnt fel, ha összeomlik minden

Köztünk a különbség annyi, hogy én már lélekben felkészültem, s megtanultam az életben maradást erdőn, mezőn, vadak elejtésével, vagy éppen csöndes háziállatok tartásával, mint nyulak. De ehető növények, stb.

Engem nem fog megzavarni, ha a boltok bezárnak.
Ez számodra lesz újdonság :nevet: mármint hogy a szorgalmas MÉH módjára összehordott mézedet elveszik, s nem kapsz semmit :Đ

#100030 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 13:57

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 09. 16. 14:54

Mondjuk 20000 forintossal még nem próbáltam begyújtani... lehet arra jó lenne.

Ha lezárul minden, remélhetőleg két héten belül, akkor azzal gyújtjuk majd a szivart :)

Idézet

#100031 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 14:57

Köztünk a különbség annyi, hogy én már lélekben felkészültem, s megtanultam az életben maradást erdőn, mezőn, vadak elejtésével, vagy éppen csöndes háziállatok tartásával, mint nyulak. De ehető növények, stb.

Ez számodra lesz újdonság :nevet: mármint hogy a szorgalmas MÉH módjára összehordott mézedet elveszik, s nem kapsz semmit :Đ

Szerintem megoldjuk :)

Idézet

#100032 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:02

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 16. 14:40

Minek megvédeni azt az élelmiszert, amiről senki sem tud, s nem is kíváncsi rá :-s arra vannak kondicionálva az emberek jószág módjára, hogy a boltban vásároljanak, ha meg betegek (vagy azzá tették) vásárolják meg az orvos által felírt cuccokat a mellékhgatásaival együtt, amire újabb gyógyszert kap :cool:

Ne az én életemet akard megoldani, ha van sajátod :Đ
Ha meg mellékszereplő vagy a sajátodban is, ne ezt a topikot látogasd, mert ez kemény gyerekeknek van fenntartva, nem beszólásra :nevet:

Persze éán is meg fogok halni valamikor, lehet holnap, de ettől még súlytalanságod részemről elismert.

#100033 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 14:57

vagy éppen csöndes háziállatok tartásával, mint nyulak. De ehető növények, stb.

Jajajaj, kezdjünk neki. Tegyük fel, hogy holnap lekapcsolják a villanyt. Hol vannak a nyulaid? És mikor nyúlja le a 3. szomszéd?

És ha nem fog zavarni, meg ennyire készülsz rá, akkor minek görcsölsz Euróért?
Make love not Wor.

#100034 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 16. 15:06

Jajajaj, kezdjünk neki. Tegyük fel, hogy holnap lekapcsolják a villanyt. Hol vannak a nyulaid? És mikor nyúlja le a 3. szomszéd?

És ha nem fog zavarni, meg ennyire készülsz rá, akkor minek görcsölsz Euróért?

Tudom, tudom, hatalmas gyülekezet, világszerte és a tv nézők millió is. Ajjaj, erről beszéltem, ha az érvekből kifogynak, előveszik a sokan vagyunkot.
Ésaiás próféta könyve 57. rész
2.Az igaz elvész és nem veszi eszébe senki, és az irgalmasságtevők elragadtatnak, és senki nem gondolja fel, hogy a veszedelem elől ragadtatik el az igaz.
Kétszer is megemlíti lelkész úr, hogy az igaz emberek ragadtatnak el, nem azt írja, hogy akik várják. Jézus feltámadása és mennybe menetele után, ígérete szerint, Isten kiárasztotta a földre a Szent Lelket. Minden ember, akit „az Atya von”, aki Isten munkálkodása alapján üdvösséget kap, igaz emberré válik, eltörlik a bűneit, Isten gyermekévé lesz, stb. Annak Isten ajándékba adja a Szent Lelkét.
Jn 14,26
Ama vígasztaló pedig, a Szent Lélek, a kit az én nevemben küld az Atya, az mindenre megtanít majd titeket, és eszetekbe juttatja mindazokat, a miket mondottam néktek.
1Jn 2,27
És az a kenet, a melyet ti kaptatok tőle, bennetek marad, és így nincs szükségetek arra, hogy valaki tanítson titeket; hanem a mint az a kenet megtanít titeket mindenre, úgy igaz is az és nem hazugság, és a miként megtanított titeket, úgy maradjatok ő benne.
A bibliai történések szempontjából a következő esemény, Jézus második eljövetele. A világban zajló események láttán, könnyen felismerhető, hogy nagyon közel van.
A pontos napját nem lehet tudni, de:
1Thess 5,4
De ti, atyámfiai, nem vagytok sötétségben, hogy az a nap tolvaj módra lephetne meg titeket.
Jézus a kiárasztott Szent Lélekért jön, amit már megírtam a[Franchise Isten c. posztban].
Az elragadtatás folyamatát most nem idézném szó szerint a Bibliából, de néhány fontos momentum, ami biztos, hogy meg kell előzze (csak címszavakban).
Izrael állam létrejötte, Jézus azt mondta, hogy a harmadik nap hajnalán feltámad.
Istennél egy nap annyi, mint ezer év, és ezer év, mint egy nap. Ki gondolta volna ennyi év után, közel 2000 év, hogy a zsidók állama újra létrejön? Ha egyszer Isten megígérte, akkor az úgy is lesz. Noé idejében Isten akkor zárta be a bárka ajtaját, amikor már senki nem hirdette, és senki nem fogadta a hirdetett igazságot. Jelenleg akkor küldi el Jézust, ha már alszanak a hívők, elfáradnak a világ ellenállásában s maga a világ, a tömeg sem fogadja az igazságot.
Amikor Isten nem lát már rá esélyt, hogy valaki üdvözüljön, akkor többé nincs szükség a kiárasztott Szent Lélekre.
Érdemes elolvasni a Thessalonikabeliekhez írt II. levél 2. részt, konkrétan Jézus visszajöveteléről ír.
A legfontosabb belőle ez:
7. Működik ugyan már a törvényszegés titkos bűne: csakhogy annak, a ki azt még most visszatartja, félre kell az útból tolatnia.
Maga a kiárasztott Szent Lélek tartja vissza, hogy az Antikrisztus nyíltan megjelenjen.

#100035 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 15:02

Minek megvédeni azt az élelmiszert, amiről senki sem tud, s nem is kíváncsi rá :-s arra vannak kondicionálva az emberek jószág módjára, hogy a boltban vásároljanak,

Mi már tudunk róla. És Te is tudsz (és másik 2 millió ember a Fácsén) a Rokenrollerek titkos gyűléseiről, amit az egész világ elől titkoltak volna. Ehhez képest a spájzod óvodés történet.

Apropopó, a bolt zárva lesz. Akkor most gondold tovább.
Make love not Wor.

#100036 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 15:02

Minek megvédeni azt az élelmiszert, amiről senki sem tud, s nem is kíváncsi rá :-s arra vannak kondicionálva az emberek jószág módjára, hogy a boltban vásároljanak, ha meg betegek (vagy azzá tették) vásárolják meg az orvos által felírt cuccokat a mellékhgatásaival együtt, amire újabb gyógyszert kap :cool:

Ne az én életemet akard megoldani, ha van sajátod :Đ
Ha meg mellékszereplő vagy a sajátodban is, ne ezt a topikot látogasd, mert ez kemény gyerekeknek van fenntartva, nem beszólásra :nevet:

Persze éán is meg fogok halni valamikor, lehet holnap, de ettől még súlytalanságod részemről elismert.

Eleje faszság, egyébként sokkal több szemetet esztek szerintem, mint én.

Nem kívánom megoldani az életedet, a sajátommal meg elvagyok kényelmesen.

Ha keménygyerekeknek, akkor te mit csinálsz itt?

Idézet

#100037 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:09

Hja, és kész a lopott könyv :-D
Hamarosan lophatjátok egymástól.
Persze a topikban jelenlévő ellenszenv mindenkit arra sarkall, hogy dehogy fogom ellopni :-D majd ellopjha helyettetek más, beszélni fogok róla addig, amíg a kinyomtzatott példányok önálló életre nemn kellnek. Tudom, soha nem fog sikerülni nekem semmi, mert tanulatlan barom vagyok, s ingyen tolni másoknak dolgokat szánalmas, meg versenyeznem kéne :Đ

Kurva anyád :-s

#100038 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:13

guga az nem zavar, hogy nem te leszel elragadva, mert te várod? Mondjuk én személy szerint nem szeretném, ha elragadnának, semmiképpen sem szeretnék egy örökkévaóságot a tefajta elmebetegek közt tölteni. Akkor inkább a csendes elmúlás.

Idézet

#100039 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 15:09

Hja, és kész a lopott könyv :-D
Hamarosan lophatjátok egymástól.
Persze a topikban jelenlévő ellenszenv mindenkit arra sarkall, hogy dehogy fogom ellopni :-D majd ellopjha helyettetek más, beszélni fogok róla addig, amíg a kinyomtzatott példányok önálló életre nemn kellnek. Tudom, soha nem fog sikerülni nekem semmi, mert tanulatlan barom vagyok, s ingyen tolni másoknak dolgokat szánalmas, meg versenyeznem kéne :Đ

Kurva anyád :-s

Sikerüljön, senki sem sajnálja tőled. Nem miattunk lettél sikertelen alkoholista.

Idézet

#100040 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:18

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 16. 15:14

Sikerüljön, senki sem sajnálja tőled. Nem miattunk lettél sikertelen alkoholista.

Nem is én vagyok az, aki kényszeresen megaláz másokat :-D
De nyilván nagyot használ a nagyon agyon tanult egódnak, különben viszonyítási alap nélkül azt hinnéd a semmiben lógsz értéktelenül :omg:

Örülök neki, hogy neked és a hozzád csatléakozó tanult embereknek iránytű vagyok, hogyan nem kell emberként de inkább állatként viselkedni :cool:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5000
  • 5001
  • 5002
  • 5003
  • 5004
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.